Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nem gumis!
Ár és elérhetőség megadása kötelező! Értékelhető minőségű kép(ek) betétele az eladni kívánt fegyver(ek)ről kötelező, enélkül a hirdetés törlésre kerül!
Na, akkor korrigált árral: 35.000.- ért elvihető, de ez már nem alku képes, remélem így mindenkinek megfelel :-) Ha minden igaz, már kép is van.
Nagyon szép megkímélt állapotú, Alfa 060 Nikkel, 9 mm-es gáz-riasztó pisztoly eladó!!! Pisztoly+garanciajegy(lejárt)+ rakétázó toldat+leírás+6 Db Umarex riasztó töltény. (akár cserebere is szóba jöhet, nem csak fegyver ).
Helló ! Keresek megvételre P22 es hez póttár -at és hangtompítóval kombinált rakétalövő toldatot Lehetőleg Budapesten . Előre is köszi a válaszokat Mail : lackter99 kukac freemail.hu
Otthon! Gp-t nem viszünk ki a lőtérre kipróbálni! Akkor az életünk abból állna ki hogy cikáznánk a lőtér és a lakásunk közt!:-) Minden Gp-t amit veszek, a lőtérre vinném kipróbálni, az asszony oda költöztetne:-)!
A világon semmi gond! Megtisztelve érzem magam hogy "barátom"nak szólítottál!! Az előző hsz-om első mondataiban szerepel hogy én éreztem azt hogy megsértettelek!! Lényeg a lényeg, az erdő nem közterület, akkor, elnézést! Viseld a gp-t és vigyázz magadra! Ez fontosabb mindennél!! Részemről nincs harag, és nem is volt! Csak egyre jobban kezdtem nem érteni az egészet! Pedig látod milyen egyszerű! Most mondtad, az erdő amiről szó van, nem közterület! Ez a kulcs szó!! Minden eddigi beszéd fölösleges volt! Béke!!
Nem tudom, mivel sértettelek meg, de ha ugy van, elnézésedet kérem. csupán azt szerettem volna elmondani, hogy az erdö nem közterulet, annak más a definicioja, eskut meg nem tettem, csak vizsgát. Mégegyszer, bocsi, ha nem ertettuk volna meg egymást, a koromat meg lehet, hogy csak figyelmetlenségböl irtam le. az nem érdem, csak állapot. (sajnos).
Ok! Nem tudom mire célzol!! Írott és erkölcsi törvények!! Én nem hiszem hogy megsértettelek volna! A korodat sem tudom miért említed! Ill tudom,de ez itt fölösleges! Hidd el én sem vagyok már húsz éves! Számomra már bonyolúlt a problémád!! Erdő ami állami tulajdon, és esküt tettél nem tudom mire ,valami fejesek előtt!! És akkor mi van?! Közterületen sem te, sem Orbán Viki Sem a Belügyminiszter Nem viselhet önvédelmi fegyvert csak relytve!! Sem élest, sem Gáz-Riasztót, se semmit!! Na! Oszt mostmár jöjjenek a nálam okosabbak, aki el tud igazodni a problémádon, mert egyre kacifántosabb!!
Uraim!:-) Az Expressz.hu-n árúlnak egy Zorakit! 10db bors:-) 3db mustár tölténnyel:-)))))))) Esetleg akit érdekel! Én meg adok hozzá ketchup-ot, és majonézt! Na jó!
Köszönöm a lehetőséget , gondolkodom.....,és úgy döntöttem, kihagyom vazze :D
(Csak Neked szólok , halkan)Ha gumis kell , onestát most a héten árultak a gyöngysorban , én a jövőhéten veszek , ha marad még. Annál jobb nincs mostanság.
Jah, értem. már így a Tschülök szavaiból! Te arra szeretnéd a gp-t hogy ott csüngjön az oldaladon az erdőbe, elrettentésűl az ott nem éppen legális dolgot tenni készülődők,megfélemlítésére! Na ezt amilyen gyorsan eszedbe jutott olyan gyorsan felejtsd el! Mert aki oda megy hogy fát lopjon,stb azok ellen még az éles fegyver sem elrettentő! Nem is olyan rég volt egy ilyen példa! Őr, fejszés kisebbség,támadás, lövés, halál!!
Állami tulajdon!! Ha az állam megengedi,,,,! De pont ez az hogy ezt a gp törvényt pont az hozta akié az erdő:-) Az állam!! Az állam én vagyok:-)) Nekem ez már bonyolult! Tschülök , légyszives vedd át mert én már itt kevés vagyok úgy érzem!!
A GP nem villogásra, erőfitogtatásra, vagy elrettentésre való, hanem önvédelemre.
Legyen csak nálad és használd, hogyha kell, de csak akkor és csak végszükség esetén. Fegyveres orvvadász ellen meg fölösleges hősködni, főleg GP-vel, megvannak arra a "szakavatott" személyek. Ugyanez vonatkozik a "falkában fagyűjtögetőkre" is.
Itt tévedés van. Az erdö egy Nemzeti Parké, a polgári természetörök pedig a Nemzeti Park hivatalos szemelyei elött tettek egy komoly vizsgát, tehát itt nem maganszemélyröl van szo, hanem állami tulajdonrol. Termeszetesen, ha nem lehet, hát nem lehet...rejtve azért nálunk lesz...
Ha nekem csak egy fegyver kell, mert minden más megvan hozzá, a plusz dolgok csak fölösleges árnövelők számomra.
