Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nem gumis!
Ár és elérhetőség megadása kötelező! Értékelhető minőségű kép(ek) betétele az eladni kívánt fegyver(ek)ről kötelező, enélkül a hirdetés törlésre kerül!
Eladásra kínálok egy Ekol Special 99 gázpisztolyt.
Normális állapotban, dobozával, 2027-ig érvényes kártyával. Adok hozzá 76 db riasztó és 10 db CN gáztöltényt. (tudom semmire nem jó, de ez volt a boltban)
Illetve egy Dobos övön belüli gyöngyvászon tokot.
Ahány patron hiányzik az egyik dobozból, annyit lőttem el vele. Kakasát fotóztam, normális állapotban van. Szán elején, összeszereléskor kicsit megkopott a festék. Ezt is csatolom.
Budapest, II kerületben átvehető, de komoly érdeklődés esetén 50 km-en belül elviszem házhoz.
Postázás, csomagautomatába még előreutalás esetén sem adom fel. Kizárólag személyesen adom át.
Viselési nem volt kérve rá, tehát ezzel egyéb teendő nincs.
Kizárólag egyben szeretném eladni.
Ára: 40.000 Ft
Elérhetőség: krisztian.szeferinusz@gmail.com VAGY +36(harminc) 630 5571
Van két darabom, úgyhogy cserére kínálom ezt az AMD65 Keserű Gorkij gépkarabélyt, mindene működik, töltényadapterrel és 9mmpak-kal üzemel, a gépkarabély mellé jár az MKH kártya, illetve hordszíj,
Üdv! A hirdetett zoraki 917 es árát 42990 ft ra csökkentem olight fegyverlámpával együtt! A Zorski 917 5 lövéses új állapotban 2029 ig érvényes kártyával!
Az eredeti Colt funkcióit prezentáló, kiváló súlyelosztású, Bruni Single Action Colt "The Peacemaker" replika (csak fém és fa anyaghasználat, no műanyag) gáz-és riasztó revolver újszerű, hibátlan állapotban és működéssel, dobozában, leírásával, rakétázótoldatával eladó. Ára: 31990 Ft Érdeklődni a húsz/215negyven70 telefonon vagy a publikus e-mailen lehet.
Elsősorban cserére ajánlom fel az alábbi éles lőfegyverből átalakított TAURUS PT92AFS típusú gázriasztó fegyvert! Steiner átalakítás MKH kártya 2031-ig érvényes!
Gyári FÉG gázpisztolyok érdekelnének cserébe (értékegyeztetve) !