Keresés

Részletes keresés

martinaxe7 Creative Commons License 2023.09.15 0 0 19
Gigatüntetéssy Ferenc Creative Commons License 2023.09.13 -7 0 18

Beszántsa a kultúrát a NER rezsim, teljesen.

Előzmény: Katamarán Gyalogkakukk (2)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2023.09.13 -2 0 17

Szvsz a Ny.iba

Előzmény: Santa_cruz (16)
Santa_cruz Creative Commons License 2023.09.13 0 0 16

Már csak az a kérdés, hogy hová érkeznek?

Előzmény: martinaxe7 (13)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2023.09.13 -2 0 15

Jéééé, ilyen is van???? Biztosan fideszes képződmény, azért nem hallottam róla:DDDDD

Patreides Creative Commons License 2023.09.13 0 2 14
Előzmény: seymour_ (11)
martinaxe7 Creative Commons License 2023.09.12 0 2 13

Információnk szerint emellett más kormányközeli médiumból is érkezhet új óraadó tanár, így Harangozó Éva, a Pesti Srácok munkatársa, illetve Takács Bence, aki például a TV2-n futó Mokka, majd a Hír TV műsorvezetőjeként is dolgozott.

Előzmény: martinaxe7 (12)
martinaxe7 Creative Commons License 2023.09.12 0 0 12

Az origo és a mandiner munkatársai már kaptak +keresést... 

Előzmény: martinaxe7 (5)
seymour_ Creative Commons License 2023.09.12 -3 1 11

Először is elég ciki, hogy manapság már bizonyos kp letétele után bárki alapíthat "egyetemet". Másodszor is megint jön balhé az iskolák körül, amit nem értek. Bemegy a nebuló, megtanulja amit oktatnak, kijön. Ennyi. Mi köze van ennek a politikához?

P.nabajusz Creative Commons License 2023.09.12 -3 5 9

Népszava és a független újságírás?

Mitől független? A valóságtól?

Előzmény: Katamarán Gyalogkakukk (6)
P.nabajusz Creative Commons License 2023.09.12 -4 4 7

:)))

Neked mi a definiciója a kultúrának és a független újságírásnak? Azért az, hogy a nézőtéren kiveri egy idióta két ember farkát, nekem nem az. Így az SZFE-s ámokfutást már ideje volt befejezni. 

A fidesznek ugyanazok a módszerei, mint az elvtársaidnak. Mindketten ideológia alapján rekesztenek ki embereket pl. a kultúra, a gazdaság és az újságírás stb. területekről. 

Szerintem kicsit képmutatás ezen visítozni. 

Hirtelen csak ilyen párhuzamot találtam

Azért nyugodtan erőlködj, botrányozz, én pont leszarom ezt a témát. Vagy max majd ha kicsit szórakozni akarok, meghallgatom az ATV-ben az egyik vitát. 

Előzmény: Katamarán Gyalogkakukk (2)
martinaxe7 Creative Commons License 2023.09.12 0 3 5

Majd jönnek a MÚK-osok

+ Stefka Prosti Srácai

Erre_A_rovid_idore_minek Creative Commons License 2023.09.12 -3 2 3

Akkor most jön a frímetu?

Katamarán Gyalogkakukk Creative Commons License 2023.09.12 -3 3 2

A Metropolitan Egyetem lesz a Fidesz következő áldozata. Az SZFE-t azért szántották be, hogy beszántsák a kultúrát, a METU-t a független újságírás betiltása miatt szántják  be.

Never Man Creative Commons License 2023.09.12 0 3 1

Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók.

Előzmény: Katamarán Gyalogkakukk (-)
Katamarán Gyalogkakukk Creative Commons License 2023.09.12 -1 0 0
Katamarán Gyalogkakukk Creative Commons License 2023.09.12 0 4 topiknyitó

Tovább nőtt a felháborodás az ország legnagyobb magánegyetemén azután, hogy a médiában is megjelent, Kovács Attila, a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) Üzleti, Kommunikációs és Turisztikai Karának dékánja váratlanul elbocsátotta az újságíróképzésért is felelős Kommunikáció-tudományi Intézetet hosszú ideje eredményesen vezető Murai Andrást és több más meghatározó oktatót. Azóta újabb távozás történt és már a harmadik petíciót kapja a dékán.Miután a múlt héten a METU oktatói közül sokan már két petíciót is aláírtak Kovács Attilának Murai ügyében, szeptember 11-én, hétfőn a hallgatók egy csoportja is nyílt levelet, petíciót fogalmazott a dékánnak, amelyben kiálltak Murai mellett.Kísértetiesen hasonló helyzet alakult ki mostanra a METU Újságírás Központjában, mint ami 2020-ban az Indexnél annak szétrobbanása előtt. Egyelőre kérdéses, kik tartják majd meg az órákat a most induló őszi szemeszterben az ország legnagyobb magánegyetemén a kommunikáció szakon, miután a Kovács Attila dékán által végrehajtott elbocsátások után 10 újságíró oktató is úgy döntött, távozik, mivel nem látja garantálva az újságíróképzés szakmaiságát a továbbiakra, ráadásul híre ment, hogy a fideszes propagandahálózattól érkezhetnek új munkatársak, amit egyelőre az egyetem nem cáfolt. Kepes András is kiállt Murai András, az elbocsátott intézetvezető mellett a Media1-nek adott nyilatkozattal,Így indult a balhé a METU-n

A kedélyek azután forrósodtak fel az ország legnagyobb magánegyetemén, hogy a Fidesz-közeli Alapjogokért Központ egyik igazgatójaként is tevékenykedő, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemről érkezett dr. Kovács Attila, a METU Üzleti Kommunikációs és Turisztikai Karának dékánja elbocsátotta Gócza Anita újságírót, főállású mestertanárt (a HVG munkatársát) és Gayer Zoltán főiskolai docenst, valamint a már említett Murai Andrást, az Újságírás Központ, továbbá a Kommunikáció és Médiatudomány Intézet vezetőjét. Az egyetemi hallgatók is petícióval tiltakoztak a lépés ellen, nem sok sikerrel.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!