Ragasztóval akartam összerakni de most elgondolkoztam hogy mégis annélkül kéne. De nem hiszem gond lenne vele hisz több százat szabnak le sorozatban ami vagy mind jó vagy mind rossz.
A küllők beleférnek? Csinálj bele fiókbetéteket bútorhátlapból. Többrekeszest, többemeletest. Ez a fajta fióksín azért jó, mert nem lopja el a teret mint a görgős, vagy a teljeskihúzós, csak be kell süllyeszteni és halálpárhuzamosra betenni. Erre ügyelj.
Majd akkor lelkendezz, ha már összeraktad, és műkszik is!
Nem akarlak elkeseríteni, de amit a családban vettek hasonlót, ott egyik fióknak két baloldalt adtak, és amúgymeg alapból egyik fióksín sem járt jól a helyén, mert a fiókméretek nem passzoltak hajszálra a korpuszméretekkel.
Pofám le van szakadva, elhoztam a lidl ből a fiókos szekrényt. Gondoltam ha már deszka árban adják s nem kell két napot dolgozzak vele. Táblásított fenyőből van ,igaz úgy van összeforgatva mint Packman kolléga lapítója de jólvanazúgy. Na de a fióksín is görgős.
Szeretném felvenni kapcsolatot olyan hobbistával, aki ismeri a PowerPlus POWX180 szalagfűrész beállítási rejtelmeit. Jó lenne személyesen, ezért Pesterzsébet közeliek előnyben.
enel
P.S. Igen elolvastam a leírást, többször is. Igen, érteni vélem. Igen, többször is megpróbáltam, de mégsem elég jó
Megnéztem - és mint sötét folyosón a tökönrúgás, úgy ért az ára ... Biztosan szuper, jól használható, stb., de nem barkács kategória, az biztos :( Inkább hobbi, mert a hobbistának nincs felső határ .)
GPS feltehetően úgy érti a hozzáértőt, hogy az itteniek bizonyára vele értenek egyet és számukra az ékszíjas fúrógép az a trágyadomb kategória. Így pl. én máris kiestem a hozzáértők csoportjából...
Ööö, most konkrétan nem a hozzáértésre céloztam amikor írtam hogy örülnek neki (de miért is ne örülhetnének? Az eddigi itteni vélemények alapján a maga (ár)kategóriájában egy igen jó kis masinának tűnik :)
Hanem csak arra, hogy vett-e innen vki és ő is örül-e.
Azért fészen se csak a mekkelekek fordulnak elő :-) (jó én kivétel vagyok, de felügyelet mellett nem vagyok veszélyes)
Skacok, lidlis arckönyv csoportban csak úgy zuhognak a megvett Parkside oszlopos fúrók ... röpködnek a videók, legtöbbször örö1 é' bódottá van .... innen senki? :-)