Irányelvek:
1. Ez börze topic. Eladni, venni, cserélni lehet. Minden egyébre ott van a maradék 500 másik topic.
2. Lévén itt mindenki „egyenlő”, tisztelettel felkérünk mindenkit, hogy csak normál betűnagyságot, vastagságot és színt használjon.
3. Javasoljuk a méretarány megjelölését még H0 esetben is, ezzel elkerülhető a felesleges kérdezősködés.
4. Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
5. Hirdetés 7 naptári napon belül 1x tehető fel, 1 hozzászólásban.
Ezen szabály be nem tartása, 1 hetes tiltást eredményez, törlés mellett.
Visszaesők hosszabb tiltásra számíthatnak.
6. Irányár és elérhetőség megadása kötelező! Ez nem aukciós oldal. Az aukciós hirdetők tiltásra kerülnek.
7. Saját készítésű, jó felbontású, éles kép(ek) betétele az eladni kívánt példány(ok)ról kötelező, enélkül a hirdetés törlésre kerül! A járművekről olyan fotókat kell betenni, amelyek a sértetlenséget, vagy az esetleges hibákat jól mutatják. Jó minőségű képek szerepeltetése az utólagos reklamációk elkerülése miatt mind a az eladó, mind a vevő közös érdeke.
8. A modellautókat, egyéb járműmodelleket (beleértve a harcjárműveket is) a Makett, modell, Börze alfórumba kérjük, a modellvasutaknál használatos méretarányúak kerülhetnek a Modellautók börze topikba.
Sajnos az utóbbi időben egyik-másik csaló rákapott erre a fórumra is. Közös jellemzője ezeknek az ajánlatoknak, hogy személyes átvétel gyakorlatilag nem lehetséges. Vagy csak postázni hajlandó az illető az előre történő utalás feltételével, vagy olyan helyeket ad meg, ahol nem lehet utolérni. A fölösleges pénzkidobás elkerülésének érdekében kéretik nem elhamarkodottan utalni ismeretlen, új versenyzőknek, akik a fenti kitételeknek megfelelnek, referenciájuk sincsen, esetleg reklámáron kínálnak kurrens modelleket, stb.
Az esetleges további véleményeket ezzel kapcsolatban a Börze tapasztalatok topikba kéretik írni!
Mindazonáltal mindenki saját maga felelős azért, hogy kinek, mikor, miért mennyit fizet, utal, stb.
Amennyiben kétség támadna egy-egy hirdetés valóságtartalmával kapcsolatban, úgy lehetőségünk van a fordított képkeresésre, mely ezen a felületen érhető el: https://www.google.hu/imghp?sbi=1 A hirdetésben szereplő kép linkjét a Google keresőmezőjébe másolva (vagy feltöltve) pillanatok alatt látjuk, hogy hol van jelen még a kép a neten.
Eldó az alábbi új ZIMO hangdekóder, hangvödrökkel együtt:
-MS450P22, pluX22 foglalat, RailCom, SUSI, ABC stb. Gyönyörű hang jellemzi! A gyártó oldaláról egyéb, ingyenes hang is rátölthető! Sokoldalú, kiváló dekóder!
Ára: 32.000 Ft
Gödöllőn, Budapesten személyesen átvehető, igény esetén postázom.
Eladó H0-ás vasútmodell gyűjtemény, többnyire magyar vonatkozású modellekkel, kisszériásokkal is. A modellek újszerű állapotban vannak az utóbbi 5 évben dobozban pihentek. Lehetőleg egyben szeretném őket eladni és inkább a személyes átvételt részesítem előnyben Miskolc környékén. Irányár: 200 000 Ft
Eladó egy Roco H0 73698 M62 129 Szergej DT hangdekóderrel. A mozdony hibátlan újszerű állapotban van. Tartozékai megvannak jelenleg Posch Modell ütközők vannak benne, de megvannak a gyári ütközők is.
Ára 100000ft.
Ha valaki hangdekóder nélkül szeretné megvenni akkor az ára 70000ft.
Budapesten személyesen átvehető.
Érdeklődni a publikus mailban, vagy a 06harminc6419682 es számon lehet.
Sziasztok! Továbbra is eladó a képen látható Piko 59198 cikkszámú H0 (1:87) építési nagyságú ÖBB-s jubileumi Vectron. A modell jó állapotú, pár próbakört futott, utána dobozában pihent. Ára 75000 forint. Személyesen Budapesten lehet átvenni előre egyeztetett időpontban, vagy postai úton előreutalás után. Érdeklődni a publikus e-mail címen lehet.
