Irányelvek:
1. Ez börze topic. Eladni, venni, cserélni lehet. Minden egyébre ott van a maradék 500 másik topic.
2. Lévén itt mindenki „egyenlő”, tisztelettel felkérünk mindenkit, hogy csak normál betűnagyságot, vastagságot és színt használjon.
3. Javasoljuk a méretarány megjelölését még H0 esetben is, ezzel elkerülhető a felesleges kérdezősködés.
4. Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
5. Hirdetés 7 naptári napon belül 1x tehető fel, 1 hozzászólásban.
Ezen szabály be nem tartása, 1 hetes tiltást eredményez, törlés mellett.
Visszaesők hosszabb tiltásra számíthatnak.
6. Irányár és elérhetőség megadása kötelező! Ez nem aukciós oldal. Az aukciós hirdetők tiltásra kerülnek.
7. Saját készítésű, jó felbontású, éles kép(ek) betétele az eladni kívánt példány(ok)ról kötelező, enélkül a hirdetés törlésre kerül! A járművekről olyan fotókat kell betenni, amelyek a sértetlenséget, vagy az esetleges hibákat jól mutatják. Jó minőségű képek szerepeltetése az utólagos reklamációk elkerülése miatt mind a az eladó, mind a vevő közös érdeke.
8. A modellautókat, egyéb járműmodelleket (beleértve a harcjárműveket is) a Makett, modell, Börze alfórumba kérjük, a modellvasutaknál használatos méretarányúak kerülhetnek a Modellautók börze topikba.
Sajnos az utóbbi időben egyik-másik csaló rákapott erre a fórumra is. Közös jellemzője ezeknek az ajánlatoknak, hogy személyes átvétel gyakorlatilag nem lehetséges. Vagy csak postázni hajlandó az illető az előre történő utalás feltételével, vagy olyan helyeket ad meg, ahol nem lehet utolérni. A fölösleges pénzkidobás elkerülésének érdekében kéretik nem elhamarkodottan utalni ismeretlen, új versenyzőknek, akik a fenti kitételeknek megfelelnek, referenciájuk sincsen, esetleg reklámáron kínálnak kurrens modelleket, stb.
Az esetleges további véleményeket ezzel kapcsolatban a Börze tapasztalatok topikba kéretik írni!
Mindazonáltal mindenki saját maga felelős azért, hogy kinek, mikor, miért mennyit fizet, utal, stb.
Amennyiben kétség támadna egy-egy hirdetés valóságtartalmával kapcsolatban, úgy lehetőségünk van a fordított képkeresésre, mely ezen a felületen érhető el: https://www.google.hu/imghp?sbi=1 A hirdetésben szereplő kép linkjét a Google keresőmezőjébe másolva (vagy feltöltve) pillanatok alatt látjuk, hogy hol van jelen még a kép a neten.
Üdv! Nézz be a zzemoki- hoz, vagy írj nekik, szokott lenni. ha jol emléxem láttam egy csomaggal kifüggesztve, az volt utolsó csomag. Én is filoztam hogy megvegyem, de a végén mégsem vettem meg. Írj nekik, mert a honlapuk nem teljesen naprakész, sokszor van ez-az kiírva, hogy van, közben nincs, vagy forditva. Amúgy tökre szimpiek, szeretek oda árni, bátran ajánlom, ha kérsz valamit, utánanéznek, és tényleg visszajeleznek.
- 3db vékonycsíkos Schicht MÁV személykocsi: 1/2. osztály, 2. osztály, poggyászkocsi. Mindhárom beépített, működő belső világítással, eredeti dobozzal. 5500Ft/db
- 1db vastagcsíkos Schicht MÁV személykocsi: 1.osztály (Am) működő belső világítással: 7000Ft
Üdv mindenkinek! NAGYON!!! NAGYON!!! sürgősen kellene egy H0-ás PIKO Taurus KASZNI mávos színben,mert van egy taurusom ,aminek nincs kasznija és tök csupasz. És szintén h0-ás Fuggerth m41 (csörgő)komplett forgóváz és alváz kéne!! Akinek van az kérem jelezzen és bármikor lehet hívni a 06-20-547-81-87-es tel számon.Köszi Üdv.
