Egyetlen szó sem esik benne arról, hogy a gép rossz lenne. Csak azt írja le, hogy már előzetesen bármilyen vásárlás előtt utánanézett annak a magyar cégnek aki itthon árulja és a céggel kapcsolatban vannak rossz tapasztalatok. És hogy ez neki nagyon elvette a kedvét attól, hogy ettől a cégtől vásároljon, mert ő csak és kizárólag olyantól vásárol akikhez bármikor visszamehet reklamálni.
Hát nekem - sem indul magától, de ha rákkattintok, lejátssza rendesen. Kipróbáltam Edge böngészőből, amit itthon sosem használok (így nics bejelentkezve sem Drive alá) , ott is megy a lejátszás:
Akkor próbáld meg a drive mappából (ott a végén, az ucsó fájl), más nem jut eszembe:
Frankó lesz ez a CNC, jöhetnek nyugodtan a WIP állapotok, engem biztosan érdekel :)
Konyha:
Ja, mondták már. Igazából egy MDF munkalappal műhelyesebb lenne, de olcsóbb volt a munkalap élzárva, mint egy tábla MDF, illetve talán elég stabil/sík lesz a gérvágóhoz, fúróhoz.
(halkan megjegyzem, hogy jövőre 2db konyha van tervben, egy anyósnak illetve egy a saját nyári konyhában, ez kvázi a gyakorló projekt. Először raktam össze ilyen komplex bútort és először szereltem blum vasalatokat (igen-igen rövid idő alatt megértettem, hogy miért szereti őket minden asztalos - szerintem Griff kolléga is eljut ide nagyon hamar :)
> Plusz jó látni hogy a ződbosch milyen jól megvan a Festoolok mellett
Naja :)
Az a baj, hogy azok az oszlopfúrók, amik tudják azt, amit ez a ződbosch, valami egészen más dimenzióban mozognak árban. Nem tökéletes, de örülök neki, hogy annó rábeszéltetek, nem bántam meg a vásárlást :)
Basszus GPS "lenyúlta" a konyhás gondolatomat, kirestusálnánk a szerszámokat simán el lahetne adni konyhának is :D Szóval nyomjad csak a képeket, egyáltalán nem off meg felesleges, sőt: inspiráló ez a rendezettség (mikor 4 éve megépítettem a műhelyszekrényemet, azt hittem milyen "rendes" leszek meg rend lesz majd, helye mindennek ... háát ...)
Plusz jó látni hogy a ződbosch milyen jól megvan a Festoolok mellett :) Az enyim tegnap meg ma megdolgozott rendesen, nagyon csipázom. Nem is értem aki nem szereti miért nem szereti....
Ennyi furatot már rég fúrtam, eghy kisebb vödörnyi forgács csak ebből összejött:
Kicsit lassabban haladok mint gondoltam, azt hittem mára már nem így játszok majd vele ... de ami késik nem múlik, majd jövőre.
Ragasz, holnap kipróbálom a körkivágós, előtte megfúrós tippedet, köszi! Lesz 2 nagyobb lik, jól fog jönni ha nem ég majd meg.
Hehe :) Ma egész délelőtt takarítottam, mert mondták, hogy én azt szeretném, mert jönnek a vendégek :) Hogy is mondjam finoman és diplomatikusan - tegnap nem ez volt a helyzet :)
> Basszus, ez a szekrényosr olyan hosszú, ha a gépek nem lennének útban, egy Cessna simán leszállna rajta. :)
Kicsit kevesebb mint 6m, ezért kellett a sok bútorlap. A végére lesz még egy 90-es szekrény.
> Egyet nem értek: a munkalap miért nem lóg túl a fiókfrontokon?
Most magyarázkodhatnék, de igazából elb@szarintottam. Hátul 5cm helyet hagytam a fal fele, ehhez mértem, elöl persze nem voltak fent a frontok, és felcsavaroztam. 2mm a túllógás most, ha nagyon akarom odébb tudom fúrni a munkalapot, de lehet hogy így hagyom, hogy a falnak legyen helye szellőzni, illetve a sys-az így majdnem teljesen ki tud nyílni, még a felső fiókban is.
> Oda gondolom, még jönnek a fogantyúk is.
Persze. Szerintem pont ugyanazokat a fogantyúkat választottuk egyébként (fogantyushop - fém - legolcsóbb -> ez lett :), de a bútor is nagyon hasonló lett, mint a tiéd (nem ez volt a cél, olcsóságra törekedtem)
> Az az üres systainer viszont nagyon szomorú látvány. :D
Az akksis időszak ki is maradt (junoszty TV) meg amikor már jól ment akkor volt kis gázos hűtő addig meg a faluban az ismerősök fagyasztóit is használtuk (jégakkuk + fagyasztott húsok stb)
WIP a cucc, szóljatok ha unalmas, és akkor hanyagolom ezeket a köztes állapot postokat. Sok volt a karácsony környéki minden, felsőbb utasításra nem mehettem a műhelybe :)