Az szokott lenni a baj, hogy általában a fűrészlap nem párhuzamosan akar vágni a dekopír talpának a szélével. De ha betudod állítani tökéletesre, akkor működhet.
Próbálok képeslap méretű képkeretet gyártani, 19*8 mm lécből. Hogyan lehet rögzíteni ragasztásnál.
Próbáltam tűzőgéppel, elnyomja, gumit nem sikerült körberakni. Ami valamennyire működött, az a maszkolószalaggal alul felül összeragasztás, de ez nem valami haladós.
Vajk, az önszivatás már a garázskapunál indult és mindig sikerül olyat becéloznom, ami ép ésszel lehetetlen :D
Főleg szerszámaimból kiindulva :D
Lassan végre lesz szerszámfalam, ami eddig nem volt, nagy lépés a kényelem felé (felszabadult egy nagy lap, ami épp jó lesz erre, másra nem, mert már szétázott párszor amikor gyütt a víz befelé :D), beállítottam pont 90 fokra a körfűrészt, kipróbáltam a gérvágót, első kukucsra pontos a 90 fok azon is, de majd lesz egy-két tesztvágás még, de beakadós 90-nél, így bízom benne, hogy pontos :)
Most jöhet a vastagolás és egyengetés megoldása, de arra nem akarok már gépet venni, nincs helyem, a gérvágó is érdekes lesz hosszú távon, ki kell rá találnom valamit.
Így részben körfűrész, részben marós megoldás lesz vagy a kézi gyalut alakítom át/teszem be asztalba, még meglátjuk.
Garázsajtó fehérbe öltözött belül, kapott 2cm hungarocellt, de még a stafnik benne is kaptak itthon megmaradt szigetelőhabot (vmi műanyagos tekercscucc, polifoam talán), meglátjuk mennyit számít, de félek, hogy a tetejét is be kéne vonnom, hogy hatásos legyen, nem tudom mekkora szigetelés van a terasz alatt, de előtte betongerendacsere tavasszal és újracsinálni a komplett szigetelést teraszon :(