Sziasztok, az árakon minden modellnél tovább csökkentettem, ezek az eladó H0-ás modelljeim vannak még. Árak, infók az első fotón, ha valami nem egyértelmű, e-mailben válaszolok. Ahol hiba, hiányosság, sérülés vagy bármi eltérés van külön jeleztem. A személyes átvételt preferálom, munkaidő után vagy hétvégén Pesten vagy munkaidő után Esztergomban megoldható. Ha ez nem működik, akkor előreutalás + Foxpost. Érdeklődni a publikus e-mail címen lehetséges. További fotók a korábbi hozzászólásomban:
Eladók az alábbi modellek. A modellek átvehetők személyesen Szegeden és környékén (előzetes egyeztetés esetén akár Kecskeméten, Budapesten is), vagy előre utalás / utánvétel esetén igény szerint Foxpost, GLS, Packeta, MPL csomagküldővel tudom küldeni a vevő terhére. E-mail címem publikus.
Eladó az alábbi Heris személyvagon. A vagon az eredeti gyári csomagolásában pihen. A 2. osztályú Bo személykocsinak első tulajdonosa vagyok, a vagon az eredeti csomagolásában pihen, ki sem volt véve. A személykocsiról néhány adat:
Eladó az alábbi Heris személyvagon. A vagon az eredeti gyári csomagolásában pihen. A 2. osztályú Bo személykocsinak első tulajdonosa vagyok, a vagon az eredeti csomagolásában pihen, ki sem volt véve. A személykocsiról néhány adat:
Az alábbi, továbbra is H0-ás modellek maradtak még meg:
1, Roco 73093, ÖBB 1041.08
A modell gyári hangos. Újonnan vettem, nálam csak néhány próbakört futott. Hibátlan állapotú. Kiegészítők fel vannak szerelve: egyik vége vontatásra van kialakítva, a másikon teli kotró, csavarkapocs, tömlők, stb.. Maradék kiegészítők mellékelve hozzá. Kengyeles kupplunggal adom.
Ára: 70.000 Ft.- ( gyári hangdekóderrel )
2, Roco 72429, ÖBB 1044.74
A modell gyári hangos. Újonnan vettem, keveset futott. Hibátlan állapotú. Kiegészítők fel vannak szerelve: egyik vége vontatásra van kialakítva, a másikon teli kotró, csavarkapocs, tömlők, stb.. Maradék kiegészítők mellékelve hozzá. Kengyeles kupplunggal adom. Ez már az átdolgozott 1044-es, aminek a változatait a Roco manapság is gyártja.
Ára: 75.000 Ft.- ( gyári hangdekóderrel )
3, Jägerndorfer 20710, ÖBB 2070 074 ( High End )
A modell digitális dekóderrel van ellátva. Ezt is újonnan vettem, keveset futott. Hibátlan állapotú. Kiegészítők fel vannak szerelve, egyik vége vontatásra van kialakítva, a másikon teli kotró, csavarkapocs, tömlők, stb.. Maradék kiegészítők mellékelve hozzá. Kengyeles kupplunggal adom. Tettem bele dekódert. Fülkevilágítás, távolsági fény, műszervilágítás van benne. Fém modellként hirdetik, ami nagyjából igaz is, azonban a fülke, és a korlátok műanyagból készültek.
Ára: 70.000 Ft.- ( nem hangos, digitális dekóderrel, de dekóder nélkül is vihető 65.000 Ft-ért )
Ha valaki több dolgot is vinne, érdeklődjön - szerintem meg fogunk tudni állapodni.
Érdeklődni a groszbalazs1@gmail.com email-címen lehet.
Fontos! Csak személyes átvétel lehetséges. Erre Budapesten és környékén bárhol, előre egyeztetett időpontban sor kerülhet. Meg szoktuk tudni oldani. Olyat is csináltunk már, hogy félúton találkoztunk ( pl. Szolnokon, stb. ), vagy ismerősnek, mozdonyvezetőnek, stb. adtam oda a holmit. Kérek mindenkit, hogy akkor jelentkezzen, ha tényleg van komoly vételi szándéka. Ne fussunk felesleges köröket! Köszönöm!
Az előzmény hirdetéseim dolgai mellett eladósorba került 16db Roco H0 kurzkupplung; újnak megfelelő állapotban, áruk egyben 5.600,- HUF. Érdeklődéseket mail-ben!
Eladó 6 hónapja vásárolt, még 6 hónap garanciával TRIX 22787 BR 50 digitális, hangos gőzös. Teljesen újszerű, nem futott, csak kipróbálva volt. Az Alagútnál lévő üzletben volt vásárolva, a számla meg van.
„Piko alapra átfestett Limitbahn (H0) V43 1146 kasztni. Az egyik szélvédőn ragasztó csík látható a képen bekarikázva. Adok hozzá új szélvédő készletett. Ára: 22.000 Ft.”