Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Kíváncsiságból rendeltem, de kikíváncsiskodtam magam, azóta csak a fiókban pihen, szóval sosem vágott semmit, az ismert gyártó Best Pal maroktőrének csájníz koppintása, zöld markolattal és tokkal.
A kés pengéje 7,6 cm hosszú 2,5 mm vastag 8Cr13MoV rozsdamentes acél. Markolata kopásálló üvegszálas G-10, hátsózárral és zsebcsipesszel. A kés nyílt hossza 17,5 cm, súlya 116 gramm. Hordott darab,nem vitrines.
Khukri alakú zsebkés. A penge 11,8 cm hosszú 4 mm vastag 440 rozsdamentes acél. Markolata fekete G-10 , keresztzárral. A kés nyílt hossza 26,3 cm, súlya 212 gramm.
Victorinox RangerGrip 79 zsebkés (Delemont-Line) akció az alábbi határidőig:
Aki november 5-ig megvásárolja a bicskát, az ajándékba kap hozzá a kép szerinti, minőségi kivitelezésű, mérethelyes hozzá illő svájci bőr tokot. A tok külön nem eladó!
Eladó egy tökéletes állapotú Pohl Force Bravo One kis példányszámban gyártott éssorszámozott Német taktikai túlélő kés. 100 grammos és megfelel a mérete a magyar hatóságok által előirt méretnek, tehát hordható. Én vagyok az első tulajdonosa és a Tactical Centerben vettem 2010-ben. 1 évet hordtam a farmernadrágom zsebéhez klipszelve és kicsit megkopott a klipsz. De csak az! A kést soha nem éleztem, nem ejtettem le és nem használtam illetve vágtam vele! Gyári él! Dobozával és minden tartozékával együtt! A számla is meg van hozzá. 5 éve vitrinben pihenget.
Alku nem lehetséges és csere köszönöm szépen, de nem érdekel!
Penge: Böhler N690 4.5mm, teljesen felköszörült konvex éllel, kaparóéllel Markolat: paliszander panelok rozsdamentes szegecsekkel Markolathossz: 112 mm Pengehossz: 130 mm Teljes hossz: 242 mm
Eladó egy tökéletes állapotú Pohl Force Bravo One kis példányszámban gyártott éssorszámozott Német taktikai túlélő kés. 100 grammos és megfelel a mérete a magyar hatóságok által előirt méretnek, tehát hordható. Én vagyok az első tulajdonosa és a Tactical Centerben vettem 2010-ben. 1 évet hordtam a farmernadrágom zsebéhez klipszelve és kicsit megkopott a klipsz. De csak az! A kést soha nem éleztem, nem ejtettem le és nem használtam illetve vágtam vele! Gyári él! Dobozával és minden tartozékával együtt! A számla is meg van hozzá. 5 éve vitrinben pihenget.
Alku nem lehetséges és csere köszönöm szépen, de nem érdekel!