Keresés

Részletes keresés

Topikcím:Ez a topik a háztáji borászokhoz szó
Topikleírás:Ez a topik a háztáji borászokhoz szól Én konkrét témáról szeretnék beszélgetni, hogy a mustnál mennyi kénezés természetesen szőlő minőség függvényében, a végén mennyi kénezés ki milyen töréspróbát végez? Lágy vörösbor mennyi minimum mustfok, erjedésindítás hogyan milyen borélesztő stb. Stb. <br> A borélesztővel nekem javaslatom én mindig vettem a kb 500L musthoz a megfelelő mennyiségű élesztőt de ebben az évben csak 2 csomaggal veszek és csak külön 50 L –es edényben kezdem az erjesztést, ha már megindult öntöm a többihez.
Kulcsszavak:
Megjegyezhető URL:
Kép: [nincs]
Létrehozó:trasgo
Létrehozás dátuma:2005.08.22 20:04
Státusz:aktív

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!