Irányelvek:
1. Ez börze topic. Eladni, venni, cserélni lehet. Minden egyébre ott van a maradék 500 másik topic.
2. Lévén itt mindenki „egyenlő”, tisztelettel felkérünk mindenkit, hogy csak normál betűnagyságot, vastagságot és színt használjon.
3. Javasoljuk a méretarány megjelölését még H0 esetben is, ezzel elkerülhető a felesleges kérdezősködés.
4. Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
5. Hirdetés 7 naptári napon belül 1x tehető fel, 1 hozzászólásban.
Ezen szabály be nem tartása, 1 hetes tiltást eredményez, törlés mellett.
Visszaesők hosszabb tiltásra számíthatnak.
6. Irányár és elérhetőség megadása kötelező! Ez nem aukciós oldal. Az aukciós hirdetők tiltásra kerülnek.
7. Saját készítésű, jó felbontású, éles kép(ek) betétele az eladni kívánt példány(ok)ról kötelező, enélkül a hirdetés törlésre kerül! A járművekről olyan fotókat kell betenni, amelyek a sértetlenséget, vagy az esetleges hibákat jól mutatják. Jó minőségű képek szerepeltetése az utólagos reklamációk elkerülése miatt mind a az eladó, mind a vevő közös érdeke.
8. A modellautókat, egyéb járműmodelleket (beleértve a harcjárműveket is) a Makett, modell, Börze alfórumba kérjük, a modellvasutaknál használatos méretarányúak kerülhetnek a Modellautók börze topikba.
Sajnos az utóbbi időben egyik-másik csaló rákapott erre a fórumra is. Közös jellemzője ezeknek az ajánlatoknak, hogy személyes átvétel gyakorlatilag nem lehetséges. Vagy csak postázni hajlandó az illető az előre történő utalás feltételével, vagy olyan helyeket ad meg, ahol nem lehet utolérni. A fölösleges pénzkidobás elkerülésének érdekében kéretik nem elhamarkodottan utalni ismeretlen, új versenyzőknek, akik a fenti kitételeknek megfelelnek, referenciájuk sincsen, esetleg reklámáron kínálnak kurrens modelleket, stb.
Az esetleges további véleményeket ezzel kapcsolatban a Börze tapasztalatok topikba kéretik írni!
Mindazonáltal mindenki saját maga felelős azért, hogy kinek, mikor, miért mennyit fizet, utal, stb.
Amennyiben kétség támadna egy-egy hirdetés valóságtartalmával kapcsolatban, úgy lehetőségünk van a fordított képkeresésre, mely ezen a felületen érhető el: https://www.google.hu/imghp?sbi=1 A hirdetésben szereplő kép linkjét a Google keresőmezőjébe másolva (vagy feltöltve) pillanatok alatt látjuk, hogy hol van jelen még a kép a neten.
11 db R2-es ív soha sem voltak beépítve, darabja 300Ft.
1db R3-as ív, soha sem volt beépítve 300Ft.
6 db Íves sín, R2=422 mm, 7.5° soha sem voltak beépítve, darabja 300Ft.
5 db ütközőbak, soha sem voltak beépítve, darabja 500Ft.
Építésből megmaradt alagútportál, nem volt bépítve 1 pár: 1000Ft
A flexi sínek elkeltek!
A K15 kereszt elkelt!
Sínvég flexihez 4x12db + 6db 250Ft/db. A vevő legalább 4db-ot vigyen egyben. 12db van egy dobozban.
Eladó egy ROCO 62855 Dízelmozdony, M61.019, MÁV, DCC-Sound. A hangmodul már nincs benne! Tehát analog! Akár a ROCO 62854-es cikkszámú M61-019-es. Digi előkészített nyolc tűs vakdugó van benne. Bármikor digitalizálható egy mozdonydekóderrel.
Hibátlan vitrinmodell, tartozékok mind megvannak, nincsenek felragasztva csak a helyükre vannak nyomva. Kengyeles kuplunggal adom a mozdonyt és az eredeti dobozával. Tökéletesen működik.
Ára fix 50 000Ft
Roco 20 lábas konténerek: Fix ár: 1800Ft/db, 2db van még (ROCO MÁV Sgnss-ről)
3db innofreight konténer. Ára 1800Ft/db
Posta megoldható a vevő terhére.
Budapesten vehető át személyesen napközben a kelenföldi pályudvarnál, 4-es metró lejárata környékén 8-tól 14:30-ig vagy az Örsön 15 óra és 15:30 között, ha előző nap megbeszéltük. Egyéb esetekben telefonon egyeztetünk.
Bontatlan új, Piko 55330 "D" sínszett H0 méretű eladó.
Tartalma: 9 x 55200 G239 egyenes, 7 x 55201 G231 egyenes, 2 x 55219 R9 váltókiegyenlítő ív, 3 x 55220 WL balos egyenes váltó, 2 x 55221 WR jobbos egyenes váltó, 5 ütközőbak
Ár:26500 Ft.
Érd: futoog@freemail.hu
Átvehető Hatvanban, alkalmanként a Keleti pályaudvaron vagy postázom.
Eladó sorba került két darab 52x52x35 cm es vitrin . Kulccsal zárhatók mindkettő használt de normális állapotban vannak. Nálam H0 méret volt tárolva benne de bármilyen mérethez kiváló. Darabja 8000 Ft együtt 15000 Ft . Csak Személyes átvétel megoldható Székesfehérváron . Számomra érdekes H0-ás MÁV , GYSEV , ÖBB HZ V VI korszakos csere is szóba jöhet. Mail: cncszerszamok@gmail.com Tel 06302301041.
Elado egy felbehagyott diorama. Kis futohazi reszletnek keszult. Kesz a forditokorong, ami mozgathato is. Megvan az itato helye, sinek rogzitve, fuvesitve, betonozva..
Merete: 94cmx46.5cm.ha valaki erez keztetest, hogy befejezze mozdonyok vagonok tarolasara tokeletes lenne.
Roco 72726 BR 333 Köf III. tolató Dízelmozdony DB eladó. H0 méretű. Digitálisan előkészített, 8 tűs dekóderfoglalattal. Kiegészítők zacskóban. Eredeti csomagolásban. Pályát nem látott. Ár:25500 Ft
Piko Expert 59921 G1206 dízelmozdony eladó. H0 méret. Digitálisan előkészített, ötpólusú motor, háromfényű menetfény, kétfényű vörös zárfény. Eredeti csomagolásban, pályát nem látott.
Ár: 36500 Ft
Piko Expert 52548 Dízelmozdony V 23 074, DR III eladó. H0 méretű. Digitálisan előkészített Plux22 dekóderfoglalattal.
Háromfényű menetfény, kétfényű vörös zárfény (LED-es), fém alváz, hangszóró helye kialakítva. Digitális üzemben külön kapcsolható fülkevilágítás, a menetoldalon mindkét alsó fény külön kapcsolható, hátul pedig a jobb alsó. Külön kapcsolható vörös zárfény.
Eredeti csomagolásban. Pályát nem látott.
Ár: 32500 Ft
Személyes átvétel Hatvanban, alkalmanként a Keleti Pályaudvaron, vagy postázom.
Frissítem a hirdetést. Néhány mínuszért cserébe :)
Ami megmaradt:
1db Gaspar-DCC által gyártott visszajelentő modul 16 csatornás. Használati útmutatót saját írásban tudok adni róla. (Forrasztási oldalon levő utólagosan beforrasztott kondenzátort a gyártó így tette fel..) Ára: 3000Ft
Egy kis saját munka. Saját tervezésű, CD chipekkel működő S88-as jelzésgyűjtő 8 csatornás áramkörök (olyan mint a Digitools/Jvnd rendszer, de a fogyasztásérzékelő nincs rajta, csak a optocsatolók). 11db van belőle. A kapcsolásról, és beültetésről bővebben e-mailban tudok segítséget adni. Az alapja PACO oldalán található S88-as kapcsolás. http://usuaris.tinet.cat/fmco/download/s88_detect.pdf Ára jelképes: 10Ft/db
Postázom ha kell, utalás után. Vagy Pécsett személyesen átvehető, megtekinthetők.
Eladó Gützold/Piko M62 cseh festésű Szergej. Friss karbantartást / tisztítás, olajozás,... / kapott. Szépen jár, nem billeg, nem imbolyog, és viszonylag csendes is. Nagyrészt vitrinben, illetve a dobozában volt, nincs széthajtva. Mindene megvan, nem hiányzik róla semmi, kapcsolókészülékei a dobozában.
ROCO M62 231 Nem saját a doboza, de ROCO doboz, DCC, hangos, tartozékokkal, szépen antikolt.
105.000 Ft
TILLIG Elite 6,34°-os váltók. 4 jobbos, 2 balos. Sanja nincs mindegyiknek doboza, így egybe raktam a jobbosokat és egy másikba a balosokat. Mindegyiket tartozékokkal adom.
10.000 Ft/db
Érdeklődni a 06 hetven kettő21 huszonhat 86-os számon, vagy a toth.tibor72@yahoo.com emilen.
Új, H0 méretű, Piko Expert 59977 Vectron BR 193 villanymozdony eladó. Digitálisan előkészített, ötpólusú motor, háromfényű menetfény, kétfényű vörös zárfény. Eredeti csomagolásban, pályát nem látott.. Ár:37500 Ft
H0 méretű, Piko Expert 59141 BR 482, négy áramszedős villanymozdony eladó. Digitálisan előkészített, ötpólusú motor, háromfényű menetfény, kétfényű vörös zárfény. Eredeti csomagolásban. Pályát még nem látott! Ár:31500 Ft
H0 méretű, Piko Expert 59143 BR 185.2 Trax villanymozdony eladó. Digitálisan előkészített, ötpólusú motor, háromfényű menetfény, kétfényű vörös zárfény. Eredeti csomagolásban. Pályát még nem látott! Ár:26500 Ft
Átvehető Hatvanban, alkalmanként a Keleti pályaudvaron. Postázni is tudom.
Üdv:Marklin HO 1:87,DCC kerekekkel szerelt Rola kisèrőkocsi ELADÓ!RALPIN VI korszakos Bcm CH-RALP 61-85 59-00 106-9 pályaszámú saját dobozában benne az AC kerekekkel.Hibátlan állapotban.Ár,irányár:15000.-+posta.Èrd:e-mailben
Eladó Gützold/Piko M62 cseh festésű Szergej. Friss karbantartást / tisztítás, olajozás,... / kapott. Szépen jár, nem billeg, nem imbolyog, és viszonylag csendes is. Nagyrészt vitrinben, illetve a dobozában volt, nincs széthajtva. Mindene megvan, nem hiányzik róla semmi, kapcsolókészülékei a dobozában.
Eladó a képen látható fejre tehető led lámpás nagyító 4db cserélhető lencsével használt de nagyon jó állapotban. Elem nincs benne. Irányár 2 000Ft Személyes megtekintés és átvétel Hatvan-Budapest-Szolnok valamint esetenként Budapest-Szob vasútvonalak mentén. Érd.: 30-488-0663 mavossanyi@freemail.hu
Külsőleg nem veszi fel a versenyt a 3D nyomtatott modellekkel, műgyanta kaszni, ami Roco alapokon nyugszik, Roco és Fuggerth keverék az áramszedő is. Ára, 30.000ft lenne. Akit érdekel, a publikus email címemen érdeklődhet.
Frissítem a hirdetést, a többszöri "digitools panelek megvannak-e még" kérdések elkerülése végett. (A digitools dolgok - látszik jó a marketingje, és ismertsége elkeltek!)
