Keresés

Részletes keresés

asus43 Creative Commons License 2012.05.31 0 0 21306

Üdv,uraim eladó egy Keserü Navy Török gyártmányu gázpisztoly jó állapotban van vele tok,10db riasztó es egy doboz gáztöltény,rakétavetö,minden papirja,kb 50-60lövés van benne a tártalp lecserélve saválló lemezból igényesen elkészitve,ez nem törik el ha leesik a tár,ára 13eft mindennel együtt,az ár fix.

Hokpok Creative Commons License 2012.05.31 0 0 21305
BOXER 9 mm-es 8 lövetü gátpisztoly dobozában, papírjaival, érvényes MKH-val eladó. I. ár : 20.000 Ft Nagy tűzerő, otthon és önvédelemre. ALFA markolattal. Érdeklődni : 06/20-424-0773.
postas 57 Creative Commons License 2012.05.31 0 0 21304

Kersnék elfogadhato áron Keserü Viper gár-risztót csak otthoni használatra . MHK-tya nincs nem nagy baj.

nagya2 Creative Commons License 2012.05.30 0 0 21303

Üdv Mindenkinek!

Annó faterom által vett Rhöner Mod 15-ös gázpisztoly eladó, talán egy tár lett kilőve vele.

http://www.gazpisztoly.hu/gazpisztoly/record_15_9.229.php

Ennek a "békebeli" változata w-Germany felirattal.

Dobozában leirással, rakéta toldat nélkül, tisztítópálcával.

És van egy Perfecta MOD. FBI 8000

8mm, tár nélkül, rakéta toldattal, nem kopott.

Kérésre küldök nagyfelbontásu képet.

Árajánlatokat Mailban kérném.

Mail-em publikus.

Üdv Nagya

Törölt nick Creative Commons License 2012.05.30 0 0 21302

Üdv Urak, egy ismerősöm kérésére beárazást kérnék eme termékre, mely hagyatékból maradt rá:

ME General 8mm-es gázpisztoly, M1911 replika, az olasz ipar remeke, melynek tára 8 patron befogadására képes. Többnyire (nem a legjobb minőségű) spiáterből készült, tisztítása is egy kihívás volt :)) Ellenben teszi a dolgát. 1992-es gyártás.

Tisztában vagyok azzal, hogy gyakorlatilag nem sok mindenre használható darab, de ha esetleg valaki lát benne fantáziát egy vitrinbe kitenni, vagy abból adódó "különlegessége" miatt, hogy már nem gyártják, kérem írjon egy elfogadható javaslatot az összeget illetően. A fegyver a képeken látható "retro önvédelmi szettben" kerül átadásra. A hozzá tartozó néhány CS patron nyilván lejárt szavatosságú, ahogy a terminátor (5001 rálicit) gázspray is.

Segítségeteket előre is köszönöm.

sama1 Creative Commons License 2012.05.30 0 0 21301

Árcsökkenés:   A 21232 hsz-ben hirdetett Zoraki r1 GG 38 000ft-ért vihető.

garamakos Creative Commons License 2012.05.30 0 0 21300

pszhio-puseka a kiberfegyver!!:)) basz@rás, jól indult a napom, köszi!:)

Előzmény: Gotha72 (21295)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.29 0 0 21299

Még egy kép a rakétával és a toldattal:

Előzmény: Törölt nick (21298)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.29 0 0 21298

Eladnám:Szép állapotú, hibátlan működésű. A nagy csőfar-dob hézag miatt önvédelemre nem ajánlott. Én szilveszteri rakétázásra használtam. Bármilyen M-10-es menetű toldat jó a csövébe, pl. Röhm, Weihrauch. A bal markolathéjon vékony repedés, pillanatragasztóval javítva.Ütőszeg biztosítás a kép szerint megoldva:Ára: 8.000 forint. Mail publikus.

