A másik akksit, ami tönkrement, szedd szét, és cseréld ki a celláit. A 18V-os gépekben 15 cella van, legutóbb 400 Ft-ért vettem darabját. Nekem 12V-os hitachi csavarozóm van, így 10 darabból megúsztam.
Egy kis forrasztással 6000-ből neked is megvan a felújítás.
Van egy nagyon öreg Extol Premium 18 Voltos akkumulátoros csavarhúzógépem. Az egyik akkumulátora már évekkel ezelőtt tönkrement. Utána érdeklődtem, egy új akkumulátor 18.000 Ft-ba kerül. Mivel sokallom az árát ezért nem pótoltam, hanem a másikat használom. Pár hónappal ezelőtt észrevettem, hogy a frissen feltöltött akkumulátor a következő napra lemerül. Tegnap megint kellett volna a csavarhúzógép, de le volt merülve, ezért a töltőre raktam. Este levettem töltőről, de már nem használtam, mert másként alakultak a dolgaim. Ma használni akartam a gépet, de az akkumulátorban alig volt élet. Már azt gondoltam, hogy muszáj leszek új akkumulátort venni, de ahogy piszkálgattam a gépet egyszer csak erőre kapott. Kicsit feljebbtoltam az akkumulátort és így rendesen érintkezett a géppel, és már tudtam is használni. De mihelyt elengedtem az akkumulátort, máris csak nyöszörgött. Hirtelen azt találtam ki, hogy az akkumulátort jó szorosan hozzá szigetelőszalagozom a géphez. Meg is tettem, és így tökéletesen tudom újra használni a gépet. Remélem, így még azért sokáig tudom használni. Nagyon szeretem ezt a gépet, mert nagyon masszív és erős szerkezet. Különösen jó ötletnek tartom a gépre felszerelt mágnest , ami azt a célt szolgálja, hogy munka közben több csavart is rárakhatok és azok nem esnek le akárhogy is forgatom a gépet.
Hogy weboldalakon mit minek neveznek az nem jelent semmit. Nem a névtől függ a felhasználhatóság. Az adott munkát mindegyikkel el lehet végezni amire a teljesítménye elegendő. Van amivel könnyebben. Az adott feladathoz kell kiválasztani a típust.
Ezt a gépet akkor tévesen nevezik a weblapon felsőmarónak? Ez olyan egykezes gépnek látszik, 710 W, meg elég könnyű is, talpa keskeny, két markolata sincs.
Ilyet akkor nútmarásra, sablonnal díszítés marására annyira nem használnátok?
Mondjuk amire eredetileg az élmarót kitalálták, a felragasztott furnér méretre igazításához, azt pl meg lehet csinálni felsőmaróval is, csak feleslegesen nagy, és emiatt kényelmetlen.
Amihez meg a felsőmaró nagy teljesítménye kell, arra meg nyilvánvalóan kevés lesz az élmaró 5-600 wattja.
mert ha egy kamionnyi apritek, akkor egyreszt eleg kicsi az a "tolcser", vagy kell egy masik gep, ami a nem tudom hova leszórt apritekbol tolti a tolcsert
de barkacsolni jo, barmi legyen is az indok, az apropó
oszinten szolva en is azert szigeteltem le az ajtot, hogy egy kicsit "jatszhassak" :)
azt hittem, a kazanajtot meg kezzel nyitjäk, zärjäk, mert ugy aztan tenyleg nem lett volna ertelme
igy ok
max. ha nem termelodik utemesen eleg forgacs, vagy az nincs szinkronban a programozässal, akkor neha feleslegesen lesz nyitva a kazan (saght schon), de gondolom, tudja a tulaj, mikorra ällitsa be
Pedig ennek a ráakasztható vonalzó pont a lényege. A két lap amit tud azt alapból tudja mind a két gép. Kicsit fél megoldás mert csak élbe használható. A lapba történő használatot jótékonyan kihagyták.
Vannak helyek Amerikában, ahol ha a pincérnő kicsit mélyebben hajol rá az asztalra leszedni ezt-azt róla... simán be lehet perelni a vendéglőt "a férfi-vendégek vizuális zaklatásáért".
Na akkor ezért vajon mi járna ott: "....aztán aljas módon mellétettek egy RT0700C-t."