Irányelvek:
1. Ez börze topic. Eladni, venni, cserélni lehet. Minden egyébre ott van a maradék 500 másik topic.
2. Lévén itt mindenki „egyenlő”, tisztelettel felkérünk mindenkit, hogy csak normál betűnagyságot, vastagságot és színt használjon.
3. Javasoljuk a méretarány megjelölését még H0 esetben is, ezzel elkerülhető a felesleges kérdezősködés.
4. Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
5. Bármilyen tartalmú ajánlatot 7 naptári napon belül legfeljebb kétszer tehet be a felhasználó. Ezeket is csak úgy lehet betenni, hogy mindkét alkalommal csak egyetlen hozzászólásként, azonos tartalommal. Az ennek nem megfelelő hirdetés törlésre, nickjük alaphelyzetben 1 hetes tiltásra kerül. Visszaeső súlyosabb büntetéssel nézhet szembe. (Az olyan trükközéseket kérjük mellőzni, hogy mellérak egy fát, mert ettől a 30 darabos listája már nem ugyanaz, illetve 3-4 darabba bontja és megint csak vele van teli az egész topik.)
6. Irányár és elérhetőség megadása kötelező! Ez nem aukciós oldal. Az aukciós hirdetők tiltásra kerülnek.
7. Saját készítésű, jó felbontású, éles kép(ek) betétele az eladni kívánt példány(ok)ról kötelező, enélkül a hirdetés törlésre kerül! A járművekről olyan fotókat kell betenni, amelyek a sértetlenséget, vagy az esetleges hibákat jól mutatják. Jó minőségű képek szerepeltetése az utólagos reklamációk elkerülése miatt mind a az eladó, mind a vevő közös érdeke.
8. A modellautókat, egyéb járműmodelleket (beleértve a harcjárműveket is) a Makett, modell, Börze alfórumba kérjük, a modellvasutaknál használatos méretarányúak kerülhetnek a Modellautók börze topikba.
9. A pont összevonásra került az 5. ponttal, tartalmi módosítás nélkül, lásd fent!
Sajnos az utóbbi időben egyik-másik csaló rákapott erre a fórumra is. Közös jellemzője ezeknek az ajánlatoknak, hogy személyes átvétel gyakorlatilag nem lehetséges. Vagy csak postázni hajlandó az illető az előre történő utalás feltételével, vagy olyan helyeket ad meg, ahol nem lehet utolérni. A fölösleges pénzkidobás elkerülésének érdekében kéretik nem elhamarkodottan utalni ismeretlen, új versenyzőknek, akik a fenti kitételeknek megfelelnek, referenciájuk sincsen, esetleg reklámáron kínálnak kurrens modelleket, stb.
Az esetleges további véleményeket ezzel kapcsolatban a Börze tapasztalatok topikba kéretik írni!
Mindazonáltal mindenki saját maga felelős azért, hogy kinek, mikor, miért mennyit fizet, utal, stb.
Amennyiben kétség támadna egy-egy hirdetés valóságtartalmával kapcsolatban, úgy lehetőségünk van a fordított képkeresésre, mely ezen a felületen érhető el: https://www.google.hu/imghp?sbi=1 A hirdetésben szereplő kép linkjét a Google keresőmezőjébe másolva (vagy feltöltve) pillanatok alatt látjuk, hogy hol van jelen még a kép a neten.
Időpont : 2020.augusztus 16-án (vasárnap) 9.00-12.00 között
Helyszín: VOKE Arany János Művelődési Ház H-9021 Győr, Révai u. 5-10
A heylszín kb fél percre van a vasútállomástól.
Arra kérek mindenkit, mivel a rendezvény művelődési házban (zárt térben) lesz megrendezve a szájmaszk használatáról ne feledkezzen meg!
A teremben elvileg nem kötelező a védőálarc használata, bár erősen ajánlott a zárt tér miatt, de a közösségi folyosón igen! Ez fontos, mert ha ott kapsz egy ellenőrzést, akkor büntethetnek érte. (Ne keress logikát benne ezt kaptam írásban!)
Tehát legyünk türelmesek, és azt az egy órát, amig ott leszel használd végig a maszkot!
Fertőtlenítő lesz a rendezvény termében. (is)
Tekintettel e megnövekedett költségekre minimális 300 Ft-os belépődíjat fogunk kérni 14 éven felüliektől.
Köszönöm a türelmeteket!
Bende Imre
U.I.: A következő célállomás dél-magyarországi helyszín lenne, de még sajnos nem találtunk számunkra (és Nektek!!!) megfelelő helyszínt. Amint lesz tájékoztatlak benneteket!
DRG Karwendel Express III. osztály - termes kocsi Liliput L334532 Eph. II DC H0 1:87 analóg Állapota: használt / hibátlan / karcmentes A doboza gyári Csere nem érdekel. Vételár: 20.000,- Info: cisalpino72 kukacgémél pont
RHEINGOLD I.osztály - szalonkocsi konyhával TRIX 23430-04 (egy öt darabos készlet egy kocsija) Eph.: II. DC Méretarány: H0 1:87 Analóg / digitális - világítás kialakítva Állapota: használt / hibátlan / karcmentes Kiegészítők/alkatrészek a dobozban A doboza eredeti Vételár: 16.500,- Info: cisalpino72 kukac gémélpont
BRAWA 0653 S 2/6 - K.Bay.Sts.B. Bajor/Pfalzbahn AC digital HANGOS - méretarány: H0 1:87 Vételár: 110.000,- HUF Eph.: I. AC Marklin rendszerű - ne tévesszen meg a vágányzat a fotón! Állapota: használt ugyan, de a hang, motor perfekt! A doboza eredeti . Az eredeti jármű: 1906-ban összesen egy darab készült belőle, ami ma a Nürnbergi Közlekedési Múzeumban található. 154,5 km/h-val sebességrekorder volt! Ez egy tiszteletreméltó idős hölgy, ráadásul ebben a színben ritkán kapható mivel ezt a festést csak rövid ideig viselte. Info: cisalpino 72 kukag gémél...
SNCF "Picasso" - motorkocsi Főleg Dél-Franciaországban közlekedett. Statikus Atlas modell, vagyis nincs benne motor. Ha szeretnél bele hajtást, kapsz az eBayen belevalót. Általában van a hajtáshoz kerék is, mert az esetben a műanyag kerekeit ki kell cserélned fémre. Eph.: III. méretarány: H0 1:87 Állapota: használt de jó állapotú, plexi doboza van. Vételár: 7.500,- HUF
Egyben eladó/elcserélhető az alábbi csomag, a képen látható állapotban. Pontos infóm nincs mindenről, mivel egy terepasztalhoz kaptam egy nagy doboz ezt-azt :). - Noch 60980 (gipszel bevont géz) Bontatlan csomag!! - Templom (7,5x6 cm és 10 cm magas) - 2 db Marklin kapcsolópult - Jouef személyvagon H0 (hiányzik 3 kerékpár és az egyik forgóváz eltört) - Gőzmozdony H0 (motor nélkül, diorámának jó alap lehet!) - Mehano H0 4 tengelyes tartályvagon, (egyik kengyel hiányzik) - Jouef H0 darus vagon ( a daru vége törött) - Mehano H0 vagon (piros, 1 forgóváz hiányzik) - Marklin kerekek
A csomag ára 4.500 Ft. Csere érdekel akár ráfizetéssel is!
Törött vagy egyéb hibával rendelkező, rovidkupplung kinematikás kocsit keresek H0 meretarányban. Igazából csak a kinematikára lenne szükség. Akinek van eladó, kérem, írjon az adatlapomon található e-mail címre.
Roco TEE, DB, Mercur 3 darabos szett, hibátlan állapotban. Cserélhető (értékegyeztetéssel) Roco Rheingold szettre (45924 vagy 74136) értékegyeztetéssel. 4o oooft.
Roco 74135, DB, Rheingold, 3 darabos szett, csak fotózás idejére vettem elő. Cserélhető (értékegyeztetéssel) Roco Rheingold szettre (45924 vagy 74136). 55 oooft.
Roco 72585 Villanymozdony, H0-ás, Re 6/6, SBB, IV, DCC-hangos, IV. korszak, csak a fotózás idejére vettem ki a dobozából. 95 oooFt
Roco 72589 Villanymozdony, H0-ás, Re 6/6, SBB, V, DCC-hangos, V. korszak, csak a fotózás idejére vettem ki a dobozából. 95 oooFt
Roco 41312 H0-ás startszettből származó Roco 10832 multiMAUS PRO digitális vezérlőrendszer, doboza nincs. A piros egérhez képest rengeteg extra funkcióval rendelkezik . Nagy trafóval, használati utasítással, telepítő cd-vel és számítógéphez való kábellel (Windows 10-en is fut). Használva nem volt. 6o oooFt.
Roco 63841, SBB Re 4/4 II 11134, gyárilag digit előkészített, kiegészítők nem lettek felszerelve, az Ebay-en is ritkaság! 65 000Ft
Ac rendszerhez áramszedők, 8ooFt/db
Roco 63734, Re 6/6, 11655, SBB CARGO, gyárilag digit előkészített, kiegészítők részben felszerelve, 45 oooFt
Roco 43704, DR, BR 232 100-8 “Ludmilla”, gyárilag digit előkészített (8 tűs), kiegészítő, alkatrészlista stb a dobozában. Pályán sosem volt.3o oooFt
Rivarossi HR 2257, ES 64 P-001 “EuroSprinter” (BR 127 001-6), gyárilag digit előkészített (8 tűs), kiegészítő, alkatrészlista stb a dobozában. Az egyik oldalon sérült, repedés látható (utolsó kép). 25 oooFt
Piko emeletes kocsikhoz átjáró imitáció, 5ooFt/db
Terepasztal bontásból maradt Roco GeoLine váltók 1 5ooFt/db
Csere, beszámítás lehetséges például Roco (63871) E80 004 villanymozdonyra vagy DRG személyvagonokra (45584, 45585, 45586, 45587, 44863, 64691, 64692), Re 460-as mozdonyokra, Roco Rheingold szettre (45924, 45923, vagy 74136), Roco kapcsolókra (kurzkuplung). Mail publikus, kérésre szívesen küldök nagyobb méretű képeket. Tatán, Tatabányán vagy Budapesten személyesen átvehető (én ezt a módot preferálom), de természetesen a posta, futár is megoldható. Köszönöm a figyelmet!
Keresek H0 M41 csörgőt, vezérlőkocsit ( az sem baj ha nem működik, ha a fényezése nem tökéletes, lerobbant is érdekel) Privátban árat és fotót kérnék ha van valakinek eladó.
Ahogy a mondás is tartja, a remény hal meg utoljára. Lehet, hogy egyszer mégis kiadják. Személy szerint én is várok a IV. korszakos első osztályú poznan-i vagonra, legyen az Heris vagy NMJ.
Köszönöm a válaszod. Őszintén szólva ez a lehetőség bennem is felsejlett, de akkor vajon a Vasútmodell-Centrum honlapján miért mint kifutott termék szerepel?
Zsírúj, sosem futott Heris 17027-1 (psz: 50 55 20-37 019-6), vagy 17027-2 (psz: 50 55 20-37 020-4) cikkszámú MÁV IV. korszakos Bmo kocsijaim valamelyikét elcserélném ugyanilyen állapotú Heris 17026 cikkszámú, ugyancsak MÁV IV. korszakos Ao kocsira.
Emilcímem publikus, képeket kérésre szívesen küldök. Figyelem: kizárólag csere érdekel!
A "18.000ft az irányár, de 2.000ft-ért már elvihető" jobban hangzana :) Viccet félretéve: mi értelme van ennek az irányáras dolognak, ha ott van mellette, hogy mennyiért lehet elvinni?
British Railways - InterCity betétkocsi Hornby Eph.: IV. DC analóg - méretarány: H0/00 1:76 (H0 pályán működik) Kuplung: klasszikus Hornby Állapota: használt, kifogástalan Összesen négyet tudok adni ha többet szeretnél, azonos pályaszámok! A doboza nincs meg .
Bocsánat! Színeztem és vastagítottam - mert tetszett a lehetőség - és mivel vevőként az oldalt napi szinten látogatom, így a tételek felpakolásakor nem jutott eszembe elolvasni a kritériumokat. Bocs! Bocs! Bocs! C72
Würtembergi Királyi Államvasút - III.osztály gyorsvonati kocsi . ROCO 44006 készletből Eph.: I. DC analóg - méretarány: H0 1:87 Kuplung: kengyeles Állapota: használt, kifogástalan A doboza_ AuBox Van belőle még egy ha kettőt kérnél! Vételár: 13.000,- HUF / darab. Info: cisalpino 72 kukac gémél...
