Irányelvek:
1. Ez börze topic. Eladni, venni, cserélni lehet. Minden egyébre ott van a maradék 500 másik topic.
2. Lévén itt mindenki „egyenlő”, tisztelettel felkérünk mindenkit, hogy csak normál betűnagyságot, vastagságot és színt használjon.
3. Javasoljuk a méretarány megjelölését még H0 esetben is, ezzel elkerülhető a felesleges kérdezősködés.
4. Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
5. Hirdetés 7 naptári napon belül 1x tehető fel, 1 hozzászólásban.
Ezen szabály be nem tartása, 1 hetes tiltást eredményez, törlés mellett.
Visszaesők hosszabb tiltásra számíthatnak.
6. Irányár és elérhetőség megadása kötelező! Ez nem aukciós oldal. Az aukciós hirdetők tiltásra kerülnek.
7. Saját készítésű, jó felbontású, éles kép(ek) betétele az eladni kívánt példány(ok)ról kötelező, enélkül a hirdetés törlésre kerül! A járművekről olyan fotókat kell betenni, amelyek a sértetlenséget, vagy az esetleges hibákat jól mutatják. Jó minőségű képek szerepeltetése az utólagos reklamációk elkerülése miatt mind a az eladó, mind a vevő közös érdeke.
8. A modellautókat, egyéb járműmodelleket (beleértve a harcjárműveket is) a Makett, modell, Börze alfórumba kérjük, a modellvasutaknál használatos méretarányúak kerülhetnek a Modellautók börze topikba.
Sajnos az utóbbi időben egyik-másik csaló rákapott erre a fórumra is. Közös jellemzője ezeknek az ajánlatoknak, hogy személyes átvétel gyakorlatilag nem lehetséges. Vagy csak postázni hajlandó az illető az előre történő utalás feltételével, vagy olyan helyeket ad meg, ahol nem lehet utolérni. A fölösleges pénzkidobás elkerülésének érdekében kéretik nem elhamarkodottan utalni ismeretlen, új versenyzőknek, akik a fenti kitételeknek megfelelnek, referenciájuk sincsen, esetleg reklámáron kínálnak kurrens modelleket, stb.
Az esetleges további véleményeket ezzel kapcsolatban a Börze tapasztalatok topikba kéretik írni!
Mindazonáltal mindenki saját maga felelős azért, hogy kinek, mikor, miért mennyit fizet, utal, stb.
Amennyiben kétség támadna egy-egy hirdetés valóságtartalmával kapcsolatban, úgy lehetőségünk van a fordított képkeresésre, mely ezen a felületen érhető el: https://www.google.hu/imghp?sbi=1 A hirdetésben szereplő kép linkjét a Google keresőmezőjébe másolva (vagy feltöltve) pillanatok alatt látjuk, hogy hol van jelen még a kép a neten.
Üdv!Eladóak a képen látható H0-s mozdonyok,vagonok,tereptárgyak,szettek.Minden mozdony működik,egy két hiányosság előfordul ( áramszedő ) ,de azt pótolom.Egyben eladó még egyenlőre.Ár 300000 Ft.Érd zoolaci@gmail.com Akit érdekel elküldöm a sínlistát is.
Eladó gyűjteményem néhány darabja, itt van néhány fotó, ha valakit részleteiben érdekel keressen emailben.
TRIX TNM később Fine Artnak hívták, bajor S2/5-ös gőzmozdony, teljesen réz modell, kidolgozott belső vezérléssel, a hajtás a szerkocsiban. Dobozában, kiegészítő, tartalék alkatrészek az eredekti zacskóban, sosem futott, gyári új. Analóg, nincs benne dekóder csatlakozó kb. 1994-es gyártású. 120.000 Ft
Trix Porosz P10-es, fém modell, digitális, hangdekóderes, hajtás elől, dekóder, hangszóró a szerkocsiban ami szintén fém.
Új, sosem futott, 100.000 Ft
Liliput Br 62, múzeumi kiadás 1996-ból 2000 db-os limitált széria, fa doboz, certifikát, szinte teljesen fém modell, az újkori Liliput első és azóta is legkomolyabb terméke. A modell használt, az előző tulaj hajtotta, ez a kerekek barnításának kopásából sejthető, ill. felszerelte ré a kiegészítőket, felragasztotta a réz táblákat. A maradék kiegészítők a tasakjukban megvannak. 80.000Ft
Trix Br 16, korábbi S2/6 DRG-s gép, szinte egészében fém modell, hangdekóderes, új, nem futott, dobozával minden kiegészítőjével 110.000 Ft
Liliput B3/4 III. korszakos, fém a mozdony, műanyag a szerkocsi, mozdonyban a hajtás, LED lámpák, 21 polusú dekóder csatlakozó. Új, kipróbáltam, szépen fut. 55.000 Ft
Metropolitan, svájci kisszériás cég terméke a következő 1976-ból. Br 18, bádeni IV.h. festésében. Rézmodell, elől hajt, kb. 1 kg.., tökéletesen és finoman működik, természetesen analóg. Futott már az elmúlt 40 évben, de csak a festést viselte meg a dolog, a kazánon egy pontban, és a jobb első fellépőn. Gyári dobozában, a szintén fém kiegészítők még a tasakban. A dobozban az eredeti szivacs sajnos elporladt, de természetesen újjal helyettesíthető. 100.000 Ft
Lemaco Br 18, korábbi würtembergi C, kisszériás réz gép elől hajt, a belső vezérlés kidolgozott, 1986-os, sorszámozott modell, dobozábán minden kiegészítő és pótalkatrész még a helyén. 160.000 Ft
Sziasztok, Eladó egy ROCO M62 130, koszolt állapotban doboz nélkül. Az ára azért ennyi, mert én is ennyiért vettem. Szép állapotban van szépen koszolva. Érdeklődni itt vagy privátban lehet.
Sziasztok, Eladó egy ROCO M62 130, koszolt állapotban doboz nélkül. Az ára azért ennyi, mert én is ennyiért vettem. Szép állapotban van szépen koszolva. Érdeklődni itt vagy privátban lehet.
Szia én elkapkodtam és nem olvastam végig a hirdetést,igy a kapaszkodokra reagálltam,a Medikerbem nincsen semmi ehhez hasonló és sehol sem, kizárolag az Albert késziti-a gyári ugye felejtős ugyan ugy mint ahogy a kocsiknál is,mármint a minősége miatt-már amikor van kedve hozzá van ugy hogy fél évet is kell rá várni,én csak is börzén szoktam vele értekezni,az is a Fiastyúk utcai iskolában lévő börzén található meg Újpesten,ő Budára a művházba nem jár,mármint Bende Imi álltal preferállt helyre,na most összel mi fog történni nem tudjuk,mármint a helyszint illetőleg ,mert azt mondták hogy nem lesz, majd kiderül szeptemberben,mármint Újpesten mert nincsen helyszin.Visszatérve a kapaszkodokra,csak ez az egy megoldás van most ami késztermék,és ami vállalható,vagy készitesz hurból és lefested nekem ilyenek voltak a Fuggerth kocsijaim!!
Az előzményeken kivül még eladósorba kerültek az alábbi Piko H0-s járművek. Mivel kezdőkészletesek ezért saját dobozuk nincs, illetve kérésre a teljes kezdőkészletes dobozt tudom hozzájuk mellékelni. Keveset futottak, viszont pár kisebb használati karc előfordulhat rajtuk. BR218-as dízelmozdony. Nem digit előkészített. Szépen fut. Irányára: 11000 Ft Három darab IC kocsi. Mind hosztorzított. Szép állapotban, egyedül az egyik másodosztályú kocsi egyik végén van egy kisebb festéshiba. Fémkerekekkel. Irányáruk: 11000 Ft/3db Érdeklődni publikus mail címemen lehet.
H0 Piko 52053 BR 100 (Kö I), IV-es korszakos dízelmozdony. Állapota hibátlan, gyakorlatilag nem volt használatban, összesen pár kört ment. Digitális csatolóval, világítással gyárilag nem rendelkezik.
A korábban hirdetett NMJ Wrmz ètkező kocsi gazdára talált.Köszönöm a sok èrdeklődèst.Az a.c.m.e AG IV/V korszakos Basel tartály vagon mèg keresi új honállomását.Az ár,irányár:10000+posta.