Irányelvek:
1. Ez börze topic. Eladni, venni, cserélni lehet. Minden egyébre ott van a maradék 500 másik topic.
2. Lévén itt mindenki „egyenlő”, tisztelettel felkérünk mindenkit, hogy csak normál betűnagyságot, vastagságot és színt használjon.
3. Javasoljuk a méretarány megjelölését még H0 esetben is, ezzel elkerülhető a felesleges kérdezősködés.
4. Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
5. Hirdetés 7 naptári napon belül 1x tehető fel, 1 hozzászólásban.
Ezen szabály be nem tartása, 1 hetes tiltást eredményez, törlés mellett.
Visszaesők hosszabb tiltásra számíthatnak.
6. Irányár és elérhetőség megadása kötelező! Ez nem aukciós oldal. Az aukciós hirdetők tiltásra kerülnek.
7. Saját készítésű, jó felbontású, éles kép(ek) betétele az eladni kívánt példány(ok)ról kötelező, enélkül a hirdetés törlésre kerül! A járművekről olyan fotókat kell betenni, amelyek a sértetlenséget, vagy az esetleges hibákat jól mutatják. Jó minőségű képek szerepeltetése az utólagos reklamációk elkerülése miatt mind a az eladó, mind a vevő közös érdeke.
8. A modellautókat, egyéb járműmodelleket (beleértve a harcjárműveket is) a Makett, modell, Börze alfórumba kérjük, a modellvasutaknál használatos méretarányúak kerülhetnek a Modellautók börze topikba.
Sajnos az utóbbi időben egyik-másik csaló rákapott erre a fórumra is. Közös jellemzője ezeknek az ajánlatoknak, hogy személyes átvétel gyakorlatilag nem lehetséges. Vagy csak postázni hajlandó az illető az előre történő utalás feltételével, vagy olyan helyeket ad meg, ahol nem lehet utolérni. A fölösleges pénzkidobás elkerülésének érdekében kéretik nem elhamarkodottan utalni ismeretlen, új versenyzőknek, akik a fenti kitételeknek megfelelnek, referenciájuk sincsen, esetleg reklámáron kínálnak kurrens modelleket, stb.
Az esetleges további véleményeket ezzel kapcsolatban a Börze tapasztalatok topikba kéretik írni!
Mindazonáltal mindenki saját maga felelős azért, hogy kinek, mikor, miért mennyit fizet, utal, stb.
Amennyiben kétség támadna egy-egy hirdetés valóságtartalmával kapcsolatban, úgy lehetőségünk van a fordított képkeresésre, mely ezen a felületen érhető el: https://www.google.hu/imghp?sbi=1 A hirdetésben szereplő kép linkjét a Google keresőmezőjébe másolva (vagy feltöltve) pillanatok alatt látjuk, hogy hol van jelen még a kép a neten.
a posta vámkezeli a dolgokat most már nem lehet villámgyorsan elintézni leírom a néhány héttel ezelőtt érkezett csomag ügymenetét
posta beért-átmeneti megörzésbe veszi a vám hiv- kiétresítenek, hogy küld be a számlát ill a banki átutalást v szla kivpnatot bejelőlve a tételt / ebbből derül ki, hogy annyit fizettél-e mint amennyit a szlán szerepelt - ezek után ha ezt mailban elküldted akkor 4-6 munkanap alatt elvégzik a vámkezelést-és kiküldik neked a csomagot a címedre ahol utólagosan a vám és áfa terhet kifizeted és odaadják neked a csomagodat
ha ninimális értékű a csomag kb 20-25 usd akkor simán vámkezelés nélkül vám és áfamentes téteékén kiadják a csomagot és kézbesítik
arra figyelg, hogy a fuvardíj is vám és áfa növelő tétel tehát amikor kalkulász akkor azt is számítsd bele mielőt megveszed a cuccot
az usa postadijjak sem túl olcsóak nekem mopst a 4 db lgb vagon amit 120 usd-ért vettem 99 usd postaköltségbe került
annyit így dióhéjban biztos van aki szakszerűbben leírja, de most hirtelen ennyi
ha kérdésed van akkor mailban válaszolok szívesen / persze ha tudok /
Sajnos (vagy nem) de anyagi okok miatt kiárúsításra kerülnek mdmot kasznijaim, hozzá tartozó btx orr rész, réz forgóvázak, és lézervágott ablakok. Mivel sürgős a dolog, így azok jelntekezzenek akik nem hitegetnek, hogy kell- kell aztán amikor fizetni is kéne akkor lemondja...
Sajnos ezrét vagyok most ebben a helyzetben, mert nem tudom tovább tartogatni; aki konkrét rendelést eddig leadott, és szóban megegyeztünk a részletekről azokat ez nem érinti... Sokan mondták már vissza, de megrendeltem nekik is. így én fizettem rá.
Mindegy lényeg a lényeg, hogy most 25% kedvezménnyel (indóházban is megjelent árból) adom azaz 15000Ft most, akit érdekel kérem jelentkezzen; árban lejebb nem tudok menni alkudozásnak sajnos helye nincs. ;)
Jelentkezni e-mailben lehet! A festés nem része az aukciónak, és nem szimpla műgyanta (virsliket árulok) ezért az ár fikázás mellőzését kérem.
Eladásra kínálnám gyűjteményem egyik legszebb darabjait (H0):
-Fleischmann vezérlőkocsi 5100
- fleicshmann 1. oszt 5103
-fleiscshmann 2. oszt 5105
-Roco DB 101 43741
A kocsikat maximális kidolgozottság jellemzi, precíz, hibátlan modellek, tökéletes állapotúak (lásd képek).
A kocsikat lehetőleg egyben szeretném értékesíteni a hozzájuk tartozó 101 es mozdonnyal. Vezérlőkocsiban beépített gyári irányváltó világítás van!
A kocsik 1: 93,5 arányban hossztorzítottak! 283mm- Ideális, egyáltalán nem zavaró torzítás! (képek magukért beszélnek) szűkebb ívekben kényelmesebben elmennek mint 303-as társai.
Irányárak:
vezérlőkocsi- ( új ára 70 EUR fölött!), általam kért: 12900 Ft
betétkocsik- 9000 Ft/ db
Roco DB 101 43741- digit. előkészített- 21900 Ft
Egyben az egész: -10 % al elvihető!!!
Valamint eladó egy ROCO 45835 OBB 2. oszt 1:87
- a kocsi gyárilag beépített (lásd: funkció dekóder) digitálisan kapcsolható zárfény világítással rendelkezik !!! teljesen új, hibátlan nem futott modell. 13500 Ft ( új ára: 19600 Ft)
Eladó egy roco Gysev m62 902 szergej Ac-ről átépített verzió dekóder nincs benne ára 25000Ft festett vezető állás, enyhe antikolás Amennyiben valakit érdekel a gép tudok fényképet küldeni csak azok olyan nagyok hogy nem lehet ide feltölteni .