EKB Creative Commons License 2014.01.08 0 0 49837

Többen kérdeztétek, milyen hasonló játék van a neten. Semmilyen. Online focimenedzser ugyan rengeteg létezik, de más logikára épülnek, nem ezt az élményt hozzák vissza. Volt idő, amikor vagy 10 helyen is regisztrált voltam, ez az évek során szépen leépült (pl. Hattrick, Managerzone, Pmanager, Profurgol, Soccerproject stb abbahagyása). Jelenleg még a következő helyeken fordulok elő:

- Sokker: talán még itt lehet megfelelő edzésprogrammal szépen nevelgetni a játékosokat, és a mérkőzéseket meccsnézőben meg lehet nézni, azaz talán ezt tudom ajánlani. Évek óta játszom vele.

- Trophymanager: ez alapvetően szöveges meccsmotorra épül, erre húzták rá a grafikát és költenek a fejlesztésre rendesen. Itt is régóta játszom, vagy tízszeres magyar bajnok vagyok, de már leszálló ágban (pénzügyi rész kemény, ifihúzás elég random). Ettől függetlenül ezt tudom még ajánlani.

Ismerem még a gokickoff, xperteleven, zmanager játékokat, de a középsőt freekickeseknek nem ajánlom, a másik kettőben pedig alacsony a userszám, nem sok jövőt látok nekik.

Hát ennyi, Valaki felvilágosíthatna, hogy milyen új, szuper online focimanager játék van most a neten.

Előzmény: Attila T (49819)