Ami megmaradt:
1; 1db Littfinski Daten Technik hurokmodul. Flexmodelltől vettem (ldt-248035) 2014-12-ben. Kit. Összeraktam, de kipróbálásra nem került sor, mert a terepasztal nem épült meg. A mellé helyezett diódahíd az áramkör része. Kérésre beleteszem. Úgy terveztem, hogy egyenáramról fogom hajtani, ezért lett az áramkörön átkötve a helye. Az eredeti dokumentációt mellékelem hozzá. Ez a rövidzár mentes átkapcsolást végző hurokmodul - (Matrisz is többször ajánlotta a digit fórumban ezt a változatot.) Ára: 4000Ft
2; 4db JVND-féle fogyasztásérzékelő, és visszajelentő modul 8 csatornás. Ebből 3 használt, egy teljesen új (lent balra). Használati útmutatót saját írásban tudok adni róla. Ezt is össze lehet kötni a Digitools panelekkel - használható abban a rendszerben bővítésként is. De nem simán! Egy megfelelően átkötött kábel kell hozzá. Ilyent tudok adni. Ezek a modulok egymáshoz (vagy Nano-X S88 központhoz közvetlenül egy általános utp kábellel felfűzhetők) Használtak ára: 6000Ft Új ára: 7000Ft
3; 1db Gaspar-DCC által gyártott visszajelentő modul 16 csatornás. Használati útmutatót saját írásban tudok adni róla. (Forrasztási oldalon levő utólagosan beforrasztott kondenzátort a gyártó így tette fel..) Ára: 3000Ft
4; Egy kis saját munka. Saját tervezésű, CD chipekkel működő S88-as jelzésgyűjtő 8 csatornás áramkörök (olyan mint a Digitools/Jvnd rendszer, de a fogyasztásérzékelő nincs rajta, csak a optocsatolók). 11db van belőle. A kapcsolásról, és beültetésről bővebben e-mailban tudok segítséget adni. Az alapja PACO oldalán található S88-as kapcsolás. http://usuaris.tinet.cat/fmco/download/s88_detect.pdf Ára jelképes: 10Ft/db
Az S88-as modulok Jvnd/GasparDcc/(saját) mind S88 szabvány rendszerűek. Azonos gyártmány, azonos gyártmánnyal a saját kábelével felfűzhető. A különböző cégek gyártmányai egymással csak megfelelően átkötött kábellel vezetékezhetők össze!!! A lábkiosztásban/összekötő kábel készítésében tudok segíteni, összefűzve kipróbáltam az összeset, működtek is szépen.
Postázom ha kell, utalás után. Vagy Pécsett személyesen átvehető, megtekinthetők. Aki többm indent visz ott a posta azonnal alku tárgya. Alkudozni lehet, de ha jól néztem igyekeztem mindent elfogadható áron kínálni.
Bontatlan új, Piko 55330 "D" sínszett H0 méretű eladó.
Tartalma: 9 x 55200 G239 egyenes, 7 x 55201 G231 egyenes, 2 x 55219 R9 váltókiegyenlítő ív, 3 x 55220 WL balos egyenes váltó, 2 x 55221 WR jobbos egyenes váltó, 5 ütközőbak
Átvehető Hatvanban, alkalmanként a Keleti pályaudvaron vagy postázom.
Eladó egy H0 méretű Gützold-VATT MÁV-os Szergej 231-es pályaszámmal. Normális állapotban, megszokott Gützoldos futással. A MÁV-os festésen kívül kapott 4 darab Roco fém ütközőt is! Ára: 35.000 forint
Átvehető Pesten a belvárosban, vagy előre utalás után DPD futárral küldöm!
Realizálás, felszámolás miatt eladásra kínálom a következő DCC/Analóg áramköröket:
1; 1db Littfinski Daten Technik hurokmodul. Flexmodelltől vettem (ldt-248035) 2014-12-ben. Kit. Összeraktam, de kipróbálásra nem került sor, mert a terepasztal nem épült meg. A mellé helyezett diódahíd az áramkör része. Kérésre beleteszem. Úgy terveztem, hogy egyenáramról fogom hajtani, ezért lett az áramkörön átkötve a helye. Az eredeti dokumentációt mellékelem hozzá. Ára: 4500Ft 2; 2db Digitools-féle fogyasztásérzékelő, és visszajelentő modul 8 csatornás. Mindkettő használt. Az egyikről a csavarozó kapcsokat régebben leszedtem. Használati leírást mellékelek (gyártó oldaláról). A teljes értékű ára: 7000FT A csavar rögzítő nélküli ára: 5000Ft
3; 4db JVND-féle fogyasztásérzékelő, és visszajelentő modul 8 csatornás. Ebből 3 használt, egy teljesen új (lent balra). Használati útmutatót saját írásban tudok adni róla. Használtak ára: 6000Ft Új ára: 7000Ft
4; 1db Gaspar-DCC által gyártott visszajelentő modul 16 csatornás. Használati útmutatót saját írásban tudok adni róla. (Forrasztási oldalon levő utólagosan beforrasztott kondenzátort a gyártó így tette fel, eredetileg így kaptam meg a panelt a gyártótól) Ára: 4000Ft
5; Digitools DigiSwitch-8. Ez a régebbi fajta, NEM rövidzárvédett kimenetekkel - azaz vigyázni kell rá. Leírást tudok adni hozzá. (egy ULN már cserélve lett) Ára: 2500Ft
6; Egy kis saját munka. Saját tervezésű, CD chipekkel működő S88-as jelzésgyűjtő 8 csatornás áramkörök (olyan mint a Digitools/Jvnd rendszer, de a fogyasztásérzékelő nincs rajta, csak a optocsatolók). 11db van belőle. A kapcsolásról, és beültetésről bővebben e-mailban tudok segítséget adni. Az alapja PACO oldalán található S88-as kapcsolás. http://usuaris.tinet.cat/fmco/download/s88_detect.pdf Ára jelképes: 10Ft/db
Az S88-as modulok Digitools/Jvnd/GasparDcc/(saját) mind S88 szabvány rendszerűek. Azonos gyártmány, azonos gyártmánnyal a saját kábelével felfűzhető. A különböző cégek gyártmányai egymással csak megfelelően átkötött kábellel vezetékezhetők össze!!! A lábkiosztásban/összekötő kábel készítésében tudok segíteni, összefűzve kipróbáltam az összeset, működtek is szépen.
Postázom ha kell, utalás után. Vagy Pécsett személyesen átvehető, megtekinthetők. Aki többm indent visz ott a posta azonnal alku tárgya. Alkudozni lehet, de ha jól néztem igyekeztem mindent elfogadható áron kínálni.
Keresem a következő modelleket (képek a netről vannak összevadászva):
Régi Piko 4 tengelyes tartálykocsik, festésük mindegy Állapot: nem baj, ha a kocsi ütött-kopott, mert átalakításhoz kell. Lényeg, hogy a középső alvázrész a forgóvázakkal ép legyen (és olyan, mint a képen)
Vulcan Modell Ap, By, Bhv kocsi berendezések Állapot: az, hogy össze van-e rakva, meg milyen színűek a válaszfalak és az ülések mindegy
Sachsenmodelle 14492/74492 – MÁV WRm étkezőkocsi Állapot: jó állaotú modellt keresek, a szürke oldalsávban vagy a tető szürke részén lehet esetleg kisebb festéshiba.
Albert Modell MÁV Eams kocsik (kifutott pályaszámok):
594001 – barna – három részre részre osztott, lekerekített sarkú ajtókkal
599003/599004 – piros, fekete forgóvázakkal – négy részre osztott, szögletes ajtókkal
Állapot: elsősorban sérülésmentes modelleket keresek, de egy sérült kinematika vagy törött forgóváz-csap nem kizáró ok. Sérülésmentes modellekért a jelenleg kapható, azonos típusú, de más pályaszámú kocsik bolti árát fizetném.
Ajánlatokat a publikus mail címemre várok. Csak a felsorolt cikkszámú modellek érdekelnek, hasonló, vagy azonos típusú, de más cikkszámúak nem.
Eladó H0 kengyeles kapcsolók (ROCO, ACME, NMJ, új PIKO, meg még két számomra ismeretlen fajta, az egyik talán LIMA)
150Ft/db.
ROCO 163db. NMJ 26db. PIKO 30 +47db. ACME 12db. egyéb 12db. (Fuggerth elvileg nincs közte)
Később lesz még több is! Átvétel személyesen Budapesten vagy az agglomerációban, posta csak előzetes egyeztetés alapján, előre utalás után. 06-20-459-7673, 06-30-313-5004, becs281@gmail.com
H0-ás Roco 72693-as cikkszámú, SZD ( Szovjet Államvasutak ) felségjelű, M62 1360 pályaszámú , új állapotú( asztal hiányában csak pár próbakört futott ), mozdonyom elcserélném, MÁV M62 263-as pályaszámú , Roco 62760 cikkszámú, ugyan ilyen állapotú mozdonyra. A mozdony vitrinben állt ezért van egyoldali vontatásra előkészítve. Csere csak is személyesen.
Eladósorba került az egyik gépem! H0-ás NS SD75M gyári digis-hangos egyszer volt használva egy kiállításon futott pár kört azon kívül a dobozába vagy a szekrénybe pihent!
A Tyapa által leírtak a mérvadók, annyi kiegészítéssel, hogy átlátszó makett öntőkeretből, illetve plexi szálból (korábban a Hungária Malom Udvarban árult egy cég, de valószínűleg már megszűntek) is lehet faragni. Ekkor a megfelelő átmérő elérésekor, mielőtt letöröd a kellő hosszúságú csonkot, a végét egyre finomabb reszelővel, csiszolópapírral, ha nagyon igényes vagy polírozó anyagokkal fel kell fényesíteni.
A középső, szögletes prizmát lemezből, vagy nagyobb átmérőjű szálból lehet "kockásítani". Az alsó, kerek fényszórókhoz lehet esetleg más típust donorként használni. A Posch árult M41-hez, illetve a Zzemokinál nem tudom van-e M41, V43 fényvető. M61-hez láttam még árulni, M62-höz nem tudom lehet-e kapni prizma készletet, annak szögletes a felső fényszórója, bár szerintem nem fog passzolni a V63-hoz.
A flexi sínek elkeltek!
A K15 kereszt elkelt!
Sínvég flexihez 4x12db + 6db 250Ft/db. A vevő legalább 4db-ot vigyen egyben. 12db van egy dobozban.
Eladó egy ROCO 62855 Dízelmozdony, M61.019, MÁV, DCC-Sound. A hangmodul már nincs benne! Tehát analog! Akár a ROCO 62854-es cikkszámú M61-019-es. Digi előkészített nyolc tűs vakdugó van benne. Bármikor digitalizálható egy mozdonydekóderrel.
Hibátlan vitrinmodell, tartozékok mind megvannak, nincsenek felragasztva csak a helyükre vannak nyomva. Kengyeles kuplunggal adom a mozdonyt és az eredeti dobozával. Tökéletesen működik.
Ára fix 50 000Ft
Budapesten vehető át személyesen napközben a kelenföldi pályudvarnál, 4-es metró lejárata környékén 8-tól 14:30-ig vagy az Örsön 15 óra és 15:30 között, ha előző nap megbeszéltük. Egyéb esetekben telefonon egyeztetünk.
léteznek fényvezető szálak, nekem van több méretben, ha jól emlékszem 0,5 mm, 0,75 mm, 1 mm és 1,5 mm átmérőben.
A vége világít, a fényvesztesége szinte nulla.
Aránylag könnyen hajlítható, de sarkosra azért nem lehet.
Ha a led a mozdonyban majdnem pont a lámpa mögött van, nem is kell hajlítani.
Nem tudom melyik átmérő lenne jó, attól tartok még a 1,5 mm-es is lehet hogy kicsi. Ha nagyobb átmérő kell, van olyan fényvezető lapom, ami minimálisan hajlékony, de abból farigcsálni, esztergálni kell.
Ha valamelyik optikai szálból kell, szerintem a mozdonyhoz 10 cm bőven elég, szívesen adok, ha a fényvezető lapból kell, abból is tudok adni.
ACME Giganthoz keresnék fényvezető prizmákat vagy valakit, akinek van ötlete, hogy lehetne pótolni őket.
(ACME honlapját néztem csak panel, ablakok, légvezetékek, áramszedők, kerekek vannak, amiket lehet rendelni az oldalukról.)
Egy mozdonyra való érdekelne(2 felső, 2 alsó és 2 zárfény), de ha valakinek csak ilyen, valakinek csak olyan van, az sem baj, a lényeg, hogy jöjjön össze egy gépre való:)
BlueLine analóg szabályozó minden méretarányhoz. Ez egy hagyományos PWM szabályzó különleges szolgáltatásokkal. Plusz funkciók: Valósághű (lomha) kézi üzemmód, 3 automatikus üzemmód. Programozható gyorsulási és fékezési intenzitás. Nagy teljesítmény. Pont kézbe illő, könnyű kezelhetőség, túlterhelés elleni védelem. Ára: 4500 Ft. info@medvend.hu vagy tel: 06-20-350-32-53
Üdvözletem! Új típusú beépíthető analóg vezérlő! Hagyományos kézi és változtatható dinamikájú valósághű kézi üzemmód, automatikus start/stop üzemmódok. Nem felejtő tár. Nagy terhelhetőség, minden mératarányhoz! Ára: 4500 Ft. Kérésre részletes leírást küldök. Tel: 06-20-3503253 vagy medvend@gmail.com
Roco 72726 BR 333 Köf III. tolató Dízelmozdony DB eladó. H0 méretű. Digitálisan előkészített, 8 tűs dekóderfoglalattal. Kiegészítők zacskóban. Eredeti csomagolásban. Pályát nem látott. Ár:25500 Ft
Piko Expert 59921 G1206 dízelmozdony eladó. H0 méret. Digitálisan előkészített, ötpólusú motor, háromfényű menetfény, kétfényű vörös zárfény. Eredeti csomagolásban, pályát nem látott.