FS (ex CIWL) Inox hálókocsi Rivarossi Eph. IV. - DC H0 1:87 Analóg Világítás van benne Állapota használt, karcos - korábbi tulajdonosa meglehetősen barkács módon kisúlyozta horgászólmokkal az alját. Doboza nem gyári, de adok hozzá Csere nem érdekel. Vételár: 6.500,-HUF Érdeklődni: cisalpino 72 kukac gémél... .
Az OPEL MILLENNIUM EXPRESS 10-es számú kocsija Az autógyár történetét és fejlesztéseit bemutató vándorkiállításként működött, Budapesten is látogatható volt. ROCO H0 Vételár: 11.000,- HUF Érdeklődni: cisalpino 72 kukac gémél... .
Nekem volt egy hasonló szettem csak piros-kék színben és imádtam. Elnyűhetetlen szerelvény volt, illetve volt egy 2001-es Gysev csörgőm, meg 2003-ban vásárolt V43-om, na azzal voltak bajok, ledobta a kardánt lomha lassú zajos gépezet volt. Lehet egy kicsit elragadtak az érzelmek, de a régi kis csörgő védelmére kell, hogy álljak. Én is úgy vélem, hogy 70-75 ezer az a pénz, amit ellehet kérni érte, és ha még 10%-ot enged is az árból, akkor is jobban jár a vevő-hirdető egyaránt.
Szeretném felhívni a figyelmeteket egy csalóra! Korábban már hirdetett Jófogáson az illető egy Piko MÁV-os készletet, február-március környékén volt talán. Akkor írtam is, hogy csalás van a háttérben. Nos a tapolcai lakhelyű F.Róbert és M. Viola páros ismét megjelent Jófogáson és ismét egy Piko MÁV készletet akar eladni ismét Terpes településről. Természetesen átverésről van szó, senki ne dőljön be ennek a szemétládának. Ez a hirdetés az: https://www.jofogas.hu/heves/Uj_Piko_MAV_Vasutmodell__Bontatlan_dobozos__107535460.htm
nehéz ügy, mert egy ennyire érintetlen készlet meg azért elég ritka dolog, látni vélek benne némi gyűjtői értéket... főleg, hogy ha jól látom, akkor a mozdony a "hibás festésű" fehér tetejű változat... simán el tudom képzelni, hogy valaki ennél az említett 50ezernél azért több pénzt is hajlandó lehet kiadni érte...
Ezúton szeretnék segítséget ill. tanácsot kérni a kedves hozzáértőktől, szakértőktől.
FUGGERTH 99282 MÁV M41 2103 személyvonat készletet örököltem az egyik rokonomtól, legalábbis én (laikusként) ennek azonosítottam be. Gyári állapotúnak tűnik az 1980-as (?) évekből, eredeti csomagolásában, a kis zacskók bontatlanok, a leírás is benne van a dobozban, szemrevételezés alapján szerintem sosem volt használva, mintha teljesen új lenne.
Szeretném megtudni, hogy mennyi lehet ennek a készletnek a reális értéke?
H0 NMJ MÁV M61-019-es NOHAB dízelmozdony, digit EK. MTC-21. (ep.V.). Saját dobozában, hibátlan, újszerű állapotban. 65 000 Ft
H0 ROCO universal kuplung 11db. van. 400Ft/db.
H0 ROCO 70223 kiegészítők a nem kapcsolt mozdonyoldalra. Nem a teljes 70223-as szett, csak a hosszú légtömlős oldaliak!!! 900Ft/db., 3db-tól 800Ft/db.
Személyes átvétel Budapesten, Dunavarsányban, vagy az agglomeráció déli részén. Posta a vevő terhére előre utalás után. 06-20-459-7673, 06-30-313-5004, becs281@gmail.com
Eladó 1 darab ACME IC/EC vagon. Cikkszám: 52000. Hibátlan, többnyire vitrinben állt. Fix ár: 17 000Ft
Budapesten vehető át személyesen napközben az Örsön 8:00 óra és 16:30 között, ha előző nap megbeszéltük. Egyéb esetekben telefonon egyeztetünk. elkanzsolt kukac g mail pont com 06 húsz kilenchárom2hét 9huszonkilenc
Eladó 1 darab H0-ás Roco M62 905-ös GySEV szergej.
Ismét/ még mindig eladó vagy cserélhető 1db hibátlan, kitünő állapotban lévő, Roco M62 905-ös GySEV szergej. Csere csak Albert Modell Fox Sulzer-re. Tökéletes állapotú jöhet csak szóba. Csere 1:1-ben. Hiány törés nincs a modellen. Nálam többnyire vitrinben állt, nagyon keveset futott. Kiegészítők egy része felrakva a többi zacskóban, dobozát adom hozzá. Fix ár: 57 000Ft
Budapesten vehető át személyesen, telefonon egyeztetés után. Postázom is ha szükséges. elkanzsolt kukac g mail pont com 06 húsz kilenchárom2hét 9huszonkilenc
1. Liliput Volkswagen készlet, két vagonnal és 8 kisautóval együtt. Az autószállító vagon hiánytalan, nem sérült, az alumíniumfalú vagonnak az egyik oldalon hiányzik a műanyag horog,, dekoráció". Egyébként hiánytalan, sérülésmentes. Lehetőleg egyben szeretném eladni a készletet. Személyesen átvehető Budapesten a X. kerületben. Az irányár 12000Ft, 10000Ft-ig alkuképes.
2. Roco 46016-os teherkocsi. Két műanyag fa utólag lett beleragasztva, így ott sajnos ragasztás nyomai láthatók. Ezt leszámítva kifogástalan állapotban van, a kereke és az ütközők is. Személyesen átvehető megtekintést követően Budapesten a X. kerületben. Ára 3000Ft.
Az előzmény hozzászólás apróságai mellett eladósorba került még egy Piko H0 E69 doboz (5/6200; már az újabb fajta, hungarocell belsővel). A doboz teljesen hibátlan, szép állapotban van; 1.900,- HUF.
Ajánlatokat, érdeklődéseket továbbra is mail-ben várok!
(1230, 1233, 1234, 1235, 1239, 1241) - 2600,-/db (1243, 1244) - 3300,-/db csak kipróbálva voltak (helyhiány miatt a terepépítés nem valósulhat meg, sajnos)
Személyes átvétel Budapesten lehetséges, vagy futárszolgálattal (+szállítási költség cca. 1600-1700,- HuF).
Sachsenmodelle/Tillig HO 1/87 hosszú Y kocsihoz keresek kinematikát, van ilyenje esetleg valakinek? vagy esetleg lehet ilyet rendelni valahonnan, boltból?
aztán, ha esetleg van valakinek egy kocsinyi hibátlan Tillig HO Görlitz V (?) forgóváza (amit a Tillig többek között a MÁVos Győrutzeni kocsik alá is tesz), érdekelne...
Ezen kívül keresgélnék még olyan Roco Minden-Deutz forgóvázakat, ami a román Ex-DSG/DB hálókcsoik alatt is leleddzik (nekem arra kéne)... elvileg rendelhetőnek kéne lennie, úgyhogy itt az is angy segítség lenne, ha valaki tudna nekem valami számot vagy azonosítót mondani... Első körben a saját román kocsim cikkszámára keresve nem jött föl találat, különböző DB-s DSG-s kocskra keresve meg rendre több is feljön, de elég enigmatikus az elnevezéseket ad csak ki, kép pedig soha nincs, és így egy picit neccesnek érzek vakon rednelni valamit...
Eladó 3 db H0 Piko (97100) 2.o. Bpmz MÁV személykocsi. Start szettes, doboz nélküli. Vadonat új. Elsősorban egyben szeretném eladni, az ár is a 3 darabra vonatkozik.
Keresem a képeken látható H0 méretű modelleket, kizárólag dobozos és hiánytalan jó állapotúak jöhetnek szóba. Az adott korszakból EP ll (DRG/ DRB, SBB,BBÖ) érdekelhetnek még további minőségi modellek, folyóiratok. Trix/Marklin , Brawa, Liliput, FLM. E-mail címem publikus. Képek az internetről.
Trix 23934 - szénszállító szett EP ll DRG
Brawa 47968 - Borsig Lokomotivwerke Oppeln EP ll DRG
Eladóak az alábbi H0 méretű dolgok! Érdeklődni csak és kizárólag a 06-30/374-3483-as számon lehet reggel 9-től este 9-ig minden nap! Aki mégis email-t írna a sokadik kérés ellenére is, az majd pár hét múlva kap választ, ugyanis édesapám továbbra is kórházban van, így nem igazán van alkalma emailezgetni. Köszönöm a megértést.
Üdvözlettel, Zsombor
1, H0 Piko DB Br231 Ludmilla dízelmozdony Megkímélt állapotban, eredeti dobozában. Ár: 35.000 forint
2, H0 Roco DB Br57 gőzmozdony Megkímélt állapotban, eredeti dobozában. Ár: 29.500 forint
Elnézést kérek a freemail nevében, pedig mindenkinek küldtem választ. Mindegyik válasz a kiküldött levelek között van, tehát elmentek tőlem. 1 órán belül jelentkezett az első vevő és vele megállapodtam. Nincs már meg. Bár az itteni nyilvános mailcímedet nem találtam, de egy másik yahoo-st igen.
Eladó H0 Piko kinematikás BDZ-BDŽ (bulgár) kéttengelyes teherkocsi, új állapotban. A vagonok különböző pályaszámmal készültek el, az egyik fékbódés. A vagonokat csak egyben dobozzal együtt adom.
Irányár: 33000,- Ft (egyben a 3 db)
Érdeklődés: publikus emailben, aki ismer az telefonon napközben.
Eladó pár darab harmad korszakos H0-ás VEB Piko gyártású kéttengelyes teherkocsik használt, de sérülés mentes állapotban dobozok nélkül. A 3 db vagont egyben kívánom eladni. Aki szeretne hozzá eredeti gyári dobozt, annak 500 Ft/ db áron tudok adni hozzá jó állapotút.
Ára a 3 db-nak: 5000,- Ft
Átvételi lehetőség megbeszélés után személyesen: Érd-Parkváros, vagy Sopron. Máshová postázok. Utánvétel nincs.
Érdeklődés: publikus email, aki ismer az hívjon telefonon napközben.
Roco 63716-os DB AG epoche V-ös 181-es villanymozdony. A képeken látható szép állapotban. Digitálisan előkészített saját dobozában. Irányára: 23000 Ft
Roco 52541-es DR epoche 4-es 244-es villanymozdony. A képeken látható szép állapotban. Digitálisan előkészített saját dobozában. Irányára: 35000 Ft
Piko Modwagen. Újabb kiadású a képen látható állapotban. Saját doboza nincsen. Irányára: 7500 Ft
Piko Landerbahnzug. A képeken is látható hiányos állapotban. A mozdony hibátlanul teszi a dolgát, a kocsik közül a nyitottnak mindene megvan, a fékállás nélküli fedett kocsinak hiányzik egy lámpatámja. A fékállásos fedett kocsiról a képen látható módon hiányoznak az alkatrészek. Saját eredeti dobozában. Irányára: 16000 Ft
Roco 46696 DR nyitott kocsi. Egy lámpatámja hiányzik. Saját dobozában. Irányára: 3000 Ft
Piko 57702 DR nyitott kocsi. Hibátlan, saját eredeti dobozában. Irányára: 3500 Ft
Szeretnék megválni ettől a tavaly beszerzett H0 Roco M62 129-es mozdonytól.
A kasznit és a teljes alvázat külön szeretném értékesíteni mert a tapasztalatok szerint így hatékonyabb. Minden az újabban kiadott roco rajta. A lemosható koszoláson kívüli nem lett hozzányúlva.
1. PIKO 57195 ICE 3, 4 részes digitális kezdőkészletből. Használt jó állapotban a tetőről a kisebb kiegészítők (antennák) hiányoznak, karc mentes. Analóg pályán is szépen fut. Ár: 50.000.- Ft vagy csere is érdekel érték egyezéssel magyar mozdonyra.
2. Alábbi Fuggerth M41 Csörgő átalakításhoz. Idő hiányában nem tudom befejezni. Kaszni, alváz, mozdonysúly, 2 db forgóváz, ablakok és prizma plusz forgóvázmaszk. Ár: 30.000.-Ft vagy csere is érdekel érték egyezéssel magyar mozdonyra.
