Irányelvek:
1. Ez börze topic. Eladni, venni, cserélni lehet. Minden egyébre ott van a maradék 500 másik topic.
2. Lévén itt mindenki „egyenlő”, tisztelettel felkérünk mindenkit, hogy csak normál betűnagyságot, vastagságot és színt használjon.
3. Javasoljuk a méretarány megjelölését még H0 esetben is, ezzel elkerülhető a felesleges kérdezősködés.
4. Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
5. Ugyanazt az ajánlatot 7 naptári napon belül legfeljebb kétszer teheti be a felhasználó. Az olyan trükközéseket kérjük mellőzni, hogy mellérak egy fát és a 30 darabos listája ettől már nem ugyanaz, illetve 3-4 darabba bontja és megint csak vele van teli az egész topik.
6. Irányár és elérhetőség megadása kötelező! Ez nem aukciós oldal. Az aukciós hirdetők tiltásra kerülnek.
7. Saját készítésű, jó felbontású, éles kép(ek) betétele az eladni kívánt példány(ok)ról kötelező, enélkül a hirdetés törlésre kerül! A járművekről olyan fotókat kell betenni, amelyek a sértetlenséget, vagy az esetleges hibákat jól mutatják. Jó minőségű képek szerepeltetése az utólagos reklamációk elkerülése miatt mind a az eladó, mind a vevő közös érdeke.
8. A modellautókat, egyéb járműmodelleket (beleértve a harcjárműveket is) a Makett, modell, Börze alfórumba kérjük, a modellvasutaknál használatos méretarányúak kerülhetnek a Modellautók börze topikba.
9. A heti 2-szeri (=7 naponta) ajánlatot csak úgy lehet betenni, hogy mindkét alkalommal csak egyetlen hozzászólásként és ugyanazt. Az ennek nem megfelelő hirdetés törlésre, nickjük alaphelyzetben 1 hetes tiltásra kerül. Visszaeső súlyosabb retorzióval nézhet szembe.
Sajnos az utóbbi időben egyik-másik csaló rákapott erre a fórumra is. Közös jellemzője ezeknek az ajánlatoknak, hogy személyes átvétel gyakorlatilag nem lehetséges. Vagy csak postázni hajlandó az illető az előre történő utalás feltételével, vagy olyan helyeket ad meg, ahol nem lehet utolérni. A fölösleges pénzkidobás elkerülésének érdekében kéretik nem elhamarkodottan utalni ismeretlen, új versenyzőknek, akik a fenti kitételeknek megfelelnek, referenciájuk sincsen, esetleg reklámáron kínálnak kurrens modelleket, stb.
Az esetleges további véleményeket ezzel kapcsolatban a Börze tapasztalatok topikba kéretik írni!
Mindazonáltal mindenki saját maga felelős azért, hogy kinek, mikor, miért mennyit fizet, utal, stb.
Amennyiben kétség támadna egy-egy hirdetés valóságtartalmával kapcsolatban, úgy lehetőségünk van a fordított képkeresésre, mely ezen a felületen érhető el: https://www.google.hu/imghp?sbi=1 A hirdetésben szereplő kép linkjét a Google keresőmezőjébe másolva (vagy feltöltve) pillanatok alatt látjuk, hogy hol van jelen még a kép a neten.
Eladó egy nagyobb készlet TT modellvasút. Kb. egy nagyobb szekrényre való. U profilos sínek (újak, használtak), váltók, trafók, polymatic cuccok, jelzők, házak, járművek stb. Egyenlőre az érdeklődőknek a célirányos keresést javaslom, mert még a digitális gépből is kimerült az aksi, mire lefotóztam csak a mozdonyokat. Valamilyen listát azért összeállítottam a járművekről, de az nem biztos, hogy tökéletesen fedi a valóságot pl. darabszámban. Sajnos legalább hat rekeszben csak járművek vannak. Érd: adoricsaba@oncotherm.org.
