Keresés

Részletes keresés

python 357 Creative Commons License 2012.12.09 0 0 24562
:)))))))Ne idegeld fel magadat! Van egy véleményed,becsülettel kiállsz mellette,-ez elismerésre méltó! Másnak más a véleménye,- ezt el kell fogadni! Döncinek nagyon nagy tapasztalata van a gázfegyókkal kapcsolatban,van súlya annak,- amit mond, vagy amit véleményez!
Üdv:python
Előzmény: Törölt nick (24561)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.09 0 0 24561

 Teljes mértékben megértem a P99-hez való viszonyát!

 

"Hát éppen ezért nem a P99-et választanám, mert a nagyszámú felhasználói tapasztalatok alapján ezt a nem kevésbé fontos paramétert 10-ből 9 nem tudja!"

 

Arra azért kíváncsi lennék hány darab ilyen lehet magánszeméllyeknél? Hágyan nem nyilvánítottak róla véleményt? Milyen évjáratú példányt használtak? Milyen töltényekkel használták? Hogyan tartották karban? Erről senki nem ír semmit!!! 

 

 Tudom, hogy egy fecske nem csinál nyarat, de én akkor is pozitívan állok a P99-hez a saját tapasztalataim alapján. Továbbá megjegyezném, ha nem "ugatnák" le az embert azok akik más véleménnyel vannak róla lehet, hogy többen is ki mernék nyílvánítani a tapasztalatukat! Mert ugye vannak gyártók és típusok, melyeket istenítünk, a többi pedig egy rakás ..ar! Nem így van? Továbbá vannak emberek akik mindent tudnak, mindenhez értenek, a többiek pedig hülyék és hülyeségeket írnak!

 

Ezzel befejeztem a véleménnyílvánításom ezen a fórumon!!!

 

Köszönöm az eddigieket!

 

Üdv.

Előzmény: Donci62 (24556)
boldog Bulldog Creative Commons License 2012.12.09 0 0 24560

Minőségi tölténnyel az én GRPA-m is hibátlan lenne, viszont én még nem

találkoztam stabil minőségi gáztölténnyel.

Én a WADIE-t használom, de ott is hullámzó a minőség.

 

Ha lenne, olyan minőségű gáztöltény, mint az RWS riogató, akkor szansajbarbi lenne.

Szerintem.........

Előzmény: Törölt nick (24557)
Donci62 Creative Commons License 2012.12.09 -1 0 24559

Szívesen!:-)

Ha jól emlékszem, épp ebben a topikban, nem is olyan régen valaki árult egy szinte csak kipróbált gumiképes Recordot, 25 ezer HUF-ért.

10 mm-es gumival kb. ugyanazt az eredményt hozta (40-60 J), mint az akkor szinte egyedülálló RG 89/RG 89S típusok, viszont a gumilövedék töltése már jóval egyszerűbben ment, úgy mint a mostani AlfaG030-nál, vagy a Zoraki R1 GG-nél.

Előzmény: Törölt nick (24558)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.08 0 0 24558

Köszönöm az információt.

Előzmény: Donci62 (24531)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.08 0 0 24557

Köszönöm az ön építő jellegű hozzászólását is.

 

Önvédelemre vettem igen! Én megbízom benne, és biztos vagyok abban, hogy minőségi TÖLTÉNNYEL nem fogok benne csalódni.

 

  "azért akad néhány típus, a gáz-riasztó fegyverek között (az élesek között is), aminél már újkorában is tömeges hibák fordulnak elő, szinte nincs közűlük megbízható!"  Leszögezném, hogy hozzászólásomban ismert gyártók "minőségi" fegyvereiről beszéltem.

 

Akkor valószínűleg ön egy vascsővel egy szeggel és egy kalapáccsal rendelkezik önvédelem gyanánt! Hisz nincs közűlük megbízható! Ha pedig gyártási hibáról beszélünk melyiknél nem fordulhat elő?

 

Erről jut eszembe az egyik barátom aki mindíg kerékpárral közlekedik, mert azt vallja, hogy az autó bármikor elromolhat és akkor mehet gyalog....  ez is egy érv.....