3. PIKO Kezdő készlet szép és működő képes állapot. Ár: 16.000.- Ft
4. Újságból 4 tengelyes személykocsi akár barkácsolásra is. Ár: 500.- Ft
G1 (58210) egyenes 500,-/darab - 5 darab G2/3 (58211) egyenes 400,-/darab - 2 darab G1/3 (58212) egyenes 400,-/darab - 5 darab G1/4 (58213) egyenes 400,-/darab - 3 darab G1/6 (58214) egyenes 400,-/darab - 3 darab
R2 (58222) ív 500,-/darab - 8 darab R3 (58223) ív 500,-/darab - 18 darab
Érdeklődni a publikus e-mail címemen lehet. Átvétel Érden és Budapesten, máshová FOXPOST vagy a POSTA tudja vinni.
Eladóak az alábbi H0 méretű dolgok! Érdeklődni csak és kizárólag a 06-30/374-3483-as számon lehet. Aki mégis email-t írna a sokadik kérés után ellenére is, az majd pár hét múlva kap választ, ugyanis édesapám továbbra is kórházban van, így nem igazán van alkalma emailezgetni. Köszönöm a megértést.
Üdvözlettel, Zsombor
1, VaTT-Bramos Bzmot + Bzx szerelvény, digit. előkészített A motorkocsiban belső világítás és menetirány szerint váltakozó vörös és fehér menet- és zárfény van. A mellékkocsiban beltér világítás szintén, valamint váltakozó vörös zárfény. Ár: 102.000 forint
2, H0 Roco DB Br57 gőzmozdony Megkímélt állapotban, eredeti dobozában. Ár: 29.500 forint
3, H0 Roco gőzösös készlet Megkímélt állapotban, eredeti dobozában. Mozdony, 3 vagon, trafó, U profilú pálya. Ár: 22.500 forint
Vevő visszalépése miatt továbbra is eladó az előményben szereplő H0-ás BRAWA 44066 MÁV 5342 TALENT kotorvonat (010-5 pályaszámmal - legelső kiadás). A vonat ESU LokPilot 3 (21p) dekóderrel szerelt, ez a vételár részét képezi. Minimálisan futott, hibátlan állapotban, dobozzal, gyári dokumentációval.
Ára dekóderrel 150 000 forint (-10e az eredeti hirdetéshez képest, azt talán kicsit fölélőttem :))
- Roco 43922 SBB Re 4/4 10103. Használt, szép állapotban, eredeti dobozában. A modell eredetileg egy AC-rendszerű modell, mely utólagosan lett átalakítva kétsínes rendszerűre, a magas nyomkarima kialakításnak köszönhetően kerékcsere nélkül 2.5 mm vagy annál magasabb sínkoronákon üzemeltethető csak. Szintén utólagos átalakításként digitális előszerelést is kapott 8 pólusú csatlakozóval. A modell egyik oldala jelenleg vonószerkezet nélküli, de minden alkatrész jár hozzá a vontatáshoz visszaalakításhoz. Egyébiránt megkímélt, nagyon szép állapotú modellről van szó, eredeti dobozában; 22.000,- HUF.
- Piko 5/6211 DB E44 villamosmozdony, hibátlan, szép állapotban, eredeti dobozában; 12.900,- HUF.
- Piko 5/6200 DRG E69 villamosmozdony, hibátlan, szép állapotban, eredeti kissé viseltes dobozában, oldallépcsők még nincsenek felrakva, eredeti leírással; 10.000,- HUF.
- Piko 190/15/1 CSD BN150 dízelmozdony, hibátlan, szép állapotban, eredeti kissé viseltes dobozában; 8.000,- HUF.
- Piko 426/879 DR emeletes vonat, gyárilag belső világítással, hibátlan, korához mérten szép állapotban, doboza sajnos nincsen; 9.900,- HUF.
- Piko 426/117 SNCF borhordós kocsi, szép állapotban, de eredeti doboza nincsen; 2.700,- HUF.
- Piko 2tg-es személykocsikból épített MÁV Cmn és Bn személykocsik, a méretükre készített dobozaikban. Mindkét kocsi még a kb. 20 évvel ezelőtti technológiával készült, egy modellező folyóirat akkori leírása alapján; irányáruk ennek megfelelően 7.500,- HUF/db.
- Roco régi típusú kurzkupplungok, a képen látható különböző verziókban (6db); 150,- HUF/db.
- ESU 20mm-es hangszóróhoz való hangvödör; 200,- HUF.
- Fleischmann motorpajzsok (2db) és csúszóérintkezők (4db); 800,- HUF (egyben).
- Roco silókocsi tartozékalkatrészek, a fekete színűből 2db kocsi kompletten felszerelhető, a fehér színűek csak fél kocsira való alkatrész; 2.500,- HUF (egyben).
3db Lima gyártmányú, olasz TEE gyorsvonati kocsi, fémkerékkel, dobozzal.
Egyben az egész 8000 Ft, ha minden darabra van érdeklődő, úgy darabja 3000Ft-ért bontom
1db Lima gyártású DSG hálókocsi doboz nélkül, ha jól emlékszem műanyag kerekes, de tudom fémkerékkel is adni.
Ára 2000 Ft
7db Lima gyártású tartálykocsi, ezt csak abban az esetben bontanám meg ha mindegyikre lenne vevő.
Ára egyben 16000 Ft, darabja 2500Ft
Továbbá van egy Roco gyártmányú ércszállító kocsiszett különböző pályaszámokkal. A szett idén lett vásárolva, sajnos az egyik kocsi ütközőtokjából a csomagolás miatt letörött egy darab, maga az ütközőtányér rajta van. Igény esetén küldök külön képet róla.
Ára 17000 Ft
Amit beszámítok értékegyeztetéssel:
- III. korszakos DR reko személykocsi, lehet 3 és 2 tengelyes egyaránt.
- Digitális kuplung szett
- DR BR 110,112 modony
Érdeklődni emailban, csomagküldés megoldható előreutalással Foxpost, GLS vagy MPL csomagküldéssel.
Személyesen Székesfehérváron az esti órákban, vagy napközben Budapesten a IX. kerületben megtekinthető, átvehető előre egyeztetést követően.
Eladó ez a vasúti témájú relikvia: 15x10x2 cm-es márványlapra ragasztott réz dombormű. Valamilyen személyes ajándékba készült emléktábla lehet, a rézlap felett és alatt nagyon halványan évszám szerepel, sajnos csak az alsó olvasható: 1974.
Árat nehéz rá mondani, legyen mondjuk 2000 Ft.
Átvehető személyesen az Örstől nem messze, postázni a súlya miatt nem gondoltam.
Ismét/ még mindig eladó vagy cserélhető 1db hibátlan, kitünő állapotban lévő, Roco M62 905-ös GySEV szergej. Csere csak Albert Modell Fox Sulzer-re. Tökéletes állapotú jöhet csak szóba. Csere 1:1-ben. Hiány törés nincs a modellen. Nálam többnyire vitrinben állt, nagyon keveset futott. Kiegészítők egy része felrakva a többi zacskóban, dobozát adom hozzá. Fix ár: 57 000Ft
Budapesten vehető át személyesen, telefonon egyeztetés után. Postázom is ha szükséges. elkanzsolt kukac g mail pont com 06 húsz kilenchárom2hét 9huszonkilenc
Eladó egy zsír új, csak próbakört futott H0-ás Fleischmann-Roco(72167) SNCF gőzös.
Gyári hangos.
Próbakört azért csináltam, hogy működik-e minden.
Zsír új, egy soha célba nem érő csomagban volt külön dobozban, benne volt a számla is.
Érdeklődni nálam, privátban lehet.
Irányára 130000,-
De itthon nincs nagy keletje az SNCF-nek, úgyhogy ha valaki sokallja, mondjon árat, hogy mennyiért vinné.
Posta megoldható előre utalás után, valamint a személyes átvétel is lehetséges Balatonalmádi, Balatonfüred, Veszprém és ezek vonzáskörzetében, valamint előre egyeztetett időben Várpalotán is. Személyes átvételnél nyugodtan mehet a kp-s fizetés is.
Eladók a következő H0 méretű originált vasútmodell mozdonyok, gyűjteményem különleges modelljei, eredeti dobozukban, csak a fotózásra lettek kivéve. Átvehető Budapesten személyesen, vidékre postán tudom elküldeni. Email:vsmodell@freemail.hu
Fleischmann 481205 BR 145-ös elektromos mozdony, amely a "Fleischmann modellgyártó cég" 125. évfordulóját hirdeti. A háromfényes felső világítás váltakozva jelenik meg, az utazás irányával. Digitálisan előkészített. Ára: 51 000 Ft
Roco 63.695 BR 111 digitálisan előkészítve, 850 éves a Bajor főváros, München. Ára:52 000Ft.
Fleischmann 4460 ICE-T DB-AG motorvonat szett /vezetővel/, digitálisan előkészített, és egy 4461 - 1-2 oszt. személykocsi, V. korszak. Ára: 68.000 Ft
Roco 76779 az ÖBB rakoncás pőrevagonja 3 FIAT 127-es autó rakománnyal: 15000 Ft
Fleischmann537501 DB, Railion eltolható tetejű zárt teherkocsi: 7200 Ft
Fleischmann 552305 DB önürítős négytengelyes tehervagon: 7200 Ft
BUSCH 5740 Relé, az "elektronikus relék" a modellvasúti vezérlésnek minden feladatát ellátják. Fotocellák közvetlen csatlakoztatása lehetséges, vonatvezérlés és jelvezérlés, veszélyjelző lámpák, vasúti sorompók és lámpák váltása, automatikus fordított hurok és transzfer stb… Ára:10.800 Ft
Az előzményeken kívül eladósorba kerültek az alábbi H0-s mozdonyok:
Roco 63716-os DB AG epoche V-ös 181-es villanymozdony. A képeken látható szép állapotban. Digitálisan előkészített saját dobozában. Irányára: 23000 Ft
Roco 52541-es DR epoche 4-es 244-es villanymozdony. A képeken látható szép állapotban. Digitálisan előkészített saját dobozában. Irányára: 35000 Ft
Piko 01.5-ös DR epoche 4-es gőzmozdony. Elégé leharcolt állapotban ahogy a képeken is látható. Digitálisan előkészített. Nem gyári dobozában. Irányára: 22000 Ft
Eladó a képeken látható H0 piko máv traxx, vadonatúj állapotban, dobozával. Menetirány szerinti 3 fehér menetfény, 2 zárfény. digit előkészített. Átvehető személyesen Szentendrén, vagy postázom. Érdeklődni publikis e-mail címemen lehet. Ára:42.000Ft
Roco TEE, DB, Mercur 3 darabos szett, hibátlan állapotban. Cserélhető (értékegyeztetéssel) Roco Rheingold szettre (45924 vagy 74136) értékegyeztetéssel. 5o oooft.
Roco 72585 Villanymozdony, H0-ás, Re 6/6, SBB, IV, DCC-hangos, V. korszak, csak a fotózás idejére vettem ki a dobozából. 95 oooFt
Roco 72589 Villanymozdony, H0-ás, Re 6/6, SBB, V, DCC-hangos, V. korszak, csak a fotózás idejére vettem ki a dobozából. 95 oooFt
Roco 41312 H0-ás startszettből származó Roco 10832 multiMAUS PRO digitális vezérlőrendszer, doboza nincs. A piros egérhez képest rengeteg extra funkcióval rendelkezik. Nagy trafóval, használati utasítással, telepítő cd-vel és számítógéphez való kábellel. Használva nem volt. 6o oooFt.
Roco 63841, SBB Re 4/4 II 11134, kiegészítők nem lettek felszerelve, az Ebay-en is ritkaság! 65 000Ft
Csere, beszámítás lehetséges például Roco (63871) E80 004 villanymozdonyra vagy DRG személyvagonokra (45584, 45585, 45586, 45587, 44863, 64691, 64692), Re 460-as mozdonyokra, Roco Rheingold szettre (45924, 45923, vagy 74136), Roco kapcsolókra (kurzkuplung). Mail publikus, kérésre szívesen küldök nagyobb méretű képeket. Tatán, Tatabányán vagy Budapesten személyesen átvehető (én ezt a módot preferálom), de természetesen a posta, futár is megoldható. Köszönöm a figyelmet, további szép napot kívánok!
