Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Az eladási hirdetéseket:
- csak árral, (ne kelljen rákérdezni)
- lehetőleg képpel, (sokkal kelendőbb úgy)
- áttekinthető formában (szintén kelendőbb és nincsenek fölös rákérdezések)
- elérhetőséggel, legalább nyilvános email (hogy ne kelljen értetlenkedni, rákérdezni)
kérnénk megtenni.
Zoraki R1-RB gumilövedèkes gáz riasztó pisztoly megkímèlt állapotban levő, apró használati nyomokkal költözne.A Doboza, tanúsítvány, használati útmutató, gyári jegy ès pár riasztó lőszer megvan hozzá. Fonyódon megtekinthető. Előre utalás után postázom ha gondolod. Ára 85.000 Ft. Az email cím publikus!
Eladóvà vált, második tulajdonos Atlas zalán classik. 1 generàciós.
Ami annyit tesz hogy az első 100 db- ba volt gyàrtva és ha minden igaz ezzel bármilyen szekrénytáras riasztó patront bele lehet tölteni nem úgy mint a többi első 100 db felett. Ez a 29-ik Db. Optikailag gyönyörű- karcmentes. én nem próbàltam ki csak egy gyűjtemény része volt. Az előző tulaj használta mikor mesélte nekem.
Átvehető: Budapest. Astoria környéke.
POSTA NEM. szàmom: 06706182222 ,ha írtok sms-be megköszönöm, ott küldök képet róla itt nem engedi!
Főúri hagyatékból eladó külső kakasos Beretta gumilövedékes puska. Konzervált, 1900 körüli bresciai gyártmány. Jó állapotú-patinás, erős töltettel is megbizhatóan működik. Feszmentesen töltve is tárolható.
Nagyobb, részletesebb képeket, egyéb adatokat emailbden tudok küldeni.
Új éles török 12-es bock sörétes ből készített gumilövedékes puska 4 éve vásárolt soha nem használt kártyájával eladó 260000 ft nem a betétcsöves hanem az előröltömköldős hengeres csövű öt szűkítővel szabolcs megyében eladó