.Cégesen vettem és sajnos az Uni-Max egy Csehországban bejegyzett cég, ami bonyolítja a dolgokat.
Budapesti gyűjtőhelyre vissza lehet küldeni a garis cuccokat, ahol havonta egyszer viszik ki Csehországba. Ez a gyakorlatban több hónap és nekem a háromből 1 csomag el is veszett.
Ami nem veszett el, pl. rossz méretű csőszorító, azt 4 hónap után újra kiküldték rossz méretben. Rákérdeztem, hogy akkor most mit csináljak? Küldjem vissza újra? Erre nincs válasz hetek óta.
Volt olyan ügy, ahol elismerték, hogy szar a termék, küldtek egy nyomtatványt, hogy töltsem ki és visszautalják a pénzt. Ja, csak havonta egyszer utalnak. (????) Ez 2 hónapja volt, azóta nem utaltak.
Én nem azt mondom, hogy ne vásároljatok onnan, de csak addig szép a dolog, amíg nincs probléma.
Én fagerendákat csavaroztam össze vele, végig előfúrtam, és még ott sem tudtam géppel behajtani, ment a racsnis kulcs a 45-ös torxal. Majd besz@rtam mire bement a helyére egy-egy.
ha érzik hogy tisztában vagy a lehetőségeiddel és nem félsz élni velük, akkor nem szívatnak. belefér nekik hogy a rámenősökön bukjanak, vannak nyulak bőven. a múltkor írtam a paragrafust meg a mintaszöveget, az működik. Ha megírod nekik a paragrafust, egyből leveszik hogy utánnanéztél, nem lehet veled packázni.
Az adott hsz válaszgombjára kattintva írd a válaszokat ne az új hozzászólással. Így nehéz kibogarászni, hogy miről beszélsz.
----
Szerintem van olyan széles palló, de felesleges az után kajtatni, össze is lehet azokat toldani. Az ülőrész sem félméter széles deszkából van...... A merevségét az élére állított keret adja, ha hosszú az ülőrész két alátámasztás között, akkor középre is kell tenni merevítőt. A képen lévő arányait vedd alapul, akkor jó lesz.
és a 2"es palló ból kéne vagy 30cm szélességű,a kép alapján illetve 36ha az ülés mélységét veszem amit szeretnék,ilyen szélességű palló van egyáltalán?
helló!Tudnátok segíteni hogy a képen látható ülőke milyen faanyagból lehet?Illetve miből lenne érdemes csinálnom ilyesmi konyhai sarok ülőkét?(nem tudok 30-40ezret kiadni érte,gondolom ha magam megveszem az anyagot olcsóbban meglenne)
Nálunk ajtó berakásnál használták, de van egy-kettő, amit máshol meg kellett fúrni, mert pont az üreges részt találták el és semmit se tartott. Mondjuk nálunk nem tudom milyen tégla van, de nem egy tömör valami :D
Viszont ide nekem mondta azt anyós, hogy ki szokták önteni a téglát majd ebbe beleküldik a hosszú csavart, onnét kezdve az nem akar onnét kiesni... -> fischernek van is erre megoldása, ugye a menetes száras ragasztója is ilyesmi :) meg GPS gipszes megoldása is erről szól, amit ki is fogok próbálni hamarosan, de vennem kell gipszet, mert ami van, mint kiderült nem jó erre, stukatúr túl gyorsan köt, esélyem nincs használni ilyesmire...