Gratula!!! Ez tökéletes és biztosan nagyon finom is volt!!! Ahhoz kell csak hozzászokni, hogy a formája - természetesen - nem olyan, mint a bolti kenyéré, a szeletek talán nem lesznek szép szabályosak (ahogy a bolti szeletelt kenyérnél), de nincs is benne mindenféle "segédanyag",vagyis sokkal egészségesebb.
Most már kezdheted a kísérletezést! Ha az alapkenyér megy, akkor jöhetnek a variációk (ha szeretitek), ha bármelyik érdekel, jelezd és majd leírom a receptet:
fűszeres: szórj rá egy kevés tárkonyt, kakukkfüvet, petrezselymet (vagy bolti szárítottat, vagy frisset - jól összeaprítva)
olasz: ebbe kell paradicsompüré + bazsalikom + oregano
tojásos , karácsonyi-mézeskalácsfűszer-keverékes csodafinomság
sok magvas: lenmag, natúr napraforgó, natúr tökmag, szezámmag+mák
édes-diós, aszalt gyümis stb.stb.
Ja és ki ne felejtsem a langallo/pizza tésztát, amit a géppel dagasztatok meg, 1.50 perc alatt kész, utána már csak a táblán kinyújtom, megpakolom mindenféle finomsággal és mehet a sütőbe.
Még egyszer gratula, és üdv az otthon sütögetős csapatban:-)