Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Meg kéne egy "előbb elszámolok 3-ig, mielőtt kinyitnám a szám feleslegesen" topic is
Ez pont nem az a hobbi, ami megtűrne ilyesfajta megnyílvánulást, amennyiben te csak a fórum miatt vagy itt és azt sem tudod mi az a kés szeretet, gyűjtés, felújítás, úgy nyissunk egy okoskodó topicot is :)
Csak egy tény megállapítás és a véleményem van leírva.
Én is hirdettem a vaterán, de nem linkelgettem be a fórumba, hanem feltettem a kés hirdetést ide is és természetesen a vatera jutalékkal csökkentett árban.
Eladó egy ex-DIGÉP-es vadászkés. Hadi-rozsdamentes acélból. őzláb nyéllel, eredeti bőrtokkal. Pengéjén minimális csorbulások, köszörűvel egy perc alatt orvosolható. Amúgy "pengeéles" és tűhegyes. Teljes hossza 25.5 cm, pengehossza 13,5 cm. Ára 5000 Ft + célba juttatás.
Tekintve a kés rendeltetését, a fogazott penge sokkal optimálisabb pl. biztonsági öv, kötél, egyéb dolgok vágásánál. Egyébként ebből a típusból én még csak ilyet láttam itthon. Merüléshez egy Spyderco Pacific Salt-ot használok spyder pengével, ami sokkal praktikusabb víz alatti vágásoknál. No elméletileg a CS is hasonló funkciójú. Egyébként ott a Voyager, ami sima pengés, ugyanabból az anyagból.
Had legyen egy gyors kérdésem. A Honvédségünknek vásárolt Nieto taktikai késekről mit tudtok? Nekem van belőle, és kiváncsi vagyok rá, hogy valójában mi az értéke.. Nem csak az ára, hanem eleve kés mániás szemmel mennyire "érték". Elvileg AN.58 ennek a penge keménysége.