Törölt nick Creative Commons License 2015.11.11 0 0 303

"Alapveto szuksegletek: etel, ital, ruha, hajlek."

Leírtam milliószor: alapvető szükséget a teljes, boldog életért! Kurvára elegem van már abból, hogy állandóan elferdíted amit mondok. Fejezd be!

 

"Barmifele fuggoseg fontos lehet az ember szamara. Szerintem nincs jogod azt mondani, hogy a szexre valo vagyat figyelembe kell vennunk, de az alkoholra, drogra valo vagyat nem."

A függőség mindenben rossz.

 

"Ahogy az alkohol, drog rombolo, ugyanugy a homoszexualis es biszexualis eletmod is (foleg a ferfiaknal)."

Az alkohol kis mértékben nem romboló, a drogok egy része sem (ezeket nem lehet egy kalap alá venni). A szex szintén nem romboló.

 

"Raadasul, az alkoholistak es drogfuggok nem tartanak felvonulasokat, nem kovetelnek extra kivaltsagokat, nem vegeznek agymosast a gyerekek, tinedzserek es az egesz tarsadalom koreben."

Tömény demagógia, nem is tudom hol kezdjem... Az alkoholfogyasztás teljesen legális, felelős fogyasztókat pedig semmiféle társadalmi előítélet nem övezi. A drogok illegálisak és még felvonulni se nagyon lehet értük... Az LGBT-k nem kérnek extra kiváltságokat, hanem azonos jogokat. Az "agymosás" egy meglehetősen töltött szó, csak azért, mert neked nem tetszik az üzenet az még nem agymosás.

 

"Az alkohol, cigarettazas is egy fuggoseg, ugy mint a homo/biszexualitas (szex fuggoseg). Nezd meg a 'gay parade'-ot korul a vilagban. Nem szol masrol, mint szex fuggosegrol."

Ez tömény, rosszindulatú és teljesen megalapozatlan, bizonyítatlan ostobaság.

 

"Igenis, a Kinsey skala serto rank, akik csak normalis eletet akarunk elni."

Ez a lőtéri kutyát nem érdekli. Ha nem tetszik a VALÓSÁG az a te problémád. Anno sokan ugyanígy megsértődtek, mert kiderült, hogy nem a Föld a világegyetem közepe. A valóság létezik abban a formájában amiben van, attól függetlenül, hogy te hiszed-e vagy sem, tetszik-e vagy sem.

Egyébként iszonyatosan infantilis amit mondasz...

 

"Rendben. Hulyezzetek csak tovabbra is. De kiderult, hogy Kinsey perverz volt, es az adatait a bortonlakokbol, kurvakbol, pedofilokbol, szex-orultekbol szedte. Maga es csapata is reszt vett az aktusokban. Ezek az emberek nyilvan elhelyezkednek valahol az o skalajan. De ezeknek az embereknek semmi koze a normalis emberekhez. Es mindez 1948-ban volt."

Pontosan, 1948-ban volt, azóta rengeteg más kutatást végeztek és módosítottak rajta, pontosítottak, de az alapötlet igaznak bizonyult. Azért hozzuk fel Kinsyt, mert ő volt az első és az ő példája egy egyszerűen elmagyarázható leírása a dolognak.

Egyébként amiket írsz nem igaza, voltak börtönlakók és prostituáltak is, és önkéntesek is. És egyébként nem volt szignifikáns eltérés ezek közt a csoportok közt...

 

"A gay eletforma nagyon veszelyes. Lehet, hogy meg veszelyesebb, mint a drog, vagy alkohol fogyasztas. 20 eves korukban ezeknek a ferfiaknak a varhato elettartama 8 - 20 evvel kevesebb, mint a tobbi ferfinek. A fele nem eri meg a 65. eletevet."

Igen, a homoszexuális szex férfiak közt nagyobb kockázattal jár. A megfelelő válasz nem az, hogy megtagadjuk tőlük ezt, hanem hogy segítünk rajtuk, hogy egészségesek tudjanak maradni. Többek közt szexuális felvilágosítással. Az AIDS azért tudott futótűzként terjedni, mert az embereknek fingjuk sem volt a kockázatokról és hogy mit lehetne tenni ellene. A mai fiataloknál ez a várható élettartam már sokkal közelebb áll a heterokéhoz.

Előzmény: isabellee (300)