ÁsítóSárkány Creative Commons License 2021.05.26 0 0 961

Ha az M10 első szakasza akár csak az Auchan benzinkútig megépül az a 10-es út forgalmáról a legnagyobb mizériát meg fogja előzni.
De annál inkább fog szívni Solymár, Pesthidegkút-Ófalu, Máriaremete és Budakeszi. A helyükben elgondolkodnék Solymár és Budakeszi esetében egy településszintű 40-es vagy akár 30-as sebességkorláton, meg a Hidegkúti út - Máriaremetei út - Nagyrét u. - Szép juhászné útja útvonalon is egy 40-es korláton. Leginkább településszintű jogos önvédelemként, mert különben a navigációs appoknak hála többszörös forgalom fog még ide zúdulni.

 

A magam részéről mérsékeltebben tartok a 10-es óbudai szakaszán a dugóktól (nem mondom, hogy egyáltalán nem, csak mérsékeltebben), hiszen az ürömi korforgalom nem kevés kitérő a legtöbb útirányban, és épp a fogadó út miatt várhatóan időbeli nyereség sem lesz sok. A 10-es út lámpái gondoskodnak is erről... persze az aquincumi hídhoz kapcsolódó óbudai forgalomcsökkentés változtathat a helyzeten, én csínján bánnék a 11-es Flórián téren túli szakaszán ezzel.

 

Előzmény: . kata31 (958)