Ott a csap a kezedben, és tőlünk kérded milyen méret?
Nem is értem.....
Egyébként szabványosba legtöbbször belefér, de nem mindig, szóval fogj egy tolómérőt,és mérd meg, vagy vedd elő a dobozból a mellékelt beszerelési tájékoztatót, és azon a rajzon nézd meg!
aldiban vettem egy konyhai csapot, aminek van kihúzható zuhanyfeje. A konyhapulton a lyukat meg kellene csinálnom, erre a pánthelyfúró jó lenne? És ha igen, milyen méret? A csap talpát kb. akkorának nézem, mint bármelyikét, ha van olyan, akkor szabványosnak tűnik. Két különálló tálca közé kerül a csap a pultba, lemezt nem kell átfúrni.
Épp a múlt héten szívtunk egy műanyag hordóval. Fektetett állapotban négy kézikocsikerékre volt feltámasztva, és egy ötödik kerékkel forgattuk. Minden műanyag, a hordó percek alatt annyira feltöltődött, hogy masszívan húzta a szőrt a karomon. Pedig a kerekeken gördült, és nem csuszolódott, mint itt teszi majd a kefe.
Vegyél egy partvisfejet, kettészeled hosszában máris 2 keféd lesz. Fafejűt vegyél.
De ha a wan-de Graaf generátor összejön, akkor is van egy alternatíva... Az ellentámadás. Kompresszorból fújj rá közelről több fúvókából levegőt. A mozgattyús végén rögzítva mind a kefés mind a levegős verzió átmozgatódik. A levegős talán jobb is lenne, persze ehhez jól be kell burkolni, és porelszívni. Ha ügyesen csinálod, akkor a lefújóslevegő azzal a lendülettel a porelszívóba küldi a port. Ha 2 db fúvókát V alakra illesztesz akkor az nem szétfújja, hanem irányítottan fújja a levegőt. Kicsit gondolkozz még mit lehet ezen variálni :) Az elszívásnak nem is kell olyan erősnek lennie innen, hisz a kompresszor eleve belenyomja. Elég lehet egy kis fekvő ciklont közvetlen alátenni a gépnek, vagy csak pár terelőlemezes dobozt.
Nekem a 1010mm-es van. Vizet facsarni nem nagyon jó. A fém rúd 20x5mm-es és könnyen hajlik. Korpusz összeszorításra szerintem megfelelő. A szorító pofák azok nagyon jók.
Mondjuk összevissza van minden oldalon mi mikortól van, eddig meg sem figyeltem, azt hittem mindig csütörtök a startnap. Akkor hétfő ... köszi h szóltál :)
Hülyeség vagy sem, eszembe jutott ez is :-) Hogy a kanyar csúcspontján elválasztom az elszívóházat, és valamivel "megkefélem" a szalagot.
Kisebb lenne a tér, jobban koncentrálódna a vákum. Mivel ehhez nem kell új elszívóházat építenem, kipróbálom. Csak azt nem tudom még miből csináljak ~20 cm magas kefecsíkot ...
Lehet hülyeség, de ha egy keskeny, hosszú kefét ráforgatnál a szalagodra, az talán leseperné. Sima ócsó műszálas valami, csak le kell mozgatnia, hisz smirgli van alatta ami lekoptatja ígyis-úgyis. Utána már szállna a por de elintézi az elszívás.
Attól függ mire :) Panel falába nem jó fúrni, csavarozni és apróbb fúrásokra egészen biztosan tökéletes. Meg őszintén: milyen márkát veszel ma 3 év gariért és mennyit fizetsz érte? Nekem van egy nagyobb tesó Parkside (18V-os) de az ütvefúrni is tud és olyan nehéz mint egy tégla. De szeretem (100-as körkivágóval simán kivágtam vele a 18-as rétegelt lemezt.) Csak kár hogy 1.5Ah-s az akksija. De gyorsan feltöltődik.
Ez ugyan csak 16V-os, de én kolléganőmnek ("mini" April Wilkerson) ajánlottam hogy vegye meg, szeret apróbb dolgokat összerakni, fúrni-faragni. Sőt lehet én veszem meg neki (eléggé kiesik neki mindegyik miskolci lidli) úgyhogy kelhetek csütörtökön korán ...
Amit dícsértél, én is vettem kb. egy éve. Szintén 10 pontot adok neki. Olyannyira, hogy talán egy hónapja megint volt nekik, és vettem még egyet, Így most kettővel egyszerre dolgozom. Fúrok, ill. csavarozok.