Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Nagyon örültem a megkereséseteknek, de tudom, hogy csak a MioMap-al lehet a C720-son ezt az alkalmazást használni, ezért van a Flash - en a MioMap v3.3 és a teljes alap telepítés (némi kiigazítással). Viszont ennek ellenére sem pecsétel a GPS. Ha sikerül, csatolom a két fényképet, ami mutatja, hogy alapban van GPS - jel és a fényképezés után mégsincs koordináta a fényképezés helyről. Ebben kérném a segítségeteket. MÁS NINCS A GÉPEN ( SD-card + akármi), csak az alap Flash mükszik. Vamelyikőtök leírta még anno, hogy hogyan lehet ezt a hibát kijavítani, de nem találtam meg.
Ez kár :((( Pedig pont aztért lenne jó az átirányítás, mert így térképmásolgatáskor nem kellene feldugni a GPS-t a PC-re, csak az SD kártyát. Jóval gyorsabb lenne. Egyébként most sincs felrakva minden, csak a környező országok, de az is 500M körül van. Próbáltam a kartya_57021-el, de azzal is ugyanezt csinálja :((
Nekem is SD-n volt, és újraindult. Visszaolvastam, és ezért átpakoltam, és most My Flash Disk-en van az Igo8 (IconX-es), csak a content van átirányítva az SD kártyára. a MIOMAP\MIOMAP könyvtárból indul, ahogy kell, miomap.scp-vel. Az alap skint használom, data-ból van benne valami okosított (színes POI-k). Most meg azt csinálja a kis mocsok, hogy sleep után nemhogy újraindul, de elindít egy új példányt. amikor alvásból bejön, akkor 1-2 mp-re megjelenik az Igo8 úgy, ahogy hagytam, de utána bejön a mio féle képernyő, ahol a taskbar helyén mintha látszana egy pillanatra, hogy ott fut mögötte az igo8, de elkezdi újra betölteni. Ha ebből kilépek, akkor megintcsak a taskbar helyén egy pillanatra látszik, hogy ott van a mio-s héj mögött egy igo8. Próbáljam ki a sima (nem IconX-es) igo 8.3-at? Nekem még az van, amit a rapidról szedtem le, több, mint 6 giga volt. De még visszaolvasok, miféle frissebben vannak.
Frissítettem a speedcam adatbázist, de iconx-en nemhogy nem modja a kamerát, de az ikonja is csak egy általános böszmenagy villámmal kettévágott földgömb. :)
Mondjuk ha Speedcamra gondolt, akkor igen. Bár ezt nem mondta s én automatikusan a térképhibára gondoltam. Sok olyan útszakasz van, ahol az adott útszakaszra 50-et jelez a térkép és közben 90-nel lehet menni, v. fordítva.
A kifele, vagy befele vezető részen? Szerintem neked a Szerencs utcai kereszteződésre figyelmeztet már jó előre (attól függ, hogy hány méterre van állítva a jelzés). Ott 50-es tábla van, de már akkor el kezd jelezni, amikor még a 80-asnál vagy. Máshol nincs 50-es tábla az M3-ason, csak a végén a Hungária felüljárónál. Biztos ez a gond, mert nálam is így szokott jelezni. Ezt hiába jelented be.
Sziasztok Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy m3-as bevezető sakaszán80-as tábla van kirakva és a navi 50-re, figyelmeztet át, lehet ezt valahol írni a 8.3.1.57021 Hungary8-2008.07-080903TMC.fbl
Kis Polskival Kamiont előzni nem csak kanyarban életveszélyes:) Szerintem a gond ott az lehetett, hogy a kamionos nem gondolt arra, hogy 1 percig tart az előzés:). Ezzel nem a kis Polskisokat akarom degradálni, csak az tény, hogy azzal a lóerővel és gyorsulással bizony nem könnyű előzni. Tudom, mert nekem meg 10 éve még trabim volt..85 felett egy ugyancsak 85 km/h-val menő kamion megelőzéséhez közel 1 km kell...
Vissza olvasva látom, van itt aki kamiont (is) vezet. Legyen itt egy kis OFF-OFF-OFF. Első kocsim egy használt Kis Polski volt. Megtanultam a kamionosok jelzését: - ne probálkozz most előzéssel - na most mehetsz kis barátom ...és egyszer majdnem ráfáztam - Bécs felé egy hosszú elnyúló kanyarban "kiküldtek" - szemben - egy akkori szóhasználattal - nyugati sportos jött szembe ezerrel. Kemény fékezések által, a kamion mögé vissza kerülve úsztam meg. Talán szórakozni akart a hosszú úton? Biztos vagyok benne, az itt lévők nem ilyenek - de talán tudják, hogy ilyenek is vannak :((( Bocsi az OFF-ért - nekem azóta is megmaradt. ernő
Brutus (BlueTooth ...ha a repülőgépen azt jelzi, hogy: Új hardware-t találtam: Boeing 747 - Istalláljam? ...akkor gondold meg mit válaszolsz! :-)) lehet hogy ez kikapcsolja a: Túl gyorsan hajtasz! figyelmeztetést, amit valaki említett itt. :) ernő