Galahed_ Creative Commons License 2005.08.21 0 0 3742

de igen nagyjából ezt szeretném mondani.

Teljesen biztos vagyok benne hogy hús nélkül egyszerüen nem lehet. ( ennek kifejtése, több lapot megtöltene.) Szóval abban teljesen biztos vagyok, hogy az alapokat megszerezni a testépítésben csak növényi alapanyagokból szinte lehetetlen. Le merném fogadni, hogy az általad említet versenyző nem tisztán növényi forrásból építette fel magát. Azt el tudom képzelni, hogy pl az utóbbi 2 évben nem eszik húst és fennen hangoztatja Vega életvitelét ( biztos nyitott egy fitness, v. egészségboltot..)- hú most gonosz voltam....

Megcsinálta magát, és utána áttért az egészséges életmódra, ezt el tudom fogadni (gondolom megijedt az eddigi életmód várható következményeitől..).

Nem szoktam másokat kosarát figyelni, szvsz a vásárlók mennek a média által meghatározott úton és eszik aa bifiduszt, meg a metabol, és a többi "egészséges" meg fogyókúrás dolgot.

Az én meglátásom az ( ezt már szerintem beszéltük) ha heti 3 x 4 x mozog az ember, akkor ehet szinte bármit ( egy kis odafigyeléssel persze! , és itt nem a konzerve meg az E betüs dolgokat értem ezalatt) és máris nem károsítja saját testét, megvonva tőle a szükséges tápanyagokat valamelyik irányba. (ez teljesen egészséges, átlagemberre vonatkozik)  Ehet kenyeret, húst, zöldséget, gyümölcsöt és szükség van zsirra is. --- (ez most nagyon le van igy egyszerüsitve.)

Előzmény: csogu (3740)