Jómagam méhviasz tartalmú tisztítófolyadékot(Erdal) használok, és Briston bőrápoló méhviasz krémmel regenerálom. Jól választottatok, gratula hozzá, és sok balasetmentes motorozást benne.
Sikeresen küldtek a két első fékbetétpár helyett két hátsót, amit persze csak felbontás után vettünk észre. Mivel nekem nincs most rá szükségem, így jelképes áron a T. nagyközönség hasznára szeretném bocsátani. 3VD-4TX típusokhoz mindhez passzol!Ha kellene valakinek, privátban jelezhet bátran!
Telóról nem tok sokat írni, de semmi extra, samponos víz, szivacs, egyszerre csak kis darabonként, és azonnal szárazra törölni hogy ne azzon át. Kezelni pl deichman viasz,de a segg környékén semmivel, mert csúszni fog az ülésen.
Jelentem bebőrösödtünk. Tetőtől talpig. Decemberben megvettük a dzsekiket a shoxban. Ma pedig a nacikat az RMC-ben.
Eredetileg farmer gatyát akartam, de látva a minőséget, védelmi képességet, letettem róla. Gyakorlatilag 1 divat farmer kis megerősítéssel és protektorokkal. Nem tetszett no!
Első ilyen szerelésünk úgyhogy szívesen veszek minden jó tanácsot.
A Kibicek és Kukkolók nevében szeretnék szólni, hogy jó lenne, ha egy helyen folytatódna ez a fórum, mert így folyamatos ugrálásban vagyok a kettő/három/ között. Hozzámtartozóim szerint így is a kelleténél több időt töltök a hülyemotorosfórumok olvasásával, pláne, ha duplázva van. A családi béke érdekében kérném a megegyezést.
Sziasztok! Valahogy ide keveredtem, de én már csak robogózom.
Izületi gondra nekem a körömvirág krém bevált. Ifjabb koromban még a befagyott tóra is rámentem motorral :) A folyamatos, téli motorhasználatot évekig tartó fájdalom követte.
Egy éve a kora tavaszi hidegben való utcai gurulás újra betett a térdemnek. Aztán egy természetgyógyász javasolta nekem, mert látta, hogy húzom magam után a lábam. Nekem bevált. - minden érintettnek jobbulást
Ezen eddig a képek csatolásakor a feltöltés mellett külön beszúrás gomb használata a furcsa nekem, megszokás kérdése. Telefonomról kicsit lassabb a hozzászólás felület.
De eddig ezerszer jobb a tapasztalat, mint a másikon.
Na helló! Mostmár látlak Benneteket kis zsiványok! Ha még műxik is rendesen és nem kapok idegrohamot minden alkalommal mikor írni szeretnék , talán sűrűbben jelentkezem.
Lehet, hogy egy evolúciós mutáció, egy X-men vagyok, azért ezek a nagy léptek...:)
A nicknév érdekes dolog, mert regisztráltam már régebben az indexre a csokabival, szerepelt is az adatlapon, de fórumos nicknek nem engedte. Fene se érti.
Nem érdemes, de az én részemről az oka az ízületeim állapotában való rossz irányú változása miatt van, ugyanis korábban az egészségem rovására sok vétséget elkövetve motoroztam az év bármely szakaszában. Így próbálom magamat tiltani a hidegben való motorozástól, másrészt hogy szinten tartsam az állapotomat, hogy minél tovább motorra ülhessek.