Lőszeres ládám van itthon, ha nem sürget az idő és meg tudod várni azt, hogy odaférjek hozzá (lsd.: trabant nélkül is tudok közlekedni), akkor szívesen körbe fényképezem, meg leméricskélem...
Csak emiatt ne vegyél drágább motorvezérlőt, a jelenlegivel is 1.5 ezred milliméterenként tudsz lépkedni. Házilag ilyen pontos mechanikát lehetetlen csinálni, akkor meg minek? :) Én csak 8-as osztást használok, így is 0,003mm a lépés, szinte még ez is felesleges.
Néztem ezen a képen a végállás kapcsolódat. Ez a végleges helye? Mert ha igen, akkor a felé eső kocsikat hátrébb lehetne vinni, koppanásig a falig, így nyernél egy kis bónusz merevséget. Cserébe a híd alsó lapját (és esetleg az oldalait) újra kéne gyártani, de most már van jó géped, ami megcsinálja helyetted! ;)
A fiókra kell rakni cetlitartókat, és ráírni, mi van benne. Én már a papírdobozaimra is úgy teszek cetlit, hogy félbehajtom, alsó felére felírom, majd a félbehajtásnál a doboz élére fel tudom rakni, így a szöveget látom, de ha változik a tartalom, csak egy új lapot írok. Fióknál tartót kell rakni.
Nem káptalan az ember feje, hogy minden észben legyen
Az orsó meg a sínek azok tényleg "0 kottyanásosak". A váz meg szerintem - rétegelt ide vagy oda, rohadt merev, 30 milis rétegeltet elég nehéz megtekerni.
Namost az alapmatekot azért kell javítani, mert ugye: egy fordulkatot 200 alaplépésből tesz meg egy léptetőmotor (az enyim). Aztán: a vezérlő jön aképbe: mennyi mikrolépésre tud osztani egy alaplépést, az enyim elég egyszerűcske, a max felbontása 1/16, azaz egy kört 3200 mikrolépésből tesz meg. MIvel az orsó menetemekedése 5mm elvileg (!), így amikor be kell írni a szoftverbe, hogy 1 mm-t mennyi lépésből tesz meg, egyszerű a képlet: 3200/5=640. Namost: nekem a 3 tengelyre ez úgy jött ki, hogy X=635, Y=635 és Z=640(de a Z-t még nem kalibráltam). Ez lenne a szoftveres tuning - Mach3-on belül a szó szerint "Motor tuning" menüpontban.
A pontosságtesztes videó már ezután a kalibráció után történt. Majd szeretnék később egy jobb vezérlőt a motorhoz, ami tud 1/64-et vaqy 1/128-as mikrolépéseket is, akkor még pontosabb lehet majd a gép, mondjuk már most sem sírok miatta :)
Igen valami hasonlóra gondoltam ha volna egy honvéd kolléga s megmérne egyet . Csúf ződ festéket meg kikevertetném a festéküzletben . Az se baj ha amerikai a láda csak ne colba legyenek a méretek hiszen egyszer csináltam egy tyúketetőt aminek a méretei colba voltak megadva . Hű mennyit mérgelődtem .
Az említett teszt csak a lépésvesztést mutatja ki, vagy azt, ha megforognak a kuplungok a tengelyen. Itt most arról beszélünk, hogy a szerkezet mennyire merev, és ebből mekkora megmunkálási pontatlanság származik. De ettől még képes pontosan visszatalálni a start pozícióba.
Mit tudnátok ajánlani fahibák finomjavítására. Csiszolható, kis sérülésből sem kiporló cucc kellene. Ezekkel a hőre lágyuló cucokkal (Novoryt, Knot Filler) van tapasztalat? A drága kinyomópisztoly helyettesíthető? Köszi
Ne szerénykedj. Eszméletlen jó gépet raktál össze, a szemem kiesett amikor néztem, pedig voltam már (fuff nem mondom meg hol) acél megmunkáló gyárban, ahol valami csoda Skoda CNC csinálta az acélmegmunkálást.
Fellehetőek a neten különböző teszt marások dxf és g kód fájljai. Egyazon fájlban kismillió irányváltás, gyorsítás, lassítás és a munka végén a kezdőpontba kell visszaérnie. Általában ez a lényegük.
Azokkal érdemes tesztelni a pontosságot.
Ha szeretnél ilyet és nem találsz, esetleg ki tudok túrni neked egy ilyen csomagot valamelyik régi mentésemből.
Ó Zoli, meg Ragasz, zavarba hoztok .. de kedves Tőletek!
Inkább lelkesnek mondanám magam. Hobbycnc-s fórumon regisztrálva vagyok pár éve, de ott még egy hozzászólásom nincs, csak pislogok mint hal a szatyorban .. olyan gépeket építenek. Automata szerszámcserélős csodamasinák, meg alucsodák ... majd, egyszer én is ha sok pénzem lesz :D
Én a fiókok híve vagyok, majdnem 40 fiók van a műhelyemben mindenféle méretben. benne vannak a gépek is, meg mindenféle apróság. Nem porosodnak, megvan a helyük, nincsenek útban.
Annak idején nagyanyáméknak jó nagy hűtőládájuk volt. Mindig az aktuális disznóvágás előtt pakolták ki, és mindig volt benne még a tavalyi disznóból néhány alkatrész. :) A nagy ládáknak ez a hátránya.
Tavaly év végén én egy szekrényt dobtam össze, jó mélyet. 40 vagy 50 centi mélység, 90 széles, jó nagy polcközökkel. A sok gép elfér benne, és hamar meg lehet szokni, hogy visszapakol az ember. Még arra is van hely, hogy a polcok aljára kihúzható fiókokat csináljak csavaroknak, meg a laposabb szerszámoknak, amik nem kerültek fel a falra.
Elképedve látom hogy a Laguna szalagfűrészgép árát az IGM és a Kentech Kft is megemelte. De van még remény! Tegnap kaptam a Kentech kft-től egy levelet, hogy a náluk 360 ezer forintos fűrészgép árából adnak 12%-os kedvezményt, ha legalább három darab valamilyen Laguna gépet vásárolnak. Felhívtam őket és telefonon beszéltem velük. A kedvezményt akkor is megadják, ha három különböző személytől érkezik be hozzájuk rendelés egy időben, és az előzőleg leegyeztettük. Nekik az a lényeg, hogy az anyacégtől ők egyszerre három gépet tudjanak rendelni. Én szeretnék vásárolni egy gépet, és a kedvezményes gépre meg is van a gép ára. Még két személynek kéne vásárolni, hogy jogosultak legyünk a 12%-os kedvezményre. Igy a Laguna 14 BX 492.800 Ft lenne. Természetesen lehet más Laguna terméket is vásárolni. A Kentech oldalán lehet válogatni. https://kentech.hu/termekkategoria/002_jet-laguna-scheppach-egyeb-faipari-gepek/
Ha meglenne a három rendelés, akkor a kedvezményes ár, szerintem még az IGM-es árnál is kedvezőbb lenne.
Ha valaki tervezi Laguna körfűrész, Laguna hengercsiszoló, Laguna forgácselszívő stb. vásárlását, az ne habozzon, azonnal jelentkezzen. Soha vissza nem térő lehetőség!!!! :-)
Megsüvegeltem a cuccot. Ide kicsit tényleg zakkantnak kell lenni hogy egyáltalán neki merjen fogni valaki :D Irigyellek a kitartásodért ,ez férfimunka volt .
Nem az számít kinek hány gépje van milyen patent műhelye hanem hogy mit tud megvalósítani. Elég magasra helyezted a mércét .
Nem hiszed el én egy katonai rakéta tároló ládát akarok csinálni a szerszámoknak. de rajzot sehol nem találok :D
az idén azért én is haladtam valamit , kitakarítottam a műhelyt úgy ahogy ...
Szóval ha a szerszámaim nagy részét nem a földre tenném ,,fel ,,hanem valami ládába tárolnám lehet egy kicsit átláthatóbb barátságosabb lenne minden
Gratula, szépen alakul! ;) Az egyeneseknél szerintem azért mértél pontosabb eredményt, mert ott folyamatos erők hatnak a mechanikára, az elején "behimbál" amennyire a merevség engedi, aztán azt tartja. A körnél viszont folyamatosan változnak az eredő erő irányok, ami mindig más irányba csavarja el a vázat. Csak kíváncsiságból, vagy csak az én kedvemért, megóráznád úgy, ahogy írtam? :)
Inkább martam és mértem. A kézi nyomogatós tesztet láttam már másnál, de ott Z tengely upgrade volt ("lengősínről" talapzatra rögzített sínre állt át, és azzal nézte össze, milyen volt előtte-utána).
A valódi imbolygást gondoltam mondja meg a tolómérő :) Meg már nagyon akartam valamit marni, programmal készítettet, eddig csak kézzel/billentyűzettel mozgatva játszadoztam vele.
Akit nem érdekel a videó (~6 perc), megpróbáltam egy képben összefoglalni az eredményt:
Szerintem nem rossz ... tekintve pl hogy a kört jobb lett volna kivágva megmérni, meg a mérő pontssága, meg az én bénázásom ...
(videóban megint sikerült maggis Bendegúzt életre hívni ... hát így tanulunk :D )
Amit még megnéztem de ebbe a videóba nem tettem bele: a marófej merőlegességre a mozgási tengelykre. Elég jól sikerült (35 mm-es fejjel), pedig azzal külön még nem is foglalkoztam, ez az első összeépítés utáni állapot. Csak optikailag lehet az átfedéeket felfedezni, simogatásra semmit nem érzek:
Nem sokkal előtted "érkeztem". Most beletelt egy időbe mire megtaláltam az első posztomat - illetve a másodikat, de ez a bemutatkozós, akkor úgy gondoltam illik (mondjuk most is) Ez még a "nagy törlés" előtti pacman123 volt volt.
Én meg tudod mire fogok gyúrni: a kétszázkétezer-huszas posztra, bibíí :P