Irányelvek:
1. Ez börze topic. Eladni, venni, cserélni lehet. Minden egyébre ott van a maradék 500 másik topic.
2. Lévén itt mindenki „egyenlő”, tisztelettel felkérünk mindenkit, hogy csak normál betűnagyságot, vastagságot és színt használjon.
3. Javasoljuk a méretarány megjelölését még H0 esetben is, ezzel elkerülhető a felesleges kérdezősködés.
4. Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
5. Ugyanazt az ajánlatot 7 naptári napon belül legfeljebb kétszer teheti be a felhasználó. Az olyan trükközéseket kérjük mellőzni, hogy mellérak egy fát és a 30 darabos listája ettől már nem ugyanaz, illetve 3-4 darabba bontja és megint csak vele van teli az egész topik.
6. Irányár és elérhetőség megadása kötelező! Ez nem aukciós oldal. Az aukciós hirdetők tiltásra kerülnek.
7. Saját készítésű, jó felbontású, éles kép(ek) betétele az eladni kívánt példány(ok)ról kötelező, enélkül a hirdetés törlésre kerül! A járművekről olyan fotókat kell betenni, amelyek a sértetlenséget, vagy az esetleges hibákat jól mutatják. Jó minőségű képek szerepeltetése az utólagos reklamációk elkerülése miatt mind a az eladó, mind a vevő közös érdeke.
8. A modellautókat, egyéb járműmodelleket (beleértve a harcjárműveket is) a Makett, modell, Börze alfórumba kérjük, a modellvasutaknál használatos méretarányúak kerülhetnek a Modellautók börze topikba.
9. A heti 2-szeri (=7 naponta) ajánlatot csak úgy lehet betenni, hogy mindkét alkalommal csak egyetlen hozzászólásként és ugyanazt. Az ennek nem megfelelő hirdetés törlésre, nickjük alaphelyzetben 1 hetes tiltásra kerül. Visszaeső súlyosabb retorzióval nézhet szembe.
Sajnos az utóbbi időben egyik-másik csaló rákapott erre a fórumra is. Közös jellemzője ezeknek az ajánlatoknak, hogy személyes átvétel gyakorlatilag nem lehetséges. Vagy csak postázni hajlandó az illető az előre történő utalás feltételével, vagy olyan helyeket ad meg, ahol nem lehet utolérni. A fölösleges pénzkidobás elkerülésének érdekében kéretik nem elhamarkodottan utalni ismeretlen, új versenyzőknek, akik a fenti kitételeknek megfelelnek, referenciájuk sincsen, esetleg reklámáron kínálnak kurrens modelleket, stb.
Az esetleges további véleményeket ezzel kapcsolatban a Börze tapasztalatok topikba kéretik írni!
Mindazonáltal mindenki saját maga felelős azért, hogy kinek, mikor, miért mennyit fizet, utal, stb.
Amennyiben kétség támadna egy-egy hirdetés valóságtartalmával kapcsolatban, úgy lehetőségünk van a fordított képkeresésre, mely ezen a felületen érhető el: https://www.google.hu/imghp?sbi=1 A hirdetésben szereplő kép linkjét a Google keresőmezőjébe másolva (vagy feltöltve) pillanatok alatt látjuk, hogy hol van jelen még a kép a neten.
Sutam,Matíz:Csíkostáttú lecsapott rá,de megállapodtunk, ha meg tudja javítani egy bizonyos összegen belül akkor tegye azt. Mivel 1 éves volt a kamera és én oylan 3-4év működést szántam neki, ezért most vagy meg lesz javítva, vagy 3 évig nem veszek kamerát,majd innen onnan kölcsönkérek.Kissé ideges voltam tegnap, hogy kiadok valami elektronikai szarért 88.000ft ot és egy kis zuhanást nem bír ki.A szervíz meg annyit mondott megnézés nélkül,hogy 50e a javítás. Csak nem értem akkor mit szervízelnek ha ezeket az elektonikus kütyüket nem is javíják hanem kicserélik a komplett belét? Soha többet nem veszek digikamerát ennyi pénzért.
Olympus szaküzlet a Gellér szállóhoz közel (nem tudom milyen utca, ahol a villamos megy a Móricz felé) nem tud segíteni? Vagy inkább: még egy ok, hogy új gépet vehess? :)
Kell valakinek leejtett olympus c4000es digikamera? Lencse jó,motor jó csak épp fényképezni nem lehet vele.Fogalmam sincs mennyiért,írj valamilyen összeget ha kell a gép.Én úgyse tudok vele mit kezdeni. zzoleekukacyahoo.com
HKV, ha erre vagy, van neked egy kedvező ajánlat a gyűjteményedhez: http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1715695 Csak böngésztem a vaterát és találtam.
Van benne: 8db fuggerth működőképes váltó, 2db rövid bekötősin, 1db bak, 1db PIKO hosszú ives bekötősin, és rengeteg íves valamint egyenes PIKO és Fuggerth sin! Állapotuk: használt, de jó minőségű! Eladási ár: 5000ft,-
Az önürítős kocsi még mindig gazdára vár, az ára pedig 6500 HUF-ra csökkent.
Találtam róla egy jobb képet egyébként, itt megtekinthető. Amit még tudni kell róla, az az, hogy a korábbi képeknek megfeleően valóban dönthető, döntéskor az oldalajtók kinyílnak, az ömleszett áru pedig kicsúszik... :-)
Eladó 4db ROCO LINE 2.1 ágyazatos 42538 egyenes balos kitérő, gyárilag polarizálatlan (utólag megoldható), újszerű állapotban dobozban és egy 42558 BWL 2/3 balos íves kitérő vágott ágyazattal (javítódarabot adok hozzá) szintén polarizálatlan.Árak: 42538 2500Ft/db, 42558 2900 Ft. Együtt 500Ft kedvezmény. Esetleg csere is lehet (régi PIKO és FUGgERth neeeem), kinek mi van megunt felesleges?.....:-)