Törölt nick Creative Commons License 2012.05.29 0 0 21297

válaszoltam,,egyben igen,részenként nem-:)

Előzmény: Gotha72 (21296)
Gotha72 Creative Commons License 2012.05.29 0 0 21296

az egyik tár érdekelne , írtam mailt.

Előzmény: Törölt nick (21294)
Gotha72 Creative Commons License 2012.05.29 0 0 21295
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.29 0 0 21294

Azt hiszem én sem-:))     (""mert én nem meggazdagodni, csak szenvedélyből járok ide.:-))  "")

Előzmény: Szenyo67 (21292)
garamakos Creative Commons License 2012.05.29 0 0 21293

Szép állapotban van, így a képen, biztos sok örömöt okoz az ismerősödnek!:)

Hála a többségnek, szerintem sem "vatyerásodott" el a fórum, és többnyire reális áron lehet adni-venni. Egy-két változó nicket leszámítva.

Előzmény: Szenyo67 (21292)
Szenyo67 Creative Commons License 2012.05.28 0 0 21292

Ezt így egy szál semmibe, 22 e-ért adtam el ismerősnek a múl évben. De ne vedd az én áramat alapul, mert én nem meggazdagodni, csak szenvedélyből járok ide.:-))

Előzmény: Törölt nick (21291)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.28 0 0 21291

Ne szomorkodjunk,még,,,még nincsen kici kinai oco -:))

Előzmény: Tschülök (21290)
Tschülök Creative Commons License 2012.05.28 0 0 21290

"  még mindig a német fegyverek  kelnek el elöbb-:))  "

Sajnos, csak török fegyverek árában.:-((

Előzmény: Törölt nick (21289)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.28 0 0 21289

Köszi a tanácsot.-:-:)) Nem hiszem hogy a vaterán van keresni valom,de ha valakit itt érdekel ,és megtudunk eggyezni akkor elado, ha meg nem akkor elfér a többi között-:)

Amugy ez még tényleg eredeti,de  ez lényegtelen most már hogy ennyire leszoljátok ezt a márkát,,,de ahogy néztem még mindig a német fegyverek  kelnek el elöbb-:))

Előzmény: Tschülök (21288)
Tschülök Creative Commons License 2012.05.28 0 0 21288

Vagy menj vele a vatyerkára, ott talán magasabb áron el lehet adni a márkanevet.:-)

Előzmény: Tschülök (21287)
Tschülök Creative Commons License 2012.05.28 0 0 21287

A reális: 30 körül, állapottól függően, de szvsz annyiért sem biztos, hogy mostanság piacképes.

Tudom, hogy újonnan sokkal több, neked is jóval többe került, adsz még hozzá ezt, azt, de sajnos mint írtam és mások is leírták, az Umarex fegyverek nagyon túlárazottak, közel sem érik meg az árukat (egy-két típust kivéve), főleg nem használtan.

Az éredeklődés, ajánlatok, úgyis megmutatják majd, hogy mennyiért lehetne eladni, de ha nem kell nagyon az ára, inkább tartsd meg.

Manapság egyik GP-ből sem lehet jól kiszállni, főleg nem egy újonnan drága típusból.

Előzmény: Törölt nick (21286)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.28 0 0 21286

Szia

köszi a jotanácsot ,és szerintetek mi a reális ár?

Előzmény: Tschülök (21285)
Tschülök Creative Commons License 2012.05.28 0 0 21285

"  reális áron  továbbra is elado  "

Szvsz javarészt igaza van az előttem szólóknak, minőség és érték szempontjából!

Ma már egy-két típust kivéve egyáltalán nem előny az Umarex márkanév, sőt számomra (és még sokak számára hátrány is lehet).

A márkanév és dizájn miatt túlárazott, műszakilag és minőségileg sokszor gyenge beltartalom jellemzi sokszor az Umarex fegyvereket, akár gáz-riasztó, akár légfegyver vonatkozásában.

Bárhol, bármely ismert, vagy kevésbé ismert gyártó készítheti, névre címkézve, feliratozva.

