A user kérdez, a moderátor válaszol.
A Modus Moderandi egyes részeinek magyarázata illetve iránymutatások a problémák esetére a Tace-pao topikban lelhetők fel. Kéretik felkészülten vitába szállni és a Modus Moderandit is elolvasni a nagyhangú észosztás előtt.
Elég az egyszerű link a hozzászólásra, sőt, sokkal jobb...
Tilos minden olyan hozzászólás, ami egy közlekedési dolgozó esetleges/vélt szabálytalanságát jeleníti meg, illetve ahol a dolgozó személye beazonosítható. Értsd: nem szeretnénk, ha valaki elveszítené az állását egy félreértés következtében. Az igazságtevés és jogszolgáltatás nem a fórumok hatásköre.
Telephely (fűtőház, kocsiszín, garázs, karbantartó- és javítóműhely stb. ) területén készített kép feltöltése tilos! Kivétel: nyílt napon, szervezett látogatásokon készült fotók, illetve az adott közlekedési társaság hivatalosan közzétett képei.
Ez a topik, nem vitatopik ! Nem megyünk bele vitába senkivel, kizárólag a moderátorral folytatunk érdemi társalgást.
A moderációs topikokban történő ámokfutás külön figyelmeztetés nélküli (általában elég szigorú) tiltással szokott járni.
Tedd hozzá kérlek, melyik pontban. Én a feltett kérdésemre nem találtam meg benne a választ (már a linkelés előtt elolvastam), _ezért_ kérdeztem rá.
Egészen megdöbbentőnek tartom, hogy feltettem egy eldöntendő kérdést, amelyre mondatvégi írásjellel is legfeljebb öt karaktert igénylő válasznak kellene érkeznie, de a moderátorok közül már kettőnek nem sikerült válaszolni.
Szóval, kérlek, "Igen." vagy "Nem." válasszal válaszoljatok a feltett kérdésemre.
Én jelentkeztem moderátornak? Nem. Te igen? Igen. Ennyi. Egyébként ha már ilyen kis résen vagytok, akkor számon kérni azt, hogy nem jelentgetek nektek... és közben egy jv munkája tényleg veszélyben volt. De ha nektek jó, hogy másokat rúgnak ki, mert nem végzitek a dolgotokat 🤷♂️ de az, hogy kitörlöd egy kitalált indokkal a hsz-emet, sokkal durvább gusztustalanság meg egy topikkal és 3 hsz-vel lejjebb meg ott marad... na mindegy.
Ha te szívesebben veszed, hogy valakit kirúgjanak a munkahelyéről, mint azt, hogy itt szólj, azt mi nagyon sajnáljuk. Mi továbbra is emberből vagyunk, előfordul, hogy egy hozzászólás elkerüli a figyelmünket. Tudod, én például éjszaka alszom, napközben néha dolgozom, ilyesmi. Ha te ezt nem fogadod el, az már a te problémád.
Jelentgetni? Ha az én hsz-emet sikerült 5 perc alatt kukázni (pedig egy diszpécsert konkrétan nem olyan egyszerű beazonosítani), akkor ezt a hsz-t is észre kéne venni, ami konrétan valaki munkájával játszott. De hát ilyen a kettős mérce, ahogy torqmatic is írja.
Ez egy napokkal ezelőtti hozzászólás, akkor elkerülte a figyelmünket sajnos. Most kitöröltem, de persze most már majdnem mindegy. Ha hasonlót láttok, jelezzétek, rögtön töröljük.