A képeken látható Rivarossi HR6027, H0, DB res teherkocsi, psz.: 80-394 3958-3. Szép kidolgozású modell, a rakoncák sokkal filigránabbak, mint pl. a roco kocsikén. Hiánytalan (fellépők/ütközők, rakoncák stb megvannak), sérülésmentes. Kurzkuplung-kinematikás, kengyeles- és egy másik hozzá adott (Hornby?) pár kuplunggal adom, amely természetesen cserélhető. Dobozával, leírással.
Ár: 9,000 Ft
Budapesti személyes átvétel javasolt, de előre utalás után a posta is megoldható a vevő költségére.
Az előzményekből a lámpák elkeltek, ezek miatt kérem ne küldjetek több érdeklődést.
Viszont gyűjteményemből duplikáció miatt eladósorba kerültek az alábbi modellek: Mindegyik járműhöz szabvány büggelkuplungot adok. Fuggerth zöld 10-27-es Ap kocsi. A képen látható állapotban. Műanyagkerekekkel, doboz nélkül. Irányára: 11000 Ft
Roco 56333-as DR szeneskocsik. A kiegészítők fel lettek rakva ragasztó nélkül, futni nem futottak. Saját eredeti dobozukban. Áruk: 18000 Ft/3db Roco szabvány 11mm-es kerekek 3 pár. Áruk: 3600 Ft egyben Piko Modwagen. Újabb kiadású a képen látható állapotban. Saját doboza nincsen. Irányára: 7500 Ft Érdeklődni publikus mail címemen lehet.
Eladó 1 darab ACME IC/EC vagon. Cikkszám: 52000. Hibátlan, többnyire vitrinben állt. Fix ár: 17 000Ft
Budapesten vehető át személyesen napközben az Örsön 8:00 óra és 16:30 között, ha előző nap megbeszéltük. Egyéb esetekben telefonon egyeztetünk. elkanzsolt kukac g mail pont com 06 húsz kilenchárom2hét 9huszonkilenc
42519 G1/2 kocsilekapcsoló 1 db Ezenkivül 1 db végelem. A sínek használtak, a képen látható állapotban vannak. Irányáruk egyben: 45000 Ft Piko Landerbahnzug. A képeken is látható hiányos állapotban. A mozdony hibátlanul teszi a dolgát, a kocsik közül a nyitottnak mindene megvan, a fékállás nélküli fedett kocsinak hiányzik egy lámpatámja. A fékállásos fedett kocsiról a képen látható módon hiányoznak az alkatrészek. Saját eredeti dobozában. Irányára: 16000 Ft Roco 46696 DR nyitott kocsi. Egy lámpatámja hiányzik. Saját dobozában. Irányára: 3000 Ft
Piko 57702 DR nyitott kocsi. Hibátlan, saját eredeti dobozában. Irányára: 3500 Ft Piko BR41 lámpák. A képen látható állapotban. Irányáruk: 1000 Ft Érdeklődni publikus mail címemen lehet.
"A 2db 10000Ft. Szász személyvonat BR75+3 db kilátókocsi. Eredeti doboz és olyan állapot mintha most gyártották volna(pedig 80-as évek) hibátlan 24000Ft."
A kocsikhoz meg vannak a külön felszerelhető tartozékok (Három kis papírzsacskó mindenféle biszbasszal.)?
2db ritka fém/műanyag alapú autószállító hibátlan állapotban(Trabantok is :)) eredeti dobozukban. A 2db 10000Ft. Szász személyvonat BR75+3 db kilátókocsi. Eredeti doboz és olyan állapot mintha most gyártották volna(pedig 80-as évek) hibátlan 24000Ft. BR89 hibátlan állapot+eredeti dobozban 15000Ft. DB E69, kissé viharvert külső de motorikus állapota kifogástalan 7000Ft. Személyes átvételt preferálom Győrben (posta csak a vevő felelősségére).
Személyes átvétel Győrben. Érdeklődés esetén tudok több fotót küldeni.
Tisztelt Topic tárask!Véletlenül tudja valaki,hogy holnapi napon Debrecenben meg lesz-e tartva az első vidéki börze a vasútállomáson?A válaszokat előre is köszönöm!Tisztelettel:lac789
Az elmúlt hetekben nem hirdettem, maradt még rengeteg Battka-fa készlet a Miniversum fáiból:
Ragasztófoltokat eltávolítottuk, a törzsük helyenként kisebb javításra szorul. Bontott, néhány éves állapotukban is szebbek és valósághűbbek, mint bármilyen sorozatgyártott bolti cucc.
Egy csomag tartalmaz:
4 db szép nagy lombos fát (ezek vannak a kép tetején), közülük legalább egy (esetenként kettő) db platán- vagy nyír- vagy nyárfa, 7 db kisebb fát, ami inkább facsoport közepére való (ezeknek a törzse nincs kidolgozva), vagy kisebb a mérete (ezek vannak a kép alján),
3 db cserjét
Átadás/postázás ilyen előre elkészített visszazárható tasakokban:
1 csomag ára: 15.000 Ft
2 csomag ára: 25.000 Ft
3 csomag ára: 35.000 Ft
Postázom, vagy a XIV. Egressy téren lehet személyesen érte jönni.
Érdeklődéseket az kocsis kukac miniversum pont hu email címre küldjétek, legyetek szívesek.
Eladóak az alábbi dolgok. Érdeklődni a 06-30/374-3483 számon lehet reggel 9-től este 9-ig. Mivel fater (Zsolt) kórházban van, ezért most különösen kiemelném, hogy CSAK TELEFONON lehet érdeklődni!
Üdv, Zsombor
1, H0 Roco DB Br57 gőzmozdony Megkímélt állapotban, eredeti dobozában. Ár: 29.500 forint
Eladó ez a szép Class J-72 H0/00 1:76-os gőzös a 80-as évekből, fékvagonnal csak egyben. H0-ás pályán is otthon érzi magát. A mozdony kiválóan fut és a képen látható állapotban van. A vagon pedig egy szintén H0/00 érintetlen összerakós AIRFIX készlet. A kettő együtt 10000Ft. A mozdonyról bővebben a lenti linken lehet olvasni.
Eladó egy ROCO 73794 HO-s RZD 2M62 0068 dizelmozdony-páros, analóg kivitelben, plux21 előkészítéssel. Gyári állapot: karc és folt mentes. Eredeti dobozában az összes kiegészítővel és papírjaival.
Ára: 105.000,- Ft.
Valamint eladó egy ROCO 63240 DR 44 0858 9 gőzős ritka olajtartályos szerkocsival. Gyári állapot: karc és folt mentes analóg modell. Gyári dobozában, minden papírjával és tartozékával bontatlan zacskóban.
Ára: 75.000,- Ft
Elérhetőségem: 06 harminc 94 tíz 8 huszonhat valamint a publikus e-mail címemen.
Eladósorba kerültek az alábbi Rocoline H0-s sínek:
42522 R2-es 23 db és 2 db vágott
42510 G1-es 21 db és 3 db vágott
42512 G1/2 3 db és 2 db betápos
42528 R10 1 db vágott
42532 WL15 1 db
42533 WR15 1 db
42557 BWR2/3 1 db
42519 G1/2 kocsilekapcsoló 1 db Ezenkivül 1 db végelem. A sínek használtak, a képen látható állapotban vannak. Irányáruk egyben: 45000 Ft Érdeklődni publikus mail címemen lehet.
SCHICHT ARAL tartálykocsi, gyerekkori darab, ép. A képen látható dobozban adom. Ára: 2.800 Ft.
ALBERTMODELL 477001, Shimmns 31 55 477 7 014-1, nálam csak vitrinben állt, dobozával adom, 14.000 Ft.
2 tengelyes SHELL tartálykocsi, szép állapotú gyerekkori darabom, ép, dobozzal adom. Ára 2.500 Ft.
PIKO CFR Yafw 530070 pályaszámú hűtőkocsi, törés, hiány nélkül, még a lámpatámok is eredeti helyükön vannak.
2 tengelyes TEGA tartálykocsi, ép. Ára 1999 Ft.
2 db ÖBB-s ÖMV tartálykocsi, egyik fékállásos, a másik fékbódés mindkettő ép. Ára: 1999 Ft/ db.
2 db DB EUROP Om magas oldalfalú nyitott teherkocsi. Itt-ott hiányzik róla lámpatám, kapaszkodó, lásd a képeket! Játékra jól használható Ára: 2500 Ft a pár.
SAAR EUROP, ép. Ára: 1999 Ft.
SCHICHT/SACHSENMODELLE MK4 hűtőkocsi, ára: 4.900 Ft.
A személyes átvételt előnyben részesítem, elsősorban a szombati börze lehetne egy találkozó helyszíne min. 10.000 Ft vásárlási érték esetén. Hétköznapokon többnyire a Kelenföldi pu. környéke jöhet szóba, esetleg hetente szoktam menni Törökszentmiklós felé az M4-esen, tehát a szomszédos településeken bizonyos korlátokkal megoldható a találkozás. Nem zárkózom el a postázástól sem (MP), ha az megoldható.
Több dolog vásárlása esetén ésszerű alku lehetséges, de nepperek, viszonteladók kerüljenek!
Eladó H0 méretarányú, magyar vonatkozású kiegészítők:
- M62 és M61 motor
A Szergej Kolomna 14D40
és a NoHAB EMD-567 típusú dízelmotorjainak műgyantából öntött mérethelyes modellje.
A motorok ára: 5.000Ft/db
A készleteket a jelenlegi helyzetben kizárólag postai úton, nyomon követhető küldeményként tudom a vásárlók részére eljuttatni, melynek költsége a vevőt terheli.
Nemrég úgy döntöttem, hogy megválok főleg DB-s, de néhány más H0-ás modellemtől.
E44.017: Érdekesen házasított mozdony, a kasztni ROCO, a hajtás PIKO, de az egyik kerék kapott egy gumigyűrűt. A kerítő winky80 topiktárs volt. Ára 13.000 Ft.
E32.103: ROCO, eredetileg váltóáramú volt, de át lett alakítva, én már így vettem. Adom hozzá, amit én is kaptam az átalakítás maradékaként. Winky topiktárs egyszer szétszedte, és azt mondta, hogy Faulhaber motor van benne, valószínűleg az egyenáramúvá alakításkor cserélhették. Kétségtelen, hogy nagyon szépen megy. Irányváltós világítása van. Ára: 22.000 Ft. Gyári dobozával adom.
ROCO III-as korszakos DB-s umbauwagen szerelvény. A szerelvényt elsősorban egyben szeretném eladni, mert így komplett, van benne poggyász, 1 o. szakasz, a nagy része meg 2. o. kocsi - ahogy illik. Az egyik szettben lévő kocsit korábban elcseréltem egy másik fajtára. Hibátlan mindegyik kocsi. Ára: 36.000 Ft. Ha nincs olyan, aki egyben elviszi, akkor megbontom, 6000 Ft/db.
LIMA Collection III-as korszakos hibátlan, dobozos 5 kocsis Eilzugwagen szerelvény, 1 db. poggyász, 3 db. 2. o., és 1 db 1/2 o. kocsi. A teljes szerelvényt egyben szeretném eladni, mert így komplett. Ára: 30.000 Ft.
Ha nincs olyan, aki egyben elviszi, akkor megbontom, 6000 Ft/db.
SCHICHT IV-es korszakos CSD Y kocsis szerelvény: jó állapotban, bár nem mai darabok. Nem világítósak. Egy VERO dobozzal adom. A 3 db egyben 12.000 Ft. Szükség esetén megbontom: 4000/db.
Régi PIKO postakocsi, alapvetően szép állapotban. Hiány nincs rajta (ütközők pótolva, cserélve lettek egyformára), de messze nem gyűjteményi darab, viszont játéknak jó. Ára: 2.000 Ft.
A személyes átvétel híve vagyok, elsősorban a szombati börze lehetne egy találkozó helyszíne min. 10.000 Ft vásárlási érték esetén. Hétköznapokon többnyire a Kelenföldi pu. környéke jöhet szóba, esetleg hetente szoktam menni Törökszentmiklós felé az M4-esen, tehát a szomszédos településeken bizonyos korlátokkal megoldható a találkozás.
Több dolog vásárlása esetén ésszerű alku lehetséges, de nepperek, viszonteladók kerüljenek!