Ha valóban el szeretnéd adni, nem csak árulni, a valóban reális ár közelébe kellene megjelölnöd az eladási, vagy irányárat, ami jóval kevesebb a jelenleg beírtnál.

Így még érdeklődést sem nagyon fogsz kapni, vagy a "mit engedsz a feléből" típusú alkudozós privátoktól fogsz idegeskedni.:-)

Inkább jótanácsnak, mint fikázásnak, vagy vitaalapnak szántam a hozzászólásomat és szvsz érdemes rajta elgondolkodnod.:-)

Előzmény: Törölt nick (21284)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.28 0 0 21284

Az ár az egy általam kért ár .Alkudni lehet mivel "használt"(inkább hordott),tehát akit érdekel az tehet ajánlatot és mivel nincs papirja ezért reális áron  továbbra is elado.

hercules 80 Creative Commons License 2012.05.28 0 0 21283

szia

Mi volt a p22-vel a gondod?

Azon kivül hogy gázzal néha akad?

Előzmény: Törölt nick (21282)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.28 0 0 21282

OFF

No kicsit túl lett lihegve ismételten egy téma, konkrétan ez a dolog. Egy egyszerű felvetés volt részemről, hogy nem feltétlen az Umarex az egyik legmegbízhatóbb márka a gp-k piacán (kivétel valóban a PK380), ráadásul abban az árfekvésben. Nekem elég sok(féle) darabom volt már eddig, és az egyetlen megbízhatatlan konkrétan az Umarex/Walther P22 volt (lehet, hogy ez egyedi jelenség). Valóban igaz, hogy ami öntöltő szinten megbízható, az a GRP sorozat, vagyis a fix csöves, egysoros tárral bíró modellek. Igaz ez az éles konverziókra is, bár ott a gyári helyretoló rugó kevéssé hatásosan használható.

ON

Törölt nick Creative Commons License 2012.05.28 0 0 21281

Én mint irtam nem vagyok szakértö,,de van fémipari szakmám,és voltam katona is-:) Ezekröl pedig olvasok pl:

Kérdés: A gáz-riasztó fegyverek acélból vannak?       

Válasz:
A piacon kapható modellek 95%-áról elmondható, hogy szinte semmi nincs bennük acélból, nemhogy a fődarabok. A nagyon ritka kivételektől (pl.: FÉG GRP-9, Arminius HW88 Super Airweight, ZVI Night Hawk, Keserű Micromax, stb...) eltekintve a gáz-riasztófegyverek teljes egészében spiáterből (több, mint 90%-os cinktartalmú öntvény) készülnek fém-fröccsöntéssel. Ez a szürke színű anyag igen olcsón és jól önthető bonyolult formába is, olvadáspontja alacsony (gáztűzhely lángján megolvasztható a gázpisztoly). A spiáter alacsony szilárdságú, ezért egyes nagyobb terhelésnek kitett alkatrészeket (ütőszeg, hüvelyvonók, csapok, tengelyek, rugók) a legtakarékosabb gyártó is kénytelen acélból elkészíteni. Ennek ellenére alapszabályként elmondható, hogy az öntöltő gáz-riasztó fegyverek - ha anyaguk spiáter - a 200. és 300. lövés közt szinte biztosan üzemképtelenné válnak, eltörnek. Revolvereknél valamivel jobb a helyzet, hiszen ott nincsenek nagy dinamikus terhelésnek kitett alkatrészek, ezeket legtöbbször az üres csettegtetés, vagy kemény felületre történő leejtés teszi tönkre. Aki tehát acélból készült tartós modellre vágyik, az jól teszi, ha mágnest is visz vásárláskor, hiszen a spiáter sűrűsége közel akkora, mint az acélé (súlyból tehát nem érezhető a különbség), viszont nem mágnesezhető. A spiáternél sokkal tartósabb, az acélnál pedig könnyebb, alumínium fődarabos gázrevolverekből csak kevés került be hazánkba.

