Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nem gumis!
Ár és elérhetőség megadása kötelező! Értékelhető minőségű kép(ek) betétele az eladni kívánt fegyver(ek)ről kötelező, enélkül a hirdetés törlésre kerül!
Eladó lenne ez a szép állapotú zoraki 914-es pisztoly.Idén február környékén vásároltam és csak pár próbalövés ment le vele.Minden tartozéka ami a képen van együtt jár vele! Személyesen átvenni Budapesten lehet,bármilyen előre megbeszélt helyen.
Ára: 30.000 forint
egyéb kérdés esetén/érdeklődni itt lehet:0650-110-4210/bodoviktor2000@gmail.com
Ealdó egy Zoraki 917 típusú gázpisztoly kihasználatlanság miatt. Mivel Csehországból rendeltem, így mentes a for "KESERŰ" gravírozástól és az egész fegyver teljesen fekete gyárilag (a cső sem nikkelezett).
MKH kártya nincs, én nem csináltattam hozzá, nem volt rá igényem. Összesen 40 db riasztó patron lett ellőve vele, teljesen sérülés mentes, új állapotú.
Személyesen Szekszárdon átvehető, vagy a vevő terhére csomagküldés is szóba jöhet. Érdeklődni a tumaska@citromail.hu címen lehet, ott telefonszámot is adok, ha igény lenne rá.
Üdv mindenkinek! Steiner féle Grand Power CP 380 eladó. Ára 230 e Ft. Kérésre küldök képekez. Fiókban állt, soha nem ”lőttem” vele, MKH 2031ig, doboz, tartozékok mind megvannak, egy vese tokot adok mellé. Igény esetén házhoz viszem országon belül
Üdvözlet. Eladnám Keserű Retay 17 lövetű gázpisztolyom. Nem akad, nem ütött-kopott. Ütőszeg tökéletes, pár lövéssel. Személyesen, posta kizárt. Ár: 32800 Ft Helybe viszem. munkám miatt mozgékony vagyok.
Eladó lenne ez a három élesből átalakított gáz riasztó.Mind tökéletesen müködik!Az eggyik PAn található felületi rozsda de cserébe minden alkatrész és a tár is számazonos!Egyben szeretném eladni!Irányár:420E egyben! dktibor84@gmail.com
Képeket tudok még kűldeni!Posta ok előre utalással!