Piko Expert 52548 Dízelmozdony V 23 074, DR III eladó. H0 méretű. Digitálisan előkészített Plux22 dekóderfoglalattal.
Háromfényű menetfény, kétfényű vörös zárfény (LED-es), fém alváz, hangszóró helye kialakítva. Digitális üzemben külön kapcsolható fülkevilágítás, a menetoldalon mindkét alsó fény külön kapcsolható, hátul pedig a jobb alsó. Külön kapcsolható vörös zárfény.
- Használt, újszerű ROCO 62850 MÁV M61 020, keveset futott, digitális dekóderrel. Gyárilag csak 2 db visszapillantó tükörrel és gumi tapadó gyűrűk nélkül érkezett. Minden más megvan hozzá. 50.000 Ft
- Használt, újszerű Digitools DigiMot-8, 8 db motoros állítóműhöz pl. Tillig, Conrad. 8.000 Ft
- Használt Tillig 74745 Halberstadti kocsi, MÁV-START, V 9.900 Ft
- Használt Tillig 74537 Halberstadti kocsi, GYSEV, V 9.900 Ft
- Bontott ROCO 42422 Ív R2 (r=358 mm) 30° RocoLine 2.1 mm 200 Ft / db (32 db van)
- Bontott ROCO 42464 Íves váltó balos R2-R3 30° RocoLine 2.1 mm 2.000 Ft / db (3 db van)
- Bontott ROCO 42465 Íves váltó jobbos R2-R3 30° RocoLine 2.1 mm 2.000 Ft / db (2 db van)
Sziasztok! Továbbra is keresem a PIKO 58666-os ÖBB kocsit, illetve a Vasútmodellezés magazin sárga házát. A meghirdetett vagonok, illetve házak továbbra is elérhetőek.
Eladó vasútmodell kiegészítők. Vizesmatricák, rézmaratott pályaszám táblák, gyári táblák. Időhiány, egyéb elfoglaltság miatt belátható időn belül nem fog megvalósulni az, ami be lett tervezve...
Az előzményeken kivül még eladósorba került egy VMC-Fuggerth M41-es. Vadonatúj, csak kipróbálva volt. Eredeti dobozában, kiegészítői nincsenek felrakva. Irányára: 42000 Ft
H0 méretű, Piko Expert 59141 BR 482, négy áramszedős villanymozdony eladó. Digitálisan előkészített, ötpólusú motor, háromfényű menetfény, kétfényű vörös zárfény. Eredeti csomagolásban. Pályát még nem látott! Ár:31500 Ft
H0 méretű, Piko Expert 59143 BR 185.2 Trax villanymozdony eladó. Digitálisan előkészített, ötpólusú motor, háromfényű menetfény, kétfényű vörös zárfény. Eredeti csomagolásban. Pályát még nem látott! Ár:26500 Ft
Személyes átvétel Hatvanban, alkalmanként a Keleti pályaudvaron, vagy postázom.
Jó napot mivel felszámolom a dolgaimat egyben adom el tehát van egy gyári hangos h0 roco railjet mozdony egy éves ,h0 roco digit előkészitett gysev taurus vak dugó nélkül ,piko railjet kocsik ,kocsikba digitális világitást tetem ,egy piko vezérlő railjet kocsi ,és egy z21 digitális vezérlő eladó ,igy egyben 150000ft plusz posta minden kérdésre szivesen válaszolok
(vagy cserébe 59180-59190, 59977-79, vagy 59981-83 jöhetnek szóba)
és még a képen látható U-Boot 59933 25ezerft-t, és 59541 HGK Traxx 24000ft-t
Piko Ludmilla 59744-es egy új, és egy használt, ez dekóderrel, mindkettő 30000ft,
és 51510 E41 zöld első kiadás 26000, és 51512 krém-kék 30000ft
valamint lemaradt egy U-Boot 59835 váltóáramos, sajnos szállításnál lesérült az egyik orrán, 18000ft
Több részletesebb képet érdeklődés esetén küldök. Az árak általában alkuképesek.
Cserék az új piko gyártmányokból érdekelnek, nem csak azonos típusra, hanem másikra is (értékegyeztetéssel). (Előző hirdetéseimből is lehet cserélni vagy vásárolni. Az árak általában alkuképesek.)
Csaba
viragexpresszboly kukac gmail pont com telón hetvenes 630 7390
H0 BRAWA DR 201-284 dízelmozdony Digit EK. Saját dobozában. Előre fehér, hátra vörös fénnyel. 23 000Ft. Átvétel személyesen Budapesten vagy az agglomerációban, posta csak előzetes egyeztetés alapján, előre utalás után. 06-20-459-7673, 06-30-313-5004, becs281@gmail.com
Üdv .Eladóak a képen látható mozdonyok vagonok.Lehetőleg egyben 70000 Ft irányáron.A mozdonyok működnek analóg rendszerben.Digitális irányítóm nincsen.Mozdonyok,vagonok nem makulátlanok, hiány előfordul,áramszedő ,ütköző hiány.Az ICE számomra rejtély.Érd: zoolaci@gmail.com
Eladó sorba került egy A.C.M.E. V63-138-as(Kandó Kálmán) Gigant. A mozdony DigiSound hangdekóderrel van szerelve. Új állapotú, csak pár próbakört futott, kiegészítők zacsiban. Sajnos dekóder szerelés közben, az egyik ablaktörlő eltünt, a 4. képen látszik. Személyes átvételt preferálom, Siófokon ki is próbálható a mozdony, de megoldható a budapesti átvétel is. Az ár valamelyest alkuképes.
Építésből megmaradt, Bontatlan új, Piko 55330 "D" sínszett H0 méretű eladó.
Új, Piko A-Gleis 55340 "E" sínszett eladó. Teljesen új, beépítve nem volt. Doboza nincs, start szettből való. A készlet tartalma: 3 x 55200 G239 egyenes, 7 x 55201 G231 egyenes, 2 x 55212 R2 ív, 1 x 55222 BWL balos íves váltó, 1 x 55223 BWR jobbos íves váltó. Ár: 15500 Ft
Új Piko A-Gleis Íves váltó BWL 55222 (balos), BWR 55223 (jobbos) H0 méretű eladó. Doboz nélküli új termék. Csak párban eladó! Ár: 11500 Ft/2db
Átvehető Hatvanban, alkalmanként a Keleti Pályaudvaron vagy postázom.
Liliput L14300 X 626.205 ( pár kört futott, a belseje szürkére van festve, volt egy végzár tábla ragasztva az egyik végén ami leeset, de meg van így vissza rakható, ott a kasztni sérült egy kicsit ) Ára: 25.000 Ft.
H0e Liliput L245180 X 601.9310 1 db. illetve L245181 X 601.9311 2 db. Darabja: 7000 Ft.
1 db. Piko vezérlő ( új) Ára: 2000 Ft.
Posch modell kiegészítők. Árak a fényképen.
Átvehető személyesen Budapesten, vagy postai úton.
Sziasztok, vásárolnék Roco Z21 kezdőkészletet, de nekem csak az irányításra és a sinekre lenne szükségem belőle, így bármelyik szóba jöhet. Ha valakit érdekelné a szettből a mozdony + kocsik, vagy csak mozdony vagy csak kocsik, írjon és megegyezzünk. email: samu.andris1@gmail.com
Eladó H0 ROCO M62 alváz-hajtás. A kaszni már nincs meg. Digitálisra előkészített, számla, doboza is megvan. Rendben működik, nincs semmi hibája. Egy projekt, terv meghíúsulása miatt adom el.
Ár: 30000 Ft. Átadás Esztergomban, vagy a Nyugatiban.
Eladó H0 ROCO M61 alváz-hajtás. A kaszni már nincs meg, egy meg nem valósuló projekt, terv miatt adom el. Rendben üzemel, nincs semmi baja, digitálisan előkészített. Doboza is megvan. Adom hozzá, tehát az árban van: mikromodell 4 db. fékrudazat a négy kerékhez, ahol hiányzik, M61-019 csíkos Nohab elkészítéséhez Szabiroli vizesmatrica készlet, pályaszámtáblák, rézmaratott gyári táblák- tothgunmodell által.
Ár: 30000 Ft. Átadás Esztergomban, vagy a Nyugatiban.
Eladósorba kerültek az alábbi H0 modellek, alkatrészek:
- Lima 208289LP, E03 004 psz. mozdonymodell /DB, Ep.III./. A modell szép, hiánytalan állapotban van, a külön felszerelhető alkatrészek felszerelve. Az egyik oldali pályakotró szoknya zárt, de cserélhető, jár hozzá egy nyitott és egy zárt plusz pályakotró ill. a jelenlegi zárt oldalra egy kupplung-befogadó alkatrész is. Ez a modell már az újabb verziós középmotoros kiadás, két lendítőkerékkel, kardánhajtással. A modellbe utólagosan beépítésre került egy Roco 10745 /ESU/ dekóder; a motor szépen működik vele, a menetirány szerinti három fehér homlokfény kapcsolható. Egyetlen hiányossága, hogy eredeti dobozt sajnos nem tudok adni hozzá, de mindenképpen becsomagolom valamiféle dobozba; 30.000,- HUF.
- Roco 47926 DB Ep.IV. alacsony oldalfalú kocsi, VEB Berlinplast Dutra-traktor /D4K/ rakománnyal. Hibátlan, hiánytalan állapotban, eredeti dobozában; 5.000,- HUF. /A kocsi és a traktor érdeklődés esetén külön-külön is megvásárolható! Ez esetben a kocsi 3.000,- a traktor 2.000,- HUF/
- 20db rugó, a méretük 12+12 mm, a felcsévélés 2,5 mm átmérőjű; áruk 1.000,- HUF /egyben/.
- sárgaréz henger; hossza 25 mm, átmérője 14 mm, furatátmérő 4 mm /kúposan kopott, az egyik oldalon 3,8 mm a másik oldalon 4,2 mm/. Lendítőkerekek esztergálására alkalmas lehet; 250,- HUF.
Nagyrészt Roco apró-alkatrészek /szintén H0/:
- személykocsi forgóváz lengéscsillapítók, a képen látható 3-féle verzióból,
Keresnék megvételre Tillig, vagy Sachsenmodelle H0 krém-narancssárga 1:87-es hosszúságú Stadteexpress Y kocsikat, egy első és egy másodosztályt, esetleg két másodosztályt, vagy két első osztályt, pályaszám mindegy. Vadonatúj állapotú is jöhet. Erre a kocsira gondoltam:
Modellváltás miatt eladóvá vált a képeken látható Metrókocsik, egy Vizipók és egy Panda becenévre keresztelt metrómodell. A Panda 1:87-es méretarányban készült a másik egy picivel rövidebb.
Áruk 5.000. Ft/darab. Kettő vásárlása esetén 9.000 Ft.
Budapesten személyesen átvehető, vidékre a posta megoldható.
Érdeklődni a horvathpeterbalazs@gmail.com email címen lehet.
Eladó Heris Y, MÁV START-os vagon, duplikáció miatt. Hibátlan, vitrinmodell, tartozékok zacskóban.
Ára fix 15 000Ft
Építésből megmaradt Új, Piko A-Gleis WL (55220) balos és WR (55221) típusú, jobbos váltók eladók. H0 méretű. Több darab van. Mindegyik új, nem használt. Dobozuk nincs. Ár: WR 55220 balos 4200 Ft/db WL 55221 jobbos 4000 Ft/db
Bontatlan csomagolású Angol váltó és Y váltó eladó.
