Törölt nick Creative Commons License 2009.08.16 0 0 19513
Halász újra aktív!

Szent Korona Szolgálat Hálózat

2009. 08. 08.

Kedves Barátom!

Szeretettel tájékoztatlak arról, hogy létrehoztam a Szent Koronát Szolgálók ning-honlapját.
Címlistámon szereplő embereknek már elküldtem az alábbi meghívást, amivel most Téged is felkérlek a részvételre:
„Ha tenni akarsz a Szent Korona Értékrend bevezetéséért a Munkaterv szerint, kérlek, fogadd el felkérésemet.”
Amennyiben elfogadod meghívásomat, akkor kérlek, küldj egy levelet az info@szksz.hu címre, hogy formailag is felkérhesselek.

Célom az, hogy azok az emberek, akik tenni akarnak és tudnak azért, hogy Magyarország a Szent Korona Értékrend szerinti közszabadság hazájává váljon, megismerjék egymást és munkájukat össze tudják hangolni.

Munkánk alapja



A Tettvállaló Szer

2009. 08. 09.

Egy napja küldtem el a meghívókat. Eddig 29-en vagyunk a Szent Korona Szolgálat hálón.
Szeretettel kérek mindenkit, hogy ezt a levelet vegye úgy, mint köszönetemet meghívásom elfogadásáért.

A felkérésben írtam, hogy azok közössége ez a háló, akik a Szent Korona Értékrend érvényesítésére kötelezték el magukat, és tevékenységüket összehangolva akarják végezni.
Mindannyiunknak tudni kell, hogy nem rövidtávú munkába kezdtünk. Mi a 2012-es Alkotmányozó Nemzetgyűlésre készülünk, készítjük fel az egyetemes magyarságot.
A judokeresztény, neoliberális diktatúrának Magyarországon lesz még egy másfél-két éves „jobboldali” tobzódása, ami elkerülhetetlen. Az ő országlásuk következménye lesz az a katarzis, amely a parlamentáris diktatúra összeomlásával nyit utat a Szent Korona Értékrend közszabadságával történő össznemzeti megtisztulásának.
Ezzel adunk mintát az emberiségnek arra, hogy az összevonó (integráló) föderalizmus helyett az összehangoló (koordináló) konföderatív államszövetség jelenti a szerves egységben élhető (és csak így élhető) emberi élet alapját. Németh László Szent Korona Értékrendjére épülő Kertmagyarországában határozta meg így a Magyar Küldetést.