Irányelvek:
1. Ez börze topic. Eladni, venni, cserélni lehet. Minden egyébre ott van a maradék 500 másik topic.
2. Lévén itt mindenki „egyenlő”, tisztelettel felkérünk mindenkit, hogy csak normál betűnagyságot, vastagságot és színt használjon.
3. Javasoljuk a méretarány megjelölését még H0 esetben is, ezzel elkerülhető a felesleges kérdezősködés.
4. Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
5. Hirdetés 7 naptári napon belül 1x tehető fel, 1 hozzászólásban.
Ezen szabály be nem tartása, 1 hetes tiltást eredményez, törlés mellett.
Visszaesők hosszabb tiltásra számíthatnak.
6. Irányár és elérhetőség megadása kötelező! Ez nem aukciós oldal. Az aukciós hirdetők tiltásra kerülnek.
7. Saját készítésű, jó felbontású, éles kép(ek) betétele az eladni kívánt példány(ok)ról kötelező, enélkül a hirdetés törlésre kerül! A járművekről olyan fotókat kell betenni, amelyek a sértetlenséget, vagy az esetleges hibákat jól mutatják. Jó minőségű képek szerepeltetése az utólagos reklamációk elkerülése miatt mind a az eladó, mind a vevő közös érdeke.
8. A modellautókat, egyéb járműmodelleket (beleértve a harcjárműveket is) a Makett, modell, Börze alfórumba kérjük, a modellvasutaknál használatos méretarányúak kerülhetnek a Modellautók börze topikba.
Sajnos az utóbbi időben egyik-másik csaló rákapott erre a fórumra is. Közös jellemzője ezeknek az ajánlatoknak, hogy személyes átvétel gyakorlatilag nem lehetséges. Vagy csak postázni hajlandó az illető az előre történő utalás feltételével, vagy olyan helyeket ad meg, ahol nem lehet utolérni. A fölösleges pénzkidobás elkerülésének érdekében kéretik nem elhamarkodottan utalni ismeretlen, új versenyzőknek, akik a fenti kitételeknek megfelelnek, referenciájuk sincsen, esetleg reklámáron kínálnak kurrens modelleket, stb.
Az esetleges további véleményeket ezzel kapcsolatban a Börze tapasztalatok topikba kéretik írni!
Mindazonáltal mindenki saját maga felelős azért, hogy kinek, mikor, miért mennyit fizet, utal, stb.
Amennyiben kétség támadna egy-egy hirdetés valóságtartalmával kapcsolatban, úgy lehetőségünk van a fordított képkeresésre, mely ezen a felületen érhető el: https://www.google.hu/imghp?sbi=1 A hirdetésben szereplő kép linkjét a Google keresőmezőjébe másolva (vagy feltöltve) pillanatok alatt látjuk, hogy hol van jelen még a kép a neten.
A most következő héten létrehozok egy oldalt, ahol a modellek összeépítését lehet majd nyomon követni, képekkel, leírással. Természetesen ha egy-egy modell elkészül, a képeket, és a hozzá tartozó leírást összeszedem egy-egy pdf dokumentumba. Egyszerre 2-3 modellt fogok tudni építeni, így 2-3 hónap biztos lesz, mire az összes modellhez elkészül az összeállítási útmutató. Az oldal linkjét privát üzenetben megadom, mert nem tudom, hogy a szabályzat szerint be lehet-e linkelni.
A mellékelt képen lévő mozdonyokat, kasztnikat nem én építettem.
Az előzményeken kivül még eladósorba kerültek az alábbi H0-s tételek:
Fleischmann H0 szerelvény, mindegyik Profi kuplunggal szerelve, doboz nélkül: Anna gőzös hibátlan csak kipróbálva volt. 2 db DB-s teherkocsi szintén csak próbaköröket futottak. 2 db régebbi teherkocsi, műanyagkerekesek nem sokat futottak. 2 db hütőkocsi műanyagkerekesek, az egyik elég rondán átfestve. Irányáruk: 14000 Ft egyben. Trix Dhg 500-as tolatómozdony. Kipróbálva volt csak, doboza ennek sincs. Irányára: 12000 Ft Érdeklődni továbbra is publikus mail címemen lehet.
Máv m63-as építőkészlet nem tudom szabad e ,a gyártót említenem vagyis eredeti nem másolt, nem koppintott minden tartozékával ahogy a képen van + digitális dekóderrel és előkészítéssel, / zacsiban / ez az 1 darabom van ,én is úgy vettem. Nagyon szép hibátlan kitűnő kidolgozás .
Póstával mpl házhoz 26000 ft
máv v-63 gigant ahogy a képen van én így jutottam hozzá de továbbadnám profiknak többit privátban.
Ez az 1 darabom van nem öntöm , nem gyártom .
Póstával mpl házhoz 15 000 ft
lima HO BR E 184 11 - 2 GYÁRI kaszni
Póstával automatába 5500 ft
lima HO BR 60 001 DR gőzmozdony kaszni
Póstával automatába 6500ft
Mozdony barkács csomag egyben ahogy a képen van
pikó br 86 maradványok és pikó br 52- es szerkocsi komplett pikó mozdony alkatrészek ujjak , és 2 db áramszedő STB
Póstával mpl házhoz 10 000 ft
ÉRD haver19750930@citromail.hu
köszi a figyelmet , remélem jól írtam mindent, ha nem bocsánat nem vagyok profi.
Eladó sorba került egy Fuggerth Csörgöm. ( M41 2143) Nagyon szép állapotban. Digitálisan elő van késztve. Előre 3 fehér led hátra 2 vörös led világítás. Kis áramra is nagyon szépen reagál és szépen is vílágit már. Roco univerzális kuplungal szerelve. Dobozban van. Hozzá 2 db személy vagon. Sachsen 1/2. osztály / egyik oldalt roco univerzális kuplung másik oldalt roco kurz kuplung. Tillig 1. osztály. mind 2 oldalt roco kurz kuplunk. Mind a 2 vagon sérülés és híánytalan állapotban, dobozban van.
Egyben 60 ezer ami alku képes ár! Akán külön-külön is eladóak. Személyesen az ország több pontján, előre megbeszét helyen és időpontban. Vagy előre utalás utána futárral tudom küldeni. Kérdésekre szívesen válaszolok. Érdeklődés publikus e-mailon vagy a 06harminc41három32hatvan-as számon
Roco 43780 gyártási számú SNCF (francia) Ep.V. időszak Bo’Bo’ tengelyelrendezésű, BB 22387 pályaszámú Corail Plus színezésű kétáramnemű (1,5 kV DC és 25 kV 50 Hz AC) villamos mozdony, digitálisan előkészített, Roco Kurzkupplung kinematíkával kapcsolódik, újszerű állapotban, eredeti gyári dobozában. Ára: 43000 Ft.
Lima 309731 gyártási számú SNCF (francia) Ep.V időszak, 4 tengelyes poggyász/2.oszt. B6Dux 50 87 82-82 042-9 pályaszámú Corail Plus színezésű gyorsvonati kocsi, kinematikás, Roco Kurzkupplung kapcsolófejjel, újszerű állapotban, eredeti gyári dobozában. Ára 7800 Ft.
Jouef 511400 gyártási számú SNCF (francia) Ep.IIIa időszak, 4 tengelyes 2. osztályú, B9myfi 34462 pályaszámú sötétzöld színezésű, szegecselt szerkezetű, régi gyorsvonati kocsi, kinematikás, Roco Kurzkupplung kapcsolófejjel, újszerű állapotban, eredeti gyári dobozában. (A Hornby felvásárlás időszakából származó kivitel, amelyet HJ 4001 gyártási szám alatt ma is árusítanak). Ára 7800 Ft.
Roco 43297 gyártásí számú CSD (cshszlovák) Ep.III időszak 1’ E tengelyelrendezésű 555 104 pályaszámú universzális célú szerkocsis gőzmozdony, digitalizálható, de még nem előkészített, Roco Kurzkupplung kinematíkával kapcsolódik, újszerű állapotban, eredeti gyári dobozában. Ára: 58000 Ft.
Érdeklődés esetén mindegyik modellről tudok még képeket küldeni.
Roco 63830 Platinum - ÖBB 1161 H0 méretű villanymozdony
A mozdonyról egy tetőelem hiányzik (Roco 116207) valamint hiányzik a dobozból a Platinum szériához szokásos egyenes síndarab. Hibátlanul, gyönyörű lassú menettel fut, menetirány szerint 3 fénnyel világít, 8 pólusú digit előkészített- Saját dobozában adom melyben benne vannak a maratott pályaszám táblák, bontatlan kiegészítők, valamint a képen hiányosságként jelentkező 3 db porcelán szigetelő vezetékekkel.
Piko Expert 52548 Dízelmozdony V 23 074, DR III eladó. H0 méretű. Digitálisan előkészített Plux22 dekóderfoglalattal.
Háromfényű menetfény, kétfényű vörös zárfény (LED-es), fém alváz, hangszóró helye kialakítva. Digitális üzemben külön kapcsolható fülkevilágítás, a menetoldalon mindkét alsó fény külön kapcsolható, hátul pedig a jobb alsó. Külön kapcsolható vörös zárfény.