 

" "  súlykiegyenlítés  "    -  gáz-riasztó fegyvernél ez miért fontos?" Lehet, hogy önnek nem fontos milyen érzés vele lőni, nekem az! Ez olyan, mint a 2 csatornás klíma 1 kocsiban! Nincs semmi értelme, de én szeretem! :)

 

Lőszer -töltény? Teljes mértékben igazat adok, mert a kettő nem ugyan az! Elnézést kérek, de nem sűrűn használom a töltény szót ellenben a lőszerrel. Elnézést mindenkitől akit ezzel esetleg megtévesztettem ill. nem tudta miről is van szó! 

 

 

Ahogy elnézem előfordul itt is, hogy valakinek nem fegyverre, hanem SEDUXEN 5 mg-os tablettára lenne szüksége. :)  Néha bevallom nekemi is.....

Előzmény: Donci62 (24556)
Donci62 Creative Commons License 2012.12.08 -1 0 24556

"  P99-em van jelenleg, igen mert sokkal SZEBB! :)  "

 

Most akkor, mégsem az önvédelmi felhasználás alapján választottad, mégsem az önvédelmim felhasználásra való alakalmassága volt a döntő érv, mellette?

 

"  nagyon sok féle lőfegyvert módomban állt kipróbálni" 

 

Ezek szerint az itteni átlagnál jóval járatosabb vagy a fegyverek terén, mégis ilyeneket írsz:

 

"  súlykiegyenlítés  "    -  gáz-riasztó fegyvernél ez miért fontos?

"  az új illetve újszerű állapotban lévő fegyverek mindegyike megbízható, hisz be tudja tölteni a funkcióját  "  -  azért akad néhány típus, a gáz-riasztó fegyverek között (az élesek között is), aminél már újkorában is tömeges hibák fordulnak elő, szinte nincs közűlük megbízható!

 "  riasztólőszert  "  -  az micsoda?

 

 

"  Én önvédelemre vettem, remélem egyet sem kell vele lőnöm életem során.  "  "  Amikor kell legyen üzembiztos!  "

 

Hát éppen ezért nem a P99-et választanám, mert a nagyszámú felhasználói tapasztalatok alapján ezt a nem kevésbé fontos paramétert 10-ből 9 nem tudja!

Előzmény: Törölt nick (24554)
Donci62 Creative Commons License 2012.12.08 -1 0 24555

Te kifogtad.

Én még olyan márkát típust nem láttam, olyanról nem hallottam, amelyiknél minden példány hibátlanul, mindig gond nélkül működött. Jónéhány Recordot vásároltam már (a valamikori gumisokat is beleértve) ismerősöknek, de egyikkel sem volt soha működési gond, pedig a nagyrészük, nem vitrinlakó. Ellenben Röhm és HW revolverekkel volt már gondom nekem is és jónéhányról tudok még. A törököket nem is említem, mert eddig a Zoraki 914-en kívül, mindegyikkel csak gondom volt. Bár a nikkeles Zorakiról is hamar lepattant a szán hátsó sarkáról egy darab nikkel, de ez a használhatóságát, megbízhatóságát nem befolyásolta.

Én ezt a rövidcsövű Recordot kifejezetten próbára, Fitz-esítésre szántam, de a használatiak közül ez lett a favorit, a HW 88 SA-m után. Ezt, kíváncsiságból addig nyúzom, míg szét nem hullik, persze közben gondoskodom egy új, napi használatra szánt másodpéldányáról.

Lehet, hogy Én is kifogtam, csak az ellenkező értelmében, de ez még minden szir-szar töltényt elsütött elakadás nélkül és még azt a széria "csapikimozdulóst" is gond nélkül fogyassza, menetvédő/szűkítő nélkül, aminél 2-ből 1, az eddig próbált fegyvereknél tutira szar volt.

Előzmény: specialista01 (24532)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.08 0 0 24554

