Az enyém Teka. Olvastam róla, hogy belehal ha pl fénycső van felette. A touch gombjai infrásak. És az okos mérnökök kitalálták, hogy ugyanazon az infra vevőn keresztül lehet paraméterezni meg firware-t installálni meg ilyenek. És kedvezőtlen esetben a villogó fénytől elmegy valami spéci üzemmódba, amiből csak az áramtalanítás veszi ki.
A kollégám pár éve nekem adta a lecserélt indukciósát. Elvileg működik - kipróbáltam -, de néha eldobja magát, és olyankor resetelni kell. Évente párszor - mondta.
Bármennyi tapasztalatot szívesen megosztok, de jobban jársz kofic-el vagy másokkal, akiknek több a tapasztalata benne. Én főképp azt tudom elmesélni, hogy mit baszarintottam el :)
Az enyémben még ventillátor is van. Lekvárfőzéskor rendesen kifűti a szekrényt.
Kb mindegy hova, de valahova legyen szellőzés, tudjon cserélődni a fiókban a levegő. Oldalra a szomszéd szekrénybe, hátra a falhoz ha a hátlap és a fal között van hely.
Meló szünetében telefonról írok-számomra evidenciákat. Elnézést ha rosszul fogalmaztam. Ha valakit érdekel, keressen privátban vagy hívjon fel. Szóban jobban követhető vagyok. Yettel-5 három nulla, 7 ötvenkettő 7
Hát, pedig vízszintes a kötő (elbasztam, tudom :), nem kis meló volt kivágni. Vágok majd szellőzőt rá, köszi a tippet.
(egyébként ez nem az elsődleges konyhánk, amolyan nyári konyha féleség, de itt is főleg grillezni fogunk, szóval nem lesz agyonhasználva sem a főzőlap, sem a sütő. ettől függetlenül köszi a tippeket, csinálok majd szellőzőt)
Indukciós alá, a hátfalba. Mivrl vízszintes felső kötőd nem lehet, így azt élére állítva szokás a hatfalra lefordítani függőlegesen. Ebbe a kotőbe lehet különböző módon szellőzési lehetőségeket kialakítani. Ha bármit vágsz, fúrsz így utólag vedd ki a síneket a korpuszból mert könnyen szennyeződnek ezekkel az apró forgácsokkal. Az a köztes lap azért is jó, mert a levegő nem az edények között kavarog, hanem távozik a hátfal felé.
Vajk írta, ki kell szellőztetni, ezért kérdeztem én is. Elvileg kötelező lenne még alá egy hőtükör is. Ha gyárit nem is szerelsz be, egy 16mm-es lapot be kéne tenni a főzőlap és a fiók közé.