Link:http://www.gazpisztoly.hu/gazpisztoly/faq.28.php

6. Acélosság

Ahogy a gáz-riasztó fegyverek anyagát bemutató fejezetünkből kiderül, az ilyen eszközök döntő többségükben olcsó spiáteröntvényből vannak. A teljesen acél gáz-riasztó fegyverek ritkák, mint a fehér holló, és legtöbbször nagyon drágák. Nagyon kedvelt gyűjtői terület ez - az anyagilag jól eleresztettek körében. Egy szerény 5-darabos "fullacél" gyűjtemény bekerülési költsége elérheti a félmillió forintot is.

Itthon a FÉG GRP-családnak köszönhetően aránylag elfogadható áron (40-60 ezer Ft) is beszerezhetünk teljesen acél gázpisztolyt - van, aki ezekből törekszik komplettségre. (Itt a megengedőbbek azért elfogadják, ha a fegyver nem acél- hanem alutokos.) Az acélból készült fegyverek exkluzív klubjának illusztris tagja teljesen rozsdamentes acél modelleké. Itt a gyűjtemény hamar teljes lesz, hiszen ilyen csak egyetlen akad: az ERMA EGR66X.

link:http://www.gazpisztoly.hu/gazpisztoly/gyujogetes.11.php

Előzmény: diamond244 (21280)
diamond244 Creative Commons License 2012.05.28 0 0 21280

A spiáter valóban egy vacak anyag... Viszont ezek a csúzlik inkább ZinkDruckGuss vagy más néven Zinc die casting nevű anyagból készülnek ami közel sem spiáter. A minőségellenőrzése pedig az anyag tulajdonságai miatt rendkívül bonyolult mutatvány .

Előzmény: Törölt nick (21279)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.28 0 0 21279

Szia

Most rontod a bizniszemet?(""volt P88-am talán 50 lövés volt benne mikor konkrétan szétrobbant a töltényür egy szabvány tölténytöl,amugy addig valóban nem produkált akadályt."")

Szerintem ez bármelyik márkánál elöfordulhat,de én nem vagyok szakértö.

Viszont annyit tanultam fémiparban hogy a spiáter az egy vacak anyag,és nem kimondottan löfegyverekhez valo

Tehát az hogy anyaghibás egy fegyver az a MEO-os hibája ,ha ugyan ellenörzik ezeket a gáz és riasztofegyvereket

Előzmény: asus43 (21278)
asus43 Creative Commons License 2012.05.28 0 0 21278

Szerintem az hogy nem Török hanem Umarex az egy rossz pont,az hogy nem keserü az valóban egy jó pont az hogy egy török fegyver szánja elreped 250lövéstöl az nem jellemzö,az viszont igen hogy a Walter umarex P99 -ek 50akárhányezerért 100 lövést sem birnak ki,a P30-as umarex már néhány 10 lövés után szánrepedt lesz,mondjuk ezen már javitottak nagy nehezen,szerintem az umarex fegyverek tulárazott látványfegyverek a PK380-vant kivéve semmi közök a minöséghez.Pl egy ZORAKI917-hez egyedül a PK380 mérhetö minöségben viszont a zoraki 29000ft a PK380meg 78000eft.Nekem volt P88-am talán 50 lövés volt benne mikor konkrétan szétrobbant a töltényür egy szabvány tölténytöl,amugy addig valóban nem produkált akadályt.

Előzmény: Törölt nick (21273)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.28 0 0 21277

Aras Compact,,leadtam vele kb 200-250  lövést(kutyakiképzés) megrepedt a szán,és ezálta eldobando,(-:

Zoraki R1 2,5 inch fekete, 11 mm gumilövedékes gázrevolver  ez igen ez bejött!

Amugy igazatok van ,nem összehasonlithato az éles és a gázfegyver,,de viszont minden gáz és riaszto valamelyik éles hü,vagy nem hü mása

De amugy ,én nem "értek" annyira ezekhez-:)

Előzmény: Törölt nick (21275)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!