 Köszönöm építő jellegű válaszod :)  Próbáltam a Zorakit és P99-em van jelenleg, igen mert sokkal SZEBB! :) Ami még a P99 mellett szolt az a súlykiegyenlítés. Finomabb és véleményme szerint jobb fogású is a Zorakinál. Én önvédelemre vettem, remélem egyet sem kell vele lőnöm életem során. 15 éve van éles önvédelmi fegyverem, az elöltöltős puskáktól-pisztolyoktól kezdve nagyon sok féle lőfegyvert módomban állt kipróbálni (sajnos G36C-vel még nem hozott össze a sors, de ami késik remélem majd jön! Lehet, hogy a Zoraki kibírna 3000 lövést a P99 csak 1950-et az egyáltalán nem érdekel. Amikor kell legyen üzembiztos! Az, hogy az általam szétszedett példány bk. 5-600 lövés után milyen állapotban volt megerősített abban, hogy megvehetem a tetszésemet igen csak elnyert P99-et.  Ha valaki önvédelemre választ fegyvert annak fontos a méret a súly a tárkapacitás a megbízhatóság és nem utolsó sorban a küllem! Tapasztalatom szerint az új illetve újszerű állapotban lévő fegyverek mindegyike megbízható, hisz be tudja tölteni a funkcióját, arra van kitalálva és legyártva. Ha mindenki úgy gondolkodna ahogy az előttem szóló akkor csak suzuki és opel rohangálna az utakon. Nem, nekem jobban teszik a bmw vagy a merci ami lehet, hogy szervízigényesebb, de új ill. újszerű állapotban még az is tökéletes. Le..arom mi lesz vele 100 000 km.-nél addigra úgy is eladom, vagy keveset megyek vele garázsban tartom és folyamamtosan ápolom....  Ha már rongyosra lőttünk egy fegyvert természetesen akadhatnak hibák, mint minden más eszköznél, melyekben forgó, mozgó, kopó alkatrészeket vannak. Idő közben átugrottam az ismerőshöz és csak, hogy megbizonyosodjak róla vittem 10db valami neve nincs régi riasztólőszert is magammal. Betáraztam az általam kitakaritott P99-be és elpuffogtattam őket. Olyan szépen ment ki belőle mind a 10 db. ahogy annak lennie kellett. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem mindegy kinek mire kell és nagyon sok embernek, mint nekem is fontos a küllem!

Előzmény: laci bácsi (24553)
laci bácsi Creative Commons License 2012.12.08 0 0 24553

Nézd, aki a madarakat szereti, rossz ember nem lehet. :)

 

Nálam kritikusabb embert nem találsz minőségi, sőt esztétikai kérdésekben sem.

Én úgy gondolom, mind a markolatbiztosító, mind az elsütőbillentyűbe épített biztosító tök felesleges opció rajta, igazából nem is kell egy gázpisztolyra.

Sőt, ez előbbi még gagyi is... :(

Nem túl jó viselet, mert szvsz ahhoz nagy, így nem tekintem elsődleges önvédelmi fegyvernek.

 

Ettől függetlenül strapabíró jószág, faszán működik gázzal is, formatervezése is jó, még akkor is ha lopott a dizájn.

Azaz igen elégedett lesz vele az aki helyén kezeli a dolgokat és tudja mire veszi.

Előzmény: Törölt nick (24552)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.08 0 0 24552

 Nagyon szép minden amit leírtál. Érdekes módon pozitívan senki nem nyilatkozott róla.... Érdekes! /Ez hasonlít kicsit a számítógép alkatrészek körüli megosztott véleményekre. Én mindig is asus fan voltam, de mikor a 2 hónapos 580-asom elfüstölt elgondolkodtam kicsit..../   Őrülö, hogy felkeltettem pár ember érdeklődését. Azért azt elmondanám, hogy két hete szedtem darabjaira egy 2010-es gyártású P99-et ami kb. 5-600 lövésen van túl és az ég adta világon semmi gondja nem volt!!!! Ez tény, nem topikokból való gyűjtögetés. Az átlag kopáson kívül (spiáter alkatrészeken természetesen jobban látszott) semmi rendkívülit nem találtam rajta és a gazdája sem panaszkodott hibákra.....  

Előzmény: asus43 (24550)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.08 0 0 24551

Szia!

 

Küldtem egy mailt.

Előzmény: Szenyo67 (24541)
asus43 Creative Commons License 2012.12.08 0 0 24550

A P99 nem azért rossz mert csak komoly fegyverhez értö ember tudja kezelni hanem azért mert egy konstrukciós hibáktól hemzsegö umarex gyártmányu látványfegyver,az ütöszegen,rugókon kivül minden spiáter meg müanyag,a hüvelykivetö egy drótból hajtot vacak néhány lövéstöl tönkremegy,még az öntöltökhöz viszonyitva is megbizhatatlan,nevetségesen drága,cserébe jól néz ki,a zorakiban acél a tüzfal a szánon a felütközés csillapitására gumipuffer van,rendkivül megbizható,nagy tárkapacitásu ismert éles fegyvert másol.a markolatbiztositó szerintem is felesleges viszont nincs olyan stresszhelyzet ha fogod a fegyvert ne sülne el.Bizony ez a török fegyver felannyiért sokkal magasabb müszaki szinvonalu mint a német,egyedül a PK380 a méltó elenfele de az meg majd 80eft.

