Irányelvek:
1. Ez börze topic. Eladni, venni, cserélni lehet. Minden egyébre ott van a maradék 500 másik topic.
2. Lévén itt mindenki „egyenlő”, tisztelettel felkérünk mindenkit, hogy csak normál betűnagyságot, vastagságot és színt használjon.
3. Javasoljuk a méretarány megjelölését még H0 esetben is, ezzel elkerülhető a felesleges kérdezősködés.
4. Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
5. Ugyanazt az ajánlatot 7 naptári napon belül legfeljebb kétszer teheti be a felhasználó. Az olyan trükközéseket kérjük mellőzni, hogy mellérak egy fát és a 30 darabos listája ettől már nem ugyanaz, illetve 3-4 darabba bontja és megint csak vele van teli az egész topik.
6. Irányár és elérhetőség megadása kötelező! Ez nem aukciós oldal. Az aukciós hirdetők tiltásra kerülnek.
7. Saját készítésű, jó felbontású, éles kép(ek) betétele az eladni kívánt példány(ok)ról kötelező, enélkül a hirdetés törlésre kerül! A járművekről olyan fotókat kell betenni, amelyek a sértetlenséget, vagy az esetleges hibákat jól mutatják. Jó minőségű képek szerepeltetése az utólagos reklamációk elkerülése miatt mind a az eladó, mind a vevő közös érdeke.
8. A modellautókat, egyéb járműmodelleket (beleértve a harcjárműveket is) a Makett, modell, Börze alfórumba kérjük, a modellvasutaknál használatos méretarányúak kerülhetnek a Modellautók börze topikba.
9. A heti 2-szeri (=7 naponta) ajánlatot csak úgy lehet betenni, hogy mindkét alkalommal csak egyetlen hozzászólásként és ugyanazt. Az ennek nem megfelelő hirdetés törlésre, nickjük alaphelyzetben 1 hetes tiltásra kerül. Visszaeső súlyosabb retorzióval nézhet szembe.
Sajnos az utóbbi időben egyik-másik csaló rákapott erre a fórumra is. Közös jellemzője ezeknek az ajánlatoknak, hogy személyes átvétel gyakorlatilag nem lehetséges. Vagy csak postázni hajlandó az illető az előre történő utalás feltételével, vagy olyan helyeket ad meg, ahol nem lehet utolérni. A fölösleges pénzkidobás elkerülésének érdekében kéretik nem elhamarkodottan utalni ismeretlen, új versenyzőknek, akik a fenti kitételeknek megfelelnek, referenciájuk sincsen, esetleg reklámáron kínálnak kurrens modelleket, stb.
Az esetleges további véleményeket ezzel kapcsolatban a Börze tapasztalatok topikba kéretik írni!
Mindazonáltal mindenki saját maga felelős azért, hogy kinek, mikor, miért mennyit fizet, utal, stb.
Amennyiben kétség támadna egy-egy hirdetés valóságtartalmával kapcsolatban, úgy lehetőségünk van a fordított képkeresésre, mely ezen a felületen érhető el: https://www.google.hu/imghp?sbi=1 A hirdetésben szereplő kép linkjét a Google keresőmezőjébe másolva (vagy feltöltve) pillanatok alatt látjuk, hogy hol van jelen még a kép a neten.
Mondjuk van egy eladó FZ1esem, bár az téged úgy se érdekel, mert van már egy eladód. Ami viszont nekem van és nem kell az egy Roco gyártmányú DB-s hálókocsi, és pár régi sín de mondjuk nem 130HUF, hanem 65HUF, Fuggert váltót nem. Ha ezek kellenek akkor mond, hogy még hány HUFot adjak mellé. A Roco kocsiról vagy a vasútmodellezésben, vagy a kispénzűvasútmodellezők nél van.
és pontosan mit beszéltünk róla.... mondtam, hogy a 20-ban benne van a dekóder is és erre írtad, hogy drága.. mások ennyiért adják dekóder nélkül....
számolj.... a sinek 12db kanyar (vagy legyen íves a vájtsinûeknek:)) 300/db + 2db feles hosszú, ebbôl egyik a tápbevezetés. a trafó szerintem megér 3e, a booster 8e, a lokmaus2 12e, dekóder 5e plussz doboz, hungarocelll, ROCO zacskó :) leírások.
most nem akarok vitát nyitni, hogy az egyik 1000-el több a másik 2000-el kevesebb....
jah és néhány órát üzemelt a dolog, mert nem használatra vettem, hanem a digitális megfejtéséhez, aztán mivel elkészült a saját dekóder, meg vezérlô, így a szekrényben áll a készlet már régóta és inkább eladom, mert minek álljon a pénzem a ROCO szettben, mikor töredék áron is hasonlót tudok produkálni, igaz nem olyan csicsa, de nekem megfelel.
Viszont a vagonok és maga a mozdony marad, mert a mechanikai kivitele olyan prima, hogy megtartom, mert a dekóderemmel is prímán mûködik, de a 29-es árért elvihetô mindennel együtt.
Csere is érdekel bár fugi váltót nem vennék 1500/pár ért mikor PIKO mûködôt vettem 2-300 ft /db-ért, viszont ennyiért kellene még vagy 10 db balos és 5-6 db jobbos, esetleg kézi állítású is érdekel, mert csináltam hozzá motoros állítót.
Ha esetleg valakit érdekel, felkínálom eladásra a Märklin-állományomat, amely áll:
- 1 db 2977-es készletből (DB BR 401 ICE Delta dekóderrel szerelve, két motor- és egy mellékkocsival, egy nagy kör M-Gleis, nagyteljesítményű trafó és apró műanyag sínecskék pályatervezéshez. A két motorkocsin az ICE felirat mellett a Marklin korábbi logója látható, és egy 60 Jahre H0 felirat - 1996-os limitált kiadás)
Eladó, H0: Roco "pléhtájm" DB 215-ös vagy ÖBB-s kasztnival dekóderrel(10742) vagy anélkül. 11e/16e. Valamint Nem "pléhtájm" DB Ep. V. 290 dízelmozdi.Dekóderrel vagy anélkül 17e/23e. Valamint legfrisebb MIBA kedvezményes áron1200Ft, valamint régebbi prosoektusok8-9, 3-4 újság +1 Fleischmann kocsi DB Ep.III./ régi kiadás, erősen használt jelleggel gyereknek tologatni:)))))/ együtt 3000Ft. Budapesten vehető át. Érd. nem Érden hanem emilben.