Ugyanakkor egyre ország részeken, mint Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében (apai ágról onnan valósi vagyok) azért vannak romános fenotípusok.
Ennek oka az, hogy a 18-19. században Szabolcs (akárcsak az Alföld többi része) elnéptelenedett, így külső betelepítésekre támaszkodott a vármegye újranépesítése. Többek között erdélyi román pásztorok-és földműves családokat is telepítettek oda, akik később magyar nyelvre és identitásra váltottak, valamint az ortodoxról a református hitre tértek át.
Szabolcs vármegye népessége más országrészekhez képest keletiesebb, ukrán és román jellegűbb.
Ha azt mondaná, hogy indiai, én kérdés nélkül elhinném. Nem tudom, miért sötétebb a bőre, szolárium, krémek vagy alapból ez a bőrszíne? Főleg az első 2 képen.
A baloldali az tényleg Ázsiai alpesi, a jobbszélső szerintem is Armenid. De a középső szerintem Asszír+Mediterranid. Az Asszír az Orientalid+Armenoid... Az Orientalid arca és a koponya nagy.
Szerinted ő elmenne tankönyvi Assyroid (asszír) / Syrid (szírid) típusnak?
A Redditen posztolta a DNS tesztet, es hozzá az arcát. A DNS tesztje szerint ő iraki, a Ninive tartományból "Ninive, az ókori Asszír Birodalom egykori fővárosa, mai nevén Moszul arabul: al-Mawşil".
Igen, ebbe szerepe van a történelmi migrációknak is, hogy Magyarország különböző régóiban egy kissé másként néznek ki az emberek.
Pl. Baranyában a délszlávokkal és az osztrákokkal jelentős az átfedés a sváb, sokác és bunyevác keveredések miatt. Borsodban a szlovákokkal és a kárpáti ukránokkal (ruszinok) szembetűnő az átfedés, mivel a cigányoktól eltekintve (akik szintén jelentősek a vármegyében) ezen idegen népek telepedtek le és asszimilálódtak vagy keveredtek. A Bükkben mai is vannak szlovák falvak (pl. Répáshuta, Bükkszentkereszt) és a Zemplénben ruszin falvak (pl. Komlóska).