A telószám tényleg lehet necces... de az email-ím titkosítása szerintem tök értelmetlen.
Mert abban a pillanatban ahogy valaki küld neked egy emailt - az korrekt formában fogja tenni (mert másképp nem is kapnád meg) és onnantól az a cím már rég ott kering "a levegőben" - ha nem tőled, akkor a küldő féltől.
Ha használni is akarja az ember az emailjét - akkor annak a címét sajnos publikussá (elérhetővé) kell tegye valamilyen módon - vagy így, vagy úgy - de kint lesz a "nagy rendszerben" :-)))
"fogjon egy darab fát, aztán vágja el vele, csak feltűnik:"
Ez a rész csak most esik le .. jahogy a gép már náluk van, elküldted? Akkor tényleg vághatna párat vele. Küldj nekik fát is hogy ne érje szó a ház elejét.
Szépen, valahogy fentre fixe rögzített telóval (ne az asszonyt vagy a havert kérd meg hogy fogja), világítsd jól meg, erre szánj időd hogy jó legyen a felvétel.
Aztán persze lehet ezt a szerkezetet se fogja érteni, én kölcsönkérnék egy mérőórát (ha kell, küldök neked. Komolyan! Van kettő.), és azt is levideóznám.
Figy, az 1.5 tized (!) is kurvasok, nem a 2.5mm. Nemcsak a vágásod nem szép, hanem szép lassan szét fogja verni a csapágyazást meg a fogaskerék-áttételt is.
Ma hívtak a Dewalt szervízből, hogy mi is a baja a gépnek. Mert a boltnak elküldtem a fényképeket, de ezek szerint nem továbbították :( Mondtam az embernek, hogy rezonál a lap. Nem igazán értette. Mondom, fogjon egy darab fát, aztán vágja el vele, csak feltűnik:
Áhh, ez régi sztori még oroszóráról, tanár kérdezgette a gyümölcsöket, én meg mondtam, hogy balalajka. Azt mondta, az nem gyümölcs. Pedig - mondom - a nyírfán terem! (Nyírfa ága sej kifaragva... talán ismerős a nóta)
Ma beszéltem az IGM-es ügyfélszolgálattal. Azt mondták, hogy regisztráció után alapból adnak 5% kedvezményt, de több termék vásárlása esetén magasabb kedvezményt is adnak. Már írtam nekik levelet, hogy szeretném megkérdezni kettő Laguna gép vásárlása esetén mennyi kedvezményt tudnak adni? A telefonos hölgytől azt is megkérdeztem, ha a két gépet Magyarországra, két különböző címre kell szállítani, akkor ingyenes-e a kiszállítás? Azt mondta, mind két címre ingyen szállítják ki!