Terepasztal felszámolás miatt eladóvá váltak a következő Piko A gleis H0-ás méretarányú cuccok. Mind hibátlan(egy-két ragasztó vagy akrilfestékpötty előfordulhat), van amihez a doboz is megvan. Az árakat kb. a bolti ár felére lőttem be(maxtrain.hu). Egy-két sínt nem postázok, ezzel ne is keress. Az ilyet személyesen. Amúgy mehet postán és személyesen is. A cuccok:R9 váltókiegyenlítő ív 2db: 400/db
R2 ív, 27db:300/db
Árambevezető+sín, 2db:800/db
Íves váltó R2/R3 balos, 2db:4800/db
Ívesváltó R2/R3 jobbos, 1 db:4800
Piko váltóállító pult, 3db:2000/db
Elektromos váltóállító, 9db:4000/db
Érdeklődni: 70/három60kilencvenhét69, vagy tubus8 kukac gmail.com
Eladó Piko Hobby H0 Taurus. Digitálisan előkészített, menetirány szerint fehér fény van benne. A festésben van egy sérülés, ez a képeken látszik. Eggyik végén a vonószerkezet nincs rajta, de természetesen adom hozzá.
Eladó a képeken látható H0 ROCO 72723 M61 011 Nohab. Enyhén koszolt. Gyárilag hangos. Dobozában kiegészítőkkel együtt. Minden kérdésre szivesen válaszolok. Működésről videót is tudok küldeni. Átvehető személyesen Salgótarjánban, posta foxpost a vevő terhére.
Fleischmann katalógusok (1-3 képek)83/84 100 old., 97/9 171 old., 2005 39 old., 2db kb. 15 old. füzet és a nagy mappa 9925. Irányár 6800Ft az összes Fleischmann cuccosért. H0 tartozékok: Átmeneti sín régi PIKO sínről papucsos sínre szürke 400Ft/db, Zongora 1000Ft/2db, Bontatlan barna Roco 2db átmeneti sin 1400Ft, sinszigetelő 1000Ft/cs. Pályatervek 50 illetve 30 pályaterv 3900Ft/db, Piko 96 katalógus/Gützold 27 oldal mind a kettő. 1800Ft/db.
Posta ok előreutalás után a vevő terhére vagy személyes átvétel Győrben. Érdeklődés esetén tudok több fotót küldeni.
Aktualizálva az előzményeket, eladósorban vannak az alábbi H0 tételek:
- Roco 43922 SBB Re 4/4 10103. Használt, szép állapotban, eredeti dobozában. A modell eredetileg egy AC-rendszerű modell, mely utólagosan lett átalakítva kétsínes rendszerűre, a magas nyomkarima kialakításnak köszönhetően kerékcsere nélkül 2.5 mm vagy annál magasabb sínkoronákon üzemeltethető csak. Szintén utólagos átalakításként digitális előszerelést is kapott 8 pólusú csatlakozóval. A modell egyik oldala jelenleg vonószerkezet nélküli, de minden alkatrész jár hozzá a vontatáshoz visszaalakításhoz. Egyébiránt megkímélt, nagyon szép állapotú modellről van szó, eredeti dobozában; 22.000,- HUF.
- Roco FS 214 dízelmozdony, hibátlan, újnak megfelelő állapotban, felszerelhető alkatrészek zacskóban. Kezdőkészletes, így eredeti doboza nincsen, de készült számára egy megfelelő méretű Roco doboz; 18.500,- HUF.
- Piko 5/6211 DB E44 villamosmozdony, hibátlan, szép állapotban, eredeti dobozában; 12.900,- HUF.
- Piko 5/6200 DRG E69 villamosmozdony, hibátlan, szép állapotban, eredeti kissé viseltes dobozában, oldallépcsők még nincsenek felrakva, eredeti leírással; 10.000,- HUF.
- Piko 190/15/1 CSD BN150 dízelmozdony, hibátlan, szép állapotban, eredeti kissé viseltes dobozában; 8.000,- HUF.
- Piko 426/879 DR emeletes vonat, gyárilag belső világítással, hibátlan, korához mérten szép állapotban, doboza sajnos nincsen; 9.900,- HUF.
- Piko 426/117 SNCF borhordós kocsi, szép állapotban, de eredeti doboza nincsen; 2.700,- HUF.
- Piko 2tg-es személykocsikból épített MÁV Cmn és Bn személykocsik, a méretükre készített dobozaikban. Mindkét kocsi még a kb. 20 évvel ezelőtti technológiával készült, egy modellező folyóirat akkori leírása alapján; irányáruk ennek megfelelően 7.500,- HUF/db.
- Roco régi típusú kurzkupplungok, a képen látható különböző verziókban (6db); 150,- HUF/db.
- Roco silókocsi tartozékalkatrészek, a fekete színűből 2db kocsi kompletten felszerelhető, a fehér színűek csak fél kocsira való alkatrész; 2.500,- HUF (egyben).
Állapota: újszerű, hiánytalan, nem használt. Kiegészítői bontatlan csomagban. A dobozán tárolási nyomok láthatóak.
Pályaszáma: 51 52 60-80 573-1
Irányár: 18000 Ft
Értelmes csereajánlat (H0 V.-VI. korszakos vasútmodell) is érdekelhet. Személyes átvétel Tatabányán és környékén, vagy Budapesten lehetséges, megbeszélés alapján megoldható egyéb helyeken is.
Érdeklődni lehet a publikus e-mail címemen, vagy telefonon: Telenor - 9 három 5 - 76 ötvenkettő
A kocsik hibátlanok, a 4db egyformából 3db nem lett kibontva (bár ez talán elég furán hangzik...), az egyiknek viszont elhasználtam a papír doboz részét és sajnos nincsen meg a tartozékos zacsija. Ez a kocsi pár kört futott itthon, ezt az egyet Fleischmann Profi kupplunggal adom (kérésre kicserélem, de szerintem eredeti NMJ kengyeles nem lesz hozzá).
Az 1db 403.102-est kibontottam megnézni, hogy összevessem a másikkal, de ez nem futott, természetesen ennek is eredeti csomagolása, tartozékai megvannak.
A kocsikat BVmot alapnak vettem, mivel az ablakszámok alapján kiadta volna, az egyik kocsiból csak a kis ablakokat használtam volna el, hogy egyformák legyenek. A kocsik ára egyben 60 000 Ft, posta a vevő terhére megoldható, átvétel Budapesten, vagy esetleg az Előváros környékén, ha épp találunk valami szolgálataimba passzoló megoldást. Beszámítok H0 Roco 2. osztályú GOSA Bmz kocsit bármilyen festésben, lehetnek rajta apróbb sérülések, átalakításra kellene :-), régebbi kiadások is tökéletesen megfelelnek. Hossztorzított kocsi sajnos nem jó. A forgóváz kialakítása, vasúttársaság mindegy, a lényeg, hogy 11db nagy ablaka legyen a két kis ablak között oldalanként.
Az előzményben (142557-es hozzászólás) holmik közül csak a V100+doboz talált gazdára, a többi holmi elérhető, bármilyen ajánlat érdekel ezekkel kapcsolatban. Ajánlatokat, érdeklődéseket a winky80@gmail.com címre várok.
Feleslegessé vált 3 db ROCO 04760 elektromos váltóállítómű, 2 balos, 1 jobbos. Terepasztalból visszabontott, használt darabok, működésük ellenőrizve, hibátlanul teljesítenek. Amint a képeken látszik, kb. 25 cm kábel van rajtuk, kiforrasztott véggel, csatlakozódugó nincs meg. Eredeti csomagolás helyett az alattuk levő dobozt tudom adni. Elsősorban Piko A (2,5 mm-es ágyazatnélküli) sínrendszerhez való váltóállítóművekre szeretném elcserélni őket, hasonló állapotú használt darabokra. Ha nem jön össze a csere, akkor eladásra kínálom 2600.- Ft/db áron (3 egyben 7300.-) személyes átvétellel Érd- Bp.XI, vagy vevő költségére postázom. Publikus emailcímemen vagyok elérhető. Üdv és további szép napot mindenkinek!
Továbbá eladóak az alábbi H0 méretű városi közlekedési eszközök. Érdeklődni továbbra is a 06-30/374-3483-as telefonszámon lehet minden nap reggel 9-től este 9-ig.
Üdv, Zsombor
1, WUMM Metrowagonmash Panda 81-717-2k, budapesti 3-as metró Megkímélt állapotban, hajtás nélküli. Ára: 30.000 forint
2, Halling Nr21. Graz-i villamos Megkímélt állapotban, eredeti dobozában, hajtás nélküli. Ára: 14.500 forint
Eladó sorba került egy ROCO 73402 katalógus számú, H0 méretarányú, 6. korszakos DB BR151 villanymozdony modellje. Néhány próbakört futott, kiegészítő tartozékok lezárt zacskóban. Plux22 dekóder fogadására alkalmas, led-es világítás, menetirány szerint fehér/piros (a zárfények külön kapcsolhatók), digitális üzemben fülkevilágítás kapcsolható.
Ár: 39.900,-- Ft
Igény esetén a gép lehetőségeihez beállított ESU LokPilot 4 DCC dekódert tudok biztosítani 5.000,- Ft felárral.
Budapesten megbeszélés szerint személyesen átvehető, vidékre postaköltséggel megnövelt vételár előre utalást követően postai úton továbbítom.
Elnézést, lemaradt az előzményből: a Piko NoHAB nem gumihajtásos, hanem a kétmotoros, fogaskerekes verzió; mindkét forgóváz alján megvannak a bepattintható műanyag fogaskerék-takarólemezek is.
Az előzmény hozzászólás dolgai mellett eladósorba kerültek az alábbi, szintén H0 tételek:
- Piko-Schicht 426/879 DR emeletes vonat, gyárilag belső világítással, hibátlan, korához mérten szép állapotban, doboza sajnos nincsen; 9.900,- HUF.
- Piko 5/6314 K.S.S.E.B. 1592 gőzmozdony (BR89), hibátlan, gyönyörű állapotban (talán nem is futott), eredeti dobozában; 15.900,- HUF.
- Piko 5/6200 DRG E69 villamosmozdony, hibátlan, szép állapotban, eredeti kissé viseltes dobozában, oldallépcsők még nincsenek felrakva; 10.000,- HUF.
- Piko 5/6001 SNCB 204.001 dízelmozdony (NoHAB), hibátlan, gyönyörű állapotban (talán nem is futott), a doboza sajnos eléggé viseltes; 17.000,- HUF.
- Piko 190/25/6 Werklok 611 dízelmozdony (BR106), hibátlan, szép állapotban, alkatrészei felrakva, néhány apróság (pl. oldalkapaszkodók, kürtök) utólagosan festve, eredeti sajnos nagyon viseltes dobozában; 15.000,- HUF.
- Fleischmann 1331 SNCF BB 12040 villamosmozdony, nagyon régi és ritka, szép állapotú modell, doboza sajnos nincsen; 17.900,- HUF.
- Roco FS 214 dízelmozdony, hibátlan, újnak megfelelő állapotban, felszerelhető alkatrészek zacskóban. Kezdőkészletes, így eredeti doboza nincsen, de készült számára egy megfelelő méretű Roco doboz; 18.500,- HUF.
A Piko BR89, E69, NoHAB, és a Roco FS 214 modelleknek az eredeti leírásai is megvannak.
Kérésre a modellekről további képeket küldök. Az árak pl. több tétel vásárlása esetén alkuképesek lehetnek. Ajánlatokat, érdeklődéseket továbbra is mail-ben várok!
Üdv! Eladó H0 méretarányú V43-1341 "Szili" analóg digitálisan előkészített. A modell jó állapotban van, valamennyi kiegészítő be van ragasztva. Ár:79000 Ft Érd: rob.retf82@gmail.com
Eladó egy digi start készlet ROCO 41255 DB 03 1011 psz-ú digi, hangos gőzőssel+4 db egzakt hosszúságú 4 tengelyes "TOUROPA" személy vagonnal, amik belső berendezéssel szereltek és világítás előkészítettek, ROCO Geoline körpályával (mérete ca.: 2,3 m x 0,9 m). Nincs a készletben a digi trafó+Mulimaus és a bevezető sín. Gyári dobozában az összes kiegészítővel bontatlan csomagokban. Közelkapcsoló kinematikával szerelt az egész szerelvény! Teljesen új a dobozában tárolva, karc és folt mentes.
A szett ára 135.000,- Ft - ami gyakorlatilag a mozdony ára, a kocsik még külön-külön legalább 15.000,- Ft/db lenne+a sín.
Elérhetőségem: a publikus e-mail és a telefon számom: egész nap: 0630 kilenc négy10 nyolc26
12 db Új, Roco DB Eas kocsi, cukorrépa rakománnyal eladó. H0 méretű. Start szettből való. Pályaszámok: 11 80 535 7401-8 4 db 11 80 535 7019-8 4 db 11 80 535 6341-7 4 db Egy cm-t sem futott. Makulátlan állapot. Doboz helyett a készletben lévő hungarocell részt, amibe bele lehet tenni, oda tudom adni.
