Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Hello mki,eladnám Kabar Becker Bk2 companion késemet.Használt. Eredeti számlával,csere ill alku nélül,az eredeti ár 28,32ezer ft között van Én 16000ft szeretnek kapni,palak86@freemail.hu
Leárazás! Eladó egy Herbertz egykezes bicska. Tavaly újonnan vásároltam, csak én használtam.Ár: 1600,- (postával együtt is kevesebb mint 2000). nagyatti(kukac)citromail(pont)hu
Eladó egy új CRKT M16-14D (Big Dog) folder dobozában.
Adatok: Teljes hossz nyitott állapot: 234 mm Hossz zárt állapot: 136 mm Penge hossz: 98 mm Penge vastagság: 3,6 mm Penge anyaga: AUS 8 rozsdamentes acél, titanium nitride bevonat Markolat: 6061 T6 aluminium (kemény eloxált, Desert Tan színű)
Ára. 18 000,- Ft (Budapesti személyes átvétel esetén)
Esetleges postázás (értékbiztosított küldemény) alkalmával annak költsége a vevőt terheli.
Szeretném eladni az alábbi hagyományos módszerekkel, varrott/szironyozott kézzel készített bőr bicska tokokat.
Sorrendben: Fejesgörbe tok, Nagymaskara tok, Náder tok és Cakli tok. Övbujtatót mindegyikre vartam, 4-5 cm széles öv lazán átbujtatható, méhviasz+lenolaj párossal mindegyiket lekezeltem. Helyük Bp., személyes átadás belvárosban és a XVIII. kerületben megoldható. Posta vidékre kb. 500 Ft.
Áruk egységesen 1600Ft/darab. Ha bármi óhaj/sóhaj felmerül, estleg még több képet szertnétek e-mail címem:
Szia, bár nem az enyém a kés, de a tulajt ismerem, és ha minden igaz, nincs itthon jelenleg. Legjobb tudomásom szerint a kés használatlan új állapotú. Szerintem korábban már tett fel róla képet (vagy találsz a másik fórumon).
Látod, én erre már nem is tértem ki, mert egyébként nekem is szimpatikus a kés :)) De annyira biztosan nem, hogy annyit adjak érte főleg úgy, hogy oltári kevés az infó. Szerintem Te sem adnád oda érte a Bábelt :))
Szia Gyuszi! Ne nevezzék mán dobó késnek azt az amúgy szemrevaló,varrt bőr markolatú kést! Egy "dobó"kés nem igy néz ki! Elsősorban teljesen függ.tengely szimmetrikus egy klasszikus dobó tőr,lándzsehegy formájú penge,és nincsen beretva él!... Persze végűl is mindent el lehet dobni,csak ha képzett az ellen, akkor lehet,hogy a saját késével lékelik meg a késdobálót! Csak amatőr dobálódzik késsel vagy egy orvgyilkos,- többnyire hátulról!:)))))))
Elnézést kérek de azt hogy "dupla annyiért vettem őket" csak képletesen értettem.Nem 70.000 volt a dobókés mert azt egy késkészítő barátommal csináltuk de annak a jóséga és szépsége egy 45.000 forintott megérne.
A többi kés a buck meg a böker azokat is csak úgy értettem hogy azért többért vettem mint amenyiért ajánlom most őket.PL: a buck az 151 EU volt ami 40 ezer ft környékén áll.A Bökert meg 35.000 ft ért még úgy 1-2 ével ezelőtt.
Sajnálom azt a kis túlzást amit előző kommentben írtam!!!
1. Böker Resurrection második gen. jelenleg 28-30 ezer Ft újonnan, garanciával, számlásan, itthon - szóval valahogy nem áll meg a féláras verziód. Főképp, mivel 50-60 ezerért ettől lényegesen jobb anyagból készült pengét lehet kapni.
2. Buck nemtudjuk melyik modell, de azért azt sem gondolom 60 ezer Ft-nak (javítsatok ki, ha tévedek).
3. Nemtudjuk, melyik magyar gyártó, állítólag 70 ezres dobókése, nemtudjuk, milyen rockwell, de nem is hiszem, hogy ez a leglényegesebb pont. Vagy nagyon túlárazott darabról beszélünk, vagy ismét nem helytálló a félár. Vegyünk egy példát: Kilden mester Bábel-je cca. 40 ezer Ft. Amiről mindenki tudja, miért annyi. Nem tudom, ki készíthette ezt a kést leírásod alapján 70 ezer Ft-ért, de enyhén overpriced.
Részemről befejeztem, de mivel ez egy fórum, megírtam a véleményem a véleményem szerint nem korrekt körülményekkel kapcsolatban.
Úgy gondolom, hogy ilyen áron meghirdetett tételeknél (állításod szerint 70 ezres dobótőr?!, stb) illő lenne a pontos modell megnevezés, továbbá az anyagok, méretek feltűntetése, mert ezt így senki sem fogja megvenni. Ez csak jó tanács.