-1db Faller TT/H0 templom, 1500Ft -1db Faller kis családi ház 1500Ft -6db Viessmann 4161, ebből 3-nak a doboza is megvan, 2200Ft/db (új ára 4300Ft) -elég sok Viessmann oszlop, vezeték, egy komplett asztalra való. -ROCO kapcsolópultok, 4 kitérő kapcsolására visszajelentéssel, kitűnő állapotban, dobozzal.
2.1mm-es sín: 1db ROCO R5/6 íves váltó dobozzal, állítómű nélkül 3db ROCO R2/3 íves váltó két balos egy jobbos R5 ívek
Kérem csak KOMOLY érdeklődő jelentkezzen....komolytalanból elég volt már.
Sírva is fakadtam volna, ha a a pápa látogatás történetébe nem bújt volna el egy Nohab:-))))))))))))))))
Te! Kezdjünk el mi is urban legendeket gyártani, persze Szergejes főszereplőkkel. Pl, nem hallottad, hogy anno Matuska nem is a Biatorbágyi viaduktot robbantotta fel, hanem a sárvári Rába hídat:-))) Akkor repült el a M62 415-ös tetőventillátora a mezőre?:-))))))))))))
Megválnék az alább felsorolt 3 darab ROCO személyvagontól. 2004. októberben vásárolt darabok, 1:100 méretben, valamennyi tartozék felszerelve. Egyben olcsóbb! További info e-mailben.
Teljesen nem: az általad látott 92-41-ből fogják megcsinálni a Déliben a pizzásbódéba tolt 10-67-est. (aminek a forgóváza nem élte túl az űrszelvénynél kisebb helyre való bepasszírozást :-)))
A legjobb tudomásom szerint ennek talán egyszer mondtak ellen. Amikor régen (nem tudom mikor) idelátogatott hozzánk a pápa, akkor szó volt arról, hogy vonattal fogják szállítani. Akkor egy Nohabot néztek ki erre a feladatra. Már rajta volt az S betű de aztán ennek a hírére lemosták róla majd kiglancolták. Aztán mégis helikopterrel vitték. Ahogy hallottam el volt csavarodva az alváza a Nohabnak, amit ugye nehéz javítani. De lehet, hogy mindez csak a vasutas suliban keringő legenda volt és nem így van (volt) az egész.
Ha vasutas emlékeim nem csalnak akkor a szétvágás lesz a sorsa. Persze előbb leszedik róla a használható dolgokat. Az S betű sajnos a selejtezést jelenti a klasszikus értelemben.
volt minap szó paklikocsról, és hogy még rajtam kvül is érdekel embereket.
Már jó régóta nem láttam őket, amikor ma véletlenül Dunakeszi álomáson megpillantottam egyet, és véletlenül fotoapparát is volt nálam, de gép most másnál van, ha kijönnek belőle a képek, akkor feltesze valahova, mindenki örömére és boldogságára. Egy bicikliszállítósnak csinált 92-41 volt. Az oldalán egy nagy S betű, és dátum. És még vagy 10 másik egyéb személykocsi, a legkülönfélébbek, hasonlóan selejt.
Azt valaki mondja meg, hogy az jelentheti azt, hogy esetleg felújítják, átépítik, vagy a Selejtezett járművet biztos vágják?
braun,
a levelemet megkaptad, amiben írtam, hogy hová jöhet, ha majd be lesz szkennelve?
Sziasztok Kollégák! Volna egy surgos kérdésem, régi-még kezdetek beli Fuggerth Csorgot- kétmotorosat és ha jóltudom még az alvázszine is inkább fekete mint szurke mennyiért lehet kapni, látni, ill mennyit ér-amúgy teljesen hibátlan alkatrészekkel egyutt meglevo Öspéldány?SurgOS!!! a válaszadás.
Nem, a Gützold ezt a modellt csak H0-ban gyártja. A Gützoldnakjelenleg csak egy TT-s modellje van, az, amire évek óta fáj a fogam, a DR BR65.10 gőzöse.