Ár:8500 Ft/db
Átvehető Hatvanban, alkalmanként a Keleti pályaudvaron, esetleg posta.
Eladósorba került egy H0 ÖBB 4020-259 Jägendorfer motorvonat (Schnellbahn) High-End verzió (40500).
Saját dobozában a képeken látható szép állapotban. 70 000Ft. Személyes átvétel Budapesten, Dunavarsányban, vagy az agglomeráció déli részén. Posta előzetes egyeztetés alapján, előre utalás után. 06-20-459-7673, 06-30-313-5004, becs281@gmail.com
Eladó lenne a következő új/újszerű (1 - db használtabb darab van, de törött nincs). már az újabb kevésbé törő Geoline síncsomag kizárólag egyben. A részletes darabszámban a Gleisset B darabjai is benne vannak.
61110 G200 mm 56 db
61141 jobbos váltó 4 db
61140 balos váltó 3 db
61111 G185 mm 6 db
61128 RGB 22,5° 6 db
61123 R3 14 db
61122 R2 12 db
61180 lezáróelem 1 db
42608 ütköző 1 db
61181 Hangcsillapító nem számoltam meg.
Ez 103 db összesen amelynek a Mediker ára jelenleg kb. 160.000 Ft.
Börze eladási ár 56.000 Ft. Átvétel Leányváron, vagy posta/foxpost.
Csak próba kört futott, hajtás a mozdonyban, digitálisan előkészített (8pól.), irány szerinti fehér fény, cserélhető kupplungos, a hátulja van vontatásra kialakítva, de az eleje is visszaalakítható! Kiegészítői és kupplungok a kis zacskóban!Irányára:45000Ft
Brawa 45001 postakocsi
Hibátlan, sosem futott, kiegészítői zacsóban! Cserélhető kupplungos. Irányára 12000Ft
Tillig 501543 fékházas tartálykocsi
Hibátlan, sosem futott, cserélhető kupplungos! Irányára 6500Ft
Fleischmann 5823 fékházas nyitott teherkocsi
Sosem futott, hibátlan, cserélhető kupplungos, saját kupplungjai kis zacskóban, küllős kerekekkel! Irányára 6500Ft
Märklin 48000 Museum 2000 szett (Leonhard Weiss)
Sosem futott, hibátlan, cserélhető kupplungos! küllős AC kerekekkel de adom hozzá a 4 db bontatlan DC kereket is!
Fém teherautóval és kivehető rakománnyal! Irányára 12000Ft
Csere esetén IV. korszakos DR-es teherkocsik esetleg mozdony érdekel ami cserélhető kupplungos értékegyeztetéssel!
Több vásárlása esetén kedvezmény!
Átvétel Dunakeszi és környéke vagy foxpost.
Érdeklődni publikus mail címemen lehetséges, köszönöm.
Eladó egy óriási HO-s terepasztal, 4 részből áll: 2 db egyenként 2,5 m x 1,3 m x 0,75 m mérettel, 1 db 1,3 m x 10,5 m x 0,3 m és 1 db 1,35 m x 1,3 m x 0,3 m méretekkel, mindegyiknek önálló fémkeretes lába van amik az asztalokat 55 cm magasan tartják. Rocoline sínnel épített, a váltók elektromosan bekötöttek, 5 db FZ1 trafóval/ 5 részre osztott a pálya elektromosan, rengeteg figurával, viadukttal, a közúton kandelláberekkel, kb. 250 db fenyővel, állomási és gazdasági épületekkel, templommal, stb, stb, stb.
Sajnos nekem egy alacsony és kis helyiségbe van bezsúfolva, így a képek elég rosszak!
Kérésre személyesen próbálok majd küldeni még képet.
Ára: 250.000,- Ft, az elszállítás a vevő feladata! Átvétel csak személyesen Kerepesen ( az Őrs-től 17,5 km)
Elérhetőségem: a publikus e-mail címemen vagy 0630 kilenc négy10 nyolc huszonhat
H0-s csíkos Szili. Nem használt, vitrinben állt. Most kipróbáltam és szépen fut. 1 db csiga a tetejéről hiányzik, ez a kiegészítők között van. Ezt leszámítva teljesen hibátlan. Semmi nincs rá felrakva, minden a dobozában van, ez az új tulaj dolga lesz. Postázni nem szeretnék, személyesen adnám át. Ára: 110000 Ft.
Csíkos Szergej, Gützold gyártmány, Hibátlan, vitrinben állt. Ára 68000 Ft.
MÁV CAF 2. osztályú kocsi az NMJ-től. Dobozából sem volt kivéve egyszer sem. Hibátlan. Ára: 13000 Ft
Eladó egy H0-ás BRAWA 44066 MÁV 5342 TALENT motorvonat (010-5 pályaszámmal - legelső kiadás). A vonat ESU LokPilot 3 (21p) dekóderrel szerelt, ez a vételár részét képezi. Minimálisan futott, hibátlan állapotban, dobozzal, gyári dokumentációval.
Eladó 3db Roco ÖBB H0-ás 1:100 méretű személyvagon. Mindegyik vagonban led-es belső világÍtás van, és hibátlan állapotban vannak, eredeti dobozuk is megvan.Az étkezőkocsira már van érdeklődő ezért az csak abban az esetben eladó ha valaki egyben megveszi a 3db-ot. A vagonok ára egyben 21000ft, külön-külön 8000ft/db.
.
Eladó még egy H0 Albert 148001 tehervagon szintén hibátlan állapotban eredeti dobozával.Irányára 15000ft.
.
Érdekődni mailon vagy a 06 harminc 6419682-es számon lehet.
Mozdony + 3 vagon + vezérlő kocsi, mindegyik normál kengyeles kuplunggal szerelve.
Mindegyik elvan látva digitális dekóderrel és belső világítással illetve a mozdony kapott végzár világítást amely külön kapcsolható.
A 3 vagon start szettes így doboza nincs, a mozdony és a vezérlő saját dobozában pihen. Keveset futottak, jó állapotúak.
A vezérlő kocsin található egy kisebb be süllyedés de ez szabad szemmel alig látható.
A szett mellé adok +1 belső világítást amit be lehet szerelni bármilyen PIKO start szettes vagonba, terveztem bővíteni a szerelvényt de nem jutottam el odáig.
A mozdony és a vezérlő is egy oldali vontatásra van kialakítva, a kuplung a dobozában van.
A mozdonyban egy Lenz Standard+ V2-es dekóder található amely össze van szinkronizálva a vezérlő kocsival, így mind2ő menetiránynak megfelelően világít.
Ára fix: 85.000 Ft, elérhetőségem publikus.
Átvehető előre egyeztetett időpontban és helyen Budapesten illetve a vevő terhére és felelősségére posta.
Kedves Topiktársak! Eladó H0-ás MÁV Piko Taurus. A 0km-es alváz és tetőpanel a Piko 97926 cikkszámú startszettből származik. A kaszni cserélve a 1047 006-0 pályaszámú (Piko 96743-2 cikkszámú) Taurusra! A mozdonynak doboza nincs, a gyári hungarocell tartójával adom. Ár: 23 000HUF +postaköltség pm: geri1233 kukac freemail pont hu
Eladó roco MÁV taurus régi fajta alvázzal(a forgóvázzal együtt fordul a pályakotró)egyoldali vontatásra kialakítva,kiegészítőit előző tulaj fel rakta.Enyhe koszolással ami eltávolítható.Egyik vezető állásnál van egy kis sérülés,sajnos a képen nem látszik.Doboza van de nem a sajátja.
2 db DB EUROP Om magas oldalfalú nyitott teherkocsi. Itt-ott hiányzik róla lámpatám, kapaszkodó, lásd a képeket! Játékra jól használható Ára: 2500 Ft a pár.
SAAR EUROP dobozzal, ép. Ára: 2300 Ft.
CSD-s 2 tg. magas oldalfalú nyitott teherkocsi. Vtr 12108. Dobozával adom. Ára: 2.500 Ft.
(Érdekességképpen: volt a CSD-nek ilyen, más pályaszámmal készült is róla kép.)
A személyes átvétel híve vagyok, elsősorban a szombati börze lehetne egy találkozó helyszíne min. 10.000 Ft vásárlási érték esetén. Hétköznapokon többnyire a Kelenföldi pu. környéke jöhet szóba, esetleg hetente szoktam menni Törökszentmiklós felé az M4-esen, tehát a szomszédos településeken bizonyos korlátokkal megoldható a találkozás.
Nemrég úgy döntöttem, hogy megválok főleg DB-s, de néhány más H0-ás modellemtől.
Mailcímem az adatlapomon megtalálható.
E44.017: Érdekesen házasított mozdony, a kasztni ROCO, a hajtás PIKO, de az egyik kerék kapott egy gumigyűrűt. A kerítő winky80 topiktárs volt. Ára 13.000 Ft.
E32.103: ROCO, eredetileg váltóáramú volt, de át lett alakítva, én már így vettem. Adom hozzá, amit én is kaptam az átalakítás maradékaként. Winky topiktárs egyszer szétszedte, és azt mondta, hogy Faulhaber motor van benne, valószínűleg az egyenáramúvá alakításkor cserélhették. Kétségtelen, hogy nagyon szépen megy. Irányváltós világítása van. Ára: 24.000 Ft. Gyári dobozával adom.
ROCO III-as korszakos DB-s umbauwagen szerelvény. A szerelvényt elsősorban egyben szeretném eladni, mert így komplett, van benne poggyász, 1 o. szakasz, a nagy része meg 2. o. kocsi - ahogy illik. Az egyik szettben lévő kocsit korábban elcseréltem egy másik fajtára. Hibátlan mindegyik kocsi. Ára: 36.000 Ft. Ha nincs olyan, aki egyben elviszi, akkor megbontom, 6000 Ft/db.
LIMA Collection III-as korszakos hibátlan, dobozos 5 kocsis Eilzugwagen szerelvény, 1 db. poggyász, 3 db. 2. o., és 1 db 1/2 o. kocsi. A teljes szerelvényt egyben szeretném eladni, mert így komplett. Ára: 35.000 Ft.
Ha nincs olyan, aki egyben elviszi, akkor megbontom, 7000 Ft/db.
SCHICHT IV-es korszakos CSD Y kocsis szerelvény: jó állapotban, bár nem mai darabok. Nem világítósak. Egy VERO dobozzal adom. A 3 db egyben 12.000 Ft.
Régi PIKO postakocsi, alapvetően szép állapotban. Hiány nincs rajta (ütközők pótolva, cserélve lettek egyformára), de messze nem gyűjteményi darab, viszont játéknak jó. Ára: 2.000 Ft.
Egy gondolatot fűznék hozzá az előző hirdetésemhez: tulajdonképpen két teljesértékű Szergejről van szó, amik önállóan, egymástól függetlenül tudnak mozogni csak egy fizikai kapcsolóval vannak összekötve, illetve az átjáró imitációval. Ha valaki tesz bele dekódert és MÁV-os kasznira cserél, akkor két magyar Szergeje lesz!
Eladó egy ROCO 73794 HO-s RZD M62 0068 dizelmozdony-páros, analóg kivitelben, plux21 előkészítéssel. Gyári állapot: karc és folt mentes. Eredeti dobozában az összes kiegészítővel és papírjaival.
Ára: 109.000,- Ft.
Valamint eladó egy ROCO gőzős DB 44 0858 9 ritka olajtartályos szerkocsival. Gyári állapot: karc és folt mentes analóg modell.
- Roco 43922 SBB Re 4/4 10103. Használt, szép állapotban, eredeti dobozában. A modell eredetileg egy AC-rendszerű modell, mely utólagosan lett átalakítva kétsínes rendszerűre, a magas nyomkarima kialakításnak köszönhetően kerékcsere nélkül 2.5 mm vagy annál magasabb sínkoronákon üzemeltethető csak. Szintén utólagos átalakításként digitális előszerelést is kapott 8 pólusú csatlakozóval. A modell egyik oldala jelenleg vonószerkezet nélküli, de minden alkatrész jár hozzá a vontatáshoz visszaalakításhoz. Egyébiránt megkímélt, nagyon szép állapotú modellről van szó; 22.000,- HUF.
