Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nem gumis!
Ár és elérhetőség megadása kötelező! Értékelhető minőségű kép(ek) betétele az eladni kívánt fegyver(ek)ről kötelező, enélkül a hirdetés törlésre kerül!
Az árában nem voltam képben, csak elég ritka darabnak tűnt (én spec még nem láttam ilyet) és nem gyártják ezért gondoltam, hogy esetleg érdekelhet valakit.
"A dobcserének semmi ilyen következménye nem lesz, simán kiadják rá a viselésit, beviszed a stukkert, megnézik, ok. "
Ha megvan az eredeti garjegy a gyari szammal, ami a tokon van, akkor valoban semmi gond nem lehet a viselesivel.
"Most őszintén, a garanciára kinek van szüksége?? A boltban mielőtt megveszed, átnézed, hogy nincsen-e rajta repedés, gyári hiba stb, ha nincsen akkor ok, később ha elreped, úgyis ráfogják hogy Te b..tad el, rossz töltény, stb"
Naaa, azert ez nem ennyire fekete-feher.
Bar tobbnyire tenyleg a user bassza el, de az esetek tobbsegeben meg igy is el a gari, ha nincs lathato buheranak nyoma. Node itt sajna van.
A dobcserének semmi ilyen következménye nem lesz, simán kiadják rá a viselésit, beviszed a stukkert, megnézik, ok. Mibe fogadunk? Teljesen méretazonos a két dob.
A garipapírokon pedig nincsen rajta az anyagfajta amiből készült...
Most őszintén, a garanciára kinek van szüksége?? A boltban mielőtt megveszed, átnézed, hogy nincsen-e rajta repedés, gyári hiba stb, ha nincsen akkor ok, később ha elreped, úgyis ráfogják hogy Te b..tad el, rossz töltény, stb. Más garis probl pedig nem lehet.
Egyébként pedig olyan vevőre gondoltam, aki hasonlóan acélmániás, mint én v dos, az ilyen igencsak pozitívumként fogja fel az acéldobot. Ha nem kellene a lé, el sem adnám elhihetitek...
Nem azt mondom, hogy semmit nem ér, csak nem annyit, amennyibe neked került.
Az a 37-es meg jóval új ár alatt volt. ;-)
Az öszvér amit árulsz annyi mint egy új HW88. Esetleg megérheti valakinek, aki nem akar új cuccost, hiszen ez elvileg egy hosszú életű stuki. Azért a kisördög ott van, hogy vehet egy újat ennyiért, és aztán később azzal extrázza, amivel akarja. Sőt, nem tudom nem szűnt-e meg a garancia a dobcserével.
-ez t.képpen egy HW88, a bolti ára 42e Ft, csak alu helyett acéldobbal, ami a működést nem befolyásolja (a gázriasztó patronnak mindegy, hogy alu, vagy acél), viszont nehezebb tőle fegyver.
Tehát ez IMHO inkább negatívum.
(v.ö. ha én a 30e Ft-os pisztolyomba belegravíroztatom 20e Ft-ért a saját fényképemet, akkor NEKEM 50e Ft-ba került, de ki veszi meg..?)
- a dobcserével ugrott a garancia, ha viselésit szeretnél rá, el kell vinni bevizsgáltatni.
Ott dumálhatnak miatta elvileg, hogy nem ez a belevaló dob. Bármelyik igazoltatásnál előfordulnak, hogy a rendőr ismeri ezt a típust (ennek azért nincs nagy esélye :), és problémázik a "nem belevaló" dob miatt.
Pont te mondod nekem hogy nem ér semmit az extra, pedig az aludobos 37-es vételéről pont hogy akkor gondolkoztál el, amikor felvetettem az ajándék töltényeket....mindegy....
Az a baj, hogy a neked mennyibe van, meg mennyiért lehet eladni nem ugyanaz. A hozzá adott cuccokra mindig igaz, hogy kevesebbet ér, mint amennyibe neked volt. Pl. van egy motorom, ha eladom, magyarázhatok, hogy sportkipuf, meg bukókeret, túradoboz, nem adnak többet érte 200 ezerrel, legfeljebb inkább ezt veszik, mint a másik ugyanilyet extrák nélkül.
Ilyen öszvért úgy csinálnék, hogy megbeszélném valakivel, hogy cseréljük el. Ő jól jár, mert könnyű dobja lesz én meg azért mert acél dobra vágytam.
"Igen, egy sima aludobos HW88 ért használtan reális a 30K, de itt acéldobosról van szó,"
Ami special az en szememben amugy arcsokkento tenyezo:-)), hiszen nehezebb lett vagy 100 grammal.
"nem beszélve a hozzájáró töltényekről. Számold csak ki hogy mennyibe van ha veszel egy Hw88-at és egy HW37-et, a kettő ~72K, megcsinálod a dobcserét, eladod a 37-est mondjuk 22K-ért(mint én is), és még így is 50K jön ki."
Ja, es ha EN ezt megcsinalom, akkor van egy vadi uj, altalam elvett szuzessegu fegyver (bar sajna mar garancia nelkul), nem egy HASZNALT!!!
Mindegy, majd meglatod, vagy lesz ra vevo, vagy sem. Altalaban igazam szokott lenni, ha beugatok itt arban.:-))
A hozza jaro toltenyeket meg tessenek mar elfelejteni.
Igen, egy sima aludobos HW88 ért használtan reális a 30K, de itt acéldobosról van szó, nem beszélve a hozzájáró töltényekről. Számold csak ki hogy mennyibe van ha veszel egy Hw88-at és egy HW37-et, a kettő ~72K, megcsinálod a dobcserét, eladod a 37-est mondjuk 22K-ért(mint én is), és még így is 50K jön ki. Nekem is ennyiben van, és acéldobosan, +okkal simán megéri a 40K-t.