Típus: Piko H0 55224 DKW 2db
Piko H0 55226 WY 3db
Ár: 8500 Ft/db
Elado A.C.M.E. 55172 szettből az ÖBB festésű CD vagon. A vagon vadonatúj pályán még sosem volt. Doboza nincsen, csak a hungarocell amiben a vagon van azt adom hozzá.
H0 ROCO GySEV M62-902 Szergej, saját dobozában, digitálisan előkészített. Hibátlanul üzemel, előre fehér, hátra vörös LED világítás. A képeken látható szép állapotban. Eredetileg ROCO 69395 (váltóáramú változat) volt, de mára ez csak az egyik forgóváz alján fedezhető fel, lásd a mellékelt képeken! 60 000Ft. Átvétel személyesen Budapesten vagy az agglomerációban, posta csak előzetes egyeztetés alapján, előre utalás után. 06-20-459-7673, 06-30-313-5004, becs281@gmail.com
Eladó Roco Gysev M62-902-es. Karcmentes, dobozos, nagyon szépen fut. Ára 60.000.-ft. Átvétel személyesen Dél-Budán és az agglomerációjában lehetséges, megtekintéskor kipróbálható.
A flexi sínek elkeltek!
A K15 kereszt elkelt!
Ára fix 50 000Ft
Liliput L14300 X 626.205 ( pár kört futott, kettő van belőle, a belseje szürkére van festve, az egyiken volt egy végzár tábla ragasztva ami leeset, de meg van így vissza rakható, ott a kasztni sérült egy kicsit ) Darabja: 28.000 Ft.
Liliput L245180 X 601.9310 1 db. illetve L245181 X 601.9311 4 db. Darabja: 8000 Ft.
H0e kis dioráma félkész állapotban ( mérete 364 mm hosszú, 186 mm széles és 121 mm magas. Ára: 2000 Ft.
2 db. Piko vezérlő ( újak) Darabja: 2000 Ft.
Szóróanyagok egyben 800 Ft.
Átvehető személyesen Budapesten, vagy postai úton.
Az előzményben levő új Piko modellek nagyrésze még megvan. Railion G1602, cargo taurus, infraleuna-s BR228, és cargoserv taurust elvitték, a többi még új gazdára vár. Árak a megadott irányárak, és csere is szóba jöhet, hasonló típusokra, más festésekben.
1. H0 villanymotor meghajtású Bécsi Metro ( U Bahn ) szerelvény eladó a képek szerint! A motorkocsi szépen fut, a hátsó szerelvénynek (amelyikben nincsen motor) az egyik kerékzsámoly része hiányzik (a képen is jól látható).
Ár: 11500Ft
Érd.: npeter83 @ indamail . hu
2. H0 Vasútmodell Wiking Herpa járművek, épületek, terepasztal kiegészítők a képek szerint kizárólag egyben:
Ár: 8500Ft (kizárólag egyben az egész)
3. H0 Roco Vasútmodell csomag. A mozdony működik (világítása is), a felső áramszedője jól láthatóan sérült/hiányos. A nagy hídnak nincs meg az egyik oldala. A képek szerint eladó az egész kizárólag egyben:
H0 BRAWA DR 201-284 dízelmozdony Digit EK. Saját dobozában. Előre fehér, hátra vörös fénnyel. 24 000Ft.
H0 kengyeles kapcsolók (ROCO, ACME, NMJ, új PIKO, meg még két számomra ismeretlen fajta) 150Ft/db.
ROCO 123db., NMJ 26db., PIKO 44db., ACME 12db. egyéb 7db. (Fuggerth nincs közte) Átvétel személyesen Budapesten vagy az agglomerációban, posta csak előzetes egyeztetés alapján, előre utalás után. 06-20-459-7673, 06-30-313-5004, becs281@gmail.com
Az előzmény hozzászólás dolgai közül a Roco "H0" 2.1-es íves váltók és a Kato "N" SBB villamosmozdony elkeltek. A többi tétel továbbra is keresi új gazdáját; ajánlatokat, érdeklődéseket továbbra is mail-ben várok!
Eladó bútorlapból készített vitrin, led sínbe lévő szabályozható távirányítós ledes világítással.
A vitrin bútorlapból készült, lapszabászatba és nem otthon kokányolt, de ez látszik a képeken. Elhúzható üveges ajtók, melyek a széleknél porfogó gumival vannak ellátva. 1 év alatt semmi por nem került a vitrinbe.
1. Roco 68368/62368 - Máv-Trakció 1047 003-7 DC/egyenáramú Taurus. Egy barátom példánya, aki az eredetileg AC/váltóáramú modellt egy DC építőkészlettel együtt vásárolta, majd elvégezte az átalakítást. A végeredmény egy DC rendszerű, kiváló futású, plux16-os Zimo dekóderrel szerelt gép. Keveset futott, kisebb szépséghibával. Eladás oka: VI. korszak. Használata elsősorban digitális üzemeben javasolt. - 60.000Ft
2. Karl Bub 90192 - H0/00 méretarányú, teljes értékű nürnbergi BUB kezdőkészlet 1958-ból. A szett része egy BR10 áramvonalas gőzmozdony, 3 gyorsvonati kocsi, egy oválpálya kiegészítő sínekkel, illetve egy trafo (220V) és azok papírjai. A szett szemmel láthatóan használaton kívül volt, jó állapotban maradt fent, ugyanakkor kisebb hiányosságok a mozdonyon sajnos előfordulnak. Rozsdásodástól mentes, futáspróba csak karbantartást követően javasolt. - 45.000Ft
3. Piko 52000 - DB BR 612 /ADtranz, Bombardier/ RegioSwinger motorvonat. Új, bontatlan csomagolásban. Digitálisan előkészített, 8 tűs dekóder fogadására alkalmas. Gyárilag szerelt belső világítással. - 42.000Ft
4. Electrotren / Albert 284802 - Máv-Cargo Habiis fedett teherkocsi. Antikolt. Pályaszáma: 31 55 2846 690-9 VI. korszak. Újszerű, gyári/bolti állapot, ritkán futott. Korszakváltás miatt eladó. - 15.000Ft
5. Roco 45838 - ÖBB Bmz 2. osztályú EC/IC személyvagon. Pályaszáma: 61 81 21-91 030-0 V/VI. korszak. Újszerű, gyári/bolti állapot, nem futott. Egy 2014-es Avala EC része lett volna, de abban nem pontosan ez a típus található. - 12.000Ft
Személyes átvétel Kecskeméten lehetséges. A modellek egy részét megbízásból hirdetem, nem saját tulajdon. Részletes infókat, további fotókat válasz e-mailben fogok küldeni. E-mail címem publikus. Csomagküldés 790Ft-tól, előreutalással vagy helyszíni fizetéssel, amelyik szimpatikusabb. :-)
H0 méretű, Piko Expert 59141 BR 482 négy áramszedős villanymozdony eladó. Digitálisan előkészített, ötpólusú motor, háromfényű menetfény, kétfényű vörös zárfény. Eredeti csomagolásban. Pályát még nem látott! Ár:31500 Ft
Eladó lenne 5 pár tökéletes állapotú és pluszban 3 balos TT méretű Zeuke ("fixelektronikájú") váltó. Működésük elektronikusan tesztelve van. Áruk 1300 ft/db vagy 2500 ft/pár, illetve az egész egyben 15000 ft. Aki alku nélkül egyben viszi kap mellé 1 pár váltót amelyek elektromosan hibásak, javítani kell őket. Kereshettek publikus e-mail címemen Köszönöm a lehetőséget!
Az biztos nincs meg. Ha törölte már magát, akkor vagy eladta, vagy az időnként visszatérő csaló volt, akinek sohasem volt ilyenje. Olvasd végig alaposan a topik fejlécét, különösen azt, amit a moderatúra a csalókkal kapcsolatosan írt.
Építésből megmaradt Új, Piko A-Gleis WL (55220) balos és WR (55221) típusú, jobbos váltók eladók. H0 méretű. Több darab van. Mindegyik új, nem használt. Dobozuk nincs. Ár: WR 55220 balos 4200 Ft/db WL 55221 jobbos 4000 Ft/db
Piko BR52 , esu dekóderrel digitalizálva, Ledes világítások /bár a jobb első lámpa most nem működik/. Kapcsolható kazán fény imitációval, Füst generátorral.
5 pólusú Bühler motorral. Eredeti doboz. Ára: 28000Ft
Roco BR 103, Digitalizálva ,dekóderrel, menetirány szerinti világítások, kapcsolható géptér világítás, Lendítőkerekes Roco motor
/eredetileg nem ezzel volt szerelve/, cserélhető kuplungok,doboza nincs. Ára :25000Ft
Pikó E69, digitalizálva,fixen beépített dekóderrel, egyik irányban világítással, adok hozzá világítás panelt,barkácsoló kedvüek
menetirány szerinti fehér-vörös fény építhetnek bele, Vannak rajta apró sérülések! Eredeti doboz. Ára:12000Ft
Átvenni személyesen Budapesten lehet,érdeklődni publikus email címemen vagy a 06husz9hetvenegy8889 számon lehet.
Eladó.Ho Rola kisèrőkocsi,Ralpin VI korszakos.Marklin de dcc kerekekkel szerelt,valamint 2db LS modells 6tg S zsebes kocsi rolanak használva 3db herpa egyedi kamionnal.Minden modell saját dobozában.Ár:50.000.-postával.èrd: e-mailon.
Eladó egy Roco M62-130, valamint egy Roco M62-902. Mindkét modell nagyon szép állapotban van, karcmentes, nagyon szépen fut, dobozos. Irányáruk: 60.000.-ft/db.
A kèt szerelvèny családi okok miatt áron alul vihető.😞110.000.-postával.Külön 70.000.-illetve,60.000.-postával,de alku így is belefèr...Èrd: E-mailben.Köszönöm..
Önbizalom Ventus HO mèret illetve Ls modells 6tg szerelvèny kisèrőkocsival 3db herpa kamionnal.A kisèrőkocsi Marklin de dcc kerekekkel szerelt.Mindegyik saját dobozában.A Ventus 70.000.-A szerelvèny 60.000.-Aki ma viszi valamelyikét annak alku belefèr.Èrd: E-mailon
NMJ M61 006 Saját dobozában, hang beépítve, tartozékokkal.
60.000 Ft
ROCO M62 231 Nem saját a doboza, de ROCO doboz, DCC, hangos, tartozékokkal, szépen antikolt.
105.000 Ft
FUGGERTH
Mindegyik kocsi fém kerekekkel és saját dobozzal rendelkezik.
8.000 FT/db
By - minden tartozék felszerelve
Ap - egy kapaszkodó hiányzik, fűtéscső mellékelve, a többi felszerelve
Bhv 1. - Minden tartozék felszerelve
Bhv 2. - Minden tartozék mellékelve, kissé koszolt
Bhv 3. - Minden tartozék mellékelve
Bdh - 2 korlát hiányzik, fűtéscső mellékelve
ROCO
3 db Es nyitott teherkocsi saját dobozukban
1 db kuplunggal - 3.000 Ft
2 db kuplung nélkül - 2.500 Ft/db
KLEINBAHN
2 db Es nyitott teherkocsi kuplung nélkül
2.500 Ft/db
3 db rakomány Es kocsikhoz
1.000 Ft/db
GBgs - saját dobozában
8.000 Ft
TILLIG Elite 6,34°-os váltók. 4 jobbos, 2 balos. Sanja nincs mindegyiknek doboza, így egybe raktam a jobbosokat és egy másikba a balosokat. Mindegyiket tartozékokkal adom.
11.000 Ft/db
JÁRMŰVEK
SIKU New Holand traktor 1.500 Ft
BUSCH IFA - Eibauer 4.000 Ft
BUSCH IFA - Szeged Volán sofőrrel 5.500 Ft
HERPA GAZ 69 sofőrrel 2.500 Ft
BERKINA Barkas B 1000 sofőrrel 3.500 Ft
BUSCH LADA 1500 Kék sofőrrel 3.500 Ft
BUSCH LADA 1500 bordó 3.000 Ft
HERPA Camping Trabant 601 3.000 Ft
BUSCH VW Bogár 3.000 Ft
BUSCH Fiat 500 sofőrrel 3.500 Ft
IGRA Skoda 1200 1.500 Ft
Mini Morris 1.000 Ft
NOCH Karám készlet
2.000 Ft
Egyéb nyalánkságok
Árat nem írok erre, kinek mennyit ér. :-)
Érdeklődni a 06 hetven kettő21 huszonhat 86-os számon, vagy a toth.tibor72@yahoo.com emilen.