A lila színű vezeték a hangszórók és a dekóder között arra utal, hogy az egy ZIMO MX64_R sorozatú példány. Pontosabb meghatározás a CV8 és a CV7 kiolvasásával lehetséges.
Remélem a sok modern és szép modell közöTT nem nagyon veszik el a következő kezdő szett!
Nosztalgiázók figyelmébe! (De játszani is jó gyerkőcnek.)
Eladó egy szervizelt, hiánytalan, nem korrodált, nem karcos, nem girbe-gurba sínekkel rendelkező BTTB start szett, ami valamikor még a hetvenes években hagyta el a gyárat. Gőzmozdony, két személykocsi, körpálya, elemes menetszabályzó, amibe két lapos elem kell. TT építési nagyság.
Ahogy a képen is látható, gyári csomagolásban van.
Irányára: 10.000Ft
Érdeklődni a www. csikos-muhely.hu weblapom kapcsolat menüjében található elérhetőségeken lehet. Mivel a szett egy szép nagy, lapos hungarocellben van, így a postázása nem szerencsés, mert eléggé sérülékeny. Célszerű eljönni a műhelybe, megnézni, kipróbálni, és ha tetszik, akkor alkudozni is lehet!
4, Fleischmann Profi sínkupac Ára: 50.000 az egész kupac. 6101 cikkszámú egyenes - 21 darab 6103 cikkszámú egyenes - 2 darab 6114 cikkszámú leakasztó - 1 darab 6116 cikkszámú ütközőbak - 2 darab 6120 cikkszámú ív - 10 darab 6125 cikkszámú ív - 6 darab 6127 cikkszámú ív - 2 darab 6140 cikkszámú balos váltó - 1 darab 6140 cikkszámú jobbos váltó - 1 darab 6142 cikkszámú balos ívesváltó - 1 darab 6142 cikkszámú jobbos íves váltó - 1 darab
Eladóvá vált a V43-1028-as (villámcsíkos) és a V43-1034-es (miskolci, teli kék) Szili. Nekem egyik sem passzol az V. és VI. korszakhoz, az átalakítási projektet pedig törölnöm kellett. Mindkettő tavaly decemberben lett üzletből vásárolva, tehát garanciálisak. Kiegészítők nincsenek felszerelve, dobozban mellékelve. A bolti próbakörön kívül nem futott darabok.
Hajtásuk javított, a 1034-es digitális, hangos, a 1028-as digitális. Átalakítás nélkül tehát közel fél évig még garanciálisak.
Személyes adás-vételt preferálom. Ára mindkettőnek megegyező, 110 000 forint.
Érdeklődéseket v.modell@freemail.hu címen várok. Leveleket csak este (későn) tudok nézni.
Otthoni rendezgetés közben akadtam erre a 11 db jubileumi borítékra, amit a HÉV és villamos 100. évfordulóján használtak. Nekem nem kellenek, de egyben eladom. Irányára 2200.-Ft.
Az ár alkuképes ésszerű határok között. Személyes átvétel Budapesten, vagy postai úton a vevő költségére előre utalással.
Érdeklődni a herkules52@gmail.com email címen lehet.
G1 (58210) egyenes 500,-/darab - 5 darab G2/3 (58211) egyenes 400,-/darab - 2 darab G1/3 (58212) egyenes 400,-/darab - 5 darab G1/4 (58213) egyenes 400,-/darab - 3 darab G1/6 (58214) egyenes 400,-/darab - 3 darab
R2 (58222) ív 500,-/darab - 8 darab R3 (58223) ív 500,-/darab - 18 darab
Érdeklődni a publikus e-mail címemen lehet. Átvétel Érden és Budapesten, máshová FOXPOST vagy a POSTA tudja vinni.
Minitrix 15265-14;16 tartályvagon: újszerű állapotú,de mindkét vagonon az egyik oldali forgóváz rögzítő csap törött!!! A forgóváz barnás színű,az alváz fekete,hozzám már így kerültek.
Ár: 5.000Ft/db
Érdeklődést,ajánlatot a publikus levélcímemen várok.
Eladó egy Roco 25137 DIGI 2 szerelvényes DB szett a képek szerint trafóval, MultiMaus-al, Geoline sinekkel és 2 db digi váltóval. Teljesen új állapot, karc és folt mentes. Csak kipróbálásra került ki a dobozából. Ára: 99.000,- Ft.
Valamint eladó egy üres Szergej váz M62 215 festésben. Ára 15.000,- Ft
Roco DR V100 átfestés. A képen látható módon átfestve. Eredetileg egy 62812-es cikkszámú DB AG-s mozdony volt. Dobozának fedele nincsen meg, kiegészítői közül amik rajta vannak a gépen azok vannak meg. Irányára: 20000 Ft Érdeklődni publikus mail címemen lehet.
Eladó sorba került egy ROCO 73402 katalógus számú, H0 méretarányú, 6. korszakos DB BR151 villanymozdony modellje. Néhány próbakört futott, kiegészítő tartozékok lezárt zacskóban. Plux22 dekóder fogadására alkalmas, led-es világítás, menetirány szerint fehér/piros (a zárfények külön kapcsolhatók), digitális üzemben fülkevilágítás kapcsolható.
Ár: 39.900,-- Ft
Igény esetén a gép lehetőségeihez beállított ESU LokPilot 4 DCC dekódert tudok biztosítani 5.000,- Ft felárral.
Budapesten megbeszélés szerint személyesen átvehető, vidékre postaköltség megnövelt vételáre előre utalást követően postai úton továbbítom.
Keresek megvételre H0 piko máv desirot! Tudom hogy van a boltban is, de kicsit olcsóbban, akár használtat is szeretnék! Ajánlatokat publikus e-mail címemre várok!
Sziasztok, a képen látható H0 mozdony keresem, akinek van eladó kérem írjon üzenetet a nagygabor3737@freemail.hu-ra, leírással, állapottal árral. Köszönöm! Jó börzézést!
Eladó HO méretarányú, Fuggerth vezérlő kocsi és Bhv személykocsi. Mindkét darab dobozos, új, használva nem voltak, még próbakört sem futottak. Minden kiegészítőjük megvan, a Bhv kocsi eredeti számlája a dobozban. Átvétel személyesen Vácon, vagy előre utalás után Foxpost.
Érdeklődni az m41v43@gmail.com email címen lehet.
Áruk egyben 30.000.-Huf. Vagy külön a vezérlő 18.000.-, A Bhv 15.000.-
Eladó a képeken látható piko máv Taurus, vadonatúj, sosem futott, doboz nélküli. Átvehető személyesen Szentendrén, vagy előre utalás után postázom. Érdeklődni publikus e-mail címemen lehet.
feleslegessé vált 3 db ROCO 04760 elektromos váltóállítómű, 2 balos, 1 jobbos. Terepasztalból visszabontott, használt darabok, működésük ellenőrizve, hibátlanul teljesítenek. Amint a képeken látszik, kb. 25 cm kábel van rajtuk, kiforrasztott véggel, csatlakozódugó nincs meg. Eredeti csomagolás helyett az alattuk levő dobozt tudom adni.
Elsősorban Piko A (2,5 mm-es ágyazatnélküli) sínrendszerhez való váltóállítóművekre szeretném elcserélni őket, hasonló állapotú használt darabokra. Ha nem jön össze a csere, akkor eladásra kínálom 3400.- Ft/db áron személyes átvétellel, vagy vevő költségére postázom.
Publikus emailcímemen vagyok elérhető. Üdv és további szép napot mindenkinek! Bird58
Személyesen átvehetők Sopronban illetve Harkán. Alkalmanként járok Szombathelyen így oda is megoldható. Szállítás megoldható szintén a vevő terhére, a vele egyeztetett módon. E-mail címem publikus, ott elérhető vagyok.
Van, Busch 5953.Kukkants rá a neten. Szerintük N, de ez nem igaz, u.i. 21 mm magas (ami N-ben 3,2 méter !!) , szerintem inkább H0, ott u.i. ez a magasság 183 cm. Közelebb van a valósághoz.
Elektronikával (kipróbálva) , ingyen postával : 8700.- Ft
Ismét/ még mindig eladó vagy cserélhető 1db hibátlan, kitünő állapotban lévő, Roco M62 905-ös GySEV szergej. Csere csak Albert Modell Fox Sulzer-re. Tökéletes állapotú jöhet csak szóba. Csere 1:1-ben.
Hiány törés nincs a modellen. Nálam többnyire vitrinben állt, nagyon keveset futott. Kiegészítők egy része felrakva a többi zacskóban, dobozát adom hozzá.
Fix ár: 57 000Ft
Eladó 1db NMJ M61 019-es NOHAB vagy cserélhető Albert Modell Fox Sulzer-re. Tökéletes állapotú jöhet csak szóba. Csere 1:1-ben. Nálam többnyire vitrinben állt, nagyon keveset futott. Kiegészítők egy része felrakva a többi zacskóban, dobozát adom hozzá. A NOHAB kitünő állapotban van. Az egyik homokoló csőről a festék egy nagyon kicsi szakaszon lepergett és az egyik légvezeték csonk a vonó oldalon hiányzik. Ára Fix: 56 000Ft
Eladó pár darab forgóvázmaszk:
Roco Di3 Fix ár: 1000Ft
Roco M61 019 maszk: Fix ár: 800Ft
MTB Sulzerhez kerékszett. Hibája, hogy lejárnak a kerekek a tengelyről. Valószínűleg javítható. Egyéb hibája nincs.
Fix ár: 4000Ft a 6 db.
Budapesten vehető át személyesen napközben az Örsön 8:00 óra és 16:30 között, ha előző nap megbeszéltük. Egyéb esetekben telefonon egyeztetünk.
Keresek megvételre H0 fénysorompót (2db-ot) és hozzá tartozó villogtató energiát (1db-ot). Magyar illetve német szabvány is érdekelne. Ajánlatokat publikus e-mail címemre várok! Köszönöm!
A személyes átvétel híve vagyok, elsősorban a szombati börze lehetne egy találkozó helyszíne. Hétköznapokon többnyire a Kelenföldi pu. környéke jöhet szóba, esetleg hetente szoktam menni Törökszentmiklós felé az M4-esen, tehát a szomszédos településeken bizonyos korlátokkal megoldható a találkozás.
PIKO BR 66.002. Hibátlan, dobozos, kifejezetten gyűjteményi darab, 0 km-esen vettem, sokat nem használtam. Azon kivételes darabok egyike, amelyik a gyatra PIKO motorjával mégis tökéletesen működik, szépen és viszonylag csendesen fut, nem akadozik. Ára: 18.000 Ft.
ROCO III-as korszakos DB-s umbauwagen szerelvény, tökéletesen illik a BR 66-oshoz. A szerelvényt egyben szeretném eladni, mert így komplett, van benne poggyász, 1 o. szakasz, a nagy része meg 2. o. kocsi - ahogy illik. Az egyik szettben lévő kocsit korábban elcseréltem egy másik fajtára. Hibátlan mindegyik kocsi. Ára: 36.000 Ft.
LIMA Collection III-as korszakos hibátlan, dobozos 5 kocsis Eilzugwagen szerelvény, 1 db. poggyász, 3 db. 2. o., és 1 db 1/2 o. kocsi. A teljesz szerelvényt egyben szeretném eladni, mert így komplett. A BR38-ashoz jól passzol, én azzal használtam. Ára: 40.000 Ft.
Korai szériás DB-s PIKO E69-es mozdony, hibátlan, dobozos, létrája is tökéletes, nincs beragasztva (nem is szabad, szétszedés előtt csak ki kell húzni a helyéről!). 0 km-esen vettem. Tudni kell, hogy a korai szériák motorja, hajtása jó, a csapágy cserélhető, nem törik le, nem úgy, mint a későbbiek. Az áramszedő is még az eredetire hajazó, nem az NDK-sra. A kereket küllősre lettek cserélve, hogy az eredetire hasonlítson. Ára: 15.000 Ft. (Ebből nem engedek semmiféleképpen, ha nem megy el, megtartom magamnak, nagy helyet nem foglal el.)
SCHICHT/SACHSENMODELLE MK4 hűtőkocsi, ára: 5.000 Ft.
Régi PIKO postakocsi. Hiány nincs rajta (ütközők pótolva, cserélve lettek egyformára), de messze nem gyűjteményi darab, viszont játéknak jó. Ára: 2.000 Ft.
A személyes átvétel híve vagyok, elsősorban a szombati börze lehetne egy találkozó helyszíne. Hétköznapokon többnyire a Kelenföldi pu. környéke jöhet szóba, esetleg hetente szoktam menni Törökszentmiklós felé az M4-esen, tehát a szomszédos településeken bizonyos korlátokkal megoldható a találkozás.
