Sziasztok!
Független pénzügyi tervezőként dolgozom, és mostanában kapok néha fura leveleket. Most épp - többek között - egy olyan ötletet kaptam, hogy a diákhitel összegét befektetné valaki :-o
Leveléből egy részlet: "Találkoztam olyan lehetőséggel, hogy diákhitel. Egy pénzügyi hitel lehetőség arra, amelyet a tanulmányaim végeztével kell elkezdenem törleszteni. Abban az esetben, ha megigénylem, és az összeget ugye nem elköltöm, hanem befektetem az alábbi módon: - Fundamenta lakástakarék pénztár: 20e Ft/hó (lakásvásárlás céljából, hogy 4 év múlva legyen egy önerőm, amit nem akkor kezdek el összegyűjteni)- Unit-Link megtakarítás: 10-20e Ft/hó -val kezdődően, évvégén esetleg nagyobb befizetés…”
Erre mit válaszoltam volna?! ”Diákhitelre vonatkozó kérdésére választ jelenthet a Diákhitel = szívás cikk , a Diákhitel-botrány oldal nyílt fóruma , a Diákhitel - befektetés vagy eladósodás online beszélgetés, a Diákhitel buktatói oldal , vagy az MNB Pénziránytűje hitelekről szóló aloldala , hogy csak a legfrissebbeket, a leginkább függetleneket, és a pro-kat és kontrákat egyaránt tartalmazó oldalakat említsem.
Egyébként a diákhitel öncélú oldala itt böngészhető, érdemes belemerülni a sorok közti bujtatók értelmezésébe!”
Diákhitel = szívás
Diákhitel - befektetés vagy eladósodás?
A diákhitel buktatói