Apámnál kézi kapcsozóval szegeltük körbe, jól tartott, de ez nem sík végig, több helyen meg van törve a felülete, gondolom így jobban beékelődik és jobban tart, mint a sima szög.
Rákattantam én is a használatára, ahol elég a 16-os szeg, oda lövök csavar helyett ragasztó mellé :D Nem kell szórakozni vele annyit, mint ha előfúr plusz csavarnék ahol úgyis a ragacs a tartó anyag, nem a csavar
A nagyflexes volt, a kisflexessel ezret vágtam már, azzal semmi baj nem volt.
A kollégám pedig igazi rendes iparos, hétszentség, hogy nem hazudott, hogy nem erőltette, semmi érdeke nem fűződött hozzá. Azt mondta, hogy a vasig le sem jutott, már a rugó ereje így letörte a nyaknál a felső részt, hasonlóan, mint a kollégának.
A kínaiai túl sok szilíciumot raknak az aluba,mert attól jól folyik, könnyebb önteni, jól kitölti a formát. Csak attól rideg lesz, kéne mellé a sok magnézium is, és kurvajó lenne az anyag, csakhogy amíg a szilícium filléres árú, addig a magnézium meg nem az, tehát azt kispórolják belőle.
Néztük a törésfelületet: tiszta kristályos volt a sok szilíciumtól.
Az élét nagyon könnyű belőni, csak egy mostani lidlis köszörű kell (a rendes köszörű, abból is a legkisebb elég, de finom kővel) Csinálsz hozzá egy rétegelt lapot, amibe reszelsz egy 110 fokos nútot. Ebbe belefekteted a fúrót, és egyszerűen nekitolod.
Mi a gond? Örülj neki. Szétszeded ripityára, felviszed, és összerakod normálisan tiplivel, ragasztóval, facsavarral. KKimerevíted ahol kispórolták az anyagot, 1 hátlapot teszel bele, ha több darabból volt összetákolva, stb. Bár ha egy fotót feltennél, könnyebb lenne.