Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nem gumis!
Ár és elérhetőség megadása kötelező! Értékelhető minőségű kép(ek) betétele az eladni kívánt fegyver(ek)ről kötelező, enélkül a hirdetés törlésre kerül!
Én nem a startpisztolyra gondoltam, hanem ha "véletlenül" megvenné Parázstaposó úr RG59-esét. Ha az erdőt járja a kollega, nem árt ha normális fegyója van azzal töltve ami illik...
UMAREX Reck FBI-8000 jó állapotban lévő pisztolyomat eladnám gáz és riasztó lőszerrel, rakétatoldattal, tisztító kefével, német nyelvű használati útmutatóval . A rakétatoldat nem szerepel a képen, de meg van . Várom az ajánlatokat !
Sziasztok. Az lenne a kérdésem erdei turákhoz szeretnék egy riasztó pisztolyt csak arra kellene a vadak elriasztására, valami egyszerü, és persze olcsó én gondoltam egy Star 6mm riasztó pisztolyt használnák nem tudom mennyire nagy a hangja mert ha nem valami komoly a hangja akkor valami mást keresnék, kérlek segitsetek jó e egy ilyen Star 6mm riasztó pisztoly, ill ti milyen tipust tudtok ajánlani, vagy van-e valakinek eladó. Elöre is köszi
Én úgy gondolom, hogy helyénvaló az érvelésed. A kisördög meg azt súgja, hogy az acéldobos Viperemből, amelynek a töltényűrje a PAK lőszerrel (is) való használhatósága miatt hosszabb, talán gond nélkül elsüthetők a "disznózók". Egyébként valszeg soha nem fogom vele kipróbálni. Vagy mi is volt egy Bond-film címe? ("Soha ne mondd, hogy soha")
De a vadászboltban én simán disznó kábító töltényként veszem.
Megmondom őszintén hogy bár a többiek támogatják
a spiáter revolver etetését is vele,én nem merném elsütni vele.
Mármint egyet kettőt lehet.De rendszeres használatának során biztos vagyok benne hogy
maradandó károsodásokat okozhat a fegyver szerkezetében.
Az én revolverem mint azt láthatod is egy lőfegyverből átalakított példány.
Én csak ezzel és gázzal használom,teljes nyugalommal.
Hiszen olvasd csak el a 38-as Special,lőszer ballisztikai adatait.
Namár most ha azt elbírja akkor ezt is.:)
Azt hogy sokkal nagyobbat szól mint egy hagyományos riasztó töltény,azt én sokkal jobban figyelemmel tudom kísérni mint egy városban lövöldöző egyén,mivel én tanyán lakom,
és a nagy tér illetve erdők viszhangjai ezt nekem maximálisan bizonyítják.
Nem beszélve a fegyver hátra rúgásáról amit ez a töltény produkál.
Természetesen nem összehasonlítandó egy tűz fegyver hátra rúgásával:)
Üdv csak annyit szeretnék a témához szólni hogy nem disznókábitó hanem tagló pisztolynak hivják a műszert amibe a patron való!Ezt használták disznó illetve marhák taglózására a leg elterjettebb változatát a cseh slavia adta ki.A patron semmivel sem erösebb a hagyományos revolver patronnál!nagyábol 250-300 nyomást produkál.egyáltalán nem repiti szét a spiáter dobot sem ezt tapasztalatból mondom.És legálisan beszerezhető!
Teljesen igazad van és az alapkérdés is jogos! Ráadásul - tudomásom szerint - a disznókábító töltény nem is olcsóbb a "sima" riasztónál. Érthetetlen...
Szerintem pedig itt és most hagyjuk abba ezt a meddő vitát, ugyanis 1. nem riasztóként tüntettem fel, ha figyelmesen elolvasod a hirdetést, 2. aki ilyet vesz, tisztában van vele, mire jó és mire nem, 3. egy most is szabadon megvásárolható dologról beszélünk (http://www.ferfiakjatekboltja.hu/search.php?searchtext=riaszt%F3patron&PHPSESSID=1966937d6035904456d8bb572a857140), hogy ki mit kezd vele, azért sem én, sem senki más nem fog felelősséget vállalni, és a jogi megközelítésed is kissé utópisztikus. Én csak azt látom, hogy beleálltál ebbe a dologba, és nem bírod elengedni.
DE! Mivel nem a pénz miatt tettem fel, hanem azért, mert untam pakolgatni, vegyük tárgytalannak, hogy mindenki elégedett legyen. Szóval a szóban forgó patronok nem eladóak!
Kissé unalmas már ez a fórum, mivel vagy a sok oda nem illő baromságot, vagy az ilyen okos, ráérő emberek kommentjeit kell olvasgatni. Innentől téma részemről lezárva.
Ja, csak aki riasztópatronként megveszi, az előfordulhat, hogy feltekert rakétatoldattal használja tüzijáték kilövésére (ami üzemszerű használata a riasztópatronnak!), vagy akár gumi alá.
Ha ezek után szétmegy a fegyvere, akkor joggal megy vissza hozzád, hogy mit adtál el neki.
Ha meg mondjuk a dob egy szilánkja beleáll a szemébe, akkor az egyenruhás bácsikák fognak megkeresni, aztán meg a postás bácsi az idézéssel, polgári perben.
Az alapkérdés; mi a f.sznak kell disznóölő patront tennie gy gázpisztolyba ?!
Én egyetlen szóval sem mondtam, hogy bárki is spiáter dobos gázrevolverbe dugja, gumival fojtva. Ha valakit érdekel, megveszi Omerta-ba, vagy Godfather-be, ahogy írtad. Egyébként simán riasztóként használva az égvilágon semmi baja nem lesz a fegyvernek, de mindegy. Ebből kiindulva a Lapua ugyanez.
Ha gázpisztolyban sütöd el, akkor _általában_ nem ég el az egész lőportöltet, és egy csomó elégetlen lőpor is kimegy a csövön.
Viszont ha pl. gumigolyó van előtte, vagy más okból le van fojtva (akár a csőben lévő szűkítők, akár betekert jelzőrakéta kilövő persely miatt), akkor szimán szétnyitja a dobot, és/vagy a csövet.
Nem gázpisztolyba való.
Amiben esetleg használható; full acél Godfather puska.
JAT feliratos, de miért is vinné szét a fegyvert? Az eddig (spiáter dobos) RG89-ben elhasznált revolvernél sem okoztak semmilyen jellegű problémát. Vagy ez is amolyan városi mítosz?
Mauser HSc90 9mm-es gáz/riasztó pisztoly kifogástalan állapotban, érvényes MKH kártyával, dokumentációval, dobozában. Mindössze néhány lövés van benne. Sok acél alkatrész. Ára: alku után 25 ezer Ft (a képen látható PA már elkelt)
Cserélhető ráfizetéssel ALFA 020-ra, amit esetleg a Mauser nélkül is vennék megfelelő ajánlat esetén!
Továbbá szekrény takarítás után:
- 30 db 9mm-es peremes szürke Sellier&Bellot
- 18 db 9mm-es hosszú peremes szürke Sellier&Bellot, egyben 2 ezer Ft, vagy cserélhető 10 db pepperre (szekrény- és forgótárasba való is jöhet)