Irányelvek:
1. Ez börze topic. Eladni, venni, cserélni lehet. Minden egyébre ott van a maradék 500 másik topic.
2. Lévén itt mindenki „egyenlő”, tisztelettel felkérünk mindenkit, hogy csak normál betűnagyságot, vastagságot és színt használjon.
3. Javasoljuk a méretarány megjelölését még H0 esetben is, ezzel elkerülhető a felesleges kérdezősködés.
4. Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
5. Ugyanazt az ajánlatot 7 naptári napon belül legfeljebb kétszer teheti be a felhasználó. Az olyan trükközéseket kérjük mellőzni, hogy mellérak egy fát és a 30 darabos listája ettől már nem ugyanaz, illetve 3-4 darabba bontja és megint csak vele van teli az egész topik.
6. Irányár és elérhetőség megadása kötelező! Ez nem aukciós oldal. Az aukciós hirdetők tiltásra kerülnek.
7. Saját készítésű, jó felbontású, éles kép(ek) betétele az eladni kívánt példány(ok)ról kötelező, enélkül a hirdetés törlésre kerül! A járművekről olyan fotókat kell betenni, amelyek a sértetlenséget, vagy az esetleges hibákat jól mutatják. Jó minőségű képek szerepeltetése az utólagos reklamációk elkerülése miatt mind a az eladó, mind a vevő közös érdeke.
8. A modellautókat, egyéb járműmodelleket (beleértve a harcjárműveket is) a Makett, modell, Börze alfórumba kérjük, a modellvasutaknál használatos méretarányúak kerülhetnek a Modellautók börze topikba.
9. A heti 2-szeri (=7 naponta) ajánlatot csak úgy lehet betenni, hogy mindkét alkalommal csak egyetlen hozzászólásként és ugyanazt. Az ennek nem megfelelő hirdetés törlésre, nickjük alaphelyzetben 1 hetes tiltásra kerül. Visszaeső súlyosabb retorzióval nézhet szembe.
Sajnos az utóbbi időben egyik-másik csaló rákapott erre a fórumra is. Közös jellemzője ezeknek az ajánlatoknak, hogy személyes átvétel gyakorlatilag nem lehetséges. Vagy csak postázni hajlandó az illető az előre történő utalás feltételével, vagy olyan helyeket ad meg, ahol nem lehet utolérni. A fölösleges pénzkidobás elkerülésének érdekében kéretik nem elhamarkodottan utalni ismeretlen, új versenyzőknek, akik a fenti kitételeknek megfelelnek, referenciájuk sincsen, esetleg reklámáron kínálnak kurrens modelleket, stb.
Az esetleges további véleményeket ezzel kapcsolatban a Börze tapasztalatok topikba kéretik írni!
Mindazonáltal mindenki saját maga felelős azért, hogy kinek, mikor, miért mennyit fizet, utal, stb.
Amennyiben kétség támadna egy-egy hirdetés valóságtartalmával kapcsolatban, úgy lehetőségünk van a fordított képkeresésre, mely ezen a felületen érhető el: https://www.google.hu/imghp?sbi=1 A hirdetésben szereplő kép linkjét a Google keresőmezőjébe másolva (vagy feltöltve) pillanatok alatt látjuk, hogy hol van jelen még a kép a neten.
Z kocsivilgítás építőkészlet, 120mm hosszú kocsikba, komplett beültett, lepróbált panel, öt darab LED diódval, gyári Märklin érintkező készlettel: 1750Ft
TT kocsivilágítás panel BTTB, és Tillig gyártmányú "Y" kocsikba, 4 LED diódával, komplett áramköri lemez, lepróbálva, de mechanikus alkatrészek nélkül, a régi, izzós BTTB-s világítás készlet helyére beszerelhető:
Üdv! Szívesen átállomásítanék két TT Y kocsit, DB bordó és DR narancs, első osztály. Tökéletes állapotban vannak. Elcserélném három rossz állapotú (átalakításhoz) Y kocsira, esetleg ráfizetéssel, vagy megegyezés szerint eladnám őket. Kép itt: http://benbe.web.elte.hu/HPIM0523.JPG A nickem mögötti ímél működik. Benbe
Nézz körbe a börzén is valamelyik vasárnap, néha szokott lenni nagyon ütött kopott gép Csörgőben is. Az árát sajnos nem tudom de mivel nagyon rossz állapotban van az ilyen ezért sokat lehet alkudni belőle.
Használt Csörgőt vennék, a lehető legolcsóbban. Az se gond, ha a kaszni nincs jó állapotban. Ez esetben tökmindegy a pályaszám, ha viszont szép a kaszni, örülnék, ha nem 2104 lenne. Megvenni csak 10-e környékén tudnám, ha lesz rá jelentkező.
Még egy utólsó próbálkozás: legkésőbb szerdáig elvihető, ingyen, csak vigye el valaki, már nagyon útban van mindenkinek, szerdán viszi a darálós kukás ha nem jön érte senki.
Hát, nem tudom, mi az a nem úgy. Az E1-es, ha jól emlékszem, viszonylag olcsó Bécsben is, és ez így helyes, mert nem tartom túl szépnek. Nem tudom, mennyibe kerül, pedig hétvégén néztem az árakat a Stephansplatz-on, De annál semmiképp nem ér többet. Az ULF formája már jobban el van találva, de azon is lenne még mit csiszolni. Viszont gondolkodom rajta, hogy abból be kéne szerezni mondjuk 3 darabot, ami egy kisebb villamosüzemhez elegendő...
Na még egyszer. Szerintetek mennyit ér egy motoros E1-es pótkocsival. Nem akarom eladni csak kiváncsi vagyok mekkora érték van nálam, ezért ha valakinek van ötlete kérem mondja el, de ne úgy mint annak idején az Usgyira szegény BDVmot 002-nek. Köszönöm!
én még elég régen benéztem egyszer, aztán amikor közölték hogy Fuggerth Bhv 3600HUF v vmi ilyesmi, inkább csak csendben nézelődtem :) az igazi hangsúlyt az autó és harci modellek kapják a boltban.
4. kerület de nem ez a fontos :)
a legegyszerűbb megközelítés: Újpest-Központból 14-12 villamossal KÉT megálló KÁPOSZTÁSMEGYER felé, leszállás után csak át kell menni az úton és az említett villamosok Újp-Közp felé menő megállójában van a bolt egy viszonylag új épitésű ház aljában, a kirakatban Szili BY-okkal és egy vezérlővel :) (arra megyek minden nap)
üdv
Nemtudom. A Görgei Utcán van a 13. kerületben. Közvetlenöl a 14es villamos megállójában, ami megy upkp felé. rákospalotáról jössz 14-12es villamossal, és annál a megállónál, ami a szülőotthon után van kettővel. vagy hárommal, sajna nem tudom a nevét. De még pont mielőtt a villamso venn egy erős balost, és a macskaköves útról áttérne egy keramitkockás utcára, ami aztána lehel útban fojtatódik. na, szóval még az ez előtti megállóban. nemtom így érthetőe nincs valami nagy kínálat, de én ott vettem Schicht MÁV Aa festésű Y-t, igencsak nem drágán, sőt, a régi piko mávos tartályomat is ott szerválta. Továbbá helyi érdekesség egy zöld-bézs-barna színű nemistudom milyen DR reko kocsi, ami wgyébként az a startszettes sötétzöld citromsárga belsős valami másfajta változata lenne, 7ezer forintért. Már 7283574687éve ott rohad a polcon, valaki gondolom bizományiba hagyta ott, de valamit mégis rosszul csinált..