Gabesz1981 Creative Commons License 2011.08.28 0 0 8040

Szervusz misinator,

 

Megdöbbenve olvastuk a veled/veletek történteket..., de igazából nagyon meg sem lepődtünk (sajnos)! :-) Nagyon örülünk, hogy nem történt semmi bajotok és a másik félnek sem, hiába ő lett volna a hibás a lelkeddel magadnak kellett volna elszámolni... Ismerlek már egy ideje, tudom mennyire jól csinálod a dolgokat az utakon, a forgalomban, de egyszerűen már nem lehet annyira defenzív a sofőr, hogy a nekirohanókat/visszaszédelgőket is belekalkulálja a potenciális veszélyforrásokba. Ha beleszámolná, akkor kb. ki sem mozdulna otthonról, mert mi van, ha...

 

Úgy érzem kicsit magyarázatra szorul, hogy miért is nem lepődtünk meg..., sajnos annyi izgalom történt mostanában veletek, ezért kellett egy kis levezető esemény még, hogy meglegyen az íve. Sajnos most kicsit Albi bánta, de autó tekintetében én úgy gondolkozom, hogy addig túl nagy gond nincs, amíg a fém hajlik (főleg, ha picit).

Kívánom és hiszem, hogy mostantól viszont már csak felfelé veszi a szerencsétek az irányt és csak jó dolgok történnek majd veletek!!!

 

Üdv: Gabeszék

Előzmény: misinator (8037)