Én mindig csak a fegyvert és a közvetlen tartozékait számolom az árba.
Ha vannak plusz tartozékok, azt vagy külön adom el, vagy külön-külön kiírom az árát és ha valaki egybe elviszi, az + kedvezményt kap az egészből, vagy leírom, hogy ennyi az egész egyben és kész, de nem rinyálok, hogy külön-külön mi mennyibe kerülne még.:-)
Töltényt, meg elvből csak üzletben, vagy megbízható forrásból veszek, ki tudja ki, hogy tárolta, szállította. Nekem a "kéz alól" vásárolt töltény értéke kétséges. Én ajándékba szoktam adni.
Persze volt már, hogy ismerős topiktárs vett tőlem olyat, ami számomra fölöslegessé vált, de az gyakorlatilag bontatlan volt és Ő megbízott bennem, mert tudta, hogy nálam a tárolás, szállítás rendben van.
Ja, és ez csak tiasztó töltényre vonatkozik. Gáztöltényt ingyen adok-veszek, grátisz, inkább csak próbához!:-)))
A -20% sem mindíg állja meg a helyét, csak ha a fegyver tényleg "zsír"! Vagy egy ellenkező példa! Szintén csak magamból kiindúlva: Zoraki 18-ért! Aminek (mint mindennek tudjuk a bolti árát! De viszont én adtam hozzá egy 3 000ft-os övtokot, és vagy 30 db töltényt ami megint csak kb 8 000ft,akkor mennyiért adtam a Zorakit! Na most magamra cáfoltam:-) Mert akkor magát a fegyvert 7 000-ért adtam ha úgy vesszük!! Wazze , én átb@sztam salyát magam:-)!! Nem, ez így korrekt,,,,,,,részemről!! Ráadásúl a szóbanforgó fegyver tényleg bolti állapotban van!!
" elmúlt jó pár évben hozzászoktam a szarrágókhoz "
Mi pedig hozzászoktunk az átbaszós nyerészkedőkhöz, akik úgy szokták, hogy első hozzászólásra rögtön irreális árban meghírdetnek valamit.
Épp ezért figyelmeztettünk jóindulatúan.:-)
Az általánosan elfogadott szabály itt is és egy másik hasonló fórumon a használt fegyver eladásánál, a jelenlegi üzleti ár - 20%.
Éppen ezért érdemes úgy beárazni, hogy, vagy kiírod, hogy alku nincs, vagy ugyan hagysz némi "árrést" az alkura, de nem túl sokat.
Az ilyen, vagy magasabb árban meghírdetett fegyvereknél nincs mit csodálkozni, ha valaki bepróbálkozik a meghírdetett összegnél jóval kevesebbet ajánlani, hiszen az értéke is jóval kevesebb. Innen már csak nézőpont kérdése, hogy ki szarrágó és ki átbaszós! (ezt most így elsőre ne vedd magadra, csak próbáltam szemléltetni valamit)
Azt is vedd figyelembe, hogy mostanában nem kapkodnak az eladó fegyverekért, még az olcsóbb kategóriákban sem.
Csak ha a tiéd az erdő! Vagy "akié" ő megbízott téged hogy sétalgass és őrízd az erdejét!! Ha itt Pesten a Moszkva tér a te tulajdonodat képezné, akkor ott járkálhatnál akár a nyakadba akasztva is! Vagy ha az enyém lenne és én megengedném hogy ott, úgy járkálj! Egyébként nem! Az meg hogy közfeladatot ellátó személy vagy, a világon semmit nem jelent! A BKV ellenőrök, polgárőrök, stb is közfeladatot ellátó személyek, mégsem jogosítja fel őket a "nem" relytve viseléshez!
Köszönöm! Egyébként nem is adnám el,de támadt némi családi problémám emiatt... :-) Valami érthetelen okból kifolyólag egyes nők írtóznak mindentől ami fegyvernek látszik (vagy az) .
Ok! Van valami igazad, hogy vannak akiknek minden ingyen kéne! Sajnos itt is akad!:-) De hidd el akit tényleg érdekelni fog,az nem fogja tőled 10ért kérni! Sok szerencsét! És üdv itt!!
Rendben. 1. Legjobb tudomásom szerint ez a nikkelezett verzió jelenleg(és egy ideje) nem kapható. 2. Amint írtam irány ár, mindenki eldöntheti kinek mit ér meg. Itt új vagyok, máshelyeken az elmúlt jó pár évben hozzászoktam a szarrágókhoz akik mindent a valós érték feléért akarnak megvenni, persze szivük joga. Természetesen nyitott vagyok minden korrekt ajánlatra, akár cash, akár csere...
Itt az olvtársak nem akarnak egymáson nyerészkedni(kivétel persze mindíg van)! Pl,én a közelmúltban vásároltam itt az egyik fórumtárstól valamit 21 e, ért,töltények nélkűl! A nejemnek nem kellett, el adtam kétnap múlva egy másik fórumtársnak,20 ért, úgy hogy még egy doboz töltényt is vettem neki hozzá!! Nem magamat akarom fényezni,de másokkal nem példálózhatok mert senkitől sem kaptam felhatalmazást hogy megnevezzem!!
Nagyon szép megkímélt állapotú, Alfa 060 Nikkel, 9 mm-es gáz-riasztó pisztoly eladó!!! Pisztoly+garanciajegy(lejárt)+ rakétázó toldat+leírás+6 Db Umarex riasztó töltény.I.Á: 45k (akár cserebere is szóba jöhet).