Az előre bejelentett hangrögzítést sem köteles bizonyítékként elfogadjon a biróság.
Támpontként használhatja ugyan...de mondjuk az ítélet indoklás-szakaszába garantáltan nem fogják soha perdöntő bizonyítékként említeni. Hisz még a megfigyelő-kamera felvételeire is fanyalognak, hogy "jó-jó, mi is látjuk...de egy élő tanú mégis jobb lenne azért".
A perrendtartás és a procedura szinte semmit nem korszerüsödött az elmúlt 150 évben - a (később bizonyítottan) téves döntéseknek semmilyen következménye nincs, a korszerű bizonyító-eszközöket egyszerüen nem veszik figyelembe.
Még a DNS-labor és egyéb pl. fegyverszakértői véleményt is csak tanúvallomásként veszik jegyzőkönyvbe....ahol a szakértő "tanúskodik" úgymond. A vizsgálati eredmény egymagában - nem áll meg a T biróság előtt.
A 79 éves, zöldhályogos, nagyothalló szomszédnéni vallomása 100x többet ér a mai napig is a biróság előtt...mint egy kristálytiszta hangfelvétel - amelyiken a tetves elismeri a tettét valamelyik "bizalmas" haverjének...vagy az "egyetlen és örök szerelmének" - amelyik féltékenységből jól felnyomta. .
Na, akkor egy kis segítség: Még egyszer teljesen nyugaodt hangnemben hívd fel a naccsöcsös asszonyt, és imételed meg a történetet. MIután elhangzik, közöld vele, hogy erről hangfelvétel készült, amit átadsz a fogyasztóvédelemnek és a rendőrségnek gazdasági bűntett és csalás okán.
Én voltam olyan bátor felhívni a figyelmeteket a noniusz-os szorítóra (ami kb egy éves kutatásom eredménye :-) , úgyhogy most még bátrabb leszek, és leírom azt is, hogy jártam az uni-max.hu -val :
Viszonylag sokat vásárolok webáruházakban, ebay-en. A kézbesítést a melóhelyemre szoktam kérni, s mivel nem mindig tudom személyesen átvenni, előre szoktam fizetni (kártyával vagy utalással). Így tettem most is, ezzel két hibát is sikerült elkövetnem (egyrészt, hogy ezektől, másrészt, hogy előreutaltam)
Egy héttel az átutalás után (melynek közleményébe természetesen beírtam a megrendelés azonosítóját) rákérdeztem, hogy mikor óhajtják kiszállítani. Válasz : úgy látják, hogy még nem érkezett meg a pénz (pedig a normál belföldi átutalás 1 munkanap, télen-nyáron egyaránt). Reklamáló email írása után érdekes módon meglett a pénz, jött is egy automata email, hogy átadták szállításra. Ez több, mint egy hete volt. Ma ismét felhívtam őnagyságát (a magyarországi egyszemélyes ügyfélszolgálatot), hogy az idén esetleg várható-e szállítás. Ők bizony feladták egy hete, még egy fuvarlevélszámot is mondott - amiről a speditőrrel történt egyeztetés után kiderült, hogy KAMU. Most már dühös telefonomra, aszongya a nacsasszony, hogy ja, még csak a kamionra rakták fel, nem tudják mikor ér az országba. Akkor hogy a jöfenébe adhatták át a magyar futárnak, és honnan vették a nem létező fuvarlevélszámot ?? Azt ő nem tudja.
A praktikásban 100-150 forintért lehet kapni olyan készeltet, amiben van egy darab 8-as fúróra való távtartó, valamint 4 darab köldökcsap-furat átjelölő "pucuka".
1977 II. kiadas 640 oldal A szekek annyira nem izgatnak fel , eleget javitottam beloluk a muzeumban de van egy attorten faragott pad ,csuklos tamlaval . "Csabrádi János 1889" felirattal. No ,ez egy gyonyoru darab , naiv jelenetetekkel . Egy gyujtemenyben nem fetetlenul csak a legdiszesebb targyak kerulnek be ,inkabb azon van a hagsuly,hogy lehetoleg a magyarsag lakta oszzes tajegysegerol es nepcsoportjatol legyen bemutathato darab .Persze ha ezen belul egy kvalitasos darab kerul be ,az kulon orom.