Pár feleslegessé vált modellvasúti tartozéktól megválnék:
1. Roco első generációs digitális vezérlőegység.
Tartozékai: Roco 10751, 2 db Lokmaus, 40VA-es trafó.
Az egerek maximum 8 mozdony egyidejű irányítására alkalmasak, két funkcióbillentyűvel rendelkeznek. Ahogy én tudom, programozni csak a mozdonycímet lehet velük. A későbbi Roco rendszerekkel csak egy összekötő egység beiktatásával kompatibilisek.
Hibátlan, sérülésmentes állapotban van minden részegysége. Digitális világban kezdőknek, kisebb gyerekeknek optimális, mivel igen könnyű kezelni.
8 500,- forintra gondoltam vételárként.
2. Piko FZ2 trafó.
0-12 volt egyenfeszültség mozdonyvezérlésre, 16 voltos váltóáram a tartozékoknak. Tökéletesen működőképes, csatlakozók megvannak, egy-két, a funkcionalitást vagy a használó biztonságát nem befolyásoló repedés látható a külső burkolaton. Vajon megér valakinek 3 000,- forintot?
3. 12 db Rocoline gumiágyazatos íves sín, R2-es típus (r=358 mm).
Egy teljes körre elegendő. Hibátlan, vágatlan állapotúak. 2 000,- forintot szeretnék kapni az egészért.
Lima L309470 4tg. poggyászkocsi DB Ep.III., a képtől eltérően az alkatrészek még bontatlanok, nincsenek felszerelve, eredeti dobozával 3.000,-
Trix C-Gleis vágányanyag:
62130-as R360mm íves 14db,
62172-es 171,7mm egyenes 9db,
62188-as 188,3mm egyenes 9db,
62671-es R360mm balos íves váltó 1db,
62672-es R360mm jobbos íves váltó 1db,
Összeépíthető belőle egy 184x84cm-es oválpálya, aminek az egyik oldala egy kétvágányos állomás; könnyen építhető, biztos kapcsolódás a vágányok között, egyben 20.000,-
Továbbá egy kis alkatrész-bánya barkácsolóknak:
Mehano típusú motorok szigorúan alkatrésznek, mindkettőből hiányoznak a szénkefék és a keferugók, nem tudom működhetnek-e még; egyben 1.000,-
Különböző típusú villanymotorok különböző feszültségtartományokhoz, a 3db egyben 3.000,-
Különböző típusú kapcsolók és nyomógombok ömlesztve, egyben 1.500,-
Különböző Piko mozdonyokból és óraszerkezetekből származó fogaskerekek ömlesztve, egyben 1.500,-
Eladóak továbbá az előzmény hsz.-ban hirdetett modellek is.
Csereként kifogástalan állapotú H0 DB Ep.III.-as járművek esetlegesen szóba jöhetnek.
Érdeklődéseket, ajánlatokat mail-ben vagy ide várok!
Keresnék kettő darab Fuggerth személyvagon forgóvázat. Kerekek nélkül is jók! Akinek esetleg van, és reális áron megválna tőle, kérem írjon. Előre is köszönöm!
Arnold BR212 Lady és 4 db halberstadti kocsi mindegyik új: 38.000 Ft Minitrix új Y kocsik 2 db magyar 8000 Ft/db 1 db DR pogyász 7500 Ft Fleischmann sinek egyben az egész 13.000 Ft
A teljes Piko induló készlet ára 30 ezrer körül van. Ebben van egy ÖBB tau ez kb 17 ezer. Van benne 20 db sin az 300 forinttal az 6000 +váltó 1500. Trafó. irányító mondjuk 3000. Ez összvissz 27.500,- 12.000, egy kicsit drága....