60.000 Ft
105.000 Ft
FUGGERTH
8.000 FT/db
ROCO
3 db Es nyitott teherkocsi saját dobozukban
1 db kuplunggal - 3.000 Ft
2 db kuplung nélkül - 2.500 Ft/db
KLEINBAHN
2 db Es nyitott teherkocsi kuplung nélkül
2.500 Ft/db
1.000 Ft/db
GBgs - saját dobozában
8.000 Ft
11.000 Ft/db
JÁRMŰVEK
BUSCH IFA - Eibauer 4.000 Ft
BUSCH IFA - Szeged Volán sofőrrel 5.500 Ft
HERPA GAZ 69 sofőrrel 2.500 Ft
BERKINA Barkas B 1000 sofőrrel 3.500 Ft
BUSCH LADA 1500 Kék sofőrrel 3.500 Ft
BUSCH LADA 1500 bordó 3.000 Ft
HERPA Camping Trabant 601 3.000 Ft
BUSCH VW Bogár 3.000 Ft
BUSCH Fiat 500 sofőrrel 3.500 Ft
IGRA Skoda 1200 1.500 Ft
Mini Morris 1.000 Ft
NOCH Karám készlet
2.000 Ft
Egyéb nyalánkságok
Eladó.1db Marklin Rola kisèrőkocsi VI korszakos DC kerekekkel szerelt,saját dobozában.Illetve 2db 6tg-s LS modells zsebes kocsi rolanak kialakítva herpa kamionokkal.(HC kamionok,egyedi festèsűek)mindegyik saját dobozában kiegèszitőikkel.Ár a szettre csak is egyben,65000.-postával.Èrd: E-mailben.
Piko Expert traxx, Teljesen gyári modell, keveset futott, eredeti dobozával rendelkezik. Egyetlen hibája, hogy az egyik kapcsolószerkezete hiányzik, illetve itt a hókotró része ragasztva van(gondolom csak így bírták leszedni a kapcsolót, hogy ezt is levették), ára 25.000ft lenne.
Máv V46 001, műgyanta kasznival rendelkezik, Roco Br290-es alapokon. A futása szép, Roco-s, áramszedője szintén Roco, egy kis Fuggerth V43-as palettával ötvözve. A képen látható állapotban, és kinézetben, nem mai modell, nyilván a 3D-s modellekkel nem veszi fel a versenyt. Ára 30.000ft.
Fuggerth M41. Roco alapra átépítve, így a futása jó, menetrendszerinti világítása van, de a mozdony külseje csúnya. A képen látható. Ára 15.000ft.
Mindegyik mozdony már évek óta áll, ezért is váltak eladóvá. Érdeklődni a publikus email címemen lehetséges.
H0 méretű, Piko Expert 59141 BR 482 négy áramszedős villanymozdony eladó. Digitálisan előkészített, ötpólusú motor, háromfényű menetfény, kétfényű vörös zárfény. Eredeti csomagolásban. Pályát még nem látott! Ár:31500 Ft
Roco 72726 BR 333 Köf III. tolató Dízelmozdony DB eladó. Digitálisan előkészített, 8 tűs dekóderfoglalattal. Eredeti csomagolásban. Pályát nem látott. Ár:25500 Ft
Piko Expert 52548 Dízelmozdony V 23 074, DR III eladó Digitálisan előkészített Plux22 dekóderfoglalattal.
Háromfényű menetfény, kétfényű vörös zárfény (LED-es), fém alváz, hangszóró helye kialakítva Digitális üzemben külön kapcsolható fülkevilágítás, a menetoldalon mindkét alsó fény külön kapcsolható, hátul pedig a jobb alsó. Külön kapcsolható vörös zárfény.
Ért: futoog@freemail.hu
Személyes átvétel Hatvanban, alkalmanként a Keleti Pályaudvaron, vagy postázom
pici hibák vannak illetve minimálisan az illesztésnél ragasztófoltos de egy átfestéssel könnyedény javítható .
az óratorony lapja megvan hozzá
postával mpl házhoz 16000 ft benne van az árban
vollmer tűzoltóállomások 2 db + herpa, roco ,wiking tűzoltó autók, a képen látható állapotban egyben a szett .
postával mpl házhoz 9500 ft egyben
busch alagutak 2 db + alagútbejárók egyben a szett
postával mpl házhoz 5500 ft
piko dr -es vagonok és porosz vagon donorok egyben
a bal oldali dr-s nem karcos szép állapotú a jobb oldali nem gányolt nem barkács hanem az ujj pikó karcmentes csak maga a kasznik , egyben a szett 5000 ft posta automatában a posta költség benne van .
érd haver19750930@citromail.hu csak itt, érk sor fenntartva nem bontom meg helyileg vidék .
cserét elfogadok pici gőzös -sök érdekelnek digitális vagy előkészített ujj fajták régi nem ha kell ráfizetek .
1 db WL kitérő, be volt építve egy próbaasztalon rövid ideig ára: 2500Ft.
1 db WR kitérő, be volt építve egy próbaasztalon rövid ideig ára: 2500Ft.
2db használt BWR-R3-as: 4000Ft/db
12 db R2-es ív soha sem voltak beépítve, darabja 300Ft.
2db R4-es ív, soha sem voltak beépítve, darabja 300Ft.
3 db G239 egyenes, soha sem voltak beépítve, darabja 300Ft.
A flexi sínek elkeltek!
A K15 kereszt elkelt!
Eladó egy ROCO 62855 Dízelmozdony, M61.019, MÁV, DCC-Sound. A hang modul már nincs benne! Tehát analog! Akár a ROCO 62854-es cikkszámú M61-019-es. Digi előkészített nyolc tűs vakdugó van benne. Bármikor digitalizálható egy mozdonydekóderrel.
Ára fix 50 000Ft
Roco 20 lábas konténerek: Fix ár: 1800Ft/db, 7db van még (ROCO MÁV Sgnss-ről)
Roco 63830 Platinum - ÖBB 1161 H0 méretű villanymozdony
A mozdonyról egy tetőelem hiányzik (Roco 116207) valamint hiányzik a dobozból a Platinum szériához szokásos egyenes síndarab. Hibátlanul, gyönyörű lassú menettel fut, menetirány szerint 3 fénnyel világít, 8 pólusú digit előkészített- Saját dobozában adom melyben benne vannak a maratott pályaszám táblák, bontatlan kiegészítők, valamint a képen hiányosságként jelentkező 1 db ütköző és 3 db porcelán szigetelő vezetékekkel.
Irányára 43.000 Ft, mely alku nélkül a magyarországi postát is tartalmazza.
Üdv.Eladó továbbra is 4db ÖBB Bmz kocsi,2db Roco illetve,2db a.c.m.e, illetve csere èrdekel M41fuggerth csörgőre,vagy MÁV traxxra,persze hibátlan digitelőkèszitett de az sem baj ha digitális...A kocsik ára:I á:48000.-postával.Èrd: E-mailben...
Eladó egy Brawa (2212) melegfehér ledes személykocsi belsővilágítás panel. 22.5 cm variálható hosszúságú, 14 smd led, állítható fényerő. A forrasztás helye kicsit meglátszik (gyanta foltok), be volt építve, de mivel digitális üzemben csak dekóderrel világít ezért eladásra került. Egyébként teljesen új, számlája is megvan! Ára 4500.- Budapesten személyesen átvehető!
- Lima 208289LP, E03 004 psz. mozdonymodell /DB, Ep.III./. A modell szép, hiánytalan állapotban van, a külön felszerelhető alkatrészek felszerelve. Az egyik oldali pályakotró szoknya zárt, de cserélhető, jár hozzá egy nyitott és egy zárt plusz pályakotró ill. a jelenlegi zárt oldalra egy kupplung-befogadó alkatrész is. Ez a modell már az újabb verziós középmotoros kiadás, két lendítőkerékkel, kardánhajtással. A modellbe utólagosan beépítésre került egy Roco 10745 /ESU/ dekóder; a motor szépen működik vele, a menetirány szerinti három fehér homlokfény kapcsolható. Egyetlen hiányossága, hogy eredeti dobozt sajnos nem tudok adni hozzá, de mindenképpen becsomagolom valamiféle dobozba; 30.000,- HUF.
- Roco 47926 DB Ep.IV. alacsony oldalfalú kocsi, VEB Berlinplast Dutra-traktor /D4K/ rakománnyal. Hibátlan, hiánytalan állapotban, eredeti dobozában; 5.000,- HUF. /A kocsi és a traktor érdeklődés esetén külön-külön is megvásárolható! Ez esetben a kocsi 3.000,- a traktor 2.000,- HUF/
- 20db rugó, a méretük 12+12 mm, a felcsévélés 2,5 mm átmérőjű; áruk 1.000,- HUF /egyben/.
- sárgaréz henger; hossza 25 mm, átmérője 14 mm, furatátmérő 4 mm /kúposan kopott, az egyik oldalon 3,8 mm a másik oldalon 4,2 mm/. Lendítőkerekek esztergálására alkalmas lehet; 250,- HUF.
Eladóak az alábbi H0 méretű dolgok. Érdeklődni a 06-30/435-5090 számon lehet!
Üdv, Zsolt
1. Piko E44 Megkímélt, szép állapotban, dobozában. Kevés futással, műszaki garanciával. Ára: 15.000 forint
2. Piko E11 Megkímélt, szép állapotban, dobozában. Kevés futással, műszaki garanciával. Ára: 15.000 forint
3. Piko Br81 Nem a start készletes gagyi, hanem az egzakt méretekkel rendelkező példány. Elég ritka darab! Szép állapotban, teljes szervízen átesett. A mozdony elején világítással. Ára: 15.000 forint
4. Piko 57145 Circus startkészlet Normális állapotban, gyári dobozában. A készlet tartalmaz egy gőzöst, 3 teherkocsit, oválispályát és tápegységet. A mozdonyt műszaki garanciás. Ára: 16.500 forint
6. Schicht Y vagonok, világítással I. Piros Mitropa, teljesen hibátlan: 4.500 forint II. Ritkább kék CSD étkező, egy helyen festés hibával: 4.000 forint III. Piros Mitropa, két lépcső hiánnyal: 4.000 forint Ha egyben viszed, akkor 12.500 helyett, 12.000 az ár.
Eladom ( QuaBLA 21311 és 21322 ) a MÁVposta ingavonat elővárosi szerelvény, BDt vezérlő kocsiját , egy 2.oszt. Bhv személyvagonnal. Ár: 45000 Ft
Schicht MÁV postakocsi belső világítással: 9500 Ft
A modellek újak, csak a fotózásra lettek kivéve a dobozaikból, és csak együtt eladók. Átvehető Budapesten személyesen, vidékre postán tudom elküldeni. Email:vsmodell@freemail.hu
Piko Expert traxx, Teljesen gyári modell, keveset futott, eredeti dobozával rendelkezik. Egyetlen hibája, hogy az egyik kapcsolószerkezete hiányzik, illetve itt a hókotró része ragasztva van(gondolom csak így bírták leszedni a kapcsolót, hogy ezt is levették), ára 25.000ft lenne.
Máv V46 001, műgyanta kasznival rendelkezik, Roco Br290-es alapokon. A futása szép, Roco-s, áramszedője szintén Roco, egy kis Fuggerth V43-as palettával ötvözve. A képen látható állapotban, és kinézetben, nem mai modell, nyilván a 3D-s modellekkel nem veszi fel a versenyt. Ára 30.000ft.
Fuggerth M41. Roco alapra átépítve, így a futása jó, menetrendszerinti világítása van, de a mozdony külseje csúnya. A képen látható. Ára 15.000ft.
Mindegyik mozdony már évek óra áll, ezért is váltak eladóvá. Érdeklődni a publikus email címemen lehetséges.
Tipusváltás miatt eladó egy DigiTools DigiSound 3.1 hangdekoder. NEM652, 8 tűs csatlakozóval, Taurus hang van rajta. Nem ment sokat, resetelve nem lett, a 63-as címen van. Hangszóró nincs hozzá, garanciát sem tudok adni rá. Ára: 10.000Ft
Érdeklődni az alábbi linken található elérhetőségeken lehet:
A csere helye alapvetően a XI. kerület (kelenföldi pu. környéke), de esetleg (ha megtudunk egyezni közös időpontban) Újpest központ, M7-es autópálya Bp-Letenye között, Érd, Tárnok, Százhalombatta, Budaörs, Nagytétény is szóba jöhet.
Sziasztok! Az egyik modell elkelt, a másik még eladó! (H0 méretű az eddig kimaradt):
Rivarossi HR2105 Digitális dekóderrel: egy pakk felvásárlásakor vásároltam én is! Apróbb hibái a képen látható, hátul két ütköző kicsúszott és elkeveredett, nem törött a foglalata, szóval egyszerűen pótolható, a kuplungszerkezetek picit félre álnak, de működőképesek, és a kaszni csavarja belül valószínűleg eltörött megint, de a patentek úgy fogják, hogy egy nem befolyásolja, szét nem esik vagy ilyesmi! Előre hátra menetfények kijavítva mert minden bajuk volt, most szépen dolgozik, van róla videóm is ha valakit érdekel :)
Eladásra szánom H0 -s Piko MÁV 1047 001-1 Taurusom doboz nélkül. Sajnos nem rég orra esett, ezért szépséghibás!
A második képen nyilakkal jeleztem a hibákat, amik már 50 cm távolságból észre sem vehetők (öreg szeműeknek közelebbről sem :-))). Bal oldali ütköző tartó ragasztott, ütköző kifehéredett és egy hágcsó hiányzik. Más hibája nincs, még az áramszedők is rendben vannak. ár 16900 Ft.
Érdeklődni adatlapomon lévő e-mail címemen. Hétfőn Budapest V. ker.-ben személyesen átvehető. Egyéb esetben a postaköltség a vevőt terheli!
2db G119 egyenes, soha sem voltak beépítve, darabja 300Ft.
1db G119 egyenes, be volt építve egy próbaasztalon rövid ideig ára: 250Ft.
A flexi sínek elkeltek!
A K15 kereszt elkelt!
Eladó egy ROCO 62855 Dízelmozdony, M61.019, MÁV, DCC-Sound. A hang modul már nincs benne! Tehát analog! Akár a ROCO 62854-es cikkszámú M61-019-es. Digi előkészített nyolc tűs vakdugó van benne. Bármikor digitalizálható egy mozdonydekóderrel.
Ára fix 50 000Ft
Rivarossi HR2105 Digitális dekóderrel: egy pakk felvásárlásakor vásároltam én is! Apróbb hibái a képen látható, hátul két ütköző kicsúszott és elkeveredett, nem törött a foglalata, szóval egyszerűen pótolható, a kuplungszerkezetek picit félre álnak, de működőképesek, és a kaszni csavarja belül valószínűleg eltörött megint, de a patentek úgy fogják, hogy egy nem befolyásolja, szét nem esik vagy ilyesmi! Előre hátra menetfények kijavítva mert minden bajuk volt, most szépen dolgozik, van róla videóm is ha valakit érdekel :)
Piko BR218 Végzár tuninggal: picit tuningoltam rajta, így került bele végzár fény is, plusz a kaszni kivan festve, hogy ne világítson át rajta a led! Az előre fény is ledesre cserélve, így digitális rendszernek kedvez! Egyoldali vontatásra van kialakítva. Erről is csináltam egy rövid videót:
Kedves Mindenki! Eladóvá vált a PIKO 57605-ös, 57606-os és 57608-as Intercity kocsi. Bár használtak, eredeti dobozukban, eredeti ütközőjükkel, sőt, még az eredeti számlájukkal érhetőek el. Eladó továbbá két kis házikó, inkább N-es méretarányúak mint H0, ragasztás nyomai itt-ott előfordulnak. Irányár egyben: 20.000Ft.
Természetesen cserére is lehetőség van, amik érdekelnének:
- PIKO 58666-os fekvőhelyes kocsi.
- PIKO 57602-es emeletes kocsi.
- PIKO 61147-es építés alatt álló emeletes ház.
- A Vasútmodellezés c. magazinban megjelent sárga színű családi ház.
Minden további kérdésre, és értelmes(!) ajánlatra a publikus e-mail címemen tudok reagálni. Szép napot mindenkinek!
Üdvözletem.Eladó 4db ÖBB Bmz kocsi..2db A.C.M.e 61-81 21-90 537-5 psz ill,61-81 21-90 582-1 psz. Valamint 2db Roco 61-81 21-91 030-0 psz ill,73-81 21-91 146-0 psz.Az utóbbi Nightjet.Mind a négy saját dobozzal rendelkezik a kiegészitők a dobozokban vannak.A négy kocsi ára együtt:55000.-ami a postát is tartalmazza.Érd:e-mailonhttp://indafoto.hu/szirakattila79/alap_album
Eladó Roco/Fleischmann Lokmaus 2 digitális vezérlő digitális erősítővel, táppal, Roco betáp sínnel valamint dokumentációval. Hibátlanul működik. Átvehető a 2. kerületben a Szél Kálmán térnél, vagy a 3. kerületben a Flórián térnél.
Új, Piko 58740 MÁV Lgsj Konténeres kocsi start szettből eladó. H0 méret. Pályaszám: 21 55 443 7326-3 Doboza nincs, csak a hungarocell tartó amiben van. Csak a fényképezés miatt lett kivéve a hungarocellből. Ár: 7500 Ft
Eladók a következő H0 méretű originált vasútmodell mozdonyok, eredeti dobozukban, csak a fotózásra lettek kivéve. Átvehető Budapesten személyesen, vidékre postán tudom elküldeni. Email:vsmodell@freemail.hu
Roco, ÖBB T 71 gőzmozdony 8 pólusú digi. előkészített: 52000 Ft
FLM 4889 K.Bay.Sts.B (Bajor) I. korszak Hibátlan állapotú gyüjtői darab. Sajnos a doboz jobb felső sarka a szállítás közben kissé benyomódott.
Az ára 62000 ft.
FLM 4886 K.P.e.V. (Porosz) I. korszak Hibátlan állapotú gyüjtői darab. Sajnos valami sötétlelkű szakbarbár ráragasztott egy papírt a doboz oldalára a szett leírásával.
Az ára 57000 ft.
FLM 4892 K.W.St.E. (Württemberg) I. korszak Hibátlan állapotú gyüjtői darab.
Az ára 65000 ft.
Bármely két szett megvásárlása esetén 5000 ft-ot engedek az árból, a három együtt 170000 ft.
Személyes átvételt részesíteném előnyben, de postázom is, ha szükséges (csak MPL házhoz kézbesítve).
Volt egy kis időm foglalkozni a modellekkel, de a szokásos Murphy törvények dolgoztak, nem találtam a fényképezőgépet, aztán mire előkerült, kiderült lemerült az akku... így telóval lőttem pár képet :)
( arra már nem gondoltam, hogy lehozzam az emeletről) de majd most! :)))
Eladó 11db Fuggerth személykocsim Az ár 100000 Ft A csomagot egyben szeretném értékesíteni, és a személyes átvételt szorgalmaznám, mivel nagyon rossz tapasztalataim vannak a postával (elsősorban Tatabánya, Kelenföld). A kocsik műanyag kerekűek, és mindegyik kocsinak meg van a doboza. Hiányosságként megemlíteném, és a képeken is látható, hogy több helyen is a kocsivégeken a kapaszkodók nincsenek meg, sérültek. A kocsik keveset futottak, viszont sokat költöztek, gondolom akkor történhettek ezek a sérülések. A csomag 3db Ap, 1db By, 1db WRy, és 6db Bhv kocsit tartalmaz
1. H0 villanymotor meghajtású Bécsi Metro ( U Bahn ) szerelvény eladó a képek szerint! A motorkocsi szépen fut, a hátsó szerelvénynek (amelyikben nincsen motor) az egyik kerékzsámoly része hiányzik (a képen is jól látható).
Ár: 11500Ft
2. H0 Vasútmodell Wiking Herpa járművek, épületek, terepasztal kiegészítők a képek szerint kizárólag egyben:
Ár: 8900Ft (kizárólag egyben az egész)
3. H0 Roco Vasútmodell csomag. A mozdony működik (világítása is), a felső áramszedője jól láthatóan sérült/hiányos. A nagy hídnak nincs meg az egyik oldala. A képek szerint eladó az egész kizárólag egyben:
Ár: 24000Ft (kizárólag egyben az egész)
4. H0 Roco Vasútmodell csomag egyben eladó a képek szerint! A dízelmozdony nagyon szép állapotban van, a futása is nagyon szép egyenletes és halk. Menetirány szerinti világítása van: előre menet fehér, hátul piros zárfénnyel. A piros zárt tehervagonnak nincs meg a teteje (képen jól látható). A mozdony és a vagonok Roco gyártmányúak, a sínek "Peco" gyártmány és ezek is szintén szép állapotban vannak:
Dobozából csak a fényképezés erejéig lett kivéve, teljesen hibátlan állapotban van, kiegészítői sem lettek felszerelve. A műanyag mellett további réz kiegészítők is vannak.
Piko H0 50003 DR BR01-1514 gőzmozdony.Használt állapotban. Digit előkészített. A kazán tetején van egy festékfolt, illetve a fülkében a kazánimitációt az előző tulaj erősen megrongálta. Teljesen müködőképes. Doboza van, kissé leharcolt állapotban. Irányára: 30000 Ft
Mehano Southern dízelmozdony. Egy forgóvázon hajtott. A korlátai hibásak ahogy a képen is látni lehet. Kengyeles kuplungokkal szerelve. Doboza nincs. Irányára: 7000 Ft
H0-s Máv 410-es Piko Br55-ös elkezdett átfestés. A fülke egy helyen repedt volt a kazán mellet ez javitva lett bár még látható. A kazán és a szerkocsi teljesen át lett fújva. A feliratok vizesmatricák 410,501-re számozva. Egy darab kissebb légtartályt és két létrát adok hozzá illetve két Roco Br52-esről származó lámpát. Doboza van. Futása korának megfelelő. Irányára: 18000 Ft
Roco DB epoche 3-as X-wagen. Kezdőkészletes ezért doboza nincs. A kapaszkodói rajta vannak, a többi alkatrészt mellékelem hozzá. Irányára: 7000 Ft
Hummel Leikem reklámhütökocsi. Doboza van. Kinematikás, műanyagkerekekkel. Irányára: 1700 Ft
Mehano daruszerelvény. A képen látható állapotban. Doboza nincs. Irányára: 6000 Ft
Egy V. korszakos Roco DB-AG ingavonati szerelvény (45483, 45484, 45485 cikkszámú kocsik alkotják). A kocsik újszerűek, a dobozaik viseltesek ( szinte semmit sem futottak, a dobozaikban álltak). A 45484-es cikkszámú kocsinak a kiegészítői hiányoznak, a többi vagon kiegészítői bontatlanul a dobozaikban vannak.
Áruk (csak egyben eladóak) :33000,- Ft
Egy Roco 874 cikkszámú ‘Minitanks Limited Edition’ tankszállító (T34-es tank) DR teherkocsi. A tank gyönyörű kidolgozású, a pőre nem futott. Doboza szép állapotú, a kiegészítők bontatlanok.
Ára :10000,- Ft
Egy N-es Fleischmann kéttengelyes szerelvény (8060, 8061 cikkszámú kocsik). Használtak, szép állapotban.
Áruk (csak egyben eladóak): 7000,- Ft
Egy N-es Fleischmann 8743 cikkszámú DR étkezőkocsi. Hibátlan, keveset futott.
A mozdonyról egy tetőelem hiányzik (Roco 116207) valamint hiányzik a dobozból a Platinum szériához szokásos egyenes síndarab. Hibátlanul, gyönyörű lassú menettel fut, menetirány szerint 3 fénnyel világít, 8 pólusú digit előkészített- Saját dobozában adom menyben benne vannak a maratott pályaszám táblák, bontatlan kiegészítők, valamint a képen hiányosságként jelentkező 1 db ütköző és 3 db porcelán szigetelő vezetékekkel.
A flexi sínek elkeltek!
A K15 kereszt elkelt!
Eladó egy ROCO 62855 Dízelmozdony, M61.019, MÁV, DCC-Sound. A hang modul már nincs benne! Tehát analog! Akár a ROCO 62854-es cikkszámú M61-019-es. Nyolc tűs vakdugó van benne. Bármikor digitalizálható egy mozdonydekóderrel.
Ára fix 50 000Ft
Modellváltás miatt eladóvá vált a képeken látható Metrókocsik, egy Vizipók és egy Panda becenévre keresztelt metrómodell. A Panda 1:87-es méretarányban készült a másik egy picivel rövidebb
Áruk 7.000. Ft/darab. Kettő vásárlása esetén 12.000 Ft.
Budapesten személyesen átvehető, vidékre a posta megoldható.
Érdeklődni a horvathpeterbalazs@gmail.com email címen lehet.
Eladóak a képeken látható H0-s vagonok. Egyben 170000 ft . Dbonként 500-5000 ft között. Állapotuk vegyes, vannak szépek, hiányosak is.Érd : zoolaci@gmail.com
Üdv.Eladóak a képeken látható H0-s mozdonyok. Egyben 60000 ft, külön is eladó az àr megegyezés szerint. A felső mozdony Lima,a többi Roco . Használtak,de szép állapotúak. Érd : zoolaci@gmail.com
18 db R1-es ív soha sem voltak beépítve, darabja 300Ft.
1db R3-as ív, soha sem voltak beépítve, darabja 300Ft.
A flexi sínek elkeltek!
A K15 kereszt elkelt!
Eladó egy ROCO 62855 Dízelmozdony, M61.019, MÁV, DCC-Sound. A hang modul már nincs benne! Tehát analog! Akár a ROCO 62854-es cikkszámú M61-019-es. Nyolc tűs vakdugó van benne. Bármikor digitalizálható egy mozdonydekóderrel.
Ára fix 50 000Ft
kompakt, könnyű, kézbe vehető, teljes értékű kontroller
szabályozó lassú tekeréssel nagyon fokozatos, gyorsabb tekerésével dinamikus sebességváltozást okoz (gyors tekerésnél bizonyos számú finom fokozatot átugrik).
Ár: 33000Ft.
Ebben benne van, hogy segítek beüzemelni a számítógépes kapcsolatot a Rocrail programmal Budapesten belül (Időigény: kb. 1-2 óra kényelmesen, egyszer szükséges). Átvétel értelemszerűen személyesen.
Építésből megmaradt, Bontatlan új, Piko 55330 "D" sínszett H0 méretű eladó.
Ár:23999 Ft.
Bontatlan csomagolású Y váltó eladó.
Piko H0 55226 WY 3db
Ár: 8500 Ft/db
H0 BRAWA DR 201-284 dízelmozdony Digit EK. Saját dobozában. Előre fehér, hátra vörös fénnyel. 24 000Ft.
H0 Sachsenmodelle DB 2. osztályú személyvagonok, saját dobozukban, hibátlanul. 9000Ft/db. A 3db együtt 24 000Ft. Bom 21-50 032-8 Bcom 50-80 129-0 BDomsb 82-80 051-8 Átvétel személyesen Budapesten vagy az agglomerációban, posta csak előzetes egyeztetés alapján, előre utalás után. 06-20-459-7673, 06-30-313-5004, becs281@gmail.com
1. Piko - H0 DB BR 218 191-5 német dízelmozdony / digitális. Hibátlan, hiánytalan. Feltehetően egy próbakörös analóg szett része volt, ezért saját csomagolással nem rendelkezik. Dekóderrel együtt 15.000Ft / analógra alakítva 12.000Ft
2. Roco - H0 DB BR 215 056-3 német dízelmozdony / digitális. Mindkét oldalán 1-1 fellépője hiányzik, B oldalon ragasztott ütközőkkel. Feltehetően egy próbakörös analóg szett része volt, ezért saját csomagolással nem rendelkezik. Dekóderrel együtt 13.000Ft / analógra alakítva 10.000Ft
3. Piko 52000 - DB BR 612 /ADtranz, Bombardier/ RegioSwinger motorvonat. Új, bontatlan csomagolásban. Digitálisan előkészített, 8 tűs dekóder fogadására alkalmas. Gyárilag szerelt belső világítással. - 42.000Ft
4. Karl Bub 90192 (Nürnberg) - H0/00 méretarányú, teljes értékű nürnbergi BUB kezdőkészlet 1958-ból. A szett része egy BR10 áramvonalas gőzmozdony, 3 gyorsvonati kocsi, egy oválpálya kiegészítő sínekkel, illetve egy trafo (220V) és azok papírjai. A szett szemmel láthatóan használaton kívül volt, jó állapotban maradt fent, ugyanakkor kisebb hiányosságok a mozdonyon sajnos előfordulnak. Rozsdásodástól mentes, futáspróba csak karbantartást követően javasolt. - 50.000Ft
5. Roco 68368/62368 - Máv-Trakció 1047 003-7 DC/egyenáramú Taurus. Egy barátom példánya, aki az eredetileg AC/váltóáramú modellt egy DC építőkészlettel együtt vásárolta, majd elvégezte az átalakítást. A végeredmény egy DC rendszerű, kiváló futású, plux16-os Zimo dekóderrel szerelt gép. Keveset futott, kisebb szépséghibával. Eladás oka: VI. korszak. Használata elsősorban digitális üzemeben javasolt. - 65.000Ft
6. ACME 60271 - Máv-Trakció 480 001 Traxx. Keveset futott, szép állapotban. Papírjával, kiegészítőivel. Eladás oka: VI. korszak. - 45.000Ft
Személyes átvétel Kecskemét-Szeged között lehetséges, illetve alkalmanként Budapesten. A modellek egy részét megbízásból hirdetem, nem saját tulajdon. Részletes infókat, további fotókat válasz e-mailben fogok küldeni. E-mail címem publikus. Csomagküldés 790Ft-tól, előreutalással vagy helyszíni fizetéssel, amelyik szimpatikusabb. :-)
Cserélnék régi Piko H0 1/2. osztályú, hibátlan állapotú Modernisierungswagent ugyanilyen állapotú teli másodosztályúra. (2.oszt./büfé, illetve Reko vagon nem érdekel).
Esetleg vennék is.
Publikus mail címemen elérhető vagyok.
Képek a netről, ha van érdeklődő, előszedem a sajátomat is és lövök egy képet róla. :)
Eladók a következő H0 méretű originált vasútmodell teher és személykocsik eredeti dobozukban, csak a fotózásra lettek kivéve. Átvehető Budapesten személyesen, vidékre postán tudom elküldeni. Email:vsmodell@freemail.hu
Roco SBB-CFF cement szállító silóvagon: 7500 Ft
Roco SNCF rolótetős négytengelyes teherkocsi: 8000 Ft
Fleischmann DB önürítős négytengelyes tehervagon:11000 Ft
Fleischmann DB Railion eltolható tetejű zárt teherkocsi: 11500 Ft
Piko SBB-CFF önürítős , billenő tetős teherkocsi: 10500 Ft
Liliput E+H ponyvás tetejű hattengelyes teherkocsi: 11000 Ft
Roco nehézteher szállító négytengelyes teherkocsi, DB, Faun GT8/15-al: 11500 Ft
Roco DB autószállító teherkocsi (6 db Opel Kadett autóval): 13500 Ft
Roco DB autószállító teherkocsi (2 db VW 1600-as autóval): 7500 Ft
Fleischmann DB autószállító teherkocsi (4 db BMW autóval): 12000 Ft
Schicht MÁV postakocsi belső világítással: 10000 Ft
Keresek Piko DR 244-es mozdonyhoz 1 db pantográfot, a hozzá tartozó tetőcsigás távtartókkal és 1 db kerékpárt fogaskerékkel. Publikus az email címem! Előre is köszönöm!
Eladó.1:87 HO mèret arányú RO oltcim tartály vagon,illetve RO Marfa zárt tehervagon..A kettő együtt 15000.-a postát állom.Külön 7000.-+posta.Mind a kettőnek saját doboza.Èrd:e-mailon
H0 MEHANO 4 tg. Burlington Northern 912 AHM ALCO 1000 HP mozdony, analóg, a vezetőállás tető sérült. 12.500 Ft
H0 BN150-es tolatómozdony, vizesmatricázva, új PIKO motorral, digitális, beforrasztott dekóderrel. A kasztnin apróbb sérülések. 9.800 Ft
A kettő együtt 20.000 Ft. Csere is szóba jöhet. Személyes átvétel, megtekintés, kipróbálás Szegeden, vagy posta lehetséges a vevő terhére. Érdeklődni a publikus mail címen lehet.
H0e méretarány. Ha valaki szeretne egy érdekes apróságot. Dolischo limitát kiadású ÖBB pályakocsi, nagyon ritka verzió. Szép állapotban, analóg kivitel, kiegészitők mellékelve. 35.000
H0 BRAWA DR 201-284 dízelmozdony Digit EK. Saját dobozában, hibátlanul. Előre fehér, hátra vörös fénnyel. 25 000Ft.
H0 Sachsenmodelle DB 2. osztályú személyvagonok, saját dobozukban, hibátlanul. 9000Ft/db. A 3db együtt 25 000Ft. Bom 21-50 032-8 Bcom 50-80 129-0 BDomsb 82-80 051-8 Átvétel személyesen Budapesten vagy az agglomerációban, posta csak előzetes egyeztetés alapján, előre utalás után. 06-20-459-7673, 06-30-313-5004, becs281@gmail.com
Roco DB epoche 3-as X-wagen. Kezdőkészletes ezért doboza nincs. A kapaszkodói rajta vannak, a többi alkatrészt mellékelem hozzá. Irányára: 7500 Ft
Hummel Leikem reklámhütökocsi. Doboza van. Kinematikás, műanyagkerekekkel. Irányára: 1700 Ft Mehano Southern dízelmozdony. Egy forgóvázon hajtott. A korlátai hibásak ahogy a képen is látni lehet. Kengyeles kuplungokkal szerelve. Doboza nincs. Irányára: 7000 Ft
Mehano daruszerelvény. A képen látható állapotban. Doboza nincs. Irányára: 6000 Ft Roco 46879-es silókocsi maradványai. A képen látható állapotban. Irányára: 1200 Ft Érdeklődni publikus mail címemen lehet.
Sziasztok, Átszervezés miatt eladóvá vált 13db N-es Atlas amerikai ércszállító. Irányár: 55000,- Egy kocsinak hiányzik a rakománya, de ez könnyen pótolható. Személyes átvétel Budapesten lehetséges, vagy futárszolgálattal (dhl/gls, stb.), de a magyar postára nem bíznám.
Saschenmodelle TCDD AB és B 1/2. osztályú és 2. osztályú fülkés személykocsik, 2-2 db (egzakt hosszúságúak, 1:87), a Saschenmodelle 14010 Balkan-Express készletből származnak
Hibátlan állapotúak, más Saschenmodelle kocsikból származó dobozban adom.
8000 Ft/db
Érdeklődéseket privát üzenetben várom, csere érdekelhet magyar vonatkozású, H0 modellekre.
Eladó építésből megmaradt PIKO A vágányanyag. (Árat csökkentettem!)
18 db R1-es ív soha sem voltak beépítve, darabja 300Ft.
1db R3-as ív, soha sem voltak beépítve, darabja 300Ft.
Építésből megmaradt alagútportál, nem volt bépítve 1 pár: 1300Ft
A flexi sínek elkeltek!
A K15 kereszt elkelt!
Ára fix 50 000Ft
Árat csökkentettem:
Roco 20 lábas konténerek: Fix ár: 1800Ft/db (ROCO MÁV Sgnss-ről)
40 lábas konténer, fix ár 2600Ft (Klein modellbahn MÁV Sgnss-ről)
Üdvözletem.Eladó AF modells 1:87 Zagkks Oltcim Gas RO-CFR 7919 223-7 psz gastartály.i.á:10000.-valamint egy Rivarossi Ggs RO-CFR Marfa zárt tehervagon 21 53 1488 423-6 ősz.i.á:8000.-Mindkettő Ep V korszakos saját dobozában.Èrd: e-mailon.
H0 BRAWA DR 201-284 dízelmozdony Digit EK. Saját dobozában, hibátlanul. Előre fehér, hátra vörös fénnyel. 26 000Ft.
H0 PIKO Expert DB 229-193 U-Boot. Digit EK. dízelmozdony hibátlan állapotban. Előre fehér hátra vörös LED fénnyel! Doboza van, de nem saját! 25 000Ft.
H0 Fuggerth Csörgő (Ep. IV.) M41-2197 Digit EK., korszerűsített hajtással, lendítő kerékkel, Előre fehér, hátra vörös LED világítással, saját dobozában, némi koszolással a kasznin. 35 000Ft.
H0 Sachsenmodelle DB 2. osztályú személyvagonok, saját dobozukban, hibátlanul. 9000Ft/db. Bom 21-50 032-8 Bcom 50-80 129-0 BDomsb 82-80 051-8 Átvétel személyesen Budapesten vagy az agglomerációban, posta csak előzetes egyeztetés alapján, előre utalás után. 06-20-459-7673, 06-30-313-5004, becs281@gmail.com
Jóárasított Multimaus szettet vennék Budapesten és környékén! Kérlek, hogyha lapul otthon egy felesleges a fiókban, akkor egy árajánlattal itt keressetek meg: br120 kukac freemail.hu
Az előzmény hozzászólás dolgai közül az összes Roco- és Fleischmann-rendszerű kapcsolószerkezet, z21 vágányáram-csatlakozó és a Roco műanyag dobozfedelek is elkeltek.
A többi tétel továbbra is keresi új gazdáját. Ajánlatokat, érdeklődéseket továbbra is mail-ben várok!
A csere helye alapvetően a kelenföldi pu. környéke, de esetleg (ha megtudunk egyezni közös időpontban) Újpest központ, M7-es autópálya Bp-Letenye között, Érd, Tárnok, Budaörs, Nagytétény is szóba jöhet.
Üdvözletem.ELADÓ HO mèretü vagonok illetve terepasztal kiegèszitők.Fleissmann alapra festett patkány IC betètkocsi kurzus kuplunggal szerelt.1 db Marfa cfr tehervagon szèp állapotban.1 db wiking billencs 1db magyarosítás év postakocsi ,1 db busch DPD Mercedes sprinter.A csomag ára :25000.-postával.Èrd:e-mailon
Eladó egy befejezetlen projektem, amit idő hiányában már nem is fogok befejezni, így eladó lenne egy H0-ás méretű V42-es Leo. A mozdony működik, járóképes, Piko Br110-es forgóvázak vannak alatta, a kaszni szép műgyanta öntés. Áramszedők és a sallangok kellenének, hogy nagyjából befejezettnek mondható legyen a gép külseje. Illetve, a kaszni és az alváz rögzítését kéne megoldani, hogy stabilabb legyen, mert könnyed húzásra szétjön. Az utóbbi években polcon állt, ez látszik rajta, takarítás biztos nem ártana neki. Az ára 20.000ft lenne, publikus email címemen lehet érdeklődni.
Kiegészítés: a sínek személyesen Budapesten vagy előzetes egyeztetéssel a Bp-Székesfehérvár vonal mentén vehetők át, érdeklődni a publikus email címemen lehet.
60.000 Ft
110.000 Ft
TILLIG MÁV-start 1 db I. és 2 db II. o. gyorsvonati kocsi. Kicsit talán furcsa lehet a MÁV-start logó és a narancs ajtók, egy kísérlet volt, ki lehet javítani. :-) Saját dobozukban, tartozékokkal. Az I. o. és az egyik II. o. antikolt.
12.000 Ft/db
FUGGERTH
10.000 FT/db
ROCO
2 db Es nyitott teherkocsi különböző pályaszámokkal saját dobozukban
3.000 Ft/db
1.000 Ft/db
GBgs - saját dobozában
11.000 Ft/db
JÁRMŰVEK
BUSCH IFA - Eibauer 5.000 Ft
BUSCH IFA - Szeged Volán sofőrrel 7.500 Ft
HERPA GAZ 69 sofőrrel 3.500 Ft
BERKINA Barkas B 1000 sofőrrel 4.500 Ft
BUSCH LADA 1500 Kék sofőrrel 4.500 Ft
BUSCH LADA 1500 bordó 4.000 Ft
HERPA Camping Trabant 601 4.000 Ft
BUSCH VW Bogár 3.000 Ft
BUSCH Fiat 500 sofőrrel 4.500 Ft
IGRA Skoda 1200 1.500 Ft
Mini Morris 1.000 Ft
NOCH Karám készlet
2.000 Ft
Egyéb nyalánkságok
H0 MÁV ROCO 64812 (20-35 063-6) személyvagon. Hibátlan,újszerű állapotban, saját dobozában. 14 000Ft
H0 MÁV GOSA ROCO 44497c (21-91 003-9) 2. osztályú személyvagon hibátlan, újszerű állapotban, saját dobozában. 14 000Ft.
Átvétel személyesen Budapesten vagy az agglomerációban, posta csak előzetes egyeztetés alapján, előre utalás után. 06-20-459-7673, 06-30-313-5004, becs281@gmail.com
Az előzményeken kivül eladósorba kerültek az alábbi H0-s Mehano járművek:
Southern dízelmozdony. Egy forgóvázon hajtott. A korlátai hibásak ahogy a képen is látni lehet. Kengyeles kuplungokkal szerelve. Doboza nincs. Irányára: 7000 Ft Daruszerelvény. A képen látható állapotban. Doboza nincs. Irányára: 6000 Ft Érdeklődni publikus mail címemen lehet.
A mozdonyról egy tetőelem hiányzik (Roco 116207) valamint hiányzik a dobozból a Platinum szériához szokásos egyenes síndarab. Hibátlanul, gyönyörű lassú menettel fut, menetirány szerint 3 fénnyel világít, 8 pólusú digit előkészített- Saját dobozában adom menyben benne vannak a maratott pályaszám táblák, bontatlan kiegészítők, valamint a képen hiányosságként jelentkező 1 db ütköző és 3 db porcelán szigetelő vezetékekkel.
Eladó egy Roco H0 DB III.korszakos bromberg zöld tehervagon.
Az eredeti doboza is megvan,de hungarocell nélküli,mert épÍtőkészletes.
Igényesen lett összerakva teljesen hibátlan.Az irányára 4000ft.Eladó még 26db H0 Roco kengyeles kuplung.200ft/db.Érdeklödni a publikus mailon vagy a 0630 hatnegyvenegy 9682-es számon lehet.
Eladó a képen látható két, régi PIKO, H0 méretű hűtőkocsi, de alaposan feljavított kivitelben.
Egy DSB hűtőkocsi, és egy FS "Cinzano" hűtőkocsi. A régi, billegős PIKO kerekek lecserélve, a gyári kocsikapcsolók helyére Gützold kurz kinematika lett felszerelve, a kupplungfejek szabványos foglalatban, cserélhetőek, sima kengyeles van bennük. Ezekkel már korszerű, modern pályákon is megállják a helyüket.
Áruk: 3.500Ft/db.
Érdeklődni a
www.csikos-muhely.hu
weblapom kapcsolat menüjében található elérhetőségeken lehet.
Mindkét kocsi TT méretű, nem a tipusuk különleges, hanem az, hogy DCC digitális belső világítás van bennük.
2db BTTB porosz személykocsi, használtak, de hiánytalanok, kerekek természetesen fémre cserélve, a belső világítás az F1 funkciógombbal kapcsolható, a gyárilag alap, 3-as mozdonycímen vannak.
Áruk: 4.500Ft/db, a kettő együtt: 8.000Ft
Érdeklődni a
www.csikos-muhely.hu
Néhány használt, TT méretű kocsi várja új gazdáját a műhelyben:
4 tengelyes, nyitott teherkocsi, DR-es, kései BTTB gyártmányú. Nem új, használt, két helyen (belül a raktérben, és alul az alvázon) ügyetlen ragasztónyomok, de nem veszélyesek.
Ára: 1.000Ft
Tillig DB-s paklikocsi. Fém kerekek, kurz kinematika, az új, cserélhető Tillig kocsikapcsoló van rajta.
Ára: 2.000Ft
Tillig DB-s "Donnebrbüchsen" személykocsi. Tillig ugyan, de még a régi változat.
Ára: 1.500Ft
BTTB "BUNA" tartálykocsi. Hiánytalan, minden korlátja ép.
Ára: 1.000Ft
Érdeklődni a
www.csikos-muhely.hu
1 db WL kitérő, be volt építve egy próbaasztalon rövid ideig ára: 3000Ft.
2 db WR kitérő, soha sem voltak beépítve, darabja 3500Ft.
2 db WR kitérő, be voltak építve egy próbaasztalon rövid ideig ár: 3000Ft/db.
2db használt BWR-R3-as: 4500Ft/db
18 db R1-es ív soha sem voltak beépítve, darabja 350Ft.
12 db R2-es ív soha sem voltak beépítve, darabja 350Ft.
1db R9-es ív, soha sem voltak beépítve, darabja 500Ft.
1db R3-as ív, soha sem voltak beépítve, darabja 400Ft.
2db R4-es ív, soha sem voltak beépítve, darabja 400Ft.
6 db Íves sín, R2=422 mm, 7.5° soha sem voltak beépítve, darabja 350Ft.
3 db G239 egyenes, soha sem voltak beépítve, darabja 350Ft.
2db G119 egyenes, soha sem voltak beépítve, darabja 350Ft.
1db G119 egyenes, be volt építve egy próbaasztalon rövid ideig ára: 300Ft.
Építésből megmaradt alagútportál, nem volt bépítve 1 pár: 1500Ft
Piko A sínanyaghoz ütközők, nem voltak beépítve: 500Ft/db
A flexi sínek elkeltek!
A K15 kereszt elkelt!
Fuggerth vagonok By, Bhv: Fix ár7000Ft/db.
Vitrinmodellek voltak, szép állapotúak.Műanyag kerekek, belsőberendezés nélkül. Kapaszkodót és gőzfűtés csövet adok hozzájuk.
Hibátlan vitrinmodell, tartozékok mind megvannak, nincsenek felragasztva csak a helyükre vannak nyomva. Kengyeles kuplunggal adom a mozdonyt és az eredeti dobozával.
Ára fix 50 000Ft
Roco 20 lábas konténerek: Fix ár: 2000Ft/db (ROCO MÁV Sgnss-ről)
40 lábas konténer, fix ár 3000Ft (Klein modellbahn MÁV Sgnss-ről)
H0 Sachsenmodelle DB 2. osztályú személyvagon Bom 21-50 032-8, saját dobozában, hibátlanul. 9000Ft
H0 Sachsenmodelle DB 2. osztályú személyvagon Bcom 50-80 129-0, saját dobozában, hibátlanul. 9000Ft H0 Sachsenmodelle DB 2. osztályú személyvagon BDomsb 82-80 051-8, saját dobozában, hibátlanul. 9000Ft
Átvétel személyesen Budapesten vagy az agglomerációban, posta csak előzetes egyeztetés alapján, előre utalás után. 06-20-459-7673, 06-30-313-5004, becs281@gmail.com
Zeuke Y kocsi, DR, 1/2 osztályú. Még a régi, első generációs forgóvázakkal, ezeken nem cserélhető még a kocsikapcsoló. Használt, de hiánytalan, 2db van belőle.
Irányáruk: 3.000Ft/db
BTTB Y kocsi, DR, 1/2 osztályú. Ez már az újabbik forgóvázzal van szerelve, cserélhető a kocsikapcsoló. 2db van ebből is. Használt, de hiánytalan modellek.
Irányáruk: 3.000Ft/db
BTTB DR-es postakocsi. Használt, de hiánytalan modell.
Irányára: 3.000Ft
A képen látható MÁV tolatásjelzőből is van 2db eladó. Ezek újak, nem használtak.
Áruk: 3.000Ft/db
Érdeklődni a
www.csikos-muhely.hu
- Electrotren 5884K RENFE Ep.V. "renfe Mercancías" tartálykocsi, eredeti dobozában, újnak megfelelő állapotban; 9.000,- HUF.
- Fleischmann 5403 DB Ep.III. "ARAL" tartálykocsi, eredeti dobozában, hibátlan, hiánytalan állapotban; 4.000,- HUF.
- Piko 5/6408/010 DR Ep.III. tartálykocsi, szép állapotban, dobozában; 2.500,- HUF.
- Roco 47926 DB Ep.IV. alacsony oldalfalú kocsi, VEB Berlinplast Dutra-traktor /D4K/ rakománnyal. Hibátlan, hiánytalan állapotban, eredeti dobozában; 5.000,- HUF. /A kocsi és a traktor érdeklődés esetén külön-külön is megvásárolható!/
- Roco állítható magasságú kurzkupplungok /6db/. Adapter, befogó kuplungfoglalat nem képezi az eladás tárgyát, csak a képen látható kupplungfejek; 350,- HUF/db.
- Fleischmann, Roco, Weinert, stb. gyártmányú, a régi típusú Fleischmann rendszerűhöz passzoló kapcsolószerkezetek /21db/; 150,- HUF/db.