Előzmény: Törölt nick (24546)
antalijozsef Creative Commons License 2012.12.08 0 0 24549
Előzmény: Törölt nick (24546)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.08 0 0 24548

Röhm rg88 ELKELT.

 

SwissArmy Creative Commons License 2012.12.08 0 0 24547

Az Rg96-os az elég jó öntöltő nekem gázzal sem akadt el. Igaz ez csak 30 lövés alapján mondom. Havernak is volt, de nála az volt a baj, hogy állandóan "játszott"vele és a szán eléggé lötyögött már. Nem tudom, hogy ennek ilyennek kell lennie, vagy a sok csesztetás miatt volt.

Előzmény: marcig (24545)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.08 0 0 24546

 Te lőttél már P99-el? Takarítottad? Hordtad? Gondolom fegyverszakértőként végeztél!? "hulladék" mi? Stresszhelyzetben, hirtelen rányúlva, előrántva kíváncsi leszek mit csinálsz a Zorakiddal, mikor nem sül el, mert nem tudtad rendesen benyomni a markolatbiztosítót....  Bár igazad lehet.... a P99 szar, mert felnőt fegyvert rendesen kezelni tudó embernek való... Zoraki forewer csak le ne ejtsd!

Előzmény: hercules 80 (24534)
marcig Creative Commons License 2012.12.08 0 0 24545

Üdv mindenkinek.

Szeretnék venni egy gázpisztolyt.Kaposváron lakom,és postázva tudnám csak megvenni.röhm rg96-ra gondoltam,vagy valamilyen hasonlóra.A neten írtam hírdetésekre,de mégcsak nem is válaszolnak vissza.

Akinek lenne eladó,és postázná is,kérem írjon egy e-mailt,és küldjön képeket.Köszi.

marcig@citromail.hu

CSATÓ'" Creative Commons License 2012.12.08 0 0 24544

Még mindig keresek RG88-as tárat!!!!!!

Szenyo67 Creative Commons License 2012.12.08 0 0 24543

Ja..........akad, vagy 3 db.

 

Küldtem mailt!

Előzmény: laci bácsi (24542)
laci bácsi Creative Commons License 2012.12.08 0 0 24542

Betáraztál tárból? :)

Előzmény: Szenyo67 (24541)
Szenyo67 Creative Commons License 2012.12.08 0 0 24541

Ha kell PA. tár, én postával együtt 2e.-ért küldök neked egyet.

Előzmény: Törölt nick (24538)
boldog Bulldog Creative Commons License 2012.12.08 0 0 24540

Bontatlan csomagolású Wadie(!!!) CS érdekel esetleg cserébe.

Előzmény: boldog Bulldog (24537)
boldog Bulldog Creative Commons License 2012.12.08 0 0 24539

Az nagyon karcsú, de ha kell mind a kettő, akkor alkuképes az általam írt ár valamennyire.

Előzmény: Törölt nick (24538)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.08 0 0 24538

2000 Ft??

Előzmény: boldog Bulldog (24537)
boldog Bulldog Creative Commons License 2012.12.08 0 0 24537

Üdv Hölgyek és Urak!

 

Eladó két darab PA63M/GRPA9 tár.

Alumínium talpasak, szép állapotúak.

Ajándék +tárrugó. Ár:4k/db

Tel.:30/65négy07hat2

laci bácsi Creative Commons License 2012.12.08 0 0 24536

Tömör-és lényegre törő válasz. :)

 

Előzmény: hercules 80 (24534)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.08 0 0 24535

Köszönöm a tájékoztatást!

 

Üdv!

Előzmény: hercules 80 (24534)
hercules 80 Creative Commons License 2012.12.08 0 0 24534

p99 hulladék!

zora 917-szuper!

Előzmény: Törölt nick (24526)
pepe965 Creative Commons License 2012.12.08 0 0 24533

Köszönöm az érdeklődéseket.

A Röhm RG 69, 89, 99-re, Zoraki R1-re való, új Röhm gyári fa markolatpanelek  ELKELTEK!

Előzmény: pepe965 (24329)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!