Tudom, hogy szinte mindenki így teszi le a munkafelületre a behajtót. Ha netán eldől, vagy orra bukik akkor ott marad egy lyuk a munkalapodon. Ha konyhát szerelsz vagy beépítesz akkor azon.
Bárki bármilyen óvatos az 1001. alkalommal eldől. És biztosan nem akkor amikor a komposztálót csavarozod....
Egy hete úgy döntöttem, hogy kellene egy asztal. Vettem fát és haladok. Ma az 1.0ás egyszerű maróbetétet helyeztem el. Jót szívtam a 40-es furattal, mert a vaslap 6-os, de fater hozott egy 40 éves orosz fúrógépet - neve sincs, de az kirágta a vasat pár perc alatt. Én szívtam órákig, a Bosch kézim az percenként büdös lett, erre jött fater hozta a szörnyet - na menj arrébb kisgyerek, ne maszatolj itt nekem :D:D és 4cm-es lyukat apám kiszedte kb 2perc alatt... beszarás. Na mindegy a lényeg, hogy a maró szépen működött a mai teszten. Na és még balra kell egy fain körfűrész. :) bocsi a sok badarságért, lehet a bor teszi.
Ez ugyanaz a kínai dizájn, mint ami a jet volt. Nekem ennek a 210mm változata van. Van belőle 250 meg akkor már 305mm is, nem hiszem hogy a szélesítés sokat javít rajta.
Hauch Tomi videóiban visszatérő momentum, hogy olyan csavarozókat használ, amik zárodnak, ha nem megy a motor, ergó kézzel tekerve a fúrót rá tudsz húzni a csavarra. Az enyém nem ilyen, de azt sem tudom mire keressek rá :)
Tudtok segíteni ? Makita LXT sorozat az érdekes, ahhoz van akkum dögivel.
... én vagyok az aki az A-t választotta és a B-t kapta...
A gyalura visszatérve meg, ha ki is fogyott, de jön majd új szállítmány, és szerintem annak nagyobb az esélye, hogy az új drágább legyen és nem olcsóbb. Az elmúlt 3 hónapban egy tízessel emelkedett az ára. Ha meg netán nem tudják teljesíteni a megrendelést, akkor a pénz adják vissza. Nem úgy néz ki, hogy 280ezerért normális gyalut kínáljanak a 70kg-os súlycsoportban.