SCHICHT ARAL tartálykocsi, gyerekkori darab, ép. A képen látható dobozban adom. Ára: 2.800 Ft.
SCHICHT-PIKO házasított SHELL tartálykocsi. Nem gyűjteményi darab, de mindene megvan. Dobozzal adom. Ára 2.300 Ft.
ROCO 4 tg. GGths kocsi, lámpatám, kapaszkodó nélkül (sajnos én is már így vettem, egy fehérvári eladó nem tájékoztatott a hiányról). Dobozával adom. Ára 2.500 Ft.
CSD-s 2 tg. magas oldalfalú nyitott teherkocsi. Vtr 12108. Dobozával adom. Ára: 2.500 Ft.
(Érdekességképpen: volt a CSD-nek ilyen, más pályaszámmal készült is róla kép.)
SCHICHT IV-es korszakos CSD Y kocsis szerelvény: jó állapotban, bár nem mai darabok. Nem világítósak. Egy VERO dobozzal adom. A 3 db egyben 12.000 Ft.
Mindegyik mozdony analóg és rendben működik, nincsenek a halálukon, de évekkel ezelőtt futottak utoljára érdemben, tehát tisztítás utáni óvatos kenés nem biztos, hogy árt nekik.
Liliput BR 38-as 19990 Ft
E32.103: ROCO, eredetileg váltóáramú volt, de át lett alakítva, én már így vettem. Adom hozzá, amit én is kaptam az átalakítás maradékaként. Winky topiktárs egyszer szétszedte, és azt mondta, hogy Faulhaber motor van benne, valószínűleg az egyenáramúvá alakításkor cserélhették. Kétségtelen, hogy nagyon szépen megy. Irányváltós világítása van. Ára: 24.000 Ft. Gyári dobozával adom.
3 db-os teherkocsi szett. Szükség és lehetőség esetén megoldható, hogy másik 3, pl. csak tartály legyen benne, de ehhez az is kell, hogy meglegyenek a kívánt vagonok. A kocsik épek, kapaszkodók, lámpatámok megvannak.
Ára: 6.500 Ft.
SAAR EUROP dobozzal, ép. Ára: 2300 Ft.
4 tengelyes ARAL tartálykocsi, ép, dobozzal. Ára: 3.300 Ft.
2 tengelyes SHELL tartálykocsi, gyerekkori darabom, ép, dobozzal adom. Ára 2500 Ft.
Duplikáció miatt eladó vált egy BRAWA 46028 MÁVos 1/2. osztályú halberstadti személykocsi. A modell hibátlan, hiánytalan állapotú, kiegészítői, papírja dobozában. Egyszer volt kivéve majd a kellemetlen felismerés óta szekrényben tárolva várja új tulajdonosát. Személyesen Vácon vehető át, posta megoldható. Érdeklődni a galpontpeter.1985kukacgmail.com cimen lehet.
-H0 piko máv A+E sín csomag, vadonatúj, sosem használt. Tartalma: 11db egyenes, 1db betápos egyenes, 14db R2 ív, 1db jobbos íves váltó, 1db balos íves váltó. 2db csomag van. Ára: 18.000Ft/csomag.
-H0 piko sínre helyező/rakó, vadonatúj, sosem használt. Ára:400Ft/db. 4db van
-F2 trafó, korához képest tökéletes állapotban. Ára:3500Ft
Átvehető személyesen Szentendrén, vagy előre utalás után postázom, utánvét csak a posta költség előre utalása után lehetséges! A sín készlethez ajándék sínre rakót adok, amíg a készlet tart!
A N-es (1:160)-as V43 és M41 épitőkészletekből most szombaton a fehérvári úti börzén lehet válogatni.
V43 -ra már csak V-ös korszak, 2 db maradt. A V43 készletben a festett, tetőszerelvényekkel felszerelt mozdonyház, a 2 forgóvázmaszk és a légtartály található, az ára 40000 forint, egyedi pályaszámmal. A készlet a hajtást és az áramszedőt nem tartalmazza.
Hajtás cseh gyártású kapható hozzá kedvező 17000 ft-os áron, annyi infóm van, hogy kb szeptember/októbertől lesz beszerezhető, aki vett gépet privátban megadom a magyar forgalmazó elérhetőségét.
Az M41 készletben a festett mozdonyház, a 2 forgóvázmaszk és az olajtartály található, az ára 38000 forint, egyedi pályaszámmal. A készlet a hajtást nem tartalmazza. Festési variánsok M41 -re: V-ös korszak, VI H-MÁVTR.
Hajtás fleischmann BR 218 mozdony alapja Fleischmann BR212 forgóvázzal, mindenkinek saját beszerzés természetesen.
Eladó Fuggerth személykocsi pakk: 3db személykocsi, csak egyben(!):
- 2 darab Fuggerth MÁV By 50 55 20-17 107-3
- 1 darab Fuggerth MÁV Ap 50 55 10-27 045-5 A kocsik eredeti dobozban vannak, kiegészítőik megvannak (úgy vélem, hogy hiánytalanul) és nincsenek felszerelve, a "kenyérpapír" csomagolás is megvan, de ezek viseletesek). (Egyik By kocsinak a fellépője letörve (de megvan), a másik By-nak egyik oldalán a fellépők ki vannak húzva fehérrel). (Kerek nem voltak cserélve, eredeti műanyag van bennük)
Eladó a képeken látható hibátlan állapotban Trix22837, H0, digitális, gyárilag hangos, négy tengely hajtott, diesel mozdony dobozában, próbaköröket futott csak. Irányár 50000Ft. Érdeklődni email-ben.
Elnézést a rossz minőségű képekért, nem tudom, hogy miért romlott el a minőségük. Elvben ezek már jobb minőségűek. A Brawa Talent, illetve a II.-es számú szett elkelt. Sok megkeresésre való tekintettel megbontjuk a szetteket. Külön-külön eladók a Quablás Fuggerth kocsik.Bhv, By, Ap 22.000 ft/db BDbh, BDbhv, Wry 23.000 ft/db Vezérlőkocsik (2db V43, 1db M41-es) 25.000 ft/db Mindegyik belsőberendezéssel és világítással rendelkezik. A vezérlőkocsik digitális világítással rendelkeznek (Csíkos, HTech) Quabla/Fuggerth V43 1340-es psz-ú, Dgitools/posch belsővel és hangdekóderrel 130.000 Ft Brawa halbik, Csíkos féle világítással 22.000ft/db
Az alábbi e-mail címre várom a megkereséseket: bakebt2006@gmail.com Kérés esetén további képeket tudok küldeni.
Illetve attól függetlenül, hogy Fuggerth-es dobozba vannak a kocsik, azokat már a Quabla rakta össze.
Eladó egy májusban vásárolt H0 Roco M62-es. DigiTools hangos, pár métert futott, kiegészítői még zacsiban. Adom a gyári, analóg vakdugót is hozzá. Számlája megvan. Cserébe: M41, V43 esetleges értékegyeztetéssel jöhet. Kérdés, ajánlat privátban.
A július negyedikén rendezendő börzével kapcsolatban engedjetek meg egy-két apróságot:
Általában a börzén 200-300 fő szokott résztvenni, ez elosztva három óra alatt.
Arra kérek mindenkit, hogy legyen türelmes, és megértő, mert ha eléri a benntartózkodók száma a 100 főt utána csak akkor fogok tudni beengedni, ha valaki kijön.
Maszkot benn a teremben nem kötelező viselni, de a közösségi közlekedőkben (Folyosón stb) igen. (Ne keress logikát ezt kaptam írásban!!)
-- Én nem fogok kötelezni senkit, hogy viseljen maszkot, de mégis megkérek mindenkit, hogy azt a kis időt bírja ki, és tegye fel!
-- A művelődési házban el lesz helyezve egy fertőtlenitő, mielőtt bejössz a terembe mindenképpen használd! Ha elfelejtetted lesz nálam is, és az árusok többségénél!
Ha kérdésed van, akkor az info kukac vasutmodellborze.hu -ra írjatok amint tudok válaszolok.
Roco 73698 MÁV M62 129: hiánytalan szép állapotban, lásd a képeken. DigiTools hangdekóderrel szerelve, funkcionálisan is minden működik. Papír, kiegészítők, saját doboz természetesen. Irányára 75 ezer Ft.
Fuggerth Ap kocsi: szintén hiánytalan, eredeti állapotban. Kiegészítőkkel és összeszerelési leírással a saját dobozában. Irányára 12 ezer Ft.
Piko Br185 motorvonat. Hiánytalan állapot, szép külső. Motorikusan viszont nincs róla információm, az elmúlt 30 évben nem futott. Kiegészítőivel együtt, saját dobozában. Irányára 12 ezer Ft.
Személyes átvétel Bp, vagy foxpost/posta is mehet. Érdeklődni publikus mailben tudtok.
- Lima sínek, 1 oválnyi jó állapotú és több jobb-rosszabb állapotú darab, a sínhevederek nagyjából másfél oválra elegek, irányára: 6000 Ft
- különféle tartálykocsik, 1db gyári Lima gyári dobozával, 1db PV Pannónia átfestés (létra sárgaréz lemezből reszelve, fellépők hiányoznak, SHELL felirat és logó sablonnal fújva), 1db Pannónia alvázra épített Lima tartály fékállással. Egyben az irányára 40 000 Ft.
- DickieToys Lint jellegű motorkocsi-pár, Faller kerekekkel és Roco H0 BR218-as hajtással, Tyapa-féle 5 pólusú ferde hornyos motorral (nagyon finoman fut a szerelvény, de a H0-nál nagyobb kerekek miatt picit gyors), ennek fix ára 15 000 Ft.
H0 méret:
- Tillig alapra egyedileg épített Bolle tejeskocsi, kurz kinematikás, ára: 8000 Ft.
- Roco V100 ÖBB kaszni használt, de jó állapotban, a tartozékai zacsiban, jár hozzá a gyári doboz is, ára: 3000 Ft
- Piko menetszabályzó tápegységgel (a nagyobbik, 700mA), vadonatúj, sosem volt még próbálva sem, ára: 5000 Ft.
Ajánlatokat, érdeklődéseket a winky80@gmail.com címre várok. Minden ajánlatot szívesen fogadok, mivel eladni szeretném őket, nem a maximális haszon reményében évekig őrizgetni :-).
Vásárolni szeretnék Szilit, Gigantot, cirmos Szerjózsát, Studenkát. (Csak Máv-osat, Startost, Trakcióst nem!) Továbbá vennék még Gysev-est Ludat is. A Studenka lehet esetleg Gysev-es is. Méretarány: H0, gyártó: mindegy. Akinek van eladó jelezze!
Mindenkinek köszönöm a türelmet és a vásárlást. Aktualizáltam a feltöltött képeket és árlistákat. Ha valakit érdekel valami nyugodtan keressen, ma 16 óráig elérhető vagyok Bp-en.
Eladó még egy komplett 2 szerelvényes ROCO (51237) digi kezdőkészlet, geoline ovál pályával, 2 db digi váltóval, ROCO multiMAUS-zal /trafóval/booster-rel eredeti dobozában, eredeti papírokkal, minden kiegészítőjével zacskóba csomagolva. Ára: 120.000,- Ft.
Eladó egy MÁV M62 125 Szergej kaszni teljesen üresen, de a fehér/piros fényvezetők benne vannak. Ára: 25.000,- Ft. Személyes átvétel Bp Őrs vezér tere, posta a vevő költségére.
Elérhetőség: dezsohaber kukac freemail pont hu, tel 0630 kilenc 4tíz nyolc26
Eladó egy kupac H0 méretű Fleischmann Profi sínrendszerhez kiegészítő a bolti ár feléért. Egyben az egész 50 ezerért vihető. Érdeklődni csak és kizárólag a 06-30/435-5090-es számon lehet.
Üdv, Zsolt
6101 cikkszámú egyenes - 21 darab 6103 cikkszámú egyenes - 2 darab 6114 cikkszámú leakasztó - 1 darab 6116 cikkszámú ütközőbak - 2 darab 6120 cikkszámú ív - 10 darab 6125 cikkszámú ív - 6 darab 6127 cikkszámú ív - 2 darab 6140 cikkszámú balos váltó - 1 darab 6140 cikkszámú jobbos váltó - 1 darab 6142 cikkszámú balos ívesváltó - 1 darab 6142 cikkszámú jobbos íves váltó - 1 darab