Én a baltát vágtam bele a lábfejembe, két hónapig nem állhattam rá, csak mankóztam, és utána hónapokig tartott, mire megint rendesen tudtam járni. Egy pillanat alatt, mintha elfelejtené az ember a járást, elsatnyulnak az izmok, vagy mifene, de szó szerint rémísztő volt, hogy azt hittem járok, közben meg nem!
Arra ügyelj, hogy ha lábra állsz keress egy jó gyógytornászt aki az elsatnyult izmokat visszavarázsolja.
3 hónapig feküdtem. Utána 3 hónapig járt hozzám a gyógytornász. Eleinte a sírás kerülgetett, de muszáj csinálni amit mond. Mesélte, hogy van egy térdprotézises kuncsaftja aki nem hajlandó csinálni amit mond. Mondván, hogy fáj. Az az illető a mai napig mankóval jár 3 év után is.
A hegesztő-barátaim csak és kizárólag erre a fej-védelemre esküsznek. Azt mondják, hogy az ilyen-olyan védő-szemüveg az fix lószart sem ér valós, műhely-körülmények közt.
Ezt azóta vallják, amikor egyszer az történt, hogy az egyik kolléga polírozott valami kisebb darabot a 350 mm-es rongykoronggal.
A korong kikapta a kezéből a darabot, átfordította maga alatt és mint egy puskagolyót belőtte a dolgozó arcába. Nem a szemébe, hanem alá vagy 5-6 centivel, kb. a pofazacskó magasságába.
A lövés akkora erejű volt, hogy átszakította a 3 mm-es plexit...és megállt benne.
Ha ez az arcába megy - a fél arcát szétroncsolta volna - még védőszemüveggel is.
Azóta, gépre nem teszik rá a kezüket - amíg ez a maszk nincs az arcuk előtt - annyira, hogy még a levegős-dremel használatakor is hordják.
Kolllegám küldte át, hogy úgyis felújítunk öcsémnél, ill a vége van, költözés közben levert-glettelt falhoz milyen jónak tűnik, és jó vicces utónarráláa van :D
A cigarettahamu, vagy a tiszta korom vagy bármelyik hasonló egynemű cucc az egyik legfinomabb egységes szemcseszerkezetű anyag. Ráadásul könnyen hozzáférhető szemben az ásványi őrleményekkel.
Jesszusom... Épphogy elfelejthetted a létrás sztorit, itt az újabb :-(
Mondják hogy az ilyen sorozatos bajok csak erősebbé teszik az embert. Remélem Téged is ilyen fából faragtak, és hamarosan futni és forgácsolni fogsz. Ezt kívánom!