Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nem gumis!
Ár és elérhetőség megadása kötelező! Értékelhető minőségű kép(ek) betétele az eladni kívánt fegyver(ek)ről kötelező, enélkül a hirdetés törlésre kerül!
Bocsánat de javítanék. Nem rejthető könnyen, nem rettenti el a támadót mert az tudja, hogy ez őrá nézve nem nagy veszély, nem nézi élesnek, az öntöltő lapossága nem előny a forgótárral szemben / pedig öntöltő párti vagyok/, szinte biztosan borítékolom azt, hogy nem lő 16-ot akadás nélkűl, ezenkívűl drágábban adnád mint egy új a boltból. Eza gázriasztó a gázriasztók egyik legolcsóbb, ezáltal legmegbízhatatlanabb fajtája, ezért az árért használt Zorakit adnak, menj picit visszább. Nem a kötözködés miatt írtam ezt, csak félek, hogy egy hozzánemértő majd csalódik ha megveszi.
Nekem egy lengyelpiaci 500 Ft-os "top firing" csúszótáras akármim volt az első ilyen jellegű pisztolyom a maga 6 mm-es startpartonjaival. Pont 100 Ft volt egy doboz patron hozzá szintén ugyanott. :)
Szóval előbb volt olyanom mint meghatározásom a működési elvére.
Igaz jobban örültem volna egy kis forgónak ugyanebben a kaliberben, mert azzal már gázt is lehetett "célzottan" eregetni...
Azért egy fegyvertől a "felfelé tüzelés" annyira szokatlan, hogy elsőre én se értettem hogy mit jelenthet... aztán kigugliztam.
Ha már off, saját élmény az egyszerű lefordításból rájövésre: amikor az első fegyveres újságjaimat olvastam, lépten-nyomon láttam a Single Action meg a Double Action kifejezéseket. Nagy angoltudásommal hamar rájöttem hogy ez mit jelent. Single action elsőtőszerkezet az, amit egy akcióval lehet elsütni, azaz csak húzni kell a billentyűt. A Double action meg olyan, hogy két akció kell az elsütéshez, azaz kakas felhúz, billentyű elhúz.
Aztán többet olvasva elkezdtem csodálkozni, hogy a szakírók milyen sokszor keverik ezt a két fogalmat. Mondhatni mindig :-)))
Ha ugyanabban a gyárban készül, ugyanazon az importőrön kersztül kerül be a magyarorszgi forgalomba, akkómá csakis egy amolyan VIP Limited Edition darab lehet és akkómá akár a dupláját is kóstálja.:-DDD
Eladnám Ekol Navy Nikkel gáz- és riasztópisztolyomat! Szabadon megvásárolható török gyártmányú félautomata gáz-, riasztó fegyver, mely az éles Beretta M92Compact. Rövid csöve és könnyített szánja lehetővé teszi, hogy a fegyver, viselés közben is jól rejthető maradjon. Tárkapacitása 16 db. Hossza 193 mm, magassága 135 mm, szélessége 38 mm. Súlya 1076 g. Kalibere 9 mm PAK. Anyaga spiáter, kivétel a kakas, ami acélból készült. Elsütő szerkezete SA/DA rendszerű. Kétkezes fegyver, mindkét oldalán biztosítóval. Hatásos lőtávolsága 3-4 méter között van.
Előnyei:
- nagy tárkapacitás
- töltőfogás (felhúzás) elrettentheti a támadót
- nagy tűzgyorsaság
- lapos kialakítás, (nincs forgótár) ezáltal könnyebb viselés. Az MKH kártyával viselési engedély váltható ki, a kártya érvényességi ideje 2016. 10. 20 Irányár 25ezer forint! Ami dobozzal együtt gyári állapotban, rakétázó toldattal, használati útmutatóvallal. A fegyverhez fegyvertok jár vállra és övre is szerelhető.
A cső elölről le van dugózva (a rakétatoldat menetébe tekert dugóval...), és a piros nyílnál levő furaton jön ki a lőporgáz.
A képen látható darab is 6mm-es, ill. .22 long knall, és 9 lövetű. Nem sokat gyárthatnak belőle (még a lengyeleknél is láttam, de ott csak valami engedélyre adják még a helyieknek is), úgyhogy azért a kis darabszámért nem tartották érdemesnek lecserélni a csőköpenyen a Cal. 9mm R Blank feliratot :-)))
Sziasztok.Eladásra kínálom;Röhm RG88-as,megkímélt,jó állapotban lévő gázpisztolyt.Ára:22.000ft Hozzá tartozó póttár:3.000,illetve Fóbus tok:3.000ft.Külön is vihetőek a kiegészítők.Tel:nullahat70hat121928 Üdv!
(dészáz kolléga linkelte az oldalt a 27552 hsz-ben)
Megbízhatóan szállítanak Magyarországra is, futárszolgálattal, nyomkövetéssel, nem tűnik el a csomag. Viszont fontos tudni, hogy Szlovéniában a "gáz"-riasztó fegyverek top-firing rendszerűek, ezek is olyanok! Egyes fotókon, ahol látszik a fegyver teteje, ott ez látszik is. Pl. itt a célgömb mögött látszik a hosszú kivágás, ami a cső tetején levő furatot teszi szabaddá, a szán hátrasiklása alatt is.
Eladóvá vált egy Miami Reck 92 F típusú, nikkelezett, öntöltő gázpisztoly. /9mm P.A.K., 1140g/ Csak gyűjtői célból lett vásárolva és gyűjtőnek is szándékozom továbbadni - vagy aki ad érte ennyit. MKH kártyáját 2012. 11. 29-én csináltattam, 2017. 11. 29-ig érvényes. Fegyverviselési sosem volt rá kiváltva, leginkább vitrinben mutatott. Ez még a "West Germany" féle, nem a hitványabb anyagból készült sima német. (PTB-773-as) Szánakasztó, biztosító, minden tökéletesen működik. Adom hozzá az MKH-t, papírjait, tokot. Így egyben vihető 36.000 Ft-ért. Boltban 62.000 Ft. ez a nikkelezett változat. Személyesen Budapesten a IV. és XV. kerületben, illetve Hatvan mellett átvehető. Tel: 06-30-522-94-68 Mail: jacopastorius@citromail.hu
6 mm-es start patronnal működő forgót keresek! Legfőképp nikkelesben. Régen ezt meglehetett venni a Jugoszlávoknál,de a mostani helyzetben nyűgős. Szerintetek lehet ezt még valahol venni? Automatában gyártották a régi rendszerben Makón a fegyvergyárban, de olyat nem